Homepagina » Gezondheid » Meisje (5) bijna genezen van epilepsie dankzij avocado’s. Is het ketogeen dieet dé oplossing?
Meisje (5) bijna genezen van epilepsie dankzij avocado's. Is het ketogeen dieet dé oplossing?

Meisje (5) bijna genezen van epilepsie dankzij avocado’s. Is het ketogeen dieet dé oplossing?

Avocado’s staan bekend om hun heilzame werking. Een 5-jarig meisje met epilepsie heeft nu dankzij de vrucht bijna geen last meer van aanvallen.

Leafy Liu uit Engeland werd geboren met een hersenafwijking waardoor ze soms tot wel 60 epileptische aanvallen per dag had.

“We hoopten dat ze er overheen zou groeien aangezien het wel vaker voorkomt dat baby’s epileptische aanvallen krijgen,” zei Leafy’s moeder Claire.

Uitputtingsslag

“Maar drie weken later kreeg ze haar tweede aanval en dat bleef zo doorgaan,” voegde ze toe. “Iedere 21 dagen kreeg ze een aanval.”

Het was voor Leafy, die destijds zes maanden oud was, een ware uitputtingsslag. “Na een aanval sliep ze vaak uren achtereen.”

Het gezin verhuisde naar Perth in Australië in de hoop dat een warmer klimaat een positieve impact zou hebben op haar gezondheid. Dat bleek helaas niet het geval te zijn.

Alternatieve behandelingen

Conventionele medicijnen hielpen niet tegen de aanvallen, waarna Leafy’s bezorgde ouders op zoek gingen naar alternatieve behandelingen.

Ze kwamen uit bij het ketogeen dieet, dat rijk is aan vet en weinig koolhydraten bevat. Sommige experts zijn van mening dat de manier waarop het lichaam koolhydraten verbrandt, epileptische aanvallen kan uitlokken.

“We besloten het te proberen en waren verbijsterd over het effect,” zei Leafy’s vader Justin. “Na twee dagen zagen we al resulaat.”

Wonder

Het inmiddels 5-jarige meisje heeft sindsdien zo’n 3000 avocado’s gegeten. Al vier jaar lang eet ze er twee per dag. Ze heeft nu nog maar enkele aanvallen per jaar.

“Het is een wonder,” zei Justin. “Zodra ze met het dieet begon, voelde ze zich fit, gelukkig, gezonder en meer ontspannen.”

Nooit gedacht

Het gezin spendeert een fortuin aan fruit, maar dat is het allemaal waard.

“Ik had nooit gedacht dat avocado’s haar zouden helpen,” besloot Justin.

Bekijk ook het filmpje hieronder:

[Inside Edition, Daily Mail]


Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Wanneer de isolatie rond elektrische geleiders te dun is (te weinig vet er rond), krijgt men kortsluiting.
  Hoe strikter een samenleving, hoe meer kortsluiting tussen de mensen.

  6 likes
 2. Epilepsie aangeboren of niet aangeboren.
  Je hebt 3 oorzaken van Epilepsie.

  1 van de oorzaak van Epilepsie hoe kan je iemand binnen paar dagen/paar weken van een gezonde persoon verandert in een Epilepsie patiënte?
  https://www.youtube.com/watch?v=0PHsw75wH20
  Amanda Ratner — Lacrosse speelster. 3 weken later pijn in de injectie plek.
  Khonstince Couch — Cheerleader. Basketball
  Amy Pingel — Sportief. Diagnose 2 weken later na het3 prikken
  Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken
  Gaby Swank — Cheerleader. Diagnose na het 3 prikken
  Emily Tarsell en Gabrielle Swank — 3 weken later overleden. Totaal 29 doden.
  Jamie Venice — Epilepsie. Verlamming.
  Hop Zimmerman — Cheerleader. Basketball. Epilepsie. Syndroom Guillian-Barré

  1 likes
  • Leafy Liu uit Engeland werd geboren met een hersenafwijking waardoor ze soms tot wel 60 epileptische aanvallen per dag had.

   Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken
   Dit is een van de bewijs dat Zeda epilepsie kreeg in 4 dagen de tijd. Bij haar is het niet aangeboren.
   Een goede onderzoek is van belang bij elke individuele geval van epilepsie in de 1e levensjaar optreedt. Want zowel aangeboren en ongeboren heeft altijd een reden en oorzaak.

   Je ziet ook patiënten vóór de hersentumor epilepsie hebben, de andere epilepsie krijgen na de diagnose hersentumor.
   http://www.shepostsonline.nl/2017/09/15/Jermaine-wind-27-overleden-aan-hersentumor/

   Je ziet ook patiënten vóór de hersentumor migraine hebben, de andere migraine krijgen na de diagnose hersentumor.
   http://www.shepostsonline.nl/2017/04/29/sabine-15-neemt-afscheid-gaat-meer-lukken/
   Een jaar geleden, op 29 april 2016, krijgt Sabine te horen dat ze een hersentumor heeft. Ze had al tijden last van migraine, maar er bleek veel meer aan de hand: in haar hersenen zat een kwaadaardig gezwel dat bij kinderen bijna nooit voorkomt.
   Waarom?

   0 likes
   • Aardbeivlek(hemangiomen), syndroom van down, autisme en homoseksueel voor velen ouders denken dit ook aangeboren naast Epilepsie.

    In mijn omgeving zag ik een baby met een aardbeivlekken in zijn hoofd na het geboorte. Het is duidelijk dat het aangeboren is.
    Bij navragen heb ik de reden-oorzaak gevonden. De moeder had migraine. In de 3e maand van de zwangerschap had zij opeens migraine dat heftige hoofdpijn veroorzaakt. Zij kon niets anders dan de zware pijnstillers inslikken. Na paar weken was de migraine verdwenen. De migraine was spontaan tijdelijk genezen, ook de jaar na het bevalling was geen spoor van hoofdpijn. Voor het kind was helaas Aardbeivlek in zijn hoofd aangeboren gevonden.
    Waarom?

    De Nier, de lever en het hart zijn de organen die zorgen de zwangerschap goed verlopen. Zware medicijnen tijdens de zwangerschap zijn risico voor het ontwikkeling van de baby. De ene heeft kans op aardbeivlekken en de anderen heeft kans op syndroom van down.

    Epilepsie heeft niet 1 oorzaak, maar meerdere oorzaken vanaf de geboorte. De basis kennis voor ziekte en kanker moet je verdiepen in:
    Waar komt snot vandaan?
    Slijm om je lichaam te beschermen.
    https://www.schooltv.nl/video/waar-komt-snot-vandaan-slijm-om-je-lichaam-te-beschermen/

    https://www.gezondheidsnet.nl/griep-en-verkoudheid/het-nut-van-slijm-en-snot
    Als je neus verstopt is, kan stomen boven een bak heet water en druppelen met een zoutoplossing wat verlichting geven. Ook neusdruppels of –spray met xylometazoline zorgen ervoor dat je weer vrij kunt ademen.

    De 1e onderzoek naar de oorzaak is de vruchtwater bij de bevalling.

    0 likes
    • Kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen
     https://www.rivm.nl/Onderwerpen/V/vaccinaties_op_maat/Kinkhoestvaccinatie_voor_zwangere_vrouwen

     Weten de Wetenschappers waarom Zika-virus uitbraak in Mexico die zika baby veroorzaakt?
     https://www.24baby.nl/zwanger/gezondheid/zika-virus/

     Omdat de moeders hadden gevaccineerd tijdens de zwangerschap, de aandoening in het hoofd is niet veroorzaakt door de mug, maar door de vaccins de lever, de nier en het hart in de mailing genomen. De infectie (prik) door de mug roept de witte bloedcellen op. die in de botsing met de gifstof van de vaccins dat de zwangerschap niet goed verloop.

     Zij hebben totaal geen verstand van en geeft alleen maar de schuld aan de Muggen. Leger tegen muggen in Mexico tegen zika-virus. Wat een medische drama.

     Zij geven ook de schuld aan muggen voor Malaria.
     https://www.rivm.nl/Onderwerpen/M/Malaria
     Geen tekenbeet, maar muggenbeet.
     God geeft de immuunsysteem de antistoffen tegen alle ongewenste indringers o.a. tekenbeet en muggenbeet via kinderziektes-antistoffen. De vaccinaties programma is ANTI-GOD werk.
     Wat zie je nog meer ellende voor de mensheid na het introductie van Vaccinaties???

     Bij bevalling mag de vader de navelstreng knippen. Heel leuk. Vertegenwoordig kijken zij niet na welke maten wordt geknipt. Meestal ongeveer 1.50 cm wordt geknipt.

     De juiste maten is 3 en half cm. Te lang is niet goed voor de ontwikkeling spieren en weefsel. Te kort is niet goed voor de ontwikkeling organen.

     De overblijvende navelstreng zal ongeveer 5 mm verlossen per dag. Per dag wordt de energie in de navel verzamelen. 7 dagen later dan is de hele navelstreng verlost dat de energie wordt verzamelen voor de volgende ontwikkeling. Bij onwijs knippen beïnvloedt sommige baby’s huilen vooral ´s nacht, dat zie je vaak dat zijn navel naar voren stulpen. Deze te kort geknipte baby´s hebben meestal moeite poepen. De poep lijkt dan knikkers dat heel moeilijk ontlasten.Sommige zie je bloed in de ontlasting. Bij verkoudheid zie je sommige trillen of epilepsie. Sommige heeft last van reflux. https://www.24baby.nl/baby/gezondheid/reflux/

     Sommige baby heeft pech dat per ongeluk de vruchtwater in de neus en in de luchtwegen achtergebleven in de zwangerschap en bij de bevalling.
     Dit overblijvende vruchtwater in de longen en in de hartzakje veroorzaakt de kinkhoest. Dit merk je als ouders dat de baby piepende geluid bij slaap, lage weerstand en oorontsteking verschijnselen. Kinkhoest is geen aandoening. Het lichaam wil de vruchtwater ophoesten. Helaas zien de artsen en de ouders als een aandoening die met allerlei hoestdrank, antibiotica bestrijden om de hoest te onderdrukken tot een andere ziekte ontstaan. De kans is van hoest in 4 dagen de tijd verandert in Epilepsie verschijnselen.

     In Azië is een benaming voor kinkhoest: 100 dagen hoest. Zonder medicijn maar met goede maatregelen zal de overblijvende vruchtwater 1% per dag ophoesten, na 100 dagen is kinkhoest spontaan genezen. Zo is de benaming genoemd.

     0 likes
     • De vruchtwater in de luchtwegen kan je snel behandelen, maar in de longen zijn moeilijker. Vooral in de diepste lagen in de longen dat je kan niet met zware medicatie bestrijden. Degene pech dat de vruchtwater in de diepste laag van de longen verstopt die later sputum vormt dan moet een lichte medicatie dat per dag 1% de vocht laten verdampen.

      Hetzelfde verhaal voor Epilepsie dat de vocht diep in de longen. Avocado zorgt wel iedere dag iets laten verdampen, maar niet genoeg. Je ziet dat de werking van avocado goed voor hart en vaten ziektes. https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/121623-de-geneeskracht-van-avocado.html
      Maar er ontbreekt nog de verbranding werking. Degene die weet een aanvullende methode voor de verbranding dan kan Leafy Liu uit Engeland 100% genezen van haar epilepsie.

      De andere kans op epilepsie voor kinderen is vanaf de 6e week die bepaald epilepsie aangeboren of onaangeboren is. Als de ouders zeker weten dat vóór de 6e week dat het kind geen epilepsie verschijnselen maar wel na de 6e week. Dan is het kans groot dat het niet aangeboren is.

