Homepagina » Chemtrails » Onzichtbare machten manipuleren het weer met chemtrails. Deze Amerikaanse predikant spreekt zich uit
Onzichtbare machten manipuleren het weer met chemtrails. Deze Amerikaanse predikant spreekt zich uit

Onzichtbare machten manipuleren het weer met chemtrails. Deze Amerikaanse predikant spreekt zich uit

De charismatische Amerikaanse predikant Rodney Howard-Browne was deze week te gast in de podcast van commentator Sheila Zilinsky.

Tijdens het interview stelde Howard-Browne, die rechtstreeks toegang heeft tot president Trump, dat klimaatverandering niet echt is en dat onzichtbare machten het weer manipuleren door middel van chemtrails en andere tactieken om droogte te creëren en ons voedsel te vernietigen.

“We moeten het hebben over weersbeïnvloeding, wat ze met de chemtrails doen, dat ze droogte creëren en dat ze het weer manipuleren,” zei hij.

Voedseltekorten

“Dat is geen complottheorie, het is een feit,” vervolgde hij. “Ze begonnen hiermee tijdens de Tweede Wereldoorlog en ze manipuleren het weer al tenminste 50 jaar.”

“Dat is ook wat ze in Californië hebben gedaan met als doel voedseltekorten te creëren,” aldus Howard-Browne.

“We hadden eerst enorme voedselreserves, maar nu verhongeren mensen al na één crisis,” zei hij verder.

Vergiftigen

Ook een lokale politicus uit de staat Washington waarschuwt voor chemtrails. Justin Forsman, die wordt gesteund door de Republikeinse Partij van Clark County, stelde eerder dat vliegtuigen de bevolking vergiftigen.

Hij verwees naar een document van de Amerikaanse luchtmacht uit 1996 getiteld ‘Owning the Weather by 2025’.

“Er worden continu chemicaliën in onze atmosfeer gesproeid en die vergiftigen onze gemeenschap,” zei Forsman.

Agenda 21

Hij legde uit dat het doel van chemtrails, fluoride en vaccins is om de wereldbevolking met 80 procent terug te dringen.

“Het is allemaal onderdeel van Agenda 21,” zei Forsman, verwijzende naar een wet waar president George H.W. Bush in 1992 zijn handtekening onder zette.

“De vader van Bush was een nazi-collaborateur die ternauwernood ontsnapte aan vervolging,” zei hij.

[RawStory, Right Wing Watch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eelke Piers schreef:

  En daarom hebben we geen natuurlijke behoeften meer om kinderen te krijgen. Dragen slips die de ballen afknijpen zodat de zaadproduktie stil komt te staan. Smeren ons vel in met spul dat de huid opvreet en daardoor huidkanker krijgen, vreten ons vol met zoetigheid zodat we vet, lui en vadsig worden en als het kustzoet is dan krijgen we ook wel kanker of anders doen we niks omdat de drugs ons te baas zijn. Stuiten onze gewassen vol met vergif want er mag geen vlekje op zitten. En kijken maar tv om te horen en zien hoe goed het gaat. Ja, de verkeerde kant op.
  Hieronder staat nog zo’n opwekkend artikel over de griepspuit.
  Maar we hebben een stoere Hollandse kerel die zijn mannetje staat aan het roer van de regering en deze keer zullen we alles van hem geloven

  67 likes
 • Frans2 schreef:

  [ Hij legde uit dat het doel van chemtrails, fluoride en vaccins is om de wereldbevolking met 80 procent terug te dringen. ]
  Het aantal chemtrails groeit, het aantal vaccinaties groeit, en de wereldbevolking ………. groeit en groeit en groeit!

  Of je erkent dat de NWO onzin is óf je erkent dat ze jammerlijk falen, al tientallen jaren lang!

  17 likes
  • vladi schreef:

   het was een kwestie van wachten dat onze staatsprofeet frans2 timmermans en roy rutte weer het tegendeel komen prediken.

   fff

   8 likes
   • Frans2 schreef:

    Het was een kwestie van wachten totdat Vladi alweer aangeeft geen argumenten en alleen ad hominem te hebben.

    13 likes
    • vladi schreef:

     ik heb mijn argumenten al een tijd geleden geuit,ik hoef niet zonodig iedere keer op een chemtrailartikel dezelfde informatie te verstrekken

     docu: what in the world are they spraying en why in the world are they spraying.

     ik geloof bv. niet in kabouters dus ga ik ook niet iedere keer als er een kabouter artikel geschreven word,het artikel lopen debunken.
     komt mij erg psyco/sociopatisch over (trollen eigenschap)

     ik denk dat het gros jouw ook wel ziet als een zielig trolletje.
     de info zal blijven komen,of er nu trolletjes zijn of niet 🙂

     fff

     2 likes
     • Frans2 schreef:

      [ ik heb mijn argumenten al een tijd geleden geuit,ik hoef niet zonodig iedere keer op een chemtrailartikel dezelfde informatie te verstrekken ]
      Je hebt mij een tijd geleden al meerdere keren voor troll uitgemaakt, en de meesten hier weten dat ook, waarom kom je dát dan wel herhalen? Zinloze herhaling.

      En iedereen kan ook makkelijk zien dat iemand die jouw mening niet onderschrijft dat dat voor jou per definitie een troll is.

      En iedereen snapt heus wel dat je gewoon geen argumenten hebt maar dat je het toch niet kan verkroppen om niets te zeggen, dus dan maar weer voor troll uitschelden. Dat doen eigenlijk alleen trollen.

