Homepagina » Binnenland » Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij
hugo de jonge
Foto: Defensie CC0 1.0

Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij

CDA-minister Hugo de Jonge heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Nederland krijgt er tot 2030 ieder jaar een stad als Amersfoort – ruim 130.000 inwoners – bij. Die in totaal ruim 1 miljoen mensen moeten ergens wonen en werken. De Jonge wil meer huizen en minder afstand tussen Randstad en niet-Randstad, citeert de Leeuwarder Courant hem. Pardon? 1 miljoen mensen erbij? Je kunt wel raden waar die vandaan komen. Bovendien is de woningnood nu al schrikbarend hoog.

PVV-fractievoorzitter in Urk Hendrik Wakker heeft op Twitter een filmpje gedeeld waarin De Jonge zijn plannen toelicht. Hij zegt dat we de komende jaren ‘geweldig gaan groeien’ en er dus 1 miljoen inwoners bij krijgen. Die passen niet meer in de Randstad en daarom moet ‘de regio’ aangepast worden.

Agenda 2030

“Wat we denk ik moeten doen in Nederland, is zien dat er in de regio veel kansen liggen,” zei De Jonge. “We moeten juist kijken waar er ruimte is in de regio. Dat betekent dat we in onze verbindingen tussen Randstad en regio zullen moeten investeren. Dat betekent dat we in die kansen in de regio moeten investeren en dat is ook precies wat we gaan doen.”

Dus: boeren uitkopen, weilanden volbouwen met huizen en 1 miljoen nieuwe mensen erin. En daar duikt ook het jaartal 2030 weer op, verwijzende naar Agenda 2030. Robert Jensen voorspelde eerder al dat we hier de komende tijd nog veel over zullen horen.

1 miljoen extra inwoners. Dat betekent dat we heel veel weilanden moeten leegtrekken.

Bekijk het fragment hieronder:

1 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
3 maanden geleden

Daar kan geen virusje tegenop…

Is this torture?
Amazing Polly with transcript
https://www.sott.net/article/437535-Does-the-Handling-of-the-Coronavirus-by-Our-Government-Amount-to-Torture

PREDATOR
PREDATOR
3 maanden geleden

1 miljioen mensen erbij….Ben ik dan de enige die zich hier niet fijn bij voelt..Een miljioen mensen die onze cultuur niet fijn vind…hmmm..Als 3 man al genoeg zijn om onze lieve pieten te verbannen, dan maak ik mij enorme zorgen over ons cultureel erfgoed…maar goed, hebben wij die nog dan…
Elk jaar een grote stad qua inwoners erbij..
Snapt die asshole dan niet dat dat problemen opleverd en het er echt niet veiliger op word..
We leven in een zieke tijd waarbij de verkeerde mensen een vaccin moeten halen..Wij zijn niet ziek!!!!!!!

salvar
salvar
Reactie op  PREDATOR
3 maanden geleden

@PREDATOR

vraag maar aan maxima , die zei de nederlanders hebben geen cultuur.

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

@Salvar
Erg he..Maxima!!!

Matt
Matt
Reactie op  PREDATOR
3 maanden geleden

Het overgrote deel van die nieuwkomers zijn moslim en die zullen dat vaccin NIET nemen omdat het ‘vuil’ is
Dus straks zijn de blanken allemaal monddood gehersenspoeld en/of zwaar gehandicapt en overheersen de koppensnellers en iedere dag loeiende oproepen vanaf de minaret om met je kont omhoog in een moskee te knielen en allah te aanbidden.
Fraaie toekomst!

