Homepagina » Het Complot » Complottheorieën: “Zikavirus is een biologisch wapen”
Complottheorieën: "Zikavirus is een biologisch wapen"

Complottheorieën: “Zikavirus is een biologisch wapen”

Minder dan een week geleden werd de uitbraak van het zikavirus door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bestempeld als een wereldwijde noodsituatie voor de volksgezondheid.

De uitbraak wordt inmiddels omgeven door vele complottheorieën. Ze gaan onder meer over de discussie rond abortus, biologische oorlogvoering en de familie Rockefeller.

Oxitec/genetisch gemodificeerde muggen

Het meest verspreide gerucht gaat over het biotechbedrijf Oxitec. De zika-uitbraak zou zijn veroorzaakt door genetisch gemodificeerde muggen die door het bedrijf in Brazilië zijn vrijgelaten.

De genetisch aangepaste muggen zorgen ervoor dat nakomelingen zonder het antibioticum tetracycline niet kunnen overleven. Als een vrouwtje paart met een genetisch aangepast mannetje, sterven de larven nog voordat ze volwassen worden. Volgens sommige theorieën wist een deel van de nakomelingen toch te overleven.

Rockefeller/geheime experimenten

De Amerikaanse overheid heeft sinds 1947 de beschikking over het zikavirus, dat oorspronkelijk door de Rockefeller Foundation is geïsoleerd uit apen. Sommigen zijn er zeker van dat het virus is gemaakt in een geheim laboratorium van de familie Rockefeller.

John Taylor plaatste hierover onderstaand filmpje op Facebook:

Look whos behind this ,,,

Geplaatst door John Taylor op vrijdag 29 januari 2016

 

Op verschillende websites worden de woorden van David Rockefeller tijdens een bijeenkomst van de Trilaterale Commissie in 1991 erbij gehaald:

We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost 40 years. […] It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supernational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries.

Bill Gates/vaccins

Een ander deel van de theorieën heeft betrekking op het terugdringen van de bevolkingsgroei door middel van vaccins. Er circuleren verschillende versies op het internet, maar stuk voor stuk hebben ze een paar dingen gemeen:

Eind 2014 voegde de Braziliaanse overheid een nieuw DKTP-vaccin toe aan de lijst met routinevaccinaties voor zwangere vrouwen. De uitbraak van het zikavirus vond plaats in 2015. De Bill and Melinda Gates Foundation lanceerde onlangs een programma om de immuunrespons van zwangere vrouwen op de DKTP-prik te bestuderen. Zogenaamd om de ‘veiligheid van het vaccin te testen’.

[Gizmodo]


Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Als e.e.a. waarheid is; ben ik er voor. Ik ben voor alles dat de wereld- bevolkingsgroei afremt. Als alles “goed gaat” zijn er alleen al in Afrika in het jaar 2100, 500.000.000 mensen bij gekomen. Geen werk werk, geen toekomst; dus naar Europa. Als je het aan de arme mensen overlaat, komt er niets van terecht. Het lijkt een a-moreel onderwerp. Een paar, dat 2 mensen voortbrengt houdt de “boel” stabiel. Kijk maar in het Midden-Oosten. Hoe kun je in die Regio’s meer dan 2 kinderen groot brengen? Dus niet goedschiks , dan maar kwaadschiks. Baghwan/Osho ging nog verder. Wie denk je wel dat je bent; met je Ego. Vind jij je wel een goede vader/moeder, dat je kinderen op de wereld zet. Kennelijk voel je je niet verantwoordelijk voor je nageslacht. En zo is het.

  10 likes
  • Het zou beter zijn om de wereldbevolking van goed onderwijs te voorzien » beter leven » hoger opgeleide mensen poepen doorgaans niet tig kinderen uit. Daarom hebben we ook vergrijzing in ontwikkelde landen. Helaas gaat de mantra van economische groei regelrecht tegen dit natuurlijke proces in (zou me ook niks verbazen dat die vluchtelingenstroom gedacht is als gastarbeidersstroom).