      6 likes
     • Frans2 schreef:

      Typisch gedrag van een argumentloze, slechte verliezer die het maar niet kan verkroppen als hij niet het laatste woord kan hebben, nou ga je gang hoor:

      4 likes
     • Roy schreef:

      “Je hebt mij een tijd geleden al meerdere keren voor troll uitgemaakt, en de meesten hier weten dat ook, waarom kom je dát dan wel herhalen? Zinloze herhaling.”

      “En iedereen snapt heus wel dat je gewoon geen argumenten hebt maar dat je het toch niet kan verkroppen om niets te zeggen, dus dan maar weer voor troll uitschelden. Dat doen eigenlijk alleen trollen.”

      Touché :))

      2 likes
     • vladi schreef:

      typisch trollengelul,bekijk de docu´s dan waar je het niet over hebt maar het wel over gaat.

      fff

      1 likes
 • salvar schreef:

  als ik dood ga jaag ik ze op tot in de hel

  6 likes
 • densie schreef:

  hello every BODY…een YT over uitwerken van alle GIF…
  yeah…geef dit door aan een ieder die daar voor open staat!

  namaste

  https://www.youtube.com/watch?v=vi6_KV-Lo-k&feature=em-share_video_user

  15 likes
 • Hawks schreef:

  Ik citeer: ‘“De vader van Bush was een nazi-collaborateur die ternauwernood ontsnapte aan vervolging,” zei hij.’ (Laatste zin uit het artikel).

  Kan iemand uitleggen wat de relevantie is van dit citaat? Hoe heeft dat te maken met het zetten van de handtekening onder Agenda 21 (eigenlijk een resolutie, maar da’s een detail)?

  1 likes
  • duitinzakje schreef:

   @Hawk:

   Als je het Nazisme ziet als een van de vele fronten waarachter de satanische elites zich verschuilen, dan heeft het wel weer zin om het te noemen. Nazisme, Communisme, Fascisme, Kapitalisme, al die ismes zijn in de wereld gebracht door steeds weer diezelfde luciferianen.

   Het Nazisme heeft niets te maken met het Duitse volk net zo min het Communisme iets te maken had met de Russen behalve dan dat ze slachtoffer waren.

   Het gaat om het milennia oude spel van ‘verdeel en heers’. Het internet zou daar wel eens een eind aan kunnen maken omdat mensen met elkaar in gesprek zijn gegaan en elkaar vertellen hoe het er aan toe ging in hun landen. Wat blijkt, het gaat altijd weer om elites die hun volk verraden en uitleveren aan ‘de prins van het duister’.

   15 likes
 • Jaya schreef:

  Misdaad tegen de mensheid, Agenda21.

  9 likes
 • Faya schreef:

  Het is allemaal wel te verklaren, in het Amerikaanse Congres lijden ze haast allemaal aan dementie.

  https://www.youtube.com/watch?v=y_INIacsHd0

  6 likes
 • Jaya schreef:

  Älïens kunnen ook manipuleren maar dan om rampen te bestrijden.

  7 likes
 • predator schreef:

  maar je blijft een idioot als je erover praat.”Chemtrails”….it’s a strange world..

  6 likes
 • arthur schreef:

  Maar als ze de bevolking vergiftigen met chemtrails, dan vergiftigen ze toch ook zichzelf en hun eigen kinderen. Die komen ook buiten.

  5 likes
 • nietzoslimdieamis schreef:

  Hier in het zuiden als je naar de lucht kijkt zie je inderdaad een en al chemtrails op het moment,
  Zodra er geen wolken aan de lucht zijn dan zorgen ze er wel voor dat die er zijn en je ziet het inde ochtend letterlijk gebeuren… Ook dat rot awacs vliegtuig wat hier om de zoveel uur overvliegt is gigantish irritant en vliegt behoorlijk laag !

  Maar wat ik me afvraag, als die elite de mensheid met 80 % wilt uitroeien….
  Wie houd dan de economie in stand zodat de elite zich de elite kan blijven noemen ? want het geld moet toch ergens vandaan komen ? Als er niemand meer overblijft om spullen/voedsel te kopen….

  Kijk dat er chemtrails gespraid worden word gewoon met de dag duidelijker en meer mensen beginnen het te (in) zien, maar de echte bedoeling weten we nog steeds niet, is het echt uitroeien van 80% mensheid ? is het echt het ons ziek maken zodat we medicijnen blijven kopen ? Weercontroll?
  Of… is er een andere reden?
  Stel je eens voor het klimaat word 9te) droog, en die wolken zorgen voor neerslag ?

  Ik weet het niet en ik ben geen expert ….

  2 likes
  • Christgalactic schreef:

   Beste,

   De depopularisatie dient om mensen te robotiseren (cyborgs te maken volgens mijn inzicht). Men wil menselijke zielen in een robotlichaam implanteren. Dus de economie wordt zo in stand gehouden. Dat is de elite hun agenda.

   De mens dient dus zijn ziel te beschermen en niet te verkopen aan de “duivel’ bij wijze van spreken. Dat is onze agenda.

   Namaste

   2 likes
 • John schreef:

  Wat mij opvalt is dat vaak wanneer er onrust is, of belangrijke beslissingen worden genomen het ontzettend mooi weer is.

  Denk dan bv aan de verkiezingen baggerweer en een paar dagen voor de verkiezingen ontzettend mooi weer. Mensen gaan echt anders stemmen of denken als het mooi weer is. De zogenaamde roze bril, alles ziet er beter uit als de zon schijnt. Zelfs onze grote leugenaar Rutte ziet er beter uit als je je ogen iets moet dichtknijpen vanwege de zonnestralen 😉

  Onrust over de sleepwet, justitie die faalt BTW verhoging nu mooi weer 1+1=…..

  4 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  It is God`s chosen people!

  1 likes
 • Levensreis schreef:

  […] Dit artikel is grotendeels overgenomen van ninefornews. […]

 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >