Buitenland

Zo wordt Reiner Füllmich op dit moment vastgehouden: ‘Het is een enorme vernederingsactie’

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

Maandag vond in het Duitse Göttingen de vijftiende (!) zitting plaats in het rechtsproces tegen advocaat Reiner Füllmich. Hij wordt door ex-collega’s beschuldigd van het onrechtmatig toe-eigenen van in totaal 700.000 euro.

Om hem in Duitsland te kunnen berechten, ontvoerde de Duitse overheid Füllmich vanuit Mexico.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Tijdens het in januari gestarte proces bleek uit op schrift gestelde leenverdragen dat het om rechtmatige leningen ging voor de duur van een jaar, waarvan in ieder geval de boekhouder en Viviane Fischer op de hoogte waren en waar zij mee instemden.

Het geld werd in het huis van Füllmich in Duitsland gestoken, om het veilig te stellen tegen financiële represailles van de Duitse overheid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Enorme begeleiding

Daarnaast is gebleken dat de geheime diensten zich in 2021 al tot doel hadden gesteld om Füllmich definitief politiek uit te schakelen.

Journalist Djamila le Pair was bij de zitting aanwezig. Füllmich werd de zaal binnengebracht met handboeien om. Tijdens het transport zijn die handboeien ook nog aan een buikriem vastgeketend. Deze keer werden ook zijn voeten geboeid toen hij in de auto werd gezet. Hij moest een kogelvest aan.

Hij had bovendien een enorme begeleiding van politie, zag Le Pair. “Echt bussen vol, met mitrailleur-geweren.”

Totaal overdreven

De rechter beweerde dat dit niet door hem besteld was en hij wist naar eigen zeggen ook niet waar dat vandaan kwam. “Naar was het wel.”

Elke keer als er geschorst wordt, moeten de boeien weer om en vervolgens weer af. “Het is een enorme vernederingsactie.”

Rico Brouwer van Potkaars vatte samen: “Het enige wat hij zou hebben gedaan, is geld verduisterd van een donatieproject. Dan is handboeien, mitrailleurs, bussen vol en aan je voeten [geboeid] compleet buiten de context.”

“Totaal overdreven,” voegde Le Pair eraan toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 193 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 maand geleden

Nazi praktijken ala Roland Freisler

William
William
1 maand geleden

Als je voor de waarheid strijdt wordt dit toneelstuk opgevoerd om het maar niet in je hoofd te halen…. Reiner is een topadvocaat en een groot gevaar voor de heersende elite… dit is het enige wat ze kunnen om te trachten hem de mond te snoeren… allen Reiner kennende zal dit nog een staartje krijgen

jacob
jacob
1 maand geleden

Schande!Waarheid is allang in het geding

Spooked
Spooked
1 maand geleden

Hoewel ik het compleet belachelijk vind dat je gedoneerd geld voor rechtszaken in je privé huis stopt (wat verder totaal niet beschermd tegen de overheid want die leggen gewoon beslag erop, met of zonder hypotheek), vind ik deze behandeling idd ook veel te ver gaan.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x