Mens en Dier

Schokkend: 41-jarige vrouw krijgt pijnlijke uitslag over hele lichaam na AstraZeneca-vaccin

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit Schotland kreeg nadat ze was ingeënt tegen corona last van een ernstige huiduitslag die zich over haar hele lichaam uitbreidde. De 41-jarige kapster Leigh King uit Lanarkshire kreeg haar eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin op 12 maart. Al snel deden zich ernstige bijwerkingen voor.

“Het was een vreselijk gevoel,” zei King tegen de Daily Record. De pijnlijke huiduitslag houdt al meer dan twee weken aan. “Mijn huid deed zo’n pijn en gaf continu een branderig gevoel. Ik heb deze pijn nog nooit eerder gevoeld. Dit is een afschuwelijke ervaring.”

Mantelzorger

“Ik ben kerngezond en slik geen medicijnen. Ik val niet eens in een risicogroep,” legde de vrouw uit. “Ik heb het vaccin genomen omdat ik mantelzorger ben voor mijn zoon die autisme heeft.”

“Sinds ik het vaccin heb genomen, kan ik niet meer voor hem zorgen omdat ik zoveel pijn heb,” klaagde King. Haar 13-jarige zoon Aidan durft niet meer bij haar in de buurt te komen en begrijpt niet wat er aan de hand is. De jongen moet nu naar een specialist in Glasgow.

In de steek gelaten

De vrouw is naar eigen zeggen teleurgesteld in het systeem, dat niets doet om haar te helpen en mensen niet waarschuwt voor mogelijke bijwerkingen. “Ik voel me in de steek gelaten. Ik moet nu naar een huidspecialist omdat het zo’n extreme reactie is. Ik moet ook mijn ogen laten testen omdat ze zo droog zijn.”

In Nederland zijn de GGD’s helemaal gestopt met vaccineren met het AstraZeneca-middel. Eerder werd al besloten de prik tijdelijk niet te geven aan mensen onder de 60 na meldingen over ernstige bijwerkingen, waaronder sterfgevallen.


Bekijk hier meer foto’s.

[Daily Mail, Infowars]

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Verschrikkelijk, echter gij die zich verd*md om zich te laten informeren, moet maar voelen.

Denkt u nou echt dat dit soort berichten door de reguliere media naar buiten worden gebracht? Natuurlijk niet. Dus moet gij zich aanpassen en zelf opzoek gaan naar de echte informatie. Doet gij dat niet, hoe vervelend ook, dan komt Darwin om de hoek kijken.

Oudje
Oudje
2 jaren geleden

Men blijft maar pushen voor dat prikkie, bah, bah!

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Huis tuin en keuken kwaaltjes, toch?….

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x