   12 likes
  • Ik ben wel voor geboorte regulering, en ras zuiver houden van bevolkings groepen. Zou het niet erg vinden als de vrijheid voor nageslacht zorgen, wereldwijd word ingeperkt. Is naar mij idee totaal geen mensenrechten schending. Maar dan moet het wel op een moreel aanvaardbare manier, en niet via virus of vaccinatie, of wat voor gif dan ook.

   Alleen hoe dat te moeten bereiken lijkt wel onmogelijk. Daar zou de elite al goed over na gedacht hebben dat dit de enige manier is, wat natuurlijk moreel verwerpelijk is. (zacht uitgedrukt.)

   Tja, ik kan niet voor god spelen. Maak me er ook niet druk om.

   0 likes
   • Ras zuiver houden? Doe een DNA test. Niet schrikken dan, want waarschijnlijk heb je voorouders uit het verre oosten of uit Afrika. Plekken waar mensen al langer leefden, dan op ons continent(Europa).
    Je huidskleur heeft te maken met DNA, maar ook met je omgeving(klimaat). Dus waar veel zon is zijn mensen donkerder. Pigment om de huid te beschermen. Waar de lucht ijler is bv. hoog in de bergen zijn mensen vaak klein. Zie Zuid Amerika. Het DNA kan zich dus aanpassen aan de omgeving en dus is niemand echt raszuiver.
    Jeetje, ik dacht dat vele hier juist intelligent waren. Schijnbaar dus niet. Oh ja en diploma’s zegt niks over intelligentie. Je hebt namelijk ongeveer 9 vormen. Op school maakt men maar gebruikt van 4 of 5 vormen. En die stof is systeem gericht. En hoe hoger je zit, hoe sneller men door de basisstof heen walst. Vandaar dat men zegt dat men steeds dommer wordt, maar die mensen zijn wel makkelijker te manipuleren/te hersenspoelen vanuit het systeem.
    Je bent niet voor niks een man of een vrouw. De hormonen hebben een functie. Gebruik je die niet, dan word je ziek. En als je kinderen hebt, dan leer je pas echt wat leven inhoudt. Wat langdurig geluk is, zonder geld/bezit.
    De enige die mag beslissen over leven en dood is de natuur. Zij zorgt zelf voor de balans. bv. een natuurlijke ziekte. En bij teveel mensen zorgt zij er zelf wel voor dat we opgeruimd gaan worden door besmetting. Daar heb je niet eens een biowapen voor nodig. Ja, gaat wel sneller. Maar dat is meer om de bloedlijnen(elite) te dienen. Dan houden zij meer kansen over om te overleven. Zij die alle kennis in huis hebben door de oudheid. En dan kom je weer bij Niburu terecht. Ni betekent zowel NIET als NIEUW. Buru betekent geboorte. Geboorte als mens, maar ook als iets nieuws. bv. een tijdperk. Of zoals een vulkaan werkt. Het ontploft en het vuur/as maakt alles kapot, maar daarna als ie slaapt is de grond heel vruchtbaar. Of het schuiven van aardplaten en die drukt alles naar boven waar nieuw land ontstaat.
    Met vriendelijke groet,
    Een gelukkige huismoeder met maar een LEAO diploma C.

    9 likes
    • Wat heeft dat met intelligentie te maken? Ik weet ook wel dat er geen ras zuivere mensen zijn. Maar ik ben tegen het vermengen van rassen hier in Europa. Klinkt misschien een beetje raar als je het letterlijk neemt. Maar ik bedoel het behoud van bepaalde eigenschappen zoals blonde haren, blauwe ogen etc. Daar rust een taboe op. Ik zie het niet graag allemaal door elkaar hier.

     Ik begrijp dat het voor andere vaak moeilijk is om elkaars mening te respecteren, en dan te gaan roepen dat iemand dom is of zo. Sorry, dat noem ik een gebrek aan verstandigheid.

     We kunnen beiden nog zo bewust overal over denken, maar dat wil nog niet zeggen, dat we overal de zelfde mening hoeven hebben. Zelfs hier op deze site zitten allemaal bewuste mensen wat ons bind, maar tegelijkertijd denken we overal verschillend over. Is dat misschien iets te verwarrend voor je?

