Homepagina » Binnenland » Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij
hugo de jonge
Foto: Defensie CC0 1.0

Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij

CDA-minister Hugo de Jonge heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Nederland krijgt er tot 2030 ieder jaar een stad als Amersfoort – ruim 130.000 inwoners – bij. Die in totaal ruim 1 miljoen mensen moeten ergens wonen en werken. De Jonge wil meer huizen en minder afstand tussen Randstad en niet-Randstad, citeert de Leeuwarder Courant hem. Pardon? 1 miljoen mensen erbij? Je kunt wel raden waar die vandaan komen. Bovendien is de woningnood nu al schrikbarend hoog.

PVV-fractievoorzitter in Urk Hendrik Wakker heeft op Twitter een filmpje gedeeld waarin De Jonge zijn plannen toelicht. Hij zegt dat we de komende jaren ‘geweldig gaan groeien’ en er dus 1 miljoen inwoners bij krijgen. Die passen niet meer in de Randstad en daarom moet ‘de regio’ aangepast worden.

Agenda 2030

“Wat we denk ik moeten doen in Nederland, is zien dat er in de regio veel kansen liggen,” zei De Jonge. “We moeten juist kijken waar er ruimte is in de regio. Dat betekent dat we in onze verbindingen tussen Randstad en regio zullen moeten investeren. Dat betekent dat we in die kansen in de regio moeten investeren en dat is ook precies wat we gaan doen.”

Dus: boeren uitkopen, weilanden volbouwen met huizen en 1 miljoen nieuwe mensen erin. En daar duikt ook het jaartal 2030 weer op, verwijzende naar Agenda 2030. Robert Jensen voorspelde eerder al dat we hier de komende tijd nog veel over zullen horen.

1 miljoen extra inwoners. Dat betekent dat we heel veel weilanden moeten leegtrekken.

Bekijk het fragment hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jan doornbos schreef:

  Daarom moeten onze taal en cultuur en niet te vergeten de boeren ook verdwijnen. De Jonge bedenkt dit uiteraard niet allemaal zelf. Dat is in zijn geval op zeker onmogelijk. Ook voor idiotie moet je over een, laten we zeggen zeker niveau beschikken. Maar ja, wat maakt het uit. Veel mensen willen klaarblijkelijk graag dood. Anders geloof je namelijk niet in een niet bestaand killervirus en wil je des gevolge dolgraag een gifspuit in je lichaam. Geestig is het wel. Wat denkt u hoeveel mensen zullen overlijden nadat hen een ‘vaccin’ is toegediend? Hoezo een propvol Nederland? Beroep van de toekomst: begrafenisondernemer. Laten we het daar eens over hebben. Maar goed. Pipo schoenen of niet, het blijft een lulhannes. Met je ‘Staatsgeheim’. Mengele weet het nu zeker: ‘Mijn ideeën waren goed. Helaas leefde ik in de verkeerde tijd’. Waarvan akte.

  59 likes
  • Rob schreef:

   Ja, de huidige wereld(toestand) zal hoe dan ook een keer verdwijnen. Het wordt of een NWO of het wordt een bewustzijnsverandering van binnenuit. Over de vaccinaties komen ook al berichten dat je dna gemanipuleerd wordt waardoor je eigen denken en bewustzijn onderdrukt zou worden en je een ‘ding’ wordt. Dat sluit wel aan bij het nieuws dat de EU ‘tijdelijk’ (kuch, kuch) dna manipulatie wil toestaan om sneller een vaccin beschikbaar te hebben. De wezenlijke bewustzijnsverandering echter gebeurt vanuit de kern in de mens. Dat is universeel. Ik betwijfel het dat dat onderdrukt kan worden als van daaruit een verandering plaats vindt. Zeker weten doe ik het ook niet. De mens is nog nooit eerder op een punt geweest zoals dat nu is.

   7 likes
  • De Realist. schreef:

   Uhhh….. Ik weet niet, maar ook onze taal en cultuur is aan verandering onderhevig!!!

   Kortom…. Probeer maar eens een Nederlands Taal tekst uit de 16de of 17de eeuw begrijpend te lezen!!!