Seff
Seff
Reactie op  Matt
3 maanden geleden

Jij knielt zonder dat je het doorhebt al je hele leven voor de gevestigde orde. Je bent half wakker nu, tijd om op te staan. Die zullen het vaccin niet nemen omdat het vuil is? Je bedoeld giftig en dodelijk en terecht. Zou je ook moeten doen.. Je zegt niks doet alleen ongefundeerde aannames. Je haat jegens een geloof is zo groot dat je niet meer van objectiviteit of redelijkheid kunt spreken en je word niet door enig kennis van zaken geremd. Het gevaar zijn niet de moslims maar je eigen overheid en establishment die haat aanwakkeren om je te verdelen en te heersen. De vluchetlingen zijn niet de oorzaak maar het gevolg van het europese massamigratie agenda die landen subsidie geeft per vluchteling. Voor italie een verdienmodel. Moslims zijn nog een beetje de enige die niet helemaal te beinvloeden zijn door msm met onwaarheden. Haha het is en blijft een keus of laat jij je verplicht vaccineren als een schaap? Je hangt het slachtoffer uit zoals de nsdap vroeger mensen liet denken. Jullie steunen al jaren een overheid en politiek die je eigen soevereiniteit en identiteit geeft ingeruild voor een europese. Allemaal opstaan voor zwarte piet, commercieel kinderfeestje wat bedacht is door winkeliers om verkoop te stimuleren. Alsof je een hele traditie verloochend of overboord gooit als je piet wat lichter maakt en/of ander kleurtje geeft. Maar toen de gulden verdween hoorde je niemand. De gulden symbool voor de nederlandse soevereiniteit. En nu janken om iets onzinnings als zwarte piet. Dat is wat de media doet je laten geloven dat zwarte piets belangrijker is dan alle wetten die ze ondertussen doordrukken ten koste van je privacy en vrijheden. Terwijl we ons hier blind op staren.We lijken nu op gevangenen die onderdrukking accepteren met als voorwaarde als we maar jaarlijks zwarte piet mogen vieren. Alsof kinderen daarmee bezig zijn. Moslim, wit of zwart. We zijn allemaal slaven van de gevestigde orde. Verdeel en heers, brood en spelen. Power 2 the people! Angst en verdeeldheid maakt de overheid groter en machtiger.

Y. Timmer
Y. Timmer
Reactie op  Seff
1 maand geleden

Godzijdank dat er nog (wakkere, niet gehersenspoelde) mensen zijn zoals u!
Perfect verwoord!

Rob
Rob
Reactie op  PREDATOR
3 maanden geleden

PREDATOR. Maak je niet al te druk. Daar heb je alleen jezelf mee. Politici hebben totaal geen realiteitszin. Waar willen ze dan al die investeringen mee betalen? Het kapitalisme zal nooit ergens aan mee betalen en de bevolking heeft bijna ook geen geld meer. De politiek smijt altijd met bakken vol geld overal naartoe maar heeft niets om nog in Nederland te investeren. Een miljard naar Afrika, de EU wil 500 miljard voor de ‘bestrijding van corona’, Timmerfrans met zijn 1000 miljard enz. Die mafketels kunnen helemaal niet met geld omgaan. Hoe moet er zo dan nog iets geïnvesteerd kunnen worden in de regio? Helemaal als het hele huidige financiële systeem ook nog eens op instorten staat. Amerika is al een paar maanden echt failliet. Daar hebben ze niks meer en proberen ze domweg geld van het volk te stelen. Maar dat is nooit genoeg. Het schijnt alleen tientallen miljarden per dag te kosten om de staat, politie, agentschappen en het leger draaiende te houden. Er werd gezegd dat, als er 40 biljoen beschikbaar zou zijn, dat slechts 1/3 is van het benodigde kapitaal om die allemaal te laten draaien. Dat zal wel over een jaar gaan. Het lijkt er dan op dat ze nooit het nodige bedrag meer bij elkaar krijgen dat er nodig is. Met 1/3 zal er ook gesneden moeten worden in de banen en dan zijn ze zichzelf aan het kortwieken. Misschien dat de ondergang van de macht dan door hun eigen corrupte financiële systeem plaats vindt. In Europa is het misschien nog niet zo ver maar als je kijkt naar hoe ze hier met geld om gaan dan lijkt het toch aardig dezelfde kant op te gaan. Als het volk geen geld meer heeft dan kan hier ook niets meer gefinancierd worden. Het hele bankensysteem is in feite allang failliet door de enorme schuldenberg. Het gaat dan ook in Europa niet best met de banken. Het is dus nog maar de vraag of ze 2030 überhaupt halen met het huidige financiële systeem. Waarschijnlijk niet.

