Homepagina » Buitenaards » Brief van Einstein over buitenaards leven opgedoken
Brief van Einstein over buitenaards leven opgedoken

Brief van Einstein over buitenaards leven opgedoken

Velen kennen Albert Einstein als de Duits-Amerikaanse natuurkundige en uitvinder die bekend werd vanwege zijn relativiteitstheorieën.

In juni 1947 schreef Einstein samen met de Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer een zes pagina’s tellende brief getiteld ‘Betrekkingen met Bewoners van Hemellichamen’.

In het stuk staat te lezen dat de aanwezigheid van ongeïdentificeerde ruimteschepen in onze atmosfeer en mogelijk in een baan om de aarde de facto wordt geaccepteerd door het leger.

Kernproeven

Einstein en Oppenheimer vragen zich af of de aanwezigheid van onbekende vaartuigen in onze atmosfeer te maken heeft met de kernproeven die indertijd werden uitgevoerd.

Het tweetal schrijft over de mogelijkheid dat de Homo sapiens zich ook op een andere planeet in ons zonnestelsel heeft ontwikkeld en cultureel onafhankelijk van ons is geëvolueerd. Deze mogelijkheid hangt af van vele omstandigheden, die volgens het duo moeten worden bestudeerd.

We moeten rekening houden met de mogelijkheid dat de atmosferische kernproeven hebben geleid tot het ingrijpen van een soort galactische vredesmacht. Onze activiteiten in het luchtruim kunnen de aandacht hebben getrokken van deze buitenaardse blauwhelmen. Het is ook mogelijk dat ze (terecht) zijn geschrokken van de kernproeven.

Roofzuchtige fase

Na de Tweede Wereldoorlog schreef Einstein in het artikel ‘Why Socialism?’ dat de chaotische kapitalistische samenleving een bron van kwaad is die overwonnen moet worden: een roofzuchtige fase in de ontwikkeling van de mens. Hij riep op kernproeven te staken en af te zien van kernwapens.

Vlak voor zijn dood ondertekende hij nog het Russel-Einsteinmanifest, dat leidde tot een aantal conferenties over ontwapening en vreedzame internationale conflictoplossing.

Ruim een halve eeuw later vliegen de onbekende objecten nog steeds door ons luchtruim, maar er worden nog altijd geen studies verricht naar hun herkomst en ook zijn er nog steeds grootmachten die hun kernarsenaal niet willen ontmantelen.

Begin dit jaar zei de Franse president François Hollande nog dat Frankrijk blijft vasthouden aan het dure kernwapenarsenaal ondanks bezuinigingen op defensie. De kernwapens zijn volgens Hollande ‘essentieel voor de landsverdediging’.

Lees hier het gehele document van de hand van Einstein en Oppenheimer.

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Door wie en wanneer is dit ‘opgedoken’ dan?

  0 likes
 2. Helaas, de bewoners van andere hemellichamen,waar Einstein t over heeft betreffen de zielen van mens en dier!

  0 likes
 3. Quote:” De kernwapens zijn volgens Hollande ‘essentieel voor de landsverdediging’.”

  Als ik dit zo lees dan komt het enerzijds zeer primitief over (landsverdediging) maar bij kernwapens krijg ik de koude rillingen.
  Kernwapens en essentieel? Wát een trieste gedachtegang.
  Wél heel interessant dat de verhalen/theorieën die eigenlijk al jaren de ronde doen dan nu ook zo ongeveer terug te lezen zijn in die brief van Einstein.

  0 likes
 4. [quote name=”biko steve”]Door wie en wanneer is dit ‘opgedoken’ dan?[/quote]

  Haha, ja dat is de vraag. Ik denk dat je dat ruim moet zien en niet direct als het nieuws van de dag 🙂
  Waarschijnlijk meer een item wat op die DVD stond “The Secret” die op Sci-Fi Channel werd uitgezonden en waar dit document in voorkwam.

  0 likes
 5. De enigste reden om kernwapens te bewaren is altijd nog om het ooit een keer het te gebruiken….Net een kind met een zakmes op zak als ie geen ruzie krijgt ,houdt ie m in zijn zak en anders gebruikt ie m ooit wel in een conflict of ruzie. Blij met einstein tenminste 1 steen die er serieus over nadenkt en ons waarschuwt voor de gevolgen binnen en buiten onze mooie aarde als ze ooit ingezet worden bij een conflict.

  0 likes
 6. [quote name=”Adonymous”]Helaas, de bewoners van andere hemellichamen,waar Einstein t over heeft betreffen de zielen van mens en dier![/quote]
  Nee die betreffen Aliens dus extraterrestrial . en daar zullen best mogelijk dieren en ”mensen” ”humanoids” whatever leven met een ziel ja. Zielen behoren niet een planeet toe overigens. Je stelling klopt dus niet. Ja mogelijk reincarneren menselijke entiteiten op een andere planeet so what ?

  0 likes
 7. [quote name=”Sn33nS”]De enigste reden om kernwapens te bewaren is altijd nog om het ooit een keer het te gebruiken….Net een kind met een zakmes op zak als ie geen ruzie krijgt ,houdt ie m in zijn zak en anders gebruikt ie m ooit wel in een conflict of ruzie. Blij met einstein tenminste 1 steen die er serieus over nadenkt en ons waarschuwt voor de gevolgen binnen en buiten onze mooie aarde als ze ooit ingezet worden bij een conflict.[/quote]

  Kernwapens zijn een chantagemiddel, niet direct bedoeld om het te gebruiken. Tijdens de koude oorlog werd er over en weer gedreigd met het gebruik van de raketten, maar ondertussen wisten VS en USSR dat als één de knop zou indrukken, de ander het ook zou doen. Dan zou de wereld onleefbaar worden.

  De reden dat een aantal landen hun kernwapens houden ligt hem nu in het feit dat Noord Korea en IRan mogelijk ook deze wapens aan het ontwikkelen zijn. Laatstgenoemde landen zullen, als het al klopt, deze wapens dus ook niet gebruiken.

  Kernwapens zijn een reële dreiging als slechts 1 land ze in bezit zou hebben. Nu is het slechts een schertsvertoning om een “balans” in stand te houden, jouw vergelijking met het zakmesje vind ik dan ook heel treffend.

  0 likes
 8. Toch grappig hoe de landen die in handen zijn van de Rothschild zo vasthouden aan hun kernwapens… en andere landen verbieden ze te hebben.

  [quote name=”Mojomirosa”]Quote:” De kernwapens zijn volgens Hollande ‘essentieel voor de landsverdediging’.”

  Als ik dit zo lees dan komt het enerzijds zeer primitief over (landsverdediging) maar bij kernwapens krijg ik de koude rillingen.
  Kernwapens en essentieel? Wát een trieste gedachtegang.
  Wél heel interessant dat de verhalen/theorieën die eigenlijk al jaren de ronde doen dan nu ook zo ongeveer terug te lezen zijn in die brief van Einstein.[/quote]

  0 likes
 9. Dit zinnetje:Einstein en Oppenheimer vragen zich af of de aanwezigheid van onbekende vaartuigen in onze atmosfeer te maken heeft met de kernproeven die indertijd werden uitgevoerd.DAN VRAAG IK ME AF? WAT VER ERVOOR AL WERD GEZIEN.Zie grottekeningen schilderingen etc.Einstein wist allang, dat wij niet de enigen waren in het heelal, net als Steven Hawkins.Toen er nog geen kernproeven werden gedaan waren er allang UFO,s te bewonderen.Zelfs al voor Einsteintje werd geboren.

  0 likes
 10. Wat staan er vreselijk veel fouten in! Je kan goed zien dat Albert a) een een buitenlander was die de taal niet erg goed beheerst en b) een man van cijfers en wiskundige formules was.

  0 likes
 11. [quote name=”Sn33nS”]De enigste reden om kernwapens te bewaren is altijd nog om het ooit een keer het te gebruiken….Net een kind met een zakmes op zak als ie geen ruzie krijgt ,houdt ie m in zijn zak en anders gebruikt ie m ooit wel in een conflict of ruzie. Blij met einstein tenminste 1 steen die er serieus over nadenkt en ons waarschuwt voor de gevolgen binnen en buiten onze mooie aarde als ze ooit ingezet worden bij een conflict.[/quote]

  Een kind met een zakmes op zak? Behalve dat dat verboden is vind ik dat een hele nare gedachte. Een kind met een zakmes op zak!!! -Want áls ie ruzie krijgt (-)gebruik ie hem ooit wel in een conflict!!! Sorry hoor, dit is echt niet fris. Ik snap wel de achterliggende gedachte 🙁 In de grote mensen wereld vind ik kernwapens een te groot risico wapen om mee te chanteren. Laat ze dan iets anders verzinnen waar je gewone burgers niet fysiek de dupe van laat worden.

  0 likes
 12. Het cijfer 9 , in “1947” bovenaan is vervaagd, en de tekst in de laatse allinea ook…De rest van de tekst is wel goed meegekopieerd.Gewoon een typmachine font gebruikt in adobe acrobat lijkt me. Op blad(2) zie je de kantlijn ook duidelijk haaks staan op het orgineel.
  Pure fraude dus!