   Suc6!!!
   Een gemiddelde leraar Nederlandsch komt hier amper uit!

   Daarin tegen…. zonder ‘buitenlandse invloeden’???
   Dan liepen wij nog steeds rond in schapenhuiden!
   En dan hadden wij ook geen pizza gehad. En dan was een broodje shoarma ook niks met als een ScienceFictie gerechtje.

   En wat nog vele male leuker is!!!
   Enig idee wie de meest bekenste Jood uit onze Nederlandsche geschiedenis is???
   En ook nog eens een Jood waar wij ondermeer al onze VRIJHEDEN aan te danken hebben!!!

   Idd, dat was die filosoof/lenzenslijper genaamd Baruch de Spinoza!!!!

   3 likes
   • Rob schreef:

    @De Realist

    Je denktt dat je vrij bent? Deze wereld is altijd op macht en controle gebaseerd geweest. In zo’n wereld ben je nooit vrij. Zeker niet door een ander. De invloed van anderen is altijd macht en controle, de vrijheid moet je in je Zelf vinden, in je eigen leven als mens. Vrijheid moet dus van binnenuit zijn, niet van buitenaf want dat is nooit vrijheid maar aanpassing aan de ander.

    10 likes
   • jan doornbos schreef:

    Welk 1 genotvolle zaligheid van u te mogen verluiden dat in ieder geval u realist bent.

    4 likes
   • salvar schreef:

    @De Realist.

    hadden we ook geen corona gehad.

    3 likes
 • PREDATOR schreef:

  1 miljioen mensen erbij….Ben ik dan de enige die zich hier niet fijn bij voelt..Een miljioen mensen die onze cultuur niet fijn vind…hmmm..Als 3 man al genoeg zijn om onze lieve pieten te verbannen, dan maak ik mij enorme zorgen over ons cultureel erfgoed…maar goed, hebben wij die nog dan…
  Elk jaar een grote stad qua inwoners erbij..
  Snapt die asshole dan niet dat dat problemen opleverd en het er echt niet veiliger op word..
  We leven in een zieke tijd waarbij de verkeerde mensen een vaccin moeten halen..Wij zijn niet ziek!!!!!!!

  44 likes
  • Matt schreef:

   Het overgrote deel van die nieuwkomers zijn moslim en die zullen dat vaccin NIET nemen omdat het ‘vuil’ is
   Dus straks zijn de blanken allemaal monddood gehersenspoeld en/of zwaar gehandicapt en overheersen de koppensnellers en iedere dag loeiende oproepen vanaf de minaret om met je kont omhoog in een moskee te knielen en allah te aanbidden.
   Fraaie toekomst!

   13 likes
   • Seff schreef:

    Jij knielt zonder dat je het doorhebt al je hele leven voor de gevestigde orde. Je bent half wakker nu, tijd om op te staan. Die zullen het vaccin niet nemen omdat het vuil is? Je bedoeld giftig en dodelijk en terecht. Zou je ook moeten doen.. Je zegt niks doet alleen ongefundeerde aannames. Je haat jegens een geloof is zo groot dat je niet meer van objectiviteit of redelijkheid kunt spreken en je word niet door enig kennis van zaken geremd. Het gevaar zijn niet de moslims maar je eigen overheid en establishment die haat aanwakkeren om je te verdelen en te heersen. De vluchetlingen zijn niet de oorzaak maar het gevolg van het europese massamigratie agenda die landen subsidie geeft per vluchteling. Voor italie een verdienmodel. Moslims zijn nog een beetje de enige die niet helemaal te beinvloeden zijn door msm met onwaarheden. Haha het is en blijft een keus of laat jij je verplicht vaccineren als een schaap? Je hangt het slachtoffer uit zoals de nsdap vroeger mensen liet denken. Jullie steunen al jaren een overheid en politiek die je eigen soevereiniteit en identiteit geeft ingeruild voor een europese. Allemaal opstaan voor zwarte piet, commercieel kinderfeestje wat bedacht is door winkeliers om verkoop te stimuleren. Alsof je een hele traditie verloochend of overboord gooit als je piet wat lichter maakt en/of ander kleurtje geeft. Maar toen de gulden verdween hoorde je niemand. De gulden symbool voor de nederlandse soevereiniteit. En nu janken om iets onzinnings als zwarte piet. Dat is wat de media doet je laten geloven dat zwarte piets belangrijker is dan alle wetten die ze ondertussen doordrukken ten koste van je privacy en vrijheden. Terwijl we ons hier blind op staren.We lijken nu op gevangenen die onderdrukking accepteren met als voorwaarde als we maar jaarlijks zwarte piet mogen vieren. Alsof kinderen daarmee bezig zijn. Moslim, wit of zwart. We zijn allemaal slaven van de gevestigde orde. Verdeel en heers, brood en spelen. Power 2 the people! Angst en verdeeldheid maakt de overheid groter en machtiger.

