Homepagina » UFO » UFO-jagers vinden ‘kruisbeeld’ op Mars
UFO-jagers vinden 'kruisbeeld' op Mars

UFO-jagers vinden ‘kruisbeeld’ op Mars

UFO-jagers beweren op foto’s van Marslander Curiosity van de NASA een kruisbeeld te hebben gevonden. De ontdekking, die op internet veel discussie losmaakt, is gedaan door een Franse UFO-jager, maar werd al snel opgepikt door de website UFO Sightings Daily.

Op een heuvel van de rode planeet is volgens sommigen een duidelijk kruisbeeld te zien. In de buurt van het kruis zou ook nog een gebeeldhouwd dak liggen.

Kunstwerk

“Dit is een zeer bijzondere vondst,” schrijft de site. “En waarschijnlijk is het vooral bijzonder voor lezers die religieus zijn.”

Nog geen maand geleden waren UFO-jagers boos op de NASA. Ze beweerden toen dat het Marswagentje over een buitenaards kunstwerk was gereden. Dat zou blijken uit foto’s die de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie heeft gemaakt. Op één van de foto’s staan bandensporen en naast één van de sporen zou iets te zien zijn wat op een deel van een gezicht lijkt.

Erfgoed

Volgens de UFO-jagers heeft de NASA geen respect voor het erfgoed op Mars. “De wetenschappers van de NASA houden geen rekening met de schade die ze aanrichten aan kunstwerken die misschien wel duizenden jaren oud zijn,” klinkt het.

Wetenschappers zeggen dat hier sprake is van een psychologisch effect, te weten pareidolie, waarbij iemand herkenbare dingen meent te zien in onduidelijke of willekeurige waarnemingen. De hersenen hebben er baat bij om snel verbanden te leggen tussen bepaalde gegevens.

[HbvL]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pleiadian schreef:

  UFO-jagers… in de praktijk betekent dit: mensen met teveel fantasie en vrije tijd die foto’s op het internet afspeuren naar wazig bewijs voor hun eigen vooroordelen.

  14 likes
  • Loki schreef:

   Vergroot de orginele foto zelf eens met 250 % voor je dit belabberde commentaar geeft en kom tot de ontdekking wat er nog meer is te zien.

   http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=0508MR2000030000E1_DXXX&s=508

   Vraag anders even de foto op bij Robin van het levensgrote insect wat ik hem heb gestuurd.
   Eventueel wil ik je wel via Robin foto’s sturen van al het leven op Mars. Daarbij zitten vrij duidelijke foto’s.

   Dus aan alle spotdrijvers, eerst even nadenken voor je klakkeloos van op kalkt.
   Mensen die al jaren onderzoek plegen naar de foto’s van Mars, weten dat de foto’s ontzettend worden gemanipuleerd. Maar soms heb je mazzel omdat ze iets over het hoofd hebben gezien.
   Onderzoek zelf eens wat en dan kom je al snel tot de conclusie dat wij onderzoekers van deze foto’s gelijk hebben.
   NASA beduvelt de boel en zwartmakende debunkers stinken er in.

   9 likes
   • Et contactee schreef:

    De schade die de debunkers aanrichten is enorm. Het ergste is nog wel dat ze zichzelf dermate blind getrapt hebben, dat ik gewoon medelijden heb met hun treurige zieltjes. Iedereen die aura’s kan zien, begrijpt wat ik bedoel. Je ziet mensen dan lopen met een mobieltje, en hun arme ziel zit ineengekrompen, angstig, in een hoekje van hun lichaam. Een uitermate trieste aanblik is dat.

    Ach, het is zo makkelijk om ze te spotten. Altijd maar de boel belachelijk maken. Nooit een eerlijk, uit het hart komend antwoord geven. En vooral een shitmoraal etaleren, dat valt me ook altijd op. Ik bedoel, je merkt altijd dat hun grondhouding vooral negatief is.
    Negatieve mensen zien nooit oplossingen, alleen maar problemen. Positieve mensen zien oplossingen, en antwoorden.

    11 likes
   • pleiadian schreef:

    Ik heb de foto’s bestudeerd Loki…al voordat ik bovenstaand commentaar heb geschreven. Ik volg al zo’n 25 jaar het alternatieve nieuws op internet. Hoe langer ik het volg en hoe meer ik het lees, hoe minder ik nog geloof. Ik sluit me dus niet aan bij je stelling dat onderzoeken leidt tot geloven. In mijn geval geldt juist het omgekeerde.

    5 likes
   • Jeff schreef:

    een beetje humor kan geen kwaad hoor Loki … kom op joh een glaasje wijn of zo

    4 likes
 • danny schreef:

  Ze hebben toch ook plastic in mars gevonden?

  14 likes
 • helder schreef:

  Er zijn Mcdonalds op Mars

  7 likes
 • Jeff schreef:

  Nee, volgens mij is het juist een verkeersagent die het wagentje vrije baan geeft.
  Mocht het nou toch het kruis zijn … dan hebben we in elk geval een bedevaartoord erbij; goed voor de commerciële vluchten.