      Leeftijd Vaccinatie 1 Vaccinatie 2
      6 – 9 weken DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
      3 maanden DKTP-Hib-HepB
      4 maanden DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
      11 maanden DKTP-Hib-HepB Pneumokokken

      De prik die Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken.
      Is ook de mogelijk oorzaak voor epilepsie, Shaken Baby Syndroom, hersenvliesontsteking of narcolepsie.
      https://www.gezondheidenco.nl/130831/slaapziekte-narcolepsie-griepprik-veranderde-leven-van-willem/

      Want elke prik van verschillende vaccins zijn koud bewaard. Dit koude stoffen injecteert in de warme bloedbaan zijn risico dat de witte bloedcellen opgewekt die ongewenst naar de Pijnappelklieren.

      0 likes
 3. lang leven onze injecties

  0 likes
 4. ze moet haar ECS op orde houden
  cbd en thc dus

  0 likes
 5. Waterpokken hoort in de 1e jaar goed uitkomen. Mazelen hoort tussen de 2e jaar en 7e jaar goed uitkomen.

  Waterpokken is vanaf de 6e maand rijp om te opwekken. De 1e 6 maanden is de voorbereiding samen met de groei-proces ontwikkeling.
  In de 1e 6 maanden zorgt de lever voor een bloedzuivering, dit proces kan alleen in volle gang wanneer de baby in slaapstand. Daarom zie je de baby dag en nacht veel slapen in de 1e 6 maanden.
  De kinderartsen moeten hier heel goed opletten bij bloed onderzoek voor Hepatitis A of B. Op het moment dat de lever de bloedzuivering zorgt in het lever, heb je kans dat op dit moment de virus/bacterie van de Hepatitis A of B gevonden. Zodra de proces voltooid dan is het probleem spontaan opgelost. Wel moet je de tijd en rust of goede medicatie geven. Geen paniek met allerlei onnodige medicijnen of vaccins om dit proces te verstoren.

  Waarom hoort waterpokken in de 1e jaar goed uitkomen?
  Iedere kind heeft 2 standaard antistoffen-virus vanuit de placenta gekregen om in dit planeet overleven. De 1e antistof-virus is de waterpokken die bedoeld tussen de 6e maand en de 12e maand goed uitkomen naast de normale groeihormonen tegen ziektes en weersomstandigheden o.a. vocht.

  Waarom noemt waterpokken in België windpokken?
  Wind is de factor om waterpokken opwekken, de eindproduct dat jullie zien veel vochtige rode vlekjes en blaasjes op de huid.

  De factor om de waterpokken-virus te opwekken is de wind en beweging met een lichte koorts-proces. Zodra de waterpokken is opgewekt. Dan moet het kind thuis blijven en rust nemen. De waterpokken-proces werkt met een afgesloten systeem die absoluut wind moet vermijden en zonder sporten ( de bloeddruk moet niet omhoog).

  De moedernatuur zorgt dit antistof voor elke kind tussen 6e maand en 12e maand goed uitkomen omdat het kind kan niet lopen, rennen en krabben. Ook rekening houden met de 1e tanden ontwikkeling i.v.b. koorts.

  De andere nuttige functie van de waterpokken is de zuivering van de longen, neus en de oren. Wanneer een kind was bevallen met beetje pech dat de vruchtwater per ongeluk in de longen, neus en in de oor achterblijven dan zorgt dit waterpokken-proces met een verbrandings-proces om de overtollige vruchtwater te verdampen. Zo heb je minder kans op longontsteking, astma en oorontsteking die later een buis in de oor moet plaatsen of een kunst oordopje aanschaffen voor zwemlessen.
  Helaas dit moedernatuur proces wordt ondergedrukt met allerlei vaccins.
  Leeftijd Vaccinatie 1 Vaccinatie 2
  6 – 9 weken DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
  3 maanden DKTP-Hib-HepB
  4 maanden DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
  11 maanden DKTP-Hib-HepB Pneumokokken

  https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/waterpokken/item32460
  De meeste kinderen zijn tussen de twee en acht jaar oud wanneer ze de waterpokken krijgen.