    0 likes
  • salvar schreef:

   @PREDATOR

   vraag maar aan maxima , die zei de nederlanders hebben geen cultuur.

   10 likes
  • Rob schreef:

   PREDATOR. Maak je niet al te druk. Daar heb je alleen jezelf mee. Politici hebben totaal geen realiteitszin. Waar willen ze dan al die investeringen mee betalen? Het kapitalisme zal nooit ergens aan mee betalen en de bevolking heeft bijna ook geen geld meer. De politiek smijt altijd met bakken vol geld overal naartoe maar heeft niets om nog in Nederland te investeren. Een miljard naar Afrika, de EU wil 500 miljard voor de ‘bestrijding van corona’, Timmerfrans met zijn 1000 miljard enz. Die mafketels kunnen helemaal niet met geld omgaan. Hoe moet er zo dan nog iets geïnvesteerd kunnen worden in de regio? Helemaal als het hele huidige financiële systeem ook nog eens op instorten staat. Amerika is al een paar maanden echt failliet. Daar hebben ze niks meer en proberen ze domweg geld van het volk te stelen. Maar dat is nooit genoeg. Het schijnt alleen tientallen miljarden per dag te kosten om de staat, politie, agentschappen en het leger draaiende te houden. Er werd gezegd dat, als er 40 biljoen beschikbaar zou zijn, dat slechts 1/3 is van het benodigde kapitaal om die allemaal te laten draaien. Dat zal wel over een jaar gaan. Het lijkt er dan op dat ze nooit het nodige bedrag meer bij elkaar krijgen dat er nodig is. Met 1/3 zal er ook gesneden moeten worden in de banen en dan zijn ze zichzelf aan het kortwieken. Misschien dat de ondergang van de macht dan door hun eigen corrupte financiële systeem plaats vindt. In Europa is het misschien nog niet zo ver maar als je kijkt naar hoe ze hier met geld om gaan dan lijkt het toch aardig dezelfde kant op te gaan. Als het volk geen geld meer heeft dan kan hier ook niets meer gefinancierd worden. Het hele bankensysteem is in feite allang failliet door de enorme schuldenberg. Het gaat dan ook in Europa niet best met de banken. Het is dus nog maar de vraag of ze 2030 überhaupt halen met het huidige financiële systeem. Waarschijnlijk niet.

   7 likes
 • Herman schreef:

  Met deze vooruitzichten zal de 1,5 meter maatregel wel aangepast moeten worden naar 95 cm.
  Fijne dag.

  39 likes
 • exegese schreef:

  Ze zijn verplicht ons over al al hun macabere plannen in te lichten. Wij moeten immers vrijwillig instemmen en last but not least ook vrijwillig meewerken. Al wat de mensen hoeven te doen is goed kijken, goed luisteren en zaken op de juiste manier interpreteren dan zal het verzet vanzelf groeien. Alleen zo jammer dat mensen zich zo makkelijk af laten leiden met B.L.M. zogenaamde klimaatproblemen en oneindig veel waanzin meer. Een volk krijgt de leiders en beleid wat ze verdienen.Iedere stem op dit soort smeerlappen is een misdaad tegen de menselijkheid. Stop met stemmen !