     0 likes
     • Dat denken heeft meer met angst te maken. Ook al wordt dit bewust gedaan vanuit het systeem, dan zegt dat nog niks over de mens zelf. Hoe die denkt. Ieder mens wil bepaalde vrijheid/harmonie.
      Bruine ogen DNA zijn meer overheersend in DNA, maar niet voor 100%. Dus komt blauw altijd wel ergens terug. Dan erbij hebben blanke ook bruine ogen of donker haar. Dus hoe definieer je de groep blanke? Of westers denken? Dat past niet in 1 hokje.
      Ik begrijp het wel, want ik zie dit ook. Maar ik denk dat iets anders veel belangrijker is.
      Gaat leven over uiterlijk of draait het om het leven zelf?
      Volgens mij kunnen we ons beter focussen op mensenrechten voor het gewone volk. De wereld is in drie groepen verdeeld:1. de machthebbers/bloedlijnen enz. 2. de krijgsmacht(oorlogvoerende) 3. boeren(gewone alle kleurtjes volk).
      De grote opstand/verandering van het systeem moet dus komen uit groep 3. Vraag is: hoe doen we dat? Hoe overleven we een afbraaksysteem(wereld/land) zonder bloedvergieten, elkaar in de haren vliegen enz.? Hoe voorkomen we dat we in verdeel en heers situaties komen? Dat kan alleen als we geestelijk gaan verenigen.
      Deze vraag/gebeurtenis staat ook in de heilige boeken vermeld. De grote opstand van het gewone volk(alle kleurtjes).

      4 likes
     • Ik vind halfbloed-mensen vaak heel mooi. En helemaal als er Kaukasisch, Aziatisch én Afrikaans ‘bloed’ in iemand zit.
      Hoe zou dat komen? Misschien is het evolutionair doel wel dat we vermengen?

      1 likes
     • @Dolex
      De evolutie heeft geen doel.
      De evolutie is niets anders dan het voortwoekeren van organismen waarvan toevallige mutaties op dat moment beter in de omgeving passen.

      0 likes
    • Je bent niet goed bij je hoofd jij…mijn bloed gaat terug naar de vikingen. Ik heb zelfs nog het zwaard van mijn viking over over over over over over grootvader…een zwaard gemaakt van de neus van een zaagvis. Daarna is mijn bloed neergestreken als Bataaf. Ik ben raszuiver kaukasisch.

     0 likes
  • Dan gooi jezelf weg, scheelt weer een mond om te voeden

   2 likes
   • Als jij anderen graag weg gooit, is dat jou ding. Van mij hoeft niemand weg. Iedereen is het voor mij waard om te leven, en ik beoordeel mensen individueel.

    Jammer dat mensen allemaal dingen tussen de regels lezen die er niet zijn, en daar nogal onvriendelijk op reageren. Ik ga ook niet in herhaling vallen wat ik schreef, waar ik erg achter sta.

    2 likes
   • Houd het een beetje vriendelijk a.u.b.
    Dit soort opmerkingen is nergens voor nodig.

    1 likes
  • 500.000.000? Dit gaat niet gebeuren, de aarde heeft wel zo zijn middelen. waarom denk je anders dat de Japanners geen zin meer hebben in seks.

   0 likes
 2. Wow jij praat dus echt de grootse onzin.als jij een voorstander bent van vermindering vant wereldbevolking,maak dan zelf geen kinderen,en als jij ze al hebt laat hun jou geen kleinkinderen baren.want begin bij je zelf voor verandering in de wereld.wie ben jij dat jij het recht voor je zelf neemt maar een ander komt ontnemen.en met andere woorden mensen uit afrika of midden oosten zijn een last voor de wereld.als er in afrika en midden oosten niet zoveel werd geplunderd en geprofiteerd danzou t al anders zijn.midden oosten precies t zelfde verhaal.en over dat 2 kinderen.in nederland was het tientalle jare nog heel jormaal om grote gezinnen te hebbe.mijn conclussie is dat je ee egoist bent met een rare denkwijze.