Herman
Herman
3 maanden geleden

Met deze vooruitzichten zal de 1,5 meter maatregel wel aangepast moeten worden naar 95 cm.
Fijne dag.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Herman
3 maanden geleden

Herman, hij is helemaal geweldig! Hahahahahahahahahahahahahahahahahah

Philip
Philip
3 maanden geleden

Het aantal inwoners met een migratieachtergrond neemt in Nederland de komende dertig jaar waarschijnlijk toe. Hun aantal van 4,2 miljoen in 2020 zal naar tussen de 5,3 en 8,4 miljoen in 2050 groeien. Dat blijkt uit het rapport ‘Bevolking 2050 in beeld’ van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI) en het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

In 2050 zal naar verwachting minder dan de helft van de bevolking met een migratieachtergrond nog wortels in de EU-lidstaten hebben of tot een van de klassieke migrantengroepen behoren. Hun aandeel daalt tot tegen de 40 procent als het migratiesaldo hoog is en tot een kleine 50 procent als het saldo laag is.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200707_91071911

Ps: dus niet alleen Nederland maar ook België en andere Europese landen komen aan bod, thans wat er van over blijft.

Rob Klaasen
Rob Klaasen
3 maanden geleden

Waar je mee om gaat word je door besmet , de Jonge heeft waarschijnlijk met de zwakzinnigen van D66 een dealtje gemaakt of zoiets . We lopen nu al over elkaars hoofden dus nog 1 miljoen daar nog eens bij is zeer ongewenst .

jan doornbos
jan doornbos
3 maanden geleden

Daarom moeten onze taal en cultuur en niet te vergeten de boeren ook verdwijnen. De Jonge bedenkt dit uiteraard niet allemaal zelf. Dat is in zijn geval op zeker onmogelijk. Ook voor idiotie moet je over een, laten we zeggen zeker niveau beschikken. Maar ja, wat maakt het uit. Veel mensen willen klaarblijkelijk graag dood. Anders geloof je namelijk niet in een niet bestaand killervirus en wil je des gevolge dolgraag een gifspuit in je lichaam. Geestig is het wel. Wat denkt u hoeveel mensen zullen overlijden nadat hen een ‘vaccin’ is toegediend? Hoezo een propvol Nederland? Beroep van de toekomst: begrafenisondernemer. Laten we het daar eens over hebben. Maar goed. Pipo schoenen of niet, het blijft een lulhannes. Met je ‘Staatsgeheim’. Mengele weet het nu zeker: ‘Mijn ideeën waren goed. Helaas leefde ik in de verkeerde tijd’. Waarvan akte.

De Realist.
De Realist.
Reactie op  jan doornbos
3 maanden geleden

Uhhh….. Ik weet niet, maar ook onze taal en cultuur is aan verandering onderhevig!!!

Kortom…. Probeer maar eens een Nederlands Taal tekst uit de 16de of 17de eeuw begrijpend te lezen!!!

Suc6!!!
Een gemiddelde leraar Nederlandsch komt hier amper uit!

Daarin tegen…. zonder ‘buitenlandse invloeden’???
Dan liepen wij nog steeds rond in schapenhuiden!
En dan hadden wij ook geen pizza gehad. En dan was een broodje shoarma ook niks met als een ScienceFictie gerechtje.

En wat nog vele male leuker is!!!
Enig idee wie de meest bekenste Jood uit onze Nederlandsche geschiedenis is???
En ook nog eens een Jood waar wij ondermeer al onze VRIJHEDEN aan te danken hebben!!!

Idd, dat was die filosoof/lenzenslijper genaamd Baruch de Spinoza!!!!

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  De Realist.
3 maanden geleden

Welk 1 genotvolle zaligheid van u te mogen verluiden dat in ieder geval u realist bent.

salvar
salvar
Reactie op  De Realist.
3 maanden geleden

@De Realist.

hadden we ook geen corona gehad.

Rob
Rob
Reactie op  De Realist.
3 maanden geleden

@De Realist

Je denktt dat je vrij bent? Deze wereld is altijd op macht en controle gebaseerd geweest. In zo’n wereld ben je nooit vrij. Zeker niet door een ander. De invloed van anderen is altijd macht en controle, de vrijheid moet je in je Zelf vinden, in je eigen leven als mens. Vrijheid moet dus van binnenuit zijn, niet van buitenaf want dat is nooit vrijheid maar aanpassing aan de ander.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

De grootste Jood met de meeste invloed was niet Spinoza, maar Jezus Christus.
Zelfs de jaartelling is op Hem gebaseerd

Rob
Rob
Reactie op  jan doornbos
3 maanden geleden

Ja, de huidige wereld(toestand) zal hoe dan ook een keer verdwijnen. Het wordt of een NWO of het wordt een bewustzijnsverandering van binnenuit. Over de vaccinaties komen ook al berichten dat je dna gemanipuleerd wordt waardoor je eigen denken en bewustzijn onderdrukt zou worden en je een ‘ding’ wordt. Dat sluit wel aan bij het nieuws dat de EU ‘tijdelijk’ (kuch, kuch) dna manipulatie wil toestaan om sneller een vaccin beschikbaar te hebben. De wezenlijke bewustzijnsverandering echter gebeurt vanuit de kern in de mens. Dat is universeel. Ik betwijfel het dat dat onderdrukt kan worden als van daaruit een verandering plaats vindt. Zeker weten doe ik het ook niet. De mens is nog nooit eerder op een punt geweest zoals dat nu is.

exegese
exegese
3 maanden geleden

Ze zijn verplicht ons over al al hun macabere plannen in te lichten. Wij moeten immers vrijwillig instemmen en last but not least ook vrijwillig meewerken. Al wat de mensen hoeven te doen is goed kijken, goed luisteren en zaken op de juiste manier interpreteren dan zal het verzet vanzelf groeien. Alleen zo jammer dat mensen zich zo makkelijk af laten leiden met B.L.M. zogenaamde klimaatproblemen en oneindig veel waanzin meer. Een volk krijgt de leiders en beleid wat ze verdienen.Iedere stem op dit soort smeerlappen is een misdaad tegen de menselijkheid. Stop met stemmen !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  exegese
3 maanden geleden

Maar m’n beste exegese wat gaat er dan gebeuren??? Dan komt er toch helemaal niks meer van terecht??? Ik waarschuw je dat willen ze juist graag!!! Ik zal het je zeggen wat we dan gaan krijgen als ze allemaal geen stemmen meer krijgen. Dan krijgen we onder de dooddoener te verwerken, dat het zooitje wat er nu zit gewoon blijft zitten want “tsjah dit land moet wel geregeerd worden.” Ik zie ze al zitten met hun schijnheilige porum op de buis! Nee hoor dat moeten we zeker niet doen dan stapelen we fout op fout en heb je het dus echt aan jezelf te danken dat het hier een kutland gaat worden alleen maar goed voor handjes ophouders uit het Afrikaanse continent. Gewoon alle stemmen naar Geert en Thierry Dan krijg je een dreamteam wat zich dan ook waar moet gaan maken.

Margie
Margie
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Gewoon alle stemmen naar Geert en Thierry Dan krijg je een dreamteam wat zich dan ook waar moet gaan maken.

