Paranormaal

Amerikaanse leger laat vrouw verdwenen vliegtuig opsporen door middel van remote viewing

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin jaren zeventig lanceerde de Amerikaanse overheid het zogeheten Stargate Project om paranormale fenomenen te bestuderen. Deelnemers moesten door middel van remote viewing geografische locaties op duizenden kilometers afstand beschrijven.

Het project zou in het leven zijn geroepen omdat de CIA had ontdekt dat de Sovjets ook onderzoek deden naar deze fenomenen. Twintig jaar lang deden het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten paranormaal onderzoek.

Trance

In 1979 verdween een Tu-22 bommenwerper van de Sovjets van de radar boven Zaïre. Opvallend genoeg werd het vliegtuig gelokaliseerd door een deelnemer van het Stargate Project. President Jimmy Carter was hiervan op de hoogte. Hij gaf tegenover de nationale pers toe dat de CIA eens een helderziende had ingeschakeld om een vermist vliegtuig van de overheid op te sporen.

CNN meldde dat Carter studenten van de Emory University had verteld dat het ‘speciale Amerikaanse vliegtuig’ ergens in Zaïre was neergestort. Het ging echter om een Russisch toestel. “De vrouw ging in een trance en gaf de coördinaten door,” zei Carter. “We richtten onze satellieten op die plek, waarna we het vliegtuig vonden.”

Dichte oerwoud

In maart 1979 kreeg Rosemary Smith, die op dat moment bij de luchtmacht diende, een kaart van Afrika te zien. Ze kreeg te horen dat enkele dagen geleden een Tu-22 bommenwerper van de Sovjets op het continent was gecrasht.

De Amerikaanse overheid wilde geheime Russische codes en materialen aan boord van het toestel in handen krijgen. Door middel van remote viewing leidde ze de overheid naar het wrak, dat volledig aan het zicht werd onttrokken door het dichte oerwoud.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Remote Viewers zouden aan moeten geven waar er op Aarde een Buitenaardse Ambassade gebouwd gaat worden. Als we geen Buitenaardse Ambassade bouwen dan vernietigt de mensheid zichzelf.

Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Wat houdt de remote viewing training in? Wordt er gwerkt met electrische schokken?

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

1979… 37 jaar geleden dus. Een betere kop zou zijn: Amerikaanse leger LIET vrouw verdwenen vliegtuig opsporen door middel van remote viewing

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x