Homepagina » Het Complot » Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken
Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken

Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken

Beleidsmaker Trayon White Sr. uit Washington DC raakte in opspraak vanwege een Facebookbericht waarin hij claimde dat de Rothschilds het klimaat controleren.

Eerder heeft White gezegd dat de Rothschilds ook de Wereldbank en de Amerikaanse overheid in de tang hebben, zo is nu gebleken.

Hij deed deze uitspraak op 27 februari tijdens een bijeenkomst van topfunctionarissen, waaronder burgemeester Muriel E. Bowser en andere raadsleden.

Wereldbank

“De Rothschilds hebben de macht over de Wereldbank zoals we allemaal weten en stoppen dollars in grote steden,” zei White tijdens de bijeenkomst.

“Ze hebben de macht over bijna de hele federale overheid en nu hebben ze een project waarbij ze hun geld en invloed gebruiken om lokale steden in handen te krijgen,” vervolgde het raadslid.

Hij vroeg vervolgens hoeveel geld ze geïnvesteerd hebben in de University of the District of Columbia (UDC), wiens voorzitter juist een presentatie had gegeven.

Relatie

“Het draait allemaal om infrastructuur en klimaatcontrole,” zei White. “Wat heeft dit te maken met de UDC? Hebben ze geld geïnvesteerd in de UDC? Wat is de relatie tussen de Rothschilds en de Rockefellers?”

Eerder zei White in een Facebookbericht dat onverwachte sneeuwval in Washington DC het gevolg was van klimaatcontrole door de Rothschilds, die ‘natuurrampen veroorzaken om de macht over steden te krijgen’.

Foto: Thaidigsmann Wikimedia Commons

[Washington Post]


Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. De Banken geven Griekenland bv. honderden miljarden. Het enigste dat Griekenland verplicht is is dat het alle staatseigendommen moet overdragen aan de Banken. Dus aan de Rothchilds en trawanten

  24 likes
 2. De FED is een particuliere instelling.
  De USA kan zich direkt failliet laten verklaren en alle dollars zijn niet meer waard dan het papier waarop het gedrukt staat. Het is maar net welke waarde we aan het papiertje toekennen

  21 likes
 3. Wat zijn ze toch arm, die arme Rothschilds.
  Zij kennen geen liefde in hun hart.

  17 likes
 4. Eelke Piers,

  Uiteindelijk wel. Het beste is om de goudkoers in de gaten te houden. Of zoals Gerald Celente ooit aanhaalde: mocht de goudkoers fors dalen dan is een crisis aanstaande.

  Er zijn overigens heel veel boeken geschreven over hoe de Rothschilds in het verleden de goudkoers manipuleerde. Als het allemaal waar is kun je wel spreken van ongekend veel macht en invloed binnen het geldcircuit. Dan heb je de touwtjes in handen.

  14 likes
 5. Als wij als bevolking van aarde niet in staat zijn om een groepje seniele oude mannen uit te roeien die ons (willen) controleren, dan is er iets mis met ons als volk van aarde!

  Kan er niets anders van maken. Zijn we echt zo’n stel sukkels en losers? Schijnbaar wel!

  7 likes
 6. meer dan 500 triljoen hebben ze , WW1EN WW2 allebei gefinancierd door de Rothschilds,Hillary is een van hun puppets , ze zijn de bron van al het kwaad, en horen in de gevangenis!

  6 likes
 7. De Rothschilds, houden alleen maar de macht omdat de burger zelf met hun product omgaan ,de betaalmiddel is hun gecreëerde geldvorm ,hun geldgetal die wereldwijd invloed uit oefent met het getal en wereldwijd de burger zelf is die het in stand houd maar dat zien de meeste niet ZO, ze wijzen naar de veroorzaker terwijl die veroorzaker wel de steun nodig heeft om het draaiende houden van de burger , het Getal die bestaat uit cijfers waarin de nul de heleboel draaiend houd met een 1 tot en met 9 voor de nullen .. nullen zijn op zich helemaal niets waard ,alleen als er een cijfer voor staat dan heeft het een betekenis die een waarde aangeeft als er geen 1 [enen] tot met 9 [negen] niet had bestaat had de nul geen enkele waarden gehad dat was het gewoon een 0 cirkeltje , bovendien betalen we niet meer met geld maar met een getal het digitaal verkeer heeft nu de overhand dankzij de burger die ze de macht geeft en die hebben ze nu ook ,en dan maar verwijten dat het aan de rothschilds ligt ,wakker worden burger je houd de rothschilds wel verantwoordelijk voor veel leed maar er is nog een kant dat is ook plezier ervan [de geldvorm/getal waarmee je iets koopt of ermee uitgaat, steek je eigen hand eens in eigen boezem ,wie met het getal zijn leven invult zal altijd de voor en tegen in ervaren, een ieder is gewoon verslaaft , men zou zeggen als men zo tegen is verbrand dan hun product en dan verdwijnt zelf wel hun Macht.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Een andere kijk op global warming. Dit is het artikel waarvan de MSM niet willen dat u het leest

Een andere kijk op global warming. Dit is het artikel waarvan de MSM niet willen dat u het leest

Journalist Doron Levin schreef voor zakenblad Forbes ...

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Enkele jaren geleden slaakte een Syriër genaamd Majd een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.