  7 likes
 • Paul schreef:

  De meeste zijn er inmiddels wel achter dat alles wat Nasa uitgeeft aan de mensheid pure vervalsing van de werkelijkheid is.
  De informatie wordt hier duidelijk gebracht hoe we met z,n allen belazerd worden.

  Secrets of Saturn – Episode 23 – Crrow777 – Astrophotography and the Manipulation of Consciousness

  https://www.youtube.com/watch?v=8fl1Ssl4p6Q&ebc=ANyPxKqLXJ0cBSCdqrc4uZxzxv7Xb5WVWTNiuLp4rLicwNAj_Rqq0fdAWN2J92D_ClKhCJ3P_NDmCaXiZon4qUva7tp1FR4heA

  6 likes
 • Wim schreef:

  Wie ligt daar begraven?

  3 likes
 • Arwijn schreef:

  TUUUURLIJK jongens! Het is al bijna pasen.

  5 likes
 • wakker schreef:

  Waarschijnlijk is het geen kruis, maar door gebrek aan diepte bij foto’s zijn het een horizontale en verticale balk of streep die op een twee dementie vlak een kruis lijken. Wel opmerkelijk dat de verticale simpel overeind staat.

  5 likes
 • Neo schreef:

  Lang leve pareidolie! Ik zie ook overal gezichtjes in!

  4 likes
 • Bob schreef:

  Dat je het ziet is duidelijk maar men moet er een andere vraag bij stellen. Wat betekend het kruis op Onze planeet en als je over symboliek praat dan is het hetzelfde als daar dus het het kruis heeft een betekenis. Wie een beter bewustzijn heeft moet het gaan zien of het nu al weten.

  1 likes
  • Leon schreef:

   Het kruis komt van de Egyptenaren en is het Anck symbool, teken voor oneindigheid van het leven.
   Hier komt het jezus kruis waarschijnlijk vandaan.
   Waar is het bewijs dat Jezus wel echt bestaan heeft?

   2 likes
   • Bob schreef:

    @Leon, Nee Leon dat is het niet, het zit veel makkelijker in elkaar maar niemand denkt eraan. Het kruis is planeet X en Jezus is de Zon en ga dan maar eens kijken wat er dan gebeurd!!??

    1 likes
 • Henk Azie schreef:

  Het zou me niets verbazen als de robot gwoon in een studio rond rijd, hij blijft bv wel lekker vrij van stof

  3 likes
 • Eh… kijk, een kruisbeeld kan het absoluut niet zijn, waarom?
  Christus werd, zo verondersteld men, 2016 jaar geleden geboren, pas na zijn dood ( op zijn 33ste als ik mij niet vergis. ) werd het kruis het symbool van het katholieke geloof.

  Hoe kan het dan dat, indien deze “beeldhouwwerken” écht duizenden jaren oud zijn, deze een uiterst Aards symbool voor een heel menselijk concept als religie zouden uitbeelden…?

  Wist men op Mars dan reeds zoveel duizenden jaren geleden al van het (toekomstig) bestaan van een figuur als Jezus Christus, die nota bene dan nog eens op een andere planeet zou moeten worden geboren af?

  Nee, een religieus beeldhouwwerk is het zeker niet.

  Het is inderdaad wel opmerkelijk dat er zulk een rechtopstaand object staat, maar dit kan dusdanig veel oorzaken hebben waarvan de suggestie dat het van buitenaardse & religieuze beeldhouwers komt wel de allerlaatste zou moeten zijn die wordt overwogen.

  Hoewel het mij niet geheel onwaarschijnlijk lijkt dat de mensheid zijn oorsprong in de ruimte ligt, maar dan denk ik niet dat we moeten verwachten daar op zulke wijze enig bewijs van te kunnen vinden.

  Just a thought.

  3 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Een kruisbeeld..really.. Ik zou er gewoon niet serieus op in gaan 😉

  3 likes
 • pk schreef:

  Als je goed kijkt… leeft Jezus nog

  2 likes
 • Rob schreef:

  Een hele goede site die foto’s van Mars onderzocht heeft en waaruit blijkt dat veel is gemanipuleerd door NASA, is deze website:

  http://marsanomalyresearch.com/

  Helaas is er sinds 2014 op deze site niets meer geupdated.

  2 likes
 • angelos schreef:

  Volgens mij zitten er hier een paar Nu-jij-ers op dit draadje… de cynische reacties komen me bekend voor.. ik zit er nl ook

  1 likes
 • richard schreef:

  het is zo’n oranje poppetje in de bebouwde kom die aangeeft dat er kinderen spelen!!

  1 likes
 • PsyChris schreef:

  Een kruis? Bende onnozelaars….

  het is een vogelverschrikker natuurlijk, daar kun je toch niet naast kijken

  1 likes
 • R. Hoeman schreef:

  De foto’s zijn niet van mars maar gewoon op een plek op de aarde genomen daarom komt dit soort dingen in beeld. We worden gewoon misleid en we laten het zo over ons heen komen.

  0 likes
 • jackmail schreef:

  Zo klaar als een klontje. Vogelverschrikker

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >