Homepagina » Het Complot » Verzet tegen Rothschilds City of London
Verzet tegen Rothschilds City of London

Verzet tegen Rothschilds City of London

Terwijl alle ogen zijn gericht op Cyprus, waar een heffing op spaartegoeden is ingevoerd en de oud-topman van de Bank of Cyprus een miljoenenbonus meekrijgt, verzetten steeds meer mensen zich tegen de City of London.

Bijna duizend jaar lang heeft de City of London Corporation het Britse financiële centrum beheerd.

Er gaan nu stemmen op om de geheimen van deze organisatie bloot te leggen. De middeleeuwse structuren helpen voorkomen dat één van de grootste financiële centra ter wereld na de werelwijde crisis niet hoeft te hervormen, zo stellen critici. Vandaag de dag bestuurt de corporatie de Square Mile als een enclave in Londen. Deze stadstaat heeft zijn eigen politiemacht, biedt werk aan 3500 mensen en beheert een vermogen van miljarden euro’s.

Succesverhaal

De critici stellen dat de corporatie niet reageerde op de problemen die tijdens de financiële crisis aan het licht kwamen en in plaats daarvan alleen zichzelf beschermde.

Hervormers bekritiseren de geheimzinnigheid waarmee de activiteiten van de corporatie worden omgeven. Ze zeggen dat de City succesvol blijft lobbyen om de status quo te behouden, ondanks een luide roep om verandering van de manier waarop toezicht op de banken wordt gehouden.

De corporatie ziet het juist als haar taak om de financiële industrie te promoten als succesverhaal.

De Franse president François Hollande haalde vorig jaar nog fel uit naar de ‘obsessieve manier waarop Groot-Brittannië de City of London beschermt tegen Brusselse wetgeving’. Hij zei dat de Britse overheid alleen maar de City of London gedienstig is.

Goudfixing

In 1811 richtte Nathan Mayer Rothschild in de City of London het bedrijf NM Rothschild & Sons op. Hij verwierf al snel veel macht in de stadstaat. De Pruissische minister van Financiën schreef na een bezoek aan Londen in 1817 dat Nathan Rothschild ‘een ongelooflijke invloed uitoefent op alle financiële zaken in Londen. Het is welbekend dat hij de wisselkoersen in de City bepaalt. Zijn macht als bankier is enorm’.

De Britse kwaliteitskrant The Independent ontdekte afgelopen jaar dat de goudprijs in Square Mile tot 2004 in het diepste geheim op het hoofdkantoor van NM Rothschild in Londen werd vastgesteld door de Bank of Nova Scotia, HSBC, Société Générale, Deutsche Bank en Barclays.

Sinds 2004 verloopt deze goudfixing niet meer op een fysieke locatie, maar telefonisch onder toezicht van de London Bullion Market Association (LBMA). Er is in de praktijk weinig toezicht en men volgt meer een gedragscode. De zilver- en platinamarkt worden op dezelfde manier gemanipuleerd.

Volgens Midden-Oostenadviseur Peter Eyre is de City of London het financiële hoofdkwartier van het imperialistische rijk of de Nieuwe Wereldorde. In het hart ervan treffen we de Rothschilds, de Europese koninklijke families, de Pilgrims Society, hoge vrijmetselaars, Chatham House, Friends of Israel en de Bank of England aan, aldus Eyre.

In onderstaande video’s wordt het internationale bankenkartel onder de loep genomen.

Bron: AFP

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. De City of London is een soort hoofdkwartier van degenen die geld uitgeven en verhuren aan alle anderen, en dat is al eeuwen lang als belangrijkste de familie de Rothschild (ooit Bauer genaamd). De huurprijs van dat verhuurde geld door hun gemaakt heet rente. Omdat men er al eeuwen mee aan de gang is hebben ze in de loop der tijden een vermogen bij elkaar geraapt van 70 miljoen dollar per aardbewoner. Er zijn zo’n 7 miljard aardbewoners. Reken dus maar eens uit (ik help effe: 490 biljard en dat is een 490 met 15 nullen). Een reusachtig groot vermogen. Daarmee kunnen ze al lang de wereld besturenen en nu gaat het al lang niet meer om geld maar om controle van de rest van de mensheid.

  1 likes
 2. Rotschilds en Rockefellers hebben hun tentakels over alle mogelijke sectoren uitgespreid en bezitten alle centrale banken met uitzondering van een paar landen, nu ook Irak. Alleen nog Iran te gaan denk ik …
  De in onze ogen machtigen van de wereld zoals Obama hebben helemaal niets te zeggen, puppets on a string …
  Hoe groter de crisis hoe vlugger de miljarden binnenstromen …
  Maar de schapen blijven slapen !!!!

  0 likes
 3. sheeple

  0 likes
 4. Helemaal eens met Carpediem en ik ben bang ze gaan slapend de afgrond in….

  0 likes
 5. Er bestaan ook nog steeds wolfen!
  Laat dit een waarschuwing zijn voor de rothchilds en consorten!
  ALS WIJ GEEN LOON MEER KRIJGEN DAN OOK GEEN KROON!!We hebben niet zolang meer,hieruitvolgend zal er totale anarchie zijn intrede doen.stop ze voor het te laat is.

  0 likes
 6. jaa en wat nu te doen aan deze maffia praktijken? IEDEREEEEN stoppen met werken en btw betalen!!!!!

  0 likes
 7. Staat er nou in de link over de miljoenenbonus nou gewoon niks over de miljoenenbonus of lees ik verkeerd?

  De Rotschilds, Rockefellers en consorten aanpakken is al lang niet genoeg meer, je ziet nu pas hoe diep geworteld de hebzucht al is, als je een Rothschild wegplukt groeien er twee nieuwen.

  Enige wat wij kunnen doen is proberen ervoor te zorgen dat hun miljarden niks waard zijn. Dat hun bezit gelijk blijft, maar de waarde verdampt.

  0 likes
 8. Het is een oud mechanisme, mechanisme van de angst.
  Wil je mensen controleren moet je zorgen dat je heel dicht bij ze komt: dat kan door religie, cultuur en via het bankwezen.
  Maak ze afhankelijk en bang en voor je het weet gaan ze de oorlog in, want dat is waar men mee bezig is. En dat komt omat ze willen overleven, en dan is ethiek niet meer belangrijk. Mark my words.

  0 likes
 9. iran noord korea en cuba nog niet daar zullen de volgende oorlogen zijn want daar heerst ‘de as van het kwade ?!’ met als inzet een centrale bank .

  0 likes
 10. Gelukkig hoef ik nergens rente over te betalen. Mijn leven is mooi.

  0 likes
 11. lees de 13 satanische bloedlijnen van robin de ruiter! zegt meer dan genoeg

  0 likes
 12. geld afhalen , schulden afbetalen, en voor hun branden in de hell zullen ze, vuil dieven !!

  0 likes
 13. In het artikel:

  Volgens Midden-Oostenadviseur Peter Eyre is de City of London het financiële hoofdkwartier van het imperialistische rijk of de Nieuwe Wereldorde. In het hart ervan treffen we de Rothschilds, de Europese koninklijke families, de Pilgrims Society, hoge vrijmetselaars, Chatham House, Friends of Israel en de Bank of England aan, aldus Eyre.

  Hij vergeet er minstens een:

  The Vatican… zie:

  Aantreden jezuïtische paus voedt complottheorieën over ‘schaduwleger’
  https://www.ninefornews.nl/het-complot/4571-aantreden-jezuitische-paus-voedt-complottheorieen-over-schaduwleger

  0 likes
 14. [quote name=”Thrive movement”]In het artikel:

  Volgens Midden-Oostenadviseur Peter Eyre is de City of London het financiële hoofdkwartier van het imperialistische rijk of de Nieuwe Wereldorde. In het hart ervan treffen we de Rothschilds, de Europese koninklijke families, de Pilgrims Society, hoge vrijmetselaars, Chatham House, Friends of Israel en de Bank of England aan, aldus Eyre.

  Hij vergeet er minstens een:

  The Vatican… zie:

  Aantreden jezuïtische paus voedt complottheorieën over ‘schaduwleger’
  https://www.ninefornews.nl/het-complot/4571-aantreden-jezuitische-paus-voedt-complottheorieen-over-schaduwleger%5B/quote%5D

  Dat is toch het religieuze hoofdkwartier van de NWO? De stadstaat Vaticaanstad. De derde stadstaat, Washington DC, is dan weer het militaire centrum. Neem daarbij The City en de driehoek is compleet.

  0 likes
 15. Mooi zo. De pudding van de bankenwereld begint in te zakken.

  0 likes
 16. ik had tot voor kort nog nooit van de naam rothschild gehoord en ik denk 90 procent van de mensen niet maar nu wordt mij alles duidelijk

  0 likes
 17. Ik zie hoe deze machten de geschiedenis bepalen en vooral herhalen, er lopen m.i. parallellen met de periode van voor de tweede wereldoorlog die door dezelfde geesteszieke elite ook werd georkestreerd.

  In het huidige Midden-Oosten wordt de weg vrijgemaakt voor de extremisten die daar de macht zullen krijgen en uiteindelijk zal de EU bij het bewust laten afknappen van de EU en de euro ten strijde moeten trekken tegen deze gecreëerde vijand. En drie maal raden wie er, net als in de tweede wereldoorlog beter van gaat worden. Vooral de VS en VK illuminatie zal kunnen profiteren van een derde wereldoorlog. Kijk maar eens naar deze historische chart http://stockcharts.com/freecharts/historical/djia19401960.html van de Dow Jones, dan lijkt toch duidelijk dat de VS van de tweede wereldoorlog niet minder is geworden. Een kapot Europa en Midden-Oosten zal er voor zorgen dat bij de wederopbouw bedrijven in de VS gigantisch zullen boomen. Het enige waar ik over twijfel is of er dan een nieuwe wereld valuta zal zijn met een centrale macht in de VS. In het huidige spel ook rond Cyprus worden we al klaargestoomd dat de overheid ons geld en andere bezitting kan confisqueren, en dit zal zo ver gaan dat we uit pure wanhoop en frustratie ten strijde zullen moeten trekken tegen het Midden-Oosten.

  Natuurlijk is dit een pure hypothese van mij en hoeft niemand het met mij eens te zijn, maar men kan niet ontkennen dat ‘er wat groots in de maak is’.

  Vinden wij het niet heel vreemd dat de EU iedere keer weer negatief in het nieuws komt en in de VS de problemen als sneeuw voor de zon lijken verdwenen? De VS is in mijn optiek bezig de EU totaal onder controle te krijgen en precies die kant op te sturen waar men het moet hebben. Wij gaan een heel zware pijp tabak roken als de EU niet een eigen koers gaat varen, maar de macht van de VS is te groot binnen de EU en zullen we daarom niet meer te redden zijn.

  0 likes
 18. Even onder andere reagerend op de laatste zin van Carpediem reactie (“Maar de schapen blijven slapen”). Op de website Bovendien staat een artikel: “Nederlanders komen in Opstand tegen Bezuinigingen en Kabinet Rutte (eindelijk het is zover)” Zou Nederland nu toch (een beetje) wakker aan het worden zijn?

  0 likes
 19. de burger,s van engeland moeten hetzelfde doen als wat er in ijsland gebeurt is de hoge jongens en meisje,s van het bankwezen achter slot en tralies zetten en zelf de banken gaan runnen .het schijnt het ze in ijsland wonderbaarlijk goed te gaan .maar niet alleen in engeland moeten ze dit doen maar ook in andere europeze landen .de spaarders mogen nu alleen maar inleveren en de hoge heren/dames gaan er met miljoenen aan bonussen vandoor niet meer toelaten kom nu eens ECHT voor je zelf en voor jouw famillie op

  0 likes
 20. Al duizend jaar aan de macht?Daar wil ik toch wel meer uitleg over: de City of London Corporation noemde duizend jaar geleden ook al zo?,en toen waren er ook al Rothschilds… Ik wil wel meer uitleg :).

  0 likes
 21. mensen kom met sirieuze oplossingen voor wat we er samen met ze allen wat aan kunnen doen want dit is niet te accepteren.

  0 likes
 22. Kijk hier eens rond:

  RikClay’s Blog Just another WordPress.com site Pagina 5
  http://rikclay.wordpress.com/page/5/

  inleiding Wie was Rik Clay RikClay’s Blog
  http://rikclay.wordpress.com/2010/10/10/inleiding-wie-was-rik-clay/
  http://rikclay.wordpress.com/over/

  OLYMPIC ZION – IN MEMORIAM OF RIK CLAY 1982-2008
  http://olympiczion.nl/

  Novus Ordo Seclorum
  =
  Nieuwe Orde voor het tijdperk

  Nieuwe Wereld Orde
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M73&l=NL
  In de kolomlijst staat onder andere:

  De geschiedenis van het huis Rothschild.
  Met goede video.
  Hoe het huis ontstaan is, door de jaren heen machtiger werd, connecties met koningshuizen, de geheime internationale aandelenhandel, de goudmarkt en hoe ver hun invloed reikt in de corporaties die in deze wereld de dienst uit maken.
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M73&ss=P1485&l=NL

  [quote name=”k”]Al duizend jaar aan de macht?Daar wil ik toch wel meer uitleg over: de City of London Corporation noemde duizend jaar geleden ook al zo?,en toen waren er ook al Rothschilds… Ik wil wel meer uitleg :).[/quote]

  0 likes
 23. Wanneer geld macht is en geld uit het niets geschapen wordt, waar is deze macht dan op gebaseerd? Juist ja op niets. Of op de macht die wij het met zijn allen geven, omdat we te weinig vertrouwen in onze ware macht, ons ware Zelf hebben. Wanneer wij er nu voor zouden kiezen om als mens tussen mensen onze energie te gebruiken ten dienste van elkaar i.p.v. ten dienste aan een systeem dat ons niet dient dan zou dit systeem in een oogwenk ten gronde gericht zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.