  De vruchtwater in de longen die normaal verlost door Waterpokken tussen de 6e maand en de 12 maand is door de vaccinaties niet opgelost. In de loop van tijd verandert het in Sputum diep in de longen waar later allerlei aandoening veroorzaakt o.a. COPD, Astma, Epilepsie, taaislijmziekte of LAM.

  http://www.lam-nederland.nl/pagina4.html
  Lymphangioleiomyomatose

  0 likes
 6. Je kent een positieve uitdrukking: 2 vliegers in een klap.
  Maar voor shakenbaby-syndroom zowel voor baby als de vader is 2 vliegers in een klap een negatieve uitdrukking met een dramatische afloop.
  Tot heden is geen een deskundig de ware oorzaak van shakenbaby-syndroom ontdekt. Daarom kan de rechter nooit de juiste beslissing nemen voor de gerechtigdheid.

  Een voorbeeld, een bewijs.
  https://www.oudersenzo.nl/shaken-baby-syndrome/
  Als je baby urenlang huilt en ontroostbaar is, week in week uit, maand in maand uit, je baby een huilbaby is, kan dit je tot wanhoop drijven. Je kunt dan in een neerwaartse spiraal terechtkomen; een krijsende baby.
  SBS komt voornamelijk bij baby’s voor, maar ook bij peuters tot en met drie jaar, daarom wordt ook wel de term Shaken Infant Syndrome (SIS) gebruikt.

  Een urenlang huilen baby heeft een reden. De onjuiste navel knippen. De vruchtwater in de luchtwegen en in de longen. De plas die direct leidt tot een “aanval door kou” via de navel naar de pijnappelklier. Het ontstaan van shakenbaby-syndroom.
  https://www.nu.nl/binnenland/4332848/dertig-maanden-cel-geeist-vader-doodschudden-baby-jayden-.html
  Voor het doodschudden van zijn vijf weken oude zoontje Jayden is vrijdag voor de rechtbank in Den Haag dertig maanden cel geëist tegen de 48-jarige Brian H.

  Zij geven de schuld aan de vader. Een onschuldige vader. Wat een medische drama.

  https://www.ad.nl/binnenland/niet-gastouder-maar-inentingen-doodden-mijn-kind-jimmy~add221ce/
  ,,Cora, houd hoop, wij geloven in je!’’ Met die woorden ondersteunde de moeder van Jimmy de gastouder die ervan wordt verdacht het vierenhalve maand oude baby’tje Jimmy uit Oosterhout te hebben doodgeschud.

  De moeder is wel een verstandiger met gevoel, maar de rechter niet, de rechter had uiteindelijk een uitspraak gedaan dat Cora is schuldig.
  De oorzaak komt van de inentingen die de koude stoffen met alle omliggende probleem via de ruggenmerg naar de pijnappelklier. Het ontstaan van de shakenbaby-syndroom.

  0 likes
 7. Quote van Leafy Liu:
  Uitputtingsslag
  “Maar drie weken later kreeg ze haar tweede aanval en dat bleef zo doorgaan,” voegde ze toe. “Iedere 21 dagen kreeg ze een aanval.”

  De proces van opbouw menstruatie na het bevalling is 21 dagen.
  De proces van cellen ontwikkeling van het kind met epilepsie is ook 21 dagen. De ontwikkeling groeiproces van de baby tot de menopauze werkt het lichaam volgens de moedernatuur wet met een standaard proces voor iedere mens cellen volgorde. Het verstoring van dit volgorde door vaccinaties tegen de kinderziektes is niet verstandig. Maar een tijdbom voor allerlei onnodige ziektes i.v.m. de volgorde van Koorts-proces. Dit vooral treft de kinderen die geen waterpokken krijgt of pas na het 2e jaar krijgt.

