UFO

UFO-jagers vinden ‘kruisbeeld’ op Mars

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-jagers beweren op foto’s van Marslander Curiosity van de NASA een kruisbeeld te hebben gevonden. De ontdekking, die op internet veel discussie losmaakt, is gedaan door een Franse UFO-jager, maar werd al snel opgepikt door de website UFO Sightings Daily.

Op een heuvel van de rode planeet is volgens sommigen een duidelijk kruisbeeld te zien. In de buurt van het kruis zou ook nog een gebeeldhouwd dak liggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Kunstwerk

“Dit is een zeer bijzondere vondst,” schrijft de site. “En waarschijnlijk is het vooral bijzonder voor lezers die religieus zijn.”

Nog geen maand geleden waren UFO-jagers boos op de NASA. Ze beweerden toen dat het Marswagentje over een buitenaards kunstwerk was gereden. Dat zou blijken uit foto’s die de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie heeft gemaakt. Op één van de foto’s staan bandensporen en naast één van de sporen zou iets te zien zijn wat op een deel van een gezicht lijkt.

Erfgoed

Volgens de UFO-jagers heeft de NASA geen respect voor het erfgoed op Mars. “De wetenschappers van de NASA houden geen rekening met de schade die ze aanrichten aan kunstwerken die misschien wel duizenden jaren oud zijn,” klinkt het.

Wetenschappers zeggen dat hier sprake is van een psychologisch effect, te weten pareidolie, waarbij iemand herkenbare dingen meent te zien in onduidelijke of willekeurige waarnemingen. De hersenen hebben er baat bij om snel verbanden te leggen tussen bepaalde gegevens.

[HbvL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
8 jaren geleden

Nee, volgens mij is het juist een verkeersagent die het wagentje vrije baan geeft.
Mocht het nou toch het kruis zijn … dan hebben we in elk geval een bedevaartoord erbij; goed voor de commerciële vluchten.

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

UFO-jagers… in de praktijk betekent dit: mensen met teveel fantasie en vrije tijd die foto’s op het internet afspeuren naar wazig bewijs voor hun eigen vooroordelen.

helder
helder
8 jaren geleden

Er zijn Mcdonalds op Mars

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

TUUUURLIJK jongens! Het is al bijna pasen.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x