  26 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Maar m’n beste exegese wat gaat er dan gebeuren??? Dan komt er toch helemaal niks meer van terecht??? Ik waarschuw je dat willen ze juist graag!!! Ik zal het je zeggen wat we dan gaan krijgen als ze allemaal geen stemmen meer krijgen. Dan krijgen we onder de dooddoener te verwerken, dat het zooitje wat er nu zit gewoon blijft zitten want “tsjah dit land moet wel geregeerd worden.” Ik zie ze al zitten met hun schijnheilige porum op de buis! Nee hoor dat moeten we zeker niet doen dan stapelen we fout op fout en heb je het dus echt aan jezelf te danken dat het hier een kutland gaat worden alleen maar goed voor handjes ophouders uit het Afrikaanse continent. Gewoon alle stemmen naar Geert en Thierry Dan krijg je een dreamteam wat zich dan ook waar moet gaan maken.

   12 likes
   • Margie schreef:

    Gewoon alle stemmen naar Geert en Thierry Dan krijg je een dreamteam wat zich dan ook waar moet gaan maken.

    Droom rustig door

    7 likes
   • Ron Swart schreef:

    Geert & Thierry zijn controlled opposition. Het nepparlement danst naar de pijpen van de Deep State. Verlossing komt niet uit Den Haag.
    Viruswaanzin met voorman Willem Engel is ook controlled opposition. De tentakels van de Khazaarse maffia raken ongelooflijk ver.

    6 likes
   • Jerry schreef:

    je mag stemmen op A,B,C en D. Verderop en niet op de lijst is er ook een K. B wint de verkiezingen en wordt premier, C wordt onwel of “gaat ten onder” aan een schandaal. K wordt door de “bijzondere” situatie naar voren gehaald en komt op de plek van C. Zo komen niet gekozen ministers toch op hun plek waar ze kunnen/moeten doen wat ze willen.

    1 likes
 • Gladiator schreef:

  Mark Harbers van de VVD heeft in 2018 het verdrag van Marrakesch ondertekend en ons land letterlijk verkocht aan de VN!!!

  Het getal van 1 miljoen, wat deze totaal gestoorde psychopaat uit zijn nek kotst is dan ook iets wat hij maar zegt om een “balletje” op te gooien en niets anders. Het stomme gepeupel moeten ze toch wel iets vertellen over het vele vele grotere plan……namelijk het Coudenhove Kalergi plan welk er voor zal zorgen dat de white genocide een zekerheid zal zijn.

  Alles maar dan ook echt alles wordt op DIT OGENBLIK uit de kast gehaald om het volk (hahahahaha!!!) een mooi rad voor ogen te draaien, namelijk:

  * een viruswaanvoorstelling zodat het volk de andere kant opkijkt en wel “wat anders te doen heeft”!!

  * black live matters!!! Ben je nu helemaal gek, hoezo!!! In Zuid Afrika worden dagelijks blanke boeren op beestachtige wijze vermoord en hun bezittingen aan zwarten gegeven welke er vervolgens niets maar dan ook helemaal niets mee doen want ze weten niet eens wat ze ermee zouden kunnen doen!! Ik hoor hier in dit achterlijke land niemand iets over zeggen, over deze WHITE GENOCIDE!!!

  Waarom halen ze de in dat land liggende DIAMANTMIJNEN van de gebroeders de Beers niet leeg….dat brengt pas echt iets op…oh nee, dat is not done…..

  * We worden al lekker gemaakt voor “de tweede golf” wat natuurlijk totale bullshit is want er is niet eens een eerste golf maar wie geloofd wordt zalig natuurlijk.

  * Dan nog een aantal kindertjesverkrachtertjes over de hele wereld erbij…net alsof dit iets van de laatste jaren is…….nee nee nee nee…..dit is ALTIJD ZO GEWEEST maar niemand opgevallen want ehhh…FLIXNET

  * Nog wat mooie verhaaltjes over Trump & Q ANON waar iedereen “alles” over weet te vertellen…oh ja, en wat dan!!!???

  En ondertussen maken enkele donkergekleurde mensen op dit ogenblik de dienst uit in Nederland…want…

  * Beeldenstorm…….
  * Zwarte piet…….
  * BLM……(met overal demonstraties welke wél doorgang mogen vinden en wat de ECHTE NEDERLANDERS dus lichtelijk kwaad maakt)

  En om het feest te completeren zijn er de boeren welke in principe mijn plan ten uitvoer aan het brengen waren maar inmiddels een verbod (je meent het niet!!!) aan hun broek hebben want NIET ZWART en dus….!!!

