Homepagina » Graancirkels » VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge
VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge

VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge

Het team van MrGyro heeft met zijn drone de nieuwste graancirkel in Engeland gefilmd. Het gaat om de vierde formatie bij Stonehenge in korte tijd.

Een woordvoerder zei: “Het ontwerp van deze graancirkel is anders dan dat van de vorige drie, die allemaal gemeld zijn in het gebied rond Salisbury/Stonehenge.”

“Het is voor zover wij weten nog nooit eerder voorgekomen dat er zoveel graancirkels rond Stonehenge zijn verschenen,” ging hij verder. Het team maakt gebruik van een trikopter die voorzien is van een GoPro-camera.

VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge

VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge

[This is Wiltshire]


Vond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Hier is duidelijk de centrale zon uit de oudheid te herkennen; Saturnus.

  https://m.youtube.com/watch?v=t7EAlTcZFwY

  7 likes
 2. Wat ik zie is een zonsverduistering.
  Als ik het goed heb zal deze plaatsvinden in de eerste pass-over sinds zo’n 350 jaar, volgend jaar zo rond 26 maart.
  Ik nodig je uit om eens de informatie van Gill Broussard te bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=bQDeKV7tHtAhttps://www.youtube.com/watch?v=bQDeKV7tHtA

  Mijn vermoeden is dat dit ook is wat er in September bekend gemaakt gaat worden wanneer de Paus de VS bezoekt. Als dit zo is zal er dan werkelijk chaos ontstaan op de hele wereld.

  Maar ja, uiteraard maar een vermoeden.

  4 likes
  • Idd. het zijn vermoedens. Zoals new horizons(nieuwe horizon!) die onlangs langs Pluto rondwaart. Jade Helm 15/Talisman Sabre (Militaire oefeningen in contact/werking satellieten) Waarom zijn al die namen ook computerprogramma’s en bedrijven die met luchtvaart te maken heeft. Gaan ook samen met Pharma enz. Corporaties nemen de wereld over.
   Je gaat je afvragen: is er iets aan de hand in de kosmos wat grote chaos veroorzaakt of wordt het gespeeld om een NWO op te zetten. Of is het beide? Zelf nijg ik meer, dat alles gespeeld is. Waarom zou je mensen met opzet verwaarlozen(wat nu gebeurt met veel mensen op de wereld), als je toch weet dat het een chaos wordt en er veel doden gaan vallen? Geld wat toch uit lucht geschapen is, daar kun je ook iets van opzetten om mensen te helpen.
   En die drie dagen van donker in de bijbel? Zal die ook nog een rol spelen? Waarom zegt onze overheid dat we voor drie dagen water enz. in huis moeten hebben? Waarom drie en niet 4 of 5 enz.?
   Vermoedens zijn het ja, maar toch, iets in mij zegt dat er grote dingen gaan gebeuren. Waarom zoveel doodkisten in die FEMA kampen? Waarom al die mega oefeningen en voorbereidingen op de gehele wereld?

   5 likes
   • Jij gelooft ook alles wat de niet massa media je voorkauwt he? FEMA kampen? Doodskisten? Drie dagen donker in de bijbel? Er staan nog zoveel zaken in de bijbel, neem je die ook serieus?