  Je hebt verschillende koorts-proces in het hele leven.
  De 1e lichte koorts-proces is bedoeld voor de waterpokken die ongevaarlijk voor de baby. Hierna komt de 2e koorts. Dit is bedoeld voor de mazelen. De koorts voor de mazelen is hoog, maar niet zeer hoog. De Hoge koorts tijdens de mazelen is degene onzorgvuldig of naar buiten geweest dat aanval door wind en kou die de koorts onnodig zeer omhoog gewekt.

  De hoge koorts heeft taken. De hoesten tijdens de proces heeft taken. Als proces van hoge koorts en hoesten wordt ondergedrukt. Dan heb je ook kans op Epilepsie. Voor volwassen degene geen goede mazelen gehad dan meer kans op LONGKANKER. Vooral voor vrouwen die tijdens de menstruatie.

  Roken is slecht voor de gezondheid. Maar roken is niet de oorzaak van longkanker. Alleen degene geen verstand van de oorzaak van longkanker alsnog de juiste behandeling voor een genezing van longkanker. Dan zie je dat zij geven de schuld aan tabak industrie. Zoveel voorbeeld van de moderne geneeskunde schuld geven aan muggen of tekenbeet.

  https://www.ad.nl/binnenland/anne-marie-s-dubbele-strijd-morgen-tegen-tabaksindustrie-vrijdag-tegen-longkanker~a8e9974c/

  De methode om Epilepsie, Migraine, Lymfeklierkanker, Hersenentumor, blaaskanker en Nasopharynx Carcinoom te genezen, is ook de methode om Longkanker te genezen.

  0 likes
 8. Artsen hebben geen verstand van Epilepsie en Autisme. Daarom zijn de ouders misleiden dat Epilepsie en Autisme zijn aangeboren, niet te genezen.

  90% zijn Epilepsie en Autisme zijn niet aangeboren. De meeste oorzaak komt de de verkeerde volgorde van Waterpokken door de vaccinaties. Dit treft vooral de kinderen die ernstige allergie en eczeem aandoening.

  Een voorbeeld, een bewijs.
  https://www.ninefornews.nl/meisje-7-geneest-van-autisme-door-e621-te-vermijden/
  1) Neem nu Brooke, de 7-jarige dochter van Reid. Toen ze twee jaar oud was vertoonde ze tekenen van autisme: woede-uitbarstingen, repetitief gedrag, communicatieproblemen en spijsverteringsproblemen.
  — Vanaf de 2e jaar zichtbaar verschijnselen

  2) Annie
  10 februari 2015 22:11 at 22:11
  Heel goed opgemerkt.
  Autisme is een aangeboren afwijkingen in de hersenen.
  — misleiden door de artsen
  Nou vette pech voor ons want na 2.6 jaar onderzoek bij onze kids heeft dus uitgewezen dat de oudste Adhd heeft en de tweeling Autistisch zijn.
  Heb al vanaf ze baby waren gevoelt dat er wat was en toen kregen ze alleen Soja melk ivm de luchtwegen.
  — De combinatie probleem met de luchtwegen vanwege vruchtwater in de luchtwegen en in de longen per ongeluk achtergebleven. Daarna de late waterpokken of de koorts-proces verstoring.

  https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/ischias/item33603
  Ischias is een zenuwpijn die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in je been. Het is een pijn in de langste zenuw van je lichaam, de grote beenzenuw, die ook wel nervus ischiadicus wordt genoemd. Deze zenuw begint in je ruggenmerg en loopt via de bil langs de achterkant van het been. Vaak wordt pijn in de lage rug onterecht ischias genoemd.

  Het is een onjuiste informatie.
  Het is wel de langste zenuw van het lichaam, de aanduiding van Ischias bestaat uit 3, niet 1. 1 van de 3 is de langste, de andere 2 niet. Zij hebben allebei een eigen naam en eigen taak en functie.

  Deze langste zenuw heeft een naam van een orgaan die met vocht mee te maken.
  Deze zenuw begint niet alleen in je ruggenmerg en loopt via de bil langs de achterkant van het been. Maar ook via de ruggenmerg richting boven naar de bovenkant van het hoofd en eindigt bij de ogen.
  Deze zenuw verbindt met alle zenuwen van alle organen. Je kan dit een hoofdschakelaar zenuw noemen.

  Alle zenuwen zijn een samenhang. De Epilepsie zenuw pijn komt direct van dit zenuw.

  Als behandelaar moet je heel goed opletten bij Epilepsie behandeling.
  1) Is de aanval die buigen naar binnen of naar buiten?
  2) Is de aanval alleen in de overdag?
  3) Is de aanval alleen in de nacht?
  4) is de aanval zowel in de overdag en nacht?
  5) Is er sprake van obstipatie?

  0 likes
 9. Deze zenuw loopt vanuit de binnenste ooghoek over het hoofd langs de rug, achterzijde been naar de kleine teen. Deze zenuw krijgt direct ondersteuning van de dunnedarm zenuwen. Zowel voor autisme, epilepsie, migraine, ziekte van Crohn en PDS speelt daarom de voeding een verbetering daarvan.
  Dat is ook de verklaring de voeding avocado die zorgt een verbetering voor epilepsie.

  De ombouw van de dikkedarm en dunnedarm is een kunst van moedernatuur.
  De dikkedarm als een muur die om de bovenkant van de dunnedarm heen. De 1e proces is de vocht verdamping in de dunnedarm. De 2e proces is de vocht verdamping in de dikkedarm. Welke orgaan zit net boven de dikkedarm die dit verdamping proces zorgt?
  Het Hart.
  Mensen hebben last van koude handen komt meestal door de hart-proces in de dunnedarm.
  Mensen hebben last van koude voeten komt meestal door de hart-proces in de dikkedarm.

  De pijn signaal van epilepsie vind je niet in dit langste zenuw van het lichaam, maar precies in de circle van de boven lichaam, precies in de midden van voor naar achter. D.w.z. aan de voorkant vanuit de binnenste ooghoek naar de bilnaad die epilepsie aanval in de overdag optreedt. Aan de achterkant is vanuit de binnenste ooghoek over het hoofd langs de rug naar de bilnaad die epilepsie in de nacht optreedt.

  De pijn signaal van Migraine vind je precies naast deze zenuwen zowel aan de linkerkant en aan de rechterkant.
  https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/altijd-hoofdpijn
  De plek dat de bloedzuiger had gezuig is het punten precies in deze zenuwenbaan.

  0 likes
 10. https://www.ninefornews.nl/cannabisolie-einde-epileptische-aanval/
  Kijk hier hoe snel cannabisolie een einde maakt aan de epileptische aanval van een 7-jarig jongetje
  In onderstaand filmpje, dat door vader Peter op Facebook is gezet, kun je zien hoe snel cannabis een aanval tegengaat.

  Kijk goed naar zijn ogen.
  De onzichtbare sputum onderdrukt de bloed en zenuwenbaan precies in de midden aan de voorzijde.
  De THC-olie in zijn bovenkaak en onderkaak heeft een hoge energiekracht die de bloed en zenuwenbaan vrijgemaakt.

  Hetzelfde als de werking van bloedzuigers voor migraine.
  De bloedzuigers zuigen de onzichtbare ongewenste vocht in de bloed. Soort ontluchting werking.

  Opzicht werkt de bloedzuigers ook voor epilepsie als de behandelaars wel verstand van Epilepsie en Migraine.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

signalen

Niet alleen? Vier ‘mysterieuze signalen’ opgevangen uit de ruimte

Een team Australische wetenschappers heeft een doorbraak ...

coronavirus

Coronavirus gemaakt door mensen? Australische wetenschappers doen ‘verrassende ontdekking’

Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat 15 ...