CoronaMens en Dier

Verpleegster OLVG zwijgt niet langer: ‘Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?’

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Corona is inmiddels een moddervet, zeer winstgevend businessmodel geworden. Naakte waarheid. We worden met alle niet meer uit te leggen maatregelen keihard belazerd. Genaaid en gemanipuleerd door leugens en propaganda, tot we op de knieën liggen voor het o zo foute medisch ‘deugpapiertje’. Dat schreef Louise van de Sande Bakhuyzen, als verpleegster werkzaam in het OLVG, locatie Oost in Amsterdam, aan haar goede vriend Jos de Haas, die het bericht op Facebook heeft geplaatst.

“Waarom o waarom is Nederland zo f*cking lijdzaam?” vraagt de verpleegster. “Waar is onze ruggengraat in godsnaam? Ons gezond verstand? Wanneer gaan we massaal nee zeggen tegen deze compleet onverantwoorde medische dwang? Crucify me. Ik ben klaar met zwijgen. Ik zwijg al maanden omdat er steeds mensen klaarstaan om me de kop af te hakken, de bek te snoeren.”

Uitermate domme man

“Ik zwijg niet meer,” zegt ze.

“We luisterden tot nu toe naar een uitermate domme man die niet verder komt dan een spuit met een frikandel te vergelijken en zich niet neerlegt bij het recht op lichamelijke integriteit,” vervolgt Louise. “Wiens broer een grote speler in de vaccinindustrie is.”

Enkele belangrijke passages uit het bericht van de verpleegster:

Wetenschappers die de noodklok luiden, worden geframed. Professoren en hoogleraren die hun ernstige zorgen uiten over de medische veiligheid of liever gezegd het gebrek daaraan, in dit compleet politiek opportunistisch gestuurde beleid, worden geframed en gecensureerd.

Cardiologen die genuanceerd uit kunnen leggen dat de verhoogde troponinespiegels (komt vrij bij een hartinfarct) bij de corona-infectie zelf veel minder hard pieken dan bij een hartinfarct na de spuit, worden gecensureerd. Er zijn wereldwijd duizenden myocard(hart)infarcten bij jonge mensen, ook vele kinderen, na de spuit. Maar de media houden stevig de deksel erop samen onder een ‘gezellig hoedje’ met de pharma. Belangenverstrengeling.

Het is zeer zorgwekkend

Dan hebben we het niet over de herseninfarcten en ernstige blijvende neurologische schade. Ik heb collega’s die na de eerste prikrondes in de verpleeghuizen een hausse aan herseninfarcten hebben gezien bij jonge mensen van rond de 40/50. Ik heb het over collega’s op verschillende plekken die ernstige stollingsstoornissen (trombose en embolieën) zien bij veel te jonge mensen, collega’s die veel meer pericarditis zien dan normaal. Iedere dienst in plaats van een paar keer per jaar. Maar ze mogen het verband niet leggen.

Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen? Nee, we blijven keihard ontkennen, want stel je voor als de ‘pharma-religie’ waar we blind achteraan lopen in opspraak komt. Dan stort het kaartenhuis in. Het is zeer zorgwekkend.

Het is geen vijf voor 12. Het is half één

Pas als het land eenmaal economisch volledig op de knieën is gedwongen, wat absoluut niet had gehoeven en compleet disproportioneel is (zachtjes uitgedrukt), ja dan is de overheid opeens de ‘goede vader’ die ons van de ondergang redt met het ‘vrijheidspaspoort’ op basis van aanhoudende en toenemende medische dwang. Vrijheid onder lichamelijke dwang? Dat is een contradictio in terminis. En dat zal ik vanuit mijn beroepseer en -eed nooit en te nimmer ondersteunen.

Helaas is het geen complottheorie, maar bittere waarheid die zich steeds meer laat zien. Het is geen vijf voor 12. Het is half één. Ze gaan niet stoppen. Nooit. Alleen wij kunnen dit nog stoppen. Door massaal en in eenheid nee te zeggen. Ik blijf bidden en hopen dat Nederland opstaat. Wake the f*ck up. Alsjeblieft. Het systeem is verrot tot op het bot en onze tijd wordt steeds beperkter. Dit is medische dictatuur.

Ik zwijg niet langer.

4.5 1397 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
256 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

“Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?”
Totdat iedereen dood is neergevallen?

“Dit is medische dictatuur.”
Moet natuurlijk zijn: Dit is medische totalitarisme.

Suzy de WIt
Suzy de WIt
6 maanden geleden

Goed zo! Die hele beerput gaat open!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 maanden geleden

LS…

Wat weten we over de vergiftiging die al tientallen jaren duurt via ons voedsel en dat de mensen tot volgzame zombies heeft gemaakt ! Denk aan Monsanto / Mac Donalds/ Coca & Pepsi Cola en al die andere verpakte rotzooi die met karrenvrachten elke dag uit de supermarkt gesleept worden !? Met de Dombo’s van Jumbo als schoolvoorbeeld !

Eric
Eric
6 maanden geleden

Top weer een zorgmedewerker die zich niet heeft laten omkopen.

Op de media zie je ze wel eens zorgmedewerkers die de prik promoten, want het is oo zo druk op de IC.
vraag me dan wel eens af hoeveel ze krijgen om die leugens te verspreiden.

voor deze dame dan ook alleen maar lof.
voor haar is haar eed belangrijker dan het omkoop bedrag.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

256
0
We lezen graag je reactie!x