UFO

VIDEO: Conventionele wapens blijken compleet nutteloos tegen UFO boven Peru

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een recente peiling blijkt dat 80 procent van de Amerikanen gelooft dat de overheid informatie over het bestaan van buitenaards leven verborgen houdt. Waarom wordt er dan zo weinig aandacht besteed aan berichten over buitenaardse bezoekers? Waarom houden de media en de overheid deze informatie achter?

Mensen eisen dat de overheden geheime stukken over buitenaards leven vrijgeven. Langzaam maar zeker wordt hier gehoor aan gegeven. Tot dusver hebben 40 landen documenten geopenbaard, waaronder Canada, Frankrijk, Engeland en Japan. Zelfs Amerika heeft een aantal stukken vrijgegeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Geabsorbeerd

Er zijn al veel piloten geweest die geconfronteerd werden met een UFO. In alle gevallen was het onbekende object de piloot te snel af. Het komt ook vaak voor dat hun instrumenten en wapens worden uitgeschakeld, meldt het programma Unsealed Alien Files.

In april 1980 kreeg een piloot de opdracht om een UFO neer te schieten boven La Joya in Peru. Het object was opgepikt door de radