Het Complot

Complottheorieën: “Zikavirus is een biologisch wapen”

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minder dan een week geleden werd de uitbraak van het zikavirus door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bestempeld als een wereldwijde noodsituatie voor de volksgezondheid.

De uitbraak wordt inmiddels omgeven door vele complottheorieën. Ze gaan onder meer over de discussie rond abortus, biologische oorlogvoering en de familie Rockefeller.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Oxitec/genetisch gemodificeerde muggen

Het meest verspreide gerucht gaat over het biotechbedrijf Oxitec. De zika-uitbraak zou zijn veroorzaakt door genetisch gemodificeerde muggen die door het bedrijf in Brazilië zijn vrijgelaten.

De genetisch aangepaste muggen zorgen ervoor dat nakomelingen zonder het antibioticum tetracycline niet kunnen overleven. Als een vrouwtje paart met een genetisch aangepast mannetje, sterven de larven nog voordat ze volwassen worden. Volgens sommige theorieën wist een deel van de nakomelingen toch te overleven.

Rockefeller/geheime experimenten

De Amerikaanse overheid heeft sinds 1947 de beschikking over het zikavirus, dat oorspronkelijk door de Rockefeller Foundation is geïsoleerd uit apen. Sommigen zijn er zeker van dat het virus is gemaakt in een geheim laboratorium van de familie Rockefeller.

John Taylor plaatste hierover onderstaand filmpje op Facebook:

Look whos behind this ,,,

Geplaatst door John Taylor op vrijdag 29 januari 2016

 

Op verschillende websites worden de woorden van David Rockefeller tijdens een bijeenkomst van de Trilaterale Commissie in 1991 erbij gehaald:

We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost 40 years. […] It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supernational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries.

Bill Gates/vaccins

Een ander deel van de theorieën heeft betrekking op het terugdringen van de bevolkingsgroei door middel van vaccins. Er circuleren verschillende versies op het internet, maar stuk voor stuk hebben ze een paar dingen gemeen:

Eind 2014 voegde de Braziliaanse overheid een nieuw DKTP-vaccin toe aan de lijst met routinevaccinaties voor zwangere vrouwen. De uitbraak van het zikavirus vond plaats in 2015. De Bill and Melinda Gates Foundation lanceerde onlangs een programma om de immuunrespons van zwangere vrouwen op de DKTP-prik te bestuderen. Zogenaamd om de ‘veiligheid van het vaccin te testen’.

[Gizmodo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freba
Freba
8 jaren geleden

Als e.e.a. waarheid is; ben ik er voor. Ik ben voor alles dat de wereld- bevolkingsgroei afremt. Als alles “goed gaat” zijn er alleen al in Afrika in het jaar 2100, 500.000.000 mensen bij gekomen. Geen werk werk, geen toekomst; dus naar Europa. Als je het aan de arme mensen overlaat, komt er niets van terecht. Het lijkt een a-moreel onderwerp. Een paar, dat 2 mensen voortbrengt houdt de “boel” stabiel. Kijk maar in het Midden-Oosten. Hoe kun je in die Regio’s meer dan 2 kinderen groot brengen? Dus niet goedschiks , dan maar kwaadschiks. Baghwan/Osho ging nog verder. Wie denk je wel dat je bent; met je Ego. Vind jij je wel een goede vader/moeder, dat je kinderen op de wereld zet. Kennelijk voel je je niet verantwoordelijk voor je nageslacht. En zo is het.

tsjaaa
tsjaaa
8 jaren geleden

Wow jij praat dus echt de grootse onzin.als jij een voorstander bent van vermindering vant wereldbevolking,maak dan zelf geen kinderen,en als jij ze al hebt laat hun jou geen kleinkinderen baren.want begin bij je zelf voor verandering in de wereld.wie ben jij dat jij het recht voor je zelf neemt maar een ander komt ontnemen.en met andere woorden mensen uit afrika of midden oosten zijn een last voor de wereld.als er in afrika en midden oosten niet zoveel werd geplunderd en geprofiteerd danzou t al anders zijn.midden oosten precies t zelfde verhaal.en over dat 2 kinderen.in nederland was het tientalle jare nog heel jormaal om grote gezinnen te hebbe.mijn conclussie is dat je ee egoist bent met een rare denkwijze.

Rara
Rara
8 jaren geleden

Het is een virus afkomstig van Rhesus aapje, net als HIV, werkt dus alleen bij mensen die rhesus positief zijn. Negatief is wederom vrijgesteld, hehe.

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
8 jaren geleden

Aparte figuren hier.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x