Droom rustig door

Petra
Petra
Reactie op  Margie
3 maanden geleden

Ik ben benieuwd wat uw dromen nog zijn bij bovengenoemde vooruitzichten?

vladi
vladi
Reactie op  Margie
3 maanden geleden

Jij slaapt nog half,is geen verwijt.

fff

Hans Breda
Hans Breda
Reactie op  Margie
3 maanden geleden

Welterusten Margie. Je snapt er helemaal niets van. Dit is de allerlaatste kans om via verkiezingen het tij te doen keren. Als dit niet gebeurt hebben we binnen een paar jaar een burgeroorlog.

Jerry
Jerry
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

je mag stemmen op A,B,C en D. Verderop en niet op de lijst is er ook een K. B wint de verkiezingen en wordt premier, C wordt onwel of “gaat ten onder” aan een schandaal. K wordt door de “bijzondere” situatie naar voren gehaald en komt op de plek van C. Zo komen niet gekozen ministers toch op hun plek waar ze kunnen/moeten doen wat ze willen.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Geert & Thierry zijn controlled opposition. Het nepparlement danst naar de pijpen van de Deep State. Verlossing komt niet uit Den Haag.
Viruswaanzin met voorman Willem Engel is ook controlled opposition. De tentakels van de Khazaarse maffia raken ongelooflijk ver.

Peter
Peter
3 maanden geleden

Toch spreekt dit elkaar tegen. Eerst het land laten vollopen met mensen ergens anders vandaan, en dan iedereen om zeep helpen met het spuitje van Bill Gates? Waarom zo moeilijk doen en niet meteen
iedereen uitvegen met een mensecticide. Ik weet niet waar u woont maar de lucht zit deze ochtend weer lekker vol met troep. Dus wat willen ze nou eigenlijk.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Peter
3 maanden geleden

Matt hierboven geeft het antwoord.
Satanisten hebben een pact gesloten met de islam, in Dubai een tijd geleden. Het Vaticaan is het kwaad dat de islam heeft gecreerd 1400 jaar geleden, dat moet niet vergeten worden (Alberto Rivera).

Er zijn wel lichtpunten van hoop. De Christenen in Rusland, en die in de USA ook overigens. Zelfs de Hindus en de Buddisten, en ja ook ongeveer 500 miljoen Chinezen die niets met de CCP te maken willen hebben.
De atheisten daarentegen, in het Westen een vuurtoren in de woeste zee maar zonder electriciteit om het baken te laten oplichten, dienen op te staan en te strijden.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
3 maanden geleden

Wat een CREEP !!! Echt zo’n eng megalomaantje. Heeft dit inderdaad niet zelf bedacht. Wat stelt het C(?)da nog voor ? Je kan aan zij bodylanguage, facy en ogen zien dat hij een lesje opdreunt. Wat krijgt hij daar voor terug? En van wie?

Fred
Fred
3 maanden geleden

ik weet niet precies wat voor agenda ze uitvoeren,maar niet voor het volk dat is zeker. Je kunt wel nagaan wat er gebeurt met 1 miljoen parasieten erbij,daarnaast een middenstand die kapot is door “kabinets”beleid, een enorme groep laagbetaalden die ook nog eens subsidie na subsidie krijgen.
Lastenverhoging na lastenverhoging oa door de “groene deal”
Een enorme vloed aan belastinggeld dat binnenkomt bij de roverheid om uit te delen aan de 1 miljoen?
NIET DUS!

Bart
Bart
Reactie op  Fred
3 maanden geleden

Correct. De agenda’s de worden uitgevoerd zijn die van de VN.
Agenda 21, Agenda 2030 en Agenda 45. Naadloos.

x

Check Also

bosma

Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’

De gemiddelde Nederlander kijkt steeds minder tv ...

coronawet

Boris Dittrich (D66) tijdens debat coronawet: ‘Het volk begrijpt het niet’

In de Eerste Kamer wordt sinds vanochtend ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x