  Please people, see the big picture…..

  WIJ WORDEN IN RAP TEMPO VERVANGEN…..

  Zelfs reclames zijn ALLEMAAL en wel zonder uitzondering aangepast…..want er is niet 1 reclame meer te vinden waar alleen een blanke man met een blanke vrouw en een blank kind iets te melden hebben…

  CAPICHE……..!!!!

  Slaap zacht allemaal….

  Gladiator
  ps oh ja, en de afgelegen vliegvelden in Verkelland (Duitsland) worden nog steeds dagelijks gebruikt om de vakantiegangers uit vele vele landen ZONDER paspoorten op een comfortabele wijze in de EU af te zetten om ons te verblijden met al dat moois, meestal moslims in de kinderleeftijd van 25 tot 45 jaar, gespierde body’s en zeer goed getraind……en wij kijken verder naar FLIXNET!!!

  ON GE LOOF LIJK!!!!!

  22 likes
 • Philip schreef:

  Het aantal inwoners met een migratieachtergrond neemt in Nederland de komende dertig jaar waarschijnlijk toe. Hun aantal van 4,2 miljoen in 2020 zal naar tussen de 5,3 en 8,4 miljoen in 2050 groeien. Dat blijkt uit het rapport ‘Bevolking 2050 in beeld’ van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI) en het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

  In 2050 zal naar verwachting minder dan de helft van de bevolking met een migratieachtergrond nog wortels in de EU-lidstaten hebben of tot een van de klassieke migrantengroepen behoren. Hun aandeel daalt tot tegen de 40 procent als het migratiesaldo hoog is en tot een kleine 50 procent als het saldo laag is.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200707_91071911

  Ps: dus niet alleen Nederland maar ook België en andere Europese landen komen aan bod, thans wat er van over blijft.

  15 likes
 • Rob Klaasen schreef:

  Waar je mee om gaat word je door besmet , de Jonge heeft waarschijnlijk met de zwakzinnigen van D66 een dealtje gemaakt of zoiets . We lopen nu al over elkaars hoofden dus nog 1 miljoen daar nog eens bij is zeer ongewenst .

  13 likes
 • Icksy Nixx schreef:

  Wat een CREEP !!! Echt zo’n eng megalomaantje. Heeft dit inderdaad niet zelf bedacht. Wat stelt het C(?)da nog voor ? Je kan aan zij bodylanguage, facy en ogen zien dat hij een lesje opdreunt. Wat krijgt hij daar voor terug? En van wie?

  11 likes
 • Margie schreef:

  Daar kan geen virusje tegenop…

  Is this torture?
  Amazing Polly with transcript
  https://www.sott.net/article/437535-Does-the-Handling-of-the-Coronavirus-by-Our-Government-Amount-to-Torture

  8 likes
 • Peter schreef:

  Toch spreekt dit elkaar tegen. Eerst het land laten vollopen met mensen ergens anders vandaan, en dan iedereen om zeep helpen met het spuitje van Bill Gates? Waarom zo moeilijk doen en niet meteen
  iedereen uitvegen met een mensecticide. Ik weet niet waar u woont maar de lucht zit deze ochtend weer lekker vol met troep. Dus wat willen ze nou eigenlijk.

  8 likes
  • Gea Breuker schreef:

   Matt hierboven geeft het antwoord.
   Satanisten hebben een pact gesloten met de islam, in Dubai een tijd geleden. Het Vaticaan is het kwaad dat de islam heeft gecreerd 1400 jaar geleden, dat moet niet vergeten worden (Alberto Rivera).

   Er zijn wel lichtpunten van hoop. De Christenen in Rusland, en die in de USA ook overigens. Zelfs de Hindus en de Buddisten, en ja ook ongeveer 500 miljoen Chinezen die niets met de CCP te maken willen hebben.
   De atheisten daarentegen, in het Westen een vuurtoren in de woeste zee maar zonder electriciteit om het baken te laten oplichten, dienen op te staan en te strijden.