    5 likes
    • De beschrijving van drie dagen donker komt in meerdere heilige boeken/oude culturen(bv Maya’s) voor. Het is de negende plaag. Heeft allemaal te maken met cyclussen van zon, kosmos, Niburu(crossover).
     Ergens deze versie gelezen: De aarde maakt nu zijn 25800 jarige cyclus door en eindigt in de nul-zone, om daarna weer opnieuw te beginnen. De fotongordel(golden dawn/nevel) heeft hier een rol in. Die staat 90 graden op de sterren van de Pleyaden. De zon neemt in kracht af, zodat er hier een shift/schommelingen ontstaat/ontstaan.(magnetisch veld/via polen neemt dus op de aarde af) De ster Sirius(orion/piramides staan/Dogon geloof/in taurus/stier) werkt als beveiligingsfactor, zodat aarde weer normaal om zijn as kan draaien. Maar onze polen zijn verandert. Indianen/Maya’s kennen ook dit verhaal. Je gaat slapen en je wordt wakker op een ander stukje wereld(bedoeld men met ander klimaat door shift). Ook zeggen ze dit: Als de spinnenwebben(netwerk van satellieten/zendmasten enz.?) aan de hemel staan, dan begint de eindtijd(het complete netwerk van web(technologie) 2012?) af is en daarna begint er weer een nieuw tijdperk. In de bijbel staat dat er niemand zal werken enz. tijdens deze cyclus en dat je het rustig in je huis moet afwachten. Ahem.
     Wat gebeurt er tijdens die cyclus. 1. Het komt de nul-zone binnen. Dit duurt 5 a 6 dagen, waarvan er 3 dagen donker zullen zijn. 2. Dan krijg je 24 uur licht. 3. Daarna zullen dagen en nachten weer 12 uur zijn.
     Maar de vraag die bij mij steeds opkomt? Is dit puur een natuurlijk proces of is het puur door de technologie? Of is het een natuurlijk proces en dat technologie iets hier moet oplossen, zodat aarde niet uitdooft. bv. met Cern(Jacob’s ladder/licht) weer opgewekt wordt.
     Satellieten zijn kunststerren en daar kun je veel mee doen als je alle kennis bezit. De technische wereld is rap bezig om de laatste elementen 115, 117, 118 uit te vinden. Bij Cern staat shiva.(god van kennis en van oud en nieuw) Het nummer 115 wordt vermeld in de heilige boeken, Met dit element kun je ufo’s aandrijven enz. Wat heeft huidige kennis met oudheid te maken? Heel veel dus.(niet voor niks zoekt men naar oude kunstschatten) Wat ik zelf frappant vindt? De constructie van de tempel van Diana(Artemedis/plattegrond invulling) lijkt verdacht veel op een microchip. Zelf denk ik dat alle kennis(doos van Pandora/kubus/zwarte steen/benben enz.) in de ark des verbonds(wereld) ligt. Dat de allerhoogste elite/hoogpriesters op de wereld hiervan weten. Het te heftig is voor de gewone man en daarom niet uitgesproken wordt. Maar het is wel vies, dat elite zelf al ondergrondse schuilplaatsen bouwt(of toekomstige steden bouwt, waar nu niemand woont/spooksteden) en allang ruimteschepen(ontsnappingsplan) heeft om te vluchten. Deze cyclus gaat gepaard met heftige klimaat/kosmos verschijnselen. In de bijbel staat oa. Deze dagen gaan gepaard met vurige hagelstenen, die overal brand veroorzaken. Water/zee alle kanten opgeschud wordt. Of de Chinezen zeggen: de vurige draak zal alle kanten spuwen. Joris en de draak is belangrijk verhaal. Water zal uiteindelijk winnen van vuur.(het vuur uitblussen) Het bekende verhaal van de zondvloed.
     Ik zou dus de bijbel wel serieus nemen, want hoe anders kun je zo’n wederkerend verhaal schrijven? Dat kan alleen als je over veel kennis bezit en het dus al een keer/meerdere malen heeft plaatsgevonden. Op de hele wereld staan piramides(zendmasten/nul punt energie), die in verschillende tijdperken gebouwd zijn. Oude kaarten geven andere landstructuren aan dan huidige map. Oude culturen hebben plaatjes van astronauten of schrijven over engelen die naar beneden kwamen.
     Kortom de waarheid ligt ergens in het midden en dat is al heftig genoeg voor de mens. Ligt er dus ook aan waar je op dat moment bevindt op aarde.

