Paranormaal

Amerikaanse leger laat vrouw verdwenen vliegtuig opsporen door middel van remote viewing

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin jaren zeventig lanceerde de Amerikaanse overheid het zogeheten Stargate Project om paranormale fenomenen te bestuderen. Deelnemers moesten door middel van remote viewing geografische locaties op duizenden kilometers afstand beschrijven.

Het project zou in het leven zijn geroepen omdat de CIA had ontdekt dat de Sovjets ook onderzoek deden naar deze fenomenen. Twintig jaar lang deden het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten paranormaal onderzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Trance

In 1979 verdween een Tu-22 bommenwerper van de Sovjets van de radar boven Zaïre. Opvallend genoeg werd het vliegtuig gelokaliseerd door een deelnemer van het Stargate Project. President Jimmy Carter was hiervan op de hoogte. Hij gaf tegenover de nationale pers toe dat de CIA eens een helderziende had ingeschakeld om een vermist vliegtuig van de overheid op te sporen.

CNN meldde dat Carter studenten van de Emory University had verteld dat het ‘speciale Amerikaanse vliegtuig’ ergens in Zaïre was neergestort. Het ging echter om een Russisch toestel. “De vrouw ging in een trance en gaf de coördinaten door,” zei Carter. “We richtten onze satellieten op die plek, waarna we het vliegtuig vonden.”

Dichte oerwoud

In maart 1979 kreeg Rosemary Smith, die op dat moment bij de luchtmacht diende, een kaart van Afrika te zien. Ze kreeg te horen dat enkele dagen geleden een Tu-22 bommenwerper van de Sovjets op het continent was gecrasht.

De Amerikaanse overheid wilde geheime Russische codes en materialen aan boord van het toestel in handen krijgen. Door middel van remote viewing leidde ze de overheid naar het wrak, dat volledig aan het zicht werd onttrokken door het dichte oerwoud.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Remote Viewers zouden aan moeten geven waar er op Aarde een Buitenaardse Ambassade gebouwd gaat worden. Als we geen Buitenaardse Ambassade bouwen dan vernietigt de mensheid zichzelf.

Berenbotje
Berenbotje
8 jaren geleden

Wat houdt de remote viewing training in? Wordt er gwerkt met electrische schokken?

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

1979… 37 jaar geleden dus. Een betere kop zou zijn: Amerikaanse leger LIET vrouw verdwenen vliegtuig opsporen door middel van remote viewing

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x