Buitenaards

Ruimteschip bij de zon ‘stabiliseerde activiteit’ (video)

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 8 maart jongstleden werd door de Solar Dynamics Observatory (SDO), een NASA-sonde die de zon in de gaten houdt, een object vastgelegd.

Het gigantische object was groter dan de aarde en werd 80 uur lang in de nabijheid van de zon waargenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In onderstaande video legt Felipe Castelo Branco van het Braziliaanse Centro Technológico Zigurats de situatie uit aan de hand van informatie die hij naar eigen zeggen heeft ontvangen van bondgenoten van 49 verschillende buitenaardse beschavingen.

Volgens het centrum verscheen een ruimteschip bij de zon om chemicaliën te verspreiden over het zonne-oppervlak. Het schip kon op deze manier de activiteiten op de zon stabiliseren, aldus Castelo Branco.

De afgezanten van de 49 beschavingen hebben het centrum laten weten dat we een periode met een hogere zonneactiviteit binnengaan. De chemicaliën brengen de zon meer in balans zodat we weinig last hebben van toekomstige zonnevlammen.

In de video, die dateert van afgelopen zaterdag, geeft hij bovendien aan dat de situatie op maandag 17 december zal worden herhaald. Die bewuste dag verscheen in de ochtenduren inderdaad een groot object bij de zon.

Bron: Projetoportal

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
karel Appel
karel Appel
11 jaren geleden

nu ook al chemtrails op de zon !
🙂

Yes
Yes
11 jaren geleden

[quote name=”karel Appel”]nu ook al chemtrails op de zon !
:-)[/quote]
LOL

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Leuk in scene gezet filmpje met de allergrootse fantast aan het roer.SDO wordt constant door mij bekeken.Kort gezegd ik heb meerdere pc tjes voor mij aan het werk,en dan zou het toch moeten opvallen???Hoe werkt bolbliksem??Wat u zag was eigenlijk hetzelfde fenomeen.Alleen is de energie bij de zon zo hoog dat een bol inderdaad wel 80 uur kan blijven bestaan wat voor de zon met zoveel energie een makkie is.En als de zon in een minimum is beland wat ze eens in de 300 tot 350 jaar doet worden er vast chemicalieén gestrooid.De stakker in het filmpje wil youtube weer bedonderen en dan vooral de mensen die dit moeten geloven.ik zeg DREAM ONN.hier de link die rechtstreeks u de zon in al haar spectra laat zien. Plak deze eens in uw werkbalk en enjoy it.http://sdo.gsfc.nasa.gov/ Naast de 11 jarige cyclus, is er namelijk de driehonderjarige cyclus die in 1650 tot 1710 voor een mini-ijstijd zorgde.En de fantast zegt dat buitenaardsen de zon temperen met chemicaliën.Ik ben compleet in de stuip gegaan van het lachen, door het WAAR HAAL je het vandaan verhaal.Duimpje sabbelaar!!

abtach
abtach
11 jaren geleden

tsja, helaas heeft de mens (zover algemeen bekend), niets wat zo dicht bij de zon kan komen.
Wel grappig dat je daadwerkelijk iets, 80 uur lang ziet bewegen bij de zon…

Weten was het zal zijn, is op dit moment speculeren dus ik zal zeker meer filmpjes van deze persoon gaan bekijken aangezien het gewoon een duidelijk verhaal is :)!

Thanx voor het delen van dit filmpje!

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x