   2 likes
 • Petra schreef:

  De 1 miljoen Nederlanders schijnen wij nodig te hebben om de aanstaande grijze en de dubbele grijze golf op te vangen. Mij gaat het er minder om hoeveel mensen daarvoor nodig zouden zijn alswel wat zij komen bijdragen aan onze samenleving!

  Wij weten allemaal dat een groot deel van dat miljoen allemaal opvreters zullen zijn. Echt heel jammer dat een groot deel van de Nederlanders dat kennelijk niet ziet…..

  8 likes
 • Legalize schreef:

  Dat zijn gelukzoekers en gaan echt niet werken, handje ophouden en de “nederlander”werken.
  Zelf krijg ik steeds meer een hekel aan werken aangezien alles verkwanselt word aan dat soort volk.

  De koek is een keer op…..

  7 likes
 • Elise schreef:

  Laat je niet bang maken/verdelen. De bedoeling is, dat we allemaal digitaal in geslaafd gaan worden. Ook onder andere culturen is dit bekend.
  In de Koran staat: uiteindelijk zullen alle mensen gaan opstaan/gezamenlijk met christenen die tegen het systeem zijn, die nog in god(natuur/gezin/liefde etc.) geloven. Voor mij betekent dit nog enige hoop.

  7 likes
 • Boze burger schreef:

  En dat allemaal voor de omvolking van de Nederlander(westerling)
  Er is volgens mij maar 1 manier om dit te stoppen en dat is met zijn allen eisen dat deze regering op stapt.
  Er zijn vast nog wel echte Nederlanders die wel het beste met hun mede volk voor hebben, en geen agenda hebben. En dan zo snel mogelijk NEXIT, grenzen dicht want die miljoen voor 2030 moet echt niet gebeuren.
  En dan de economie weer opbouwen en als zelfstandig land verder goede handels afspraken met landen die wij zelf kiezen en niet de EU, geen grote organisaties meer want die maken alles kapot.
  Ze maken bewust alles stuk, waarschijnlijk omdat ze dat moeten anders worden hun stuk gemaakt.
  Het zijn ook maar trek poppen van de elite.

  6 likes
 • Fred schreef:

  ik weet niet precies wat voor agenda ze uitvoeren,maar niet voor het volk dat is zeker. Je kunt wel nagaan wat er gebeurt met 1 miljoen parasieten erbij,daarnaast een middenstand die kapot is door “kabinets”beleid, een enorme groep laagbetaalden die ook nog eens subsidie na subsidie krijgen.
  Lastenverhoging na lastenverhoging oa door de “groene deal”
  Een enorme vloed aan belastinggeld dat binnenkomt bij de roverheid om uit te delen aan de 1 miljoen?
  NIET DUS!

  5 likes
 • salvar schreef:

  hij bedoeld 1 miljoen erbij uit afrika en 1 miljoen blanken afmaken hier of meer , de spuit ligt zo klaar.
  ik geloof nog steeds dat wij het uitmaken en niet de psychopaten toch en nu moeten daar ook tegen vechten.

  5 likes
 • frans schreef:

  De Regio moet ook 9 miljoen vluchtelingen opvangen als de randstad onder water loopt.
  toch?
  Of verzuipen die allemaal. ?

  5 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Stem verstandig in maart beste mensen

  5 likes
 • Willie schreef:

  Hij is nog erger dan het virus sterker nog volgens mij is hij er zelf een.

  3 likes
 • Richardo schreef:

  Kijk naar “een huis vol” en zie hoe asociaal Nederland gevuld wordt: in 20 jaar 12x12x12x12=…..vul maar in. Met 1000 van deze gezinnen halen we die miljoen met gemak.

  0 likes
 • Bart van den Bos schreef:

  Het Enige wat klein Holland tegen over deze Wereld doen kan is land opspuiten en daar het inkomende plaatsen voor de Winter weer komt kijken

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

  AstraZeneca is in de meeste landen beschermd ...

  coronagezant

  Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

  Eind maart vroeg onze minister van Volksgezondheid ...

  >