Het Complot

Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beleidsmaker Trayon White Sr. uit Washington DC raakte in opspraak vanwege een Facebookbericht waarin hij claimde dat de Rothschilds het klimaat controleren.

Eerder heeft White gezegd dat de Rothschilds ook de Wereldbank en de Amerikaanse overheid in de tang hebben, zo is nu gebleken.

Hij deed deze uitspraak op 27 februari tijdens een bijeenkomst van topfunctionarissen, waaronder burgemeester Muriel E. Bowser en andere raadsleden.

Wereldbank

“De Rothschilds hebben de macht over de Wereldbank zoals we allemaal weten en stoppen dollars in grote steden,” zei White tijdens de bijeenkomst.

“Ze hebben de macht over bijna de hele federale overheid en nu hebben ze een project waarbij ze hun geld en invloed gebruiken om lokale steden in handen te krijgen,” vervolgde het raadslid.

Hij vroeg vervolgens hoeveel geld ze geïnvesteerd hebben in de University of the District of Columbia (UDC), wiens voorzitter juist een presentatie had gegeven.

Relatie

“Het draait allemaal om infrastructuur en klimaatcontrole,” zei White. “Wat heeft dit te maken met de UDC? Hebben ze geld geïnvesteerd in de UDC? Wat is de relatie tussen de Rothschilds en de Rockefellers?”

Eerder zei White in een Facebookbericht dat onverwachte sneeuwval in Washington DC het gevolg was van klimaatcontrole door de Rothschilds, die ‘natuurrampen veroorzaken om de macht over steden te krijgen’.

Foto: Thaidigsmann Wikimedia Commons

[Washington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

De FED is een particuliere instelling.
De USA kan zich direkt failliet laten verklaren en alle dollars zijn niet meer waard dan het papier waarop het gedrukt staat. Het is maar net welke waarde we aan het papiertje toekennen

Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

De Banken geven Griekenland bv. honderden miljarden. Het enigste dat Griekenland verplicht is is dat het alle staatseigendommen moet overdragen aan de Banken. Dus aan de Rothchilds en trawanten

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Eelke Piers,

Uiteindelijk wel. Het beste is om de goudkoers in de gaten te houden. Of zoals Gerald Celente ooit aanhaalde: mocht de goudkoers fors dalen dan is een crisis aanstaande.

Er zijn overigens heel veel boeken geschreven over hoe de Rothschilds in het verleden de goudkoers manipuleerde. Als het allemaal waar is kun je wel spreken van ongekend veel macht en invloed binnen het geldcircuit. Dan heb je de touwtjes in handen.

Richard
Richard
4 jaren geleden

Wat zijn ze toch arm, die arme Rothschilds.
Zij kennen geen liefde in hun hart.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x