Buitenaards

Brief van Einstein over buitenaards leven opgedoken

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Velen kennen Albert Einstein als de Duits-Amerikaanse natuurkundige en uitvinder die bekend werd vanwege zijn relativiteitstheorieën.

In juni 1947 schreef Einstein samen met de Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer een zes pagina’s tellende brief getiteld ‘Betrekkingen met Bewoners van Hemellichamen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het stuk staat te lezen dat de aanwezigheid van ongeïdentificeerde ruimteschepen in onze atmosfeer en mogelijk in een baan om de aarde de facto wordt geaccepteerd door het leger.

Kernproeven

Einstein en Oppenheimer vragen zich af of de aanwezigheid van onbekende vaartuigen in onze atmosfeer te maken heeft met de kernproeven die indertijd werden uitgevoerd.

Het tweetal schrijft over de mogelijkheid dat de Homo sapiens zich ook op een andere planeet in ons zonnestelsel heeft ontwikkeld en cultureel onafhankelijk van ons is geëvolueerd. Deze mogelijkheid hangt af van vele omstandigheden, die volgens het duo moeten worden bestudeerd.

We moeten rekening houden met de mogelijkheid dat de atmosferische kernproeven hebben geleid tot het ingrijpen van een soort galactische vredesmacht. Onze activiteiten in het luchtruim kunnen de aandacht hebben getrokken van deze buitenaardse blauwhelmen. Het is ook mogelijk dat ze (terecht) zijn geschrokken van de kernproeven.

Roofzuchtige fase

Na de Tweede Wereldoorlog schreef Einstein in het artikel ‘Why Socialism?’ dat de chaotische kapitalistische samenleving een bron van kwaad is die overwonnen moet worden: een roofzuchtige fase in de ontwikkeling van de mens. Hij riep op kernproeven te staken en af te zien van kernwapens.

Vlak voor zijn dood ondertekende hij nog het Russel-Einsteinmanifest, dat leidde tot een aantal conferenties over ontwapening en vreedzame internationale conflictoplossing.

Ruim een halve eeuw later vliegen de onbekende objecten nog steeds door ons luchtruim, maar er worden nog altijd geen studies verricht naar hun herkomst en ook zijn er nog steeds grootmachten die hun kernarsenaal niet willen ontmantelen.

Begin dit jaar zei de Franse president François Hollande nog dat Frankrijk blijft vasthouden aan het dure kernwapenarsenaal ondanks bezuinigingen op defensie. De kernwapens zijn volgens Hollande ‘essentieel voor de landsverdediging’.

Lees hier het gehele document van de hand van Einstein en Oppenheimer.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Door wie en wanneer is dit ‘opgedoken’ dan?

Adonymous
Adonymous
10 jaren geleden

Helaas, de bewoners van andere hemellichamen,waar Einstein t over heeft betreffen de zielen van mens en dier!

Mojomirosa
Mojomirosa
10 jaren geleden

Quote:” De kernwapens zijn volgens Hollande ‘essentieel voor de landsverdediging’.”

Als ik dit zo lees dan komt het enerzijds zeer primitief over (landsverdediging) maar bij kernwapens krijg ik de koude rillingen.
Kernwapens en essentieel? Wát een trieste gedachtegang.
Wél heel interessant dat de verhalen/theorieën die eigenlijk al jaren de ronde doen dan nu ook zo ongeveer terug te lezen zijn in die brief van Einstein.

Mojomirosa
Mojomirosa
10 jaren geleden

[quote name=”biko steve”]Door wie en wanneer is dit ‘opgedoken’ dan?[/quote]

Haha, ja dat is de vraag. Ik denk dat je dat ruim moet zien en niet direct als het nieuws van de dag 🙂
Waarschijnlijk meer een item wat op die DVD stond “The Secret” die op Sci-Fi Channel werd uitgezonden en waar dit document in voorkwam.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x