Binnenland

Nederland enige land in EU dat braaf stikstofcijfers doorgeeft: ‘Ons kabinet is politiek gif’

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Europese Commissie heeft nauwelijks zicht op de stikstofuitstoot in Europa omdat EU-lidstaten hun cijfers niet melden. Lidstaten zijn namelijk niet verplicht om stikstofcijfers aan Brussel door te geven. Nederland is het enige land dat de cijfers altijd braaf doorgeeft.

Hoewel er maar één land is dat de cijfers doorgeeft, beweert de NOS dat de problemen met stikstof in Nederland het grootst zijn. EU-landen moeten om de zes jaar de ‘kwaliteit en bedreigingen’ voor hun natuurgebieden rapporteren. Dat gebeurt niet of niet goed.

Het onderzoek van de NOS leidt tot veel kritiek. Voormalig Europarlementariër Lucas Hartong reageert: “Het Nederlands kabinet is politiek gif. Geen EU-verplichting om stikstofcijfers te geven, maar het als enige in Europa wél doen. Dan heb je een ideologische haat tegen je eigen volk. Ik ruik D66 all over. Het hele probleem kan vandaag nog opgelost zijn!”

Waanzin

“Nederland is weer onnodig het braafste jongetje van de klas. BVNL wil de absurde stikstofplannen van het kabinet per direct van tafel. Stoppen met de stikstofhoax is in het belang van iedereen,” stelt Tweede Kamerlid Wybren van Haga, die pleit voor nieuwe verkiezingen.

“De andere EU-landen rapporteren niet eens over stikstof. Ze onderzoeken het niet eens, maar wij wel, bij ons moeten de boeren helemaal kapot. Van Kaag. Waanzin,” aldus een boze Geert Wilders.

Wetenschapper Marc Jacobs zegt: “Alles wat er mis is met ‘meten en weten’ in een notendop.”

Volkomen onzin

Stikstofprofessor Han Lindeboom bestudeerde het onderzoek van de NOS en twittert over de stikstofgrafiek van het RIVM die in Nieuwsuur en op de site van de NOS is getoond: “Volkomen onzin. Het gaat hier om percentages, het gaat om absolute hoeveelheden en die veranderen niet. Er komt gewoon 25 procent minder stikstof in de duinen dan het RIVM beweert. En dat is onderzoek?”

“We zijn het vieste jongetje van de klas in de EU. En dan blijkt nu dat de andere 26 ‘jongetjes’ hun huiswerk niet inleveren,” constateert akkerbouwer en LTO-bestuurder Joris Baecke.

4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Dat komt door het schandknaapje van Klaus Schwab!

B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Ja, wat moeten we nog als het meerendeel van de boeren achter carolien van der plas of liever ‘lientje’ staat. Heb er alles voor over om de boeren te helpen maar ‘lientje’ gaat er bij mij niet in.

Brugje
Brugje
3 maanden geleden

NEXIT!!!!

Underground
Underground
3 maanden geleden

kaag. tja madame is op deze belangrijke dag ziek. Jaja geloof je het zelf ? Weg met deze landverraders. 80.000.000 naar miljardair zelensky. Hoe dan? Er gaan een hoop mensen kapot in eigen land Nederland. Maar het maakt ze helemaal geen reet uit !! Gewoon betalen domme Nederlander, en verder je bek houden. Klaar met deze clowns, ze maken ons bewust kapot !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x