  15 likes
 3. Overbevolking ontstaat door armoede en armoede wordt bewust gecreëerd en in stand gehouden. Kinderen in arme en achtergestelde landen zoals Zuid Afrika (één van de rijkste landen qua grondstoffen) zijn de oude oudedagvoorziening van die mensen. Hoe meer kinderen ze hebben die het overleven hoe meer zorgplicht ze aan zich binden voor hun oude dag. Is toch niet zo’n rare gedachtegang voor iemand met een miserabel toekomstperspectief.

  Zoals een ieder zou moeten weten is armoede overal ter wereld volstrekt onnodig en dient alleen de belangen van de allerrijksten op aarde. Daarom moeten we niet af van hordes arme mensen maar van hen die de armoede veroorzaken, namelijk de psychopathische en satanische elite met hun macabere plannen. Dan kunnen we nog tot in lengte van miljoenen jaren in vrede en harmonie leven op deze planeet.

  8 likes
  • Het bewustzijn moet een sprong maken. Ontwikkelingen gaan nooit geleidelijk!!
   Kinderen geboren laten worden omdat ze jou oude-dagvoorziening zijn, is echt niet meer acceptabel.
   Het is een volksbewustzijnskwestie dat hardnekkig is. Een kinderwens als noodzaak voor je eigen lijfsbehoud.
   In plaats van dat ouders geen of erg weinig kinderen de doorgang tot de aarde geven, zijn er nu heeeel veeel kinderen
   die zoals het nu lijkt geen toekomst hebben, tenzij je zegt dat dit hun toekomst is.
   Als je je kinderen niet als oudedagvoorziening een plek op onze aarde geeft, als je dat volledig uit je bewustzijn schrapt, dan geeft dat ruimte voor een andere motivatie om kinderen de doorgang naar de wereld te geven.
   We weten toch wel zo langzamerhand dat 90 % van de rijkdom bij 67 personen is op onze Aarde.
   En dat deze 67 het niet goed bedoelen met ‘ons’. Tenzij jij ook een miljard hebt.
   Ja wat is nu echt Koninklijk?
   Wetend dat onze Aarde in staat is wel 10 miljard mensen een goed bestaan te geven. Met dit bewustzijn, kun je zien dat het zeer slecht verdeeld is. Dat de shell op pompt wat er op te pompen valt, (journaal van eergisteren), omdat ze een verdienmodel hebben dat kostte wat het kost moet blijven bestaan terwijl daar de stekker allang in 2008 uit is getrokken. Deze verdienmodellen hebben geen enkele morele ondergrond!
   Dat de directeur van de ABN-AMRO is gaan bidden dat toch de olieprijzen weer omhoog gaan!? (Stond in de krant
   deze week.) Hun systeem in 2008 al ingestort is en met fiatgeld overeind wordt gehouden.
   De 67 houden IS in stand. Maar heel goed is dat die NWO en de WO-111 er niet komt.

   1 likes
 4. Aparte figuren hier.

  8 likes
 5. Alleen mensen die voor,god, willen spelen maken zich zorgen over OVERbevolking,dat is overigens heel wat anders dan zich zorgen maken over de bevolking,,We horen en zien elke dag berichten van massale diersterfte/planten om ons heen,volgens sommige biologen ,ongekend, .Dit in ogenschouw nemend,waar haalt men de arrogantie vandaan dat wij, de mensheid, dat allemaal ,ongeschonden, overleven?

  3 likes
 6. Volgens mij zijn de primitiefste mensen op deze aarde, de slimste mensen(natuur) en hebben dus de meeste kans om te overleven. Hun ras dan. Zuiver betekent niet alleen zuiver ras van DNA, maar betekent zuiver van geest en lichaam. Dat je dus dicht bij de natuur leeft. En dat je nakomelingen ook zuiver zijn. Dus wij zijn niet zuiver. Vaccinaties, chemisch voedsel, gestuurd door systeem enz.

  3 likes
 7. Het is een virus afkomstig van Rhesus aapje, net als HIV, werkt dus alleen bij mensen die rhesus positief zijn. Negatief is wederom vrijgesteld, hehe.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavaccin

Afrikanen protesteren tegen tests met ‘ons’ coronavaccin: ‘Bill Gates, wij zijn niet jouw proefkonijnen’

Afgelopen week is een experimenteel coronavaccin getest ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...