Homepagina » Het Complot » Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken
Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken

Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken

Beleidsmaker Trayon White Sr. uit Washington DC raakte in opspraak vanwege een Facebookbericht waarin hij claimde dat de Rothschilds het klimaat controleren.

Eerder heeft White gezegd dat de Rothschilds ook de Wereldbank en de Amerikaanse overheid in de tang hebben, zo is nu gebleken.

Hij deed deze uitspraak op 27 februari tijdens een bijeenkomst van topfunctionarissen, waaronder burgemeester Muriel E. Bowser en andere raadsleden.

Wereldbank

“De Rothschilds hebben de macht over de Wereldbank zoals we allemaal weten en stoppen dollars in grote steden,” zei White tijdens de bijeenkomst.

“Ze hebben de macht over bijna de hele federale overheid en nu hebben ze een project waarbij ze hun geld en invloed gebruiken om lokale steden in handen te krijgen,” vervolgde het raadslid.

Hij vroeg vervolgens hoeveel geld ze geïnvesteerd hebben in de University of the District of Columbia (UDC), wiens voorzitter juist een presentatie had gegeven.

Relatie

“Het draait allemaal om infrastructuur en klimaatcontrole,” zei White. “Wat heeft dit te maken met de UDC? Hebben ze geld geïnvesteerd in de UDC? Wat is de relatie tussen de Rothschilds en de Rockefellers?”

Eerder zei White in een Facebookbericht dat onverwachte sneeuwval in Washington DC het gevolg was van klimaatcontrole door de Rothschilds, die ‘natuurrampen veroorzaken om de macht over steden te krijgen’.

Foto: Thaidigsmann Wikimedia Commons

[Washington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eelke Piers schreef:

  De Banken geven Griekenland bv. honderden miljarden. Het enigste dat Griekenland verplicht is is dat het alle staatseigendommen moet overdragen aan de Banken. Dus aan de Rothchilds en trawanten

  24 likes
 • Eelke Piers schreef:

  De FED is een particuliere instelling.
  De USA kan zich direkt failliet laten verklaren en alle dollars zijn niet meer waard dan het papier waarop het gedrukt staat. Het is maar net welke waarde we aan het papiertje toekennen

  21 likes
 • Richard schreef:

  Wat zijn ze toch arm, die arme Rothschilds.
  Zij kennen geen liefde in hun hart.

  17 likes
 • Gezinusk schreef:

  Eelke Piers,

  Uiteindelijk wel. Het beste is om de goudkoers in de gaten te houden. Of zoals Gerald Celente ooit aanhaalde: mocht de goudkoers fors dalen dan is een crisis aanstaande.

  Er zijn overigens heel veel boeken geschreven over hoe de Rothschilds in het verleden de goudkoers manipuleerde. Als het allemaal waar is kun je wel spreken van ongekend veel macht en invloed binnen het geldcircuit. Dan heb je de touwtjes in handen.

  14 likes
 • Mammon schreef:

  Als wij als bevolking van aarde niet in staat zijn om een groepje seniele oude mannen uit te roeien die ons (willen) controleren, dan is er iets mis met ons als volk van aarde!

  Kan er niets anders van maken. Zijn we echt zo’n stel sukkels en losers? Schijnbaar wel!

  7 likes
 • els breggeman schreef:

  meer dan 500 triljoen hebben ze , WW1EN WW2 allebei gefinancierd door de Rothschilds,Hillary is een van hun puppets , ze zijn de bron van al het kwaad, en horen in de gevangenis!

  6 likes
 • rob schreef:

  De Rothschilds, houden alleen maar de macht omdat de burger zelf met hun product omgaan ,de betaalmiddel is hun gecreëerde geldvorm ,hun geldgetal die wereldwijd invloed uit oefent met het getal en wereldwijd de burger zelf is die het in stand houd maar dat zien de meeste niet ZO, ze wijzen naar de veroorzaker terwijl die veroorzaker wel de steun nodig heeft om het draaiende houden van de burger , het Getal die bestaat uit cijfers waarin de nul de heleboel draaiend houd met een 1 tot en met 9 voor de nullen .. nullen zijn op zich helemaal niets waard ,alleen als er een cijfer voor staat dan heeft het een betekenis die een waarde aangeeft als er geen 1 [enen] tot met 9 [negen] niet had bestaat had de nul geen enkele waarden gehad dat was het gewoon een 0 cirkeltje , bovendien betalen we niet meer met geld maar met een getal het digitaal verkeer heeft nu de overhand dankzij de burger die ze de macht geeft en die hebben ze nu ook ,en dan maar verwijten dat het aan de rothschilds ligt ,wakker worden burger je houd de rothschilds wel verantwoordelijk voor veel leed maar er is nog een kant dat is ook plezier ervan [de geldvorm/getal waarmee je iets koopt of ermee uitgaat, steek je eigen hand eens in eigen boezem ,wie met het getal zijn leven invult zal altijd de voor en tegen in ervaren, een ieder is gewoon verslaaft , men zou zeggen als men zo tegen is verbrand dan hun product en dan verdwijnt zelf wel hun Macht.

  3 likes
 • x

  Check Also

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  wereldbank

  Wereldbank tegen Wit-Rusland: Ga in lockdown en ontvang $940 miljoen

  De Wereldbank heeft Wit-Rusland in juni een ...

  >