Gezondheid

VIDEO: Cannabisactivist Rick Simpson haalt fel uit naar Big Pharma en door Rockefeller gevormde moderne geneeskunde

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Farmaceutische bedrijven maken ons kapot met hun chemicaliën en gif, bestraling, chemotherapie en al hun mooie CT- en PET-scans,” vertelt cannabisactivist Rick Simpson aan Mint Press News. “Het is allemaal schadelijk.”

Het gebruik van cannabis werd in de jaren tachtig gedemoniseerd als gevolg van de ‘oorlog tegen drugs’ onder Ronald Reagan. Daar komt langzaamaan verandering in, aangezien bij gezondheid en genezing steeds vaker wordt gedacht aan medicinale cannabis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 23 Amerikaanse staten is cannabis inmiddels goedgekeurd voor medicinaal gebruik. Als gevolg van sommige wetten is het voor patiënten met auto-immuunziekten nog steeds lastig om toegang te krijgen tot de meest krachtige vorm van medicinale cannabis: CBD-rijke cannabisolie.

Ondanks de vooruitgang blijft de federale overheid cannabis zien als een zogeheten Schedule I drug, een categorie waar ook heroïne en badzout in vallen.

Toch blijkt uit onderzoek dat cannabinoïden kunnen helpen bij de behandeling van een aantal aandoeningen, variërend van epileptische aanvallen tot ziekte van Crohn en misselijkheid als gevolg van chemotherapie.

Simpson leert mensen al jaren hoe ze zelf cannabisolie kunnen maken. Zijn eigen olie heeft hij de naam Phoenix Tears gegeven. In 2009 is hij gestopt met het weggeven van CBD-olie. In onderstaande video gaat hij met Mint Press News in gesprek over de moderne geneeskunde, Big Pharma en cannabisgebruik voor medicinale doeleinden.

[Mint Press News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vakantie
vakantie
8 jaren geleden

Het sterkste (meest gezonde) leger zal de Aarde erven. De arena spelen zijn geopend.
Fortius uincit!

trackback
VIDEO: Cannabisactivist Rick Simpson haalt fel uit naar Big Pharma en door Rockefeller gevormde moderne geneeskunde | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden

[…] in: Gezondheid     Robin de Boer    5 februari 2016 […]

trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
John
John
8 jaren geleden

Beste Robin,

CBD-olie is overal te krijgen, zelfs bij DE Tuinen. THC olie is de medicinaal veel sterkere, maar die is nergens te koop.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x