  0 likes
 13. [quote name=”badkarma”]Het cijfer 9 , in “1947” bovenaan is vervaagd, en de tekst in de laatse allinea ook…De rest van de tekst is wel goed meegekopieerd.Gewoon een typmachine font gebruikt in adobe acrobat lijkt me. Op blad(2) zie je de kantlijn ook duidelijk haaks staan op het orgineel.
  Pure fraude dus![/quote]

  Pure fraude ????

  0 likes
 14. Hij had dyslexsie [quote name=”martin”]Wat staan er vreselijk veel fouten in! Je kan goed zien dat Albert a) een een buitenlander was die de taal niet erg goed beheerst en b) een man van cijfers en wiskundige formules was.[/quote]

  0 likes
 15. Ik geloof hier werkelijk niks van. Het is door de heren ook niet ondertekend ofzo en het frappante is weer dat het vaste bekende kringetje van bronnen weer naar elkaar verwijzen als bron. Zeer ongeloofwaardig.

  0 likes
 16. [quote name=”badkarma”]Het cijfer 9 , in “1947” bovenaan is vervaagd, en de tekst in de laatse allinea ook…De rest van de tekst is wel goed meegekopieerd.Gewoon een typmachine font gebruikt in adobe acrobat lijkt me. Op blad(2) zie je de kantlijn ook duidelijk haaks staan op het orgineel.
  Pure fraude dus![/quote]

  Juist ja… En waar basseer je dat op?

  0 likes
 17. haal ufo,s uit de belachelijke sfeer.de discussie of ufo,s bestaan en of ze buitenaardse herkomst zijn is zinloos het is echter een bewezen feit dat ze bestaanmaar zijn inderdaat ongeindentificeerd de feiten de beelden van de radar en landingssporen en de vele hoogwaardige getuigen afkomstig uit de wetenschap wereldwijd en diverse legeronderdelen duiden zonder uitzondering op een buitenaardse herkomst voor een klei deel ervanmaar voordat we dat 100 procent kunnen vast stellen is er zonder het belachelijk te maken grootschalig onderzoek naar nodig.

  0 likes
 18. Wat een reacties allemaal.
  op de eerste plaats is het erg ongepast dat sommige van jullie Einstein zo neer zetten. Hij is samen met nog vele wel de aanzet geweest voor wat wij nu hebben bereikt
  En als je dit schrijven leest staat er IF dus nergens dat ze er zijn. Maar is het een gesprek tussen twee mensen dat IF en wat dan.
  Dat Einstein tegen het testen van nucleaire energie ten aanzien van wapens ja dat is duidelijk maar dat deze zelfde energie toch de mens en ja zelfs de aarde zal moeten redden is ook duidelijk. Zonder energie is geen leven meer denkbaar en blijvend olie uit de aarde halen is ook nog onduidelijk dit is brandstof maar misschien ook voor de aarde zelf?

  Dus haal alles leeg pomp het gas weg, olie en wat dan ook en je ben geen haar beter dat de aarde te slopen……en computer nog heerlijk en kijk tv en zeg dat je de aarde wil redden zonder kern energie……………………………………

  0 likes
 19. [quote name=”gretchen”]haal ufo,s uit de belachelijke sfeer.de discussie of ufo,s bestaan en of ze buitenaardse herkomst zijn is zinloos het is echter een bewezen feit dat ze bestaanmaar zijn inderdaat ongeindentificeerd de feiten de beelden van de radar en landingssporen en de vele hoogwaardige getuigen afkomstig uit de wetenschap wereldwijd en diverse legeronderdelen duiden zonder uitzondering op een buitenaardse herkomst voor een klei deel ervanmaar voordat we dat 100 procent kunnen vast stellen is er zonder het belachelijk te maken grootschalig onderzoek naar nodig.[/quote]

  Om iets te onderzoeken zal je toch eerst op gegronde fijten moeten kunnen afgaan…duidelijke beelden en vooral betrouwbare bronnen en die zijn er tot nu toe nog niet nergens. En onderzoeken staat een ieder vrij dus zou zeggen ga je gang als jij wel weet waar je het moet zoeken. Er duiken nu ook ineens verhalen op van de planeet Niburu die schuil gaat in onze Kuyper gordel maar coördinaten geven ho maar. Dus geef iets tastbaars en geloof niet in de SF die je in de film ziet…Wij leven nu in wereld die wij als realiteit ervaren maar bewijzen of dat zo is hebben we niet.

  0 likes
 20. Laat ze dan iets anders verzinnen waar je gewone burgers niet fysiek de dupe van laat worden.[/quote]

  dat zou iets nieuws zijn 😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

soros

Soros heeft Europese rechters in zijn zak. Onderzoek legt omvangrijk schandaal bloot

Tientallen rechters van het Europees Hof voor ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.