     2 likes
     • Aanvulling: Dit jaar(2015) is het jaar van het licht. Dit jaar is een shemitah sabbat jaar.(begonnen in september 2014) Mede door unieke verduisteringen op een lange rij. Een 3000 jaar oude mysterie, waarvan men zegt dat het schulden vereffend ivm 6 jaar lang extreme hitte, waardoor men niet meer kan handelen. Men moet dus gaan delen.(economisch systeem in duigen).
      Als die drie donkere dagen voorbij komen, dan is er ook geen elektriciteit meer. Magnetisch veld alles door elkaar schudt al voor die drie dagen. Vliegtuigen zullen uit de lucht vallen. Internet/apparaten werken niet meer enz. Wat kaarsjes/camping gasstelletje in huis om die dagen door te brengen is dan geen luxe.
      21 september is de dag van internationale vrede. Is al een tijdje, maar bijna niemand(het gros) weet ervan. Het feest wordt o.a. gevierd in Den Haag. Het is een NATO feest, waar niet alle landen van de wereld bij zijn aangesloten. De NATO is ontstaan na de 2de wereldoorlog om het oosten(koude oorlog) tegenwicht te geven. Dus is het geen compleet internationaal feest. Heel toevallig vinden er rond september veel lichtfeesten. De lichtjesroute in Eindhoven ivm bevrijding 2de wereldoorlog. Philips was de ontdekker van de gloeilamp en de lichtjesroute was van Philips. Glow om technologie te promoten. Ook nu in andere steden. Evoluon is een zendmast en eert vooral luchtvaarttechniek. Zelfs onze prinsjes dag, die altijd op de derde dinsdag van september valt heeft te maken met oud en nieuw. Men vertelt wat de oogst opgebracht heeft en wat de nieuwe regels moet brengen.
      NATO eert oprichting Rome op 21 april. Dus de paus zit in ook in dit gebeuren. Paus gaat voor het eerst op bezoek in september bij de Amerikanen. Ben erg benieuwd wat de paus daar gaat doen. Denk zelf dat de NWO officieel bekend gaat worden.(grote publiek). En waarom dit moet gebeuren. Als het event van donkere dagen in maart(25/26) zal plaatsvinden, dan betekent dat ram(maart)/bok/de satan voorstelt en dat de stier(sirius/orion) aarde gaat bevrijden. En vandaar dus dat het lam(ram) opgeofferd wordt. En dat daar het woordje Islam vandaan komt. Dus daarna komt er rust/vrede. Het lam is ook christelijk als offer. De stier als overwinnend symbool gebruikt wordt. (zie standbeelden beursgebouwen op de wereld) Rome is gebouwd op 7 palen op een berg in het sterrenbeeld stier(21 april). Het getal zeven komt steeds terug. Op de zevende dag, dat god de aarde schiep kreeg men rust. Zondag.(christelijk).
      Vraag die bij mij opkomt? Hoe zit het met andere culturen/geloven, die hebben weer andere dagen. Ook dat staat in de bijbel vermeld. De dagen dat de koninkrijken/machthebbers elkaar zullen aanvallen. Moet zeggen dat dit men nu best wel slim aanpakt om via het financieel systeem te doen.(overnames corporaties)
      Waar ik me meer zorgen om maak is die kerncentrales. Als die gesloopt worden door natuurrampen/oorlog, dan zijn er maar weinig plekken voor de gewone man om te overleven. Voor die donkere dagen zelf, das nog wel te doen. Zoals je leest ben ik toch al een beetje aan het voorbereiden/prepperen. Voor mij zijn er teveel toevalligheden en passen de puzzelstukjes(oud/nieuw) verrekt goed in elkaar. Zoals ik al eerder zei: De NWO loopt parallel met natuur/kosmos/bijbel/technologie enz. Er rest niks anders op dan hopen dat je op het goede plekje/in huisje woont en dat je van iedere normale dag liefdevol moet genieten.

      2 likes
     • Fur Elise,

      mooi en lang verhaal, maar niet duidelijk. Volgens mij kunnen mensen van alles wel erbij halen om hun gelijk te krijgen. Als je een beetje haalt uit een bijbel, een beetje uit de koran, een beetje uit een van de veda’s, dan nog een mixje van Popul Vah erbij, en je hebt een heel eigen verhaal.
      Maar of het hout snijdt?

      We zullen het zien 😀

      2 likes
     • Elise49…

      Mooi verhaal van jou… zal best wel veel van kloppen, maar heb je geen link van jou wereldwijde feest organistie?

      Ik wel.. http://www.cog-pkg.org/nederlands/heilige_dagen

      1 likes
   • Waarom al die mensen ( militairen) hier achter aan marcheren en “befehl ist befehl “uitvoeren, is mij tot op heden niet duidelijk.
    Je geweten zegt dat het verkeerd is en toch lopen al die sukkels achter die idiote bevelhebbers aan.
    Als je dit snapt, snap je ook waarom er nooit een einde zal komen aan deze groteske waanzin.
    En een ieder die het prachtig vindt om zich aan te sluiten bij “geheime” clubjes is m.i. net zo gek. Om een ander de nek om te kunnen draaien zonder scrupules moet je wel in een groep opereren. Hyena mentaliteit.

    4 likes
    • ps dat gaat in het bijzonder om de FEMA kampen en ook het wapengekletter m.b.t tot diverse brandhaarden in de wereld en geen zonsverduistering of ander fenomeen kan daar verandering in brengen. volgens mij is dit gewoon in geprogrammeerd.

     1 likes
   • Dat zijn geen doodskisten maar overlevingscabines. Lijken zullen ze wel gewoon verbranden.

    0 likes
  • Na chaos ontstaat er vaak iets heel moois. Hopelijk zal dat ook nu het geval zijn.

   4 likes
  • Er is elk jaar wel ergens een zonsverduistering op de wereld.

   4 likes
  • De zonsverduistering zal zich deze keer bij volle maan voor doen (Pasen = eerste zondag na de VOLLE MAAN na de lente equinox). Maar inderdaad we hoeven niet de voorspellingen vanuit de bijbel en de oude voorspellingen van zo’n beetje alle volkeren (bijvoorbeeld de Hopi indianen) over de hele wereld te geloven.

   Lees onderstaand artikel maar http://www.human-resonance.org/red_dwarf.html

   0 likes
 3. Lijkt op het NATO-kompas.

  19 likes
 4. Voor de twijfelaars onder jullie: geloof me, er is hier meer aan de hand dan er aan de hand lijkt te zijn. Ik twijfel er zelf ook niet aan dat er getalenteerde circlemakers zijn, zoals John Lundberg en vrienden, die zo nu en dan een ingewikkelde cirkel produceren.

  Maar laten we vooral ook openstaan voor de andere mogelijkheid, namelijk dat wij door een bepaalde intelligentie geholpen en ook gewaarschuwd worden. Vergeet niet dat er in de afgelopen 30 jaar ongeveer 10000 cirkels gerapporteerd zijn.

  “To date there have been over 10,000 reported and documented crop circles throughout the world, with some 90% emerging from southern England. ”

  Ik geloof niet dat dezelfde groep mensen jaar in jaar uit ‘s nachts de hort op gaat om de mensheid te verrassen en voor de gek te houden.

  Ik houd dit fenomeen al zo een jaar of 25 in de gaten, vooral de cirkels in Wiltshire, en het feit dat er veel graancirkels gemeld worden, die in de buurt liggen van heilige plekken, leylijnen en aquifers (watervoerende laag in de ondergrond) spreekt wat mij betreft boekdelen en sterkt mij in de overtuiging dat dit fenomeen te maken heeft met energieën die samenwerken met ons onderbewustzijn. Blijkbaar gebeuren en gebeurden er in Engeland vreemde dingen, dingen die men probeerde vast te houden door ze met keien te markeren, zoals bijvoorbeeld Stonehenge of de Glastonbury stone circle.

  De vaak geziene balls of light zouden wel eens medeverantwoordelijk kunnen zijn voor de graancirkels, in dat geval zou het beroemde filmpje van Oliver’s castle geen hoax zijn, maar de werkelijkheid.

  De interpretatie van de bovenstaande cirkel laat ik aan ieders fantasie over. Het kan een kosmische gebeurtenis weergeven, het kunnen ook de symbolen zijn van de macht van de dertien satanische families en het conflict tussen de NAVO en de islam.

  8 likes
  • Afgelopen 30 jaar ongeveer 10.000 graancirkels gerapporteerd. Om ons te waarschuwen? Waarvoor? En waarom op die manier? Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? It doesn’t make sense…

   3 likes
   • Voor onszelf Chris, wij verstoren het evenwicht. Het gaat mij erom dat de graancirkels niet louter decoratieve elementen zijn, gemaakt door een stel nachtbrakers met touwen en planken, maar een afspiegeling van onze eigen gedachten en ons eigen handelen.

    We hebben hier, naar mijn idee, te maken met veel subtielere energieën dan de energieën die wij verspreiden in de vorm van UMTS en andere hoogfrequente straling.

    De raadsels die de inhoud van de graancirkels en hun plotselinge ontstaan omringen, zijn er misschien wel om ons bewustzijn te prikkelen en om aan te geven dat we op een bewuste manier moeten omgaan met onze leefomgeving.

    Ik vind het fantastisch dat ze er zijn, ook wanneer het een door mensen gemaakt fenomeen zou blijken te zijn. Wie weet wat hen geïnspireerd heeft om iets te maken dat zijn functie heeft in de natuurlijke omgeving en in zijn schoonheid.

    2 likes
 5. Erg mooie graancirkel en Kudo’s voor het team die deze cirkel heeft gemaakt.

  9 likes
 6. ik denk dat elk blokje langs de rand één maan van het jaar voorstelt (13 manen) en ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat kompas kruis georienteerd staat tov het noorden. Volgens mij wijst de punt die door de opening in de sikkelvormige maan steekt naar een bepaalde “maan” in het jaar.

  4 likes
 7. Lijkt me ook leuk om dit es een keer te doen, maar het is wel veel werk lees ik

  3 likes
 8. Een maansikkel met een grote ster. Op 16/07/2015 was het Nieuwe Maan. Eerste zichtbaarheid van de maansikkel aan de westelijke horizon is 17/07/2015. In de oudheid, lang geleden, was 17/07 de datum van de heliakische opkomst van Sirius (helderste ster) aan de oost horizon (in de breedten van Egypte, Memphis/Heliopolis). Als anachronismen acceptabel zijn, dan zou dit een eerste lezing kunnen bieden. Ook een interpretatie is Ramadan einde (maansikkel, islam) en ster als symbool van de NAVO.

  3 likes
 9. Als je de dertien weken bij tel vanaf maandag 20 juli kom je precies op maandag 21 september was dat niet een onheils datum 😉

  2 likes
 10. het bestaat toch al heel lang die prachtige circels ..en ja waarom komen die gene niet eens uitleg g even he , lijkt me geweldig ,heb een groot grasveld voor mijn huis ,,en hoop dat er eens een ufo land ,,nu is het maar gissen .
  eenpaar jaar geleden stond ik voor het raam met de telefoon in de hand ,,in eens zag ik boven de bomen ,,,4 oranje bollen die danste om elkaar heen ,,,vertelde aan me dochter wat ik zag ,, was een mooi gezicht ,ook in de buurt hadden mensen het gezien ,,de krant maakte er ook melding van .
  het gekke is dat je er met niemand over kan praten ,al vertel je het maar …vinden ze je geschift …maar heb het gezien en vind het geweldig . dag

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

6800 jaar oude steencirkel die drie keer zo groot is als de sarsen-cirkel van Stonehenge ontdekt. Archeologen doen 'sensationele vondst'

6800 jaar oude steencirkel die drie keer zo groot is als de sarsen-cirkel van Stonehenge ontdekt. Archeologen doen ‘sensationele vondst’

Archeologen hebben in Polen een 6800 jaar ...

Mysterieuze 115 kilometer (!) lange muur ontdekt in Iran. Archeologen staan voor raadsel

Mysterieuze 115 kilometer (!) lange muur ontdekt in Iran. Archeologen staan voor raadsel

Archeologen zijn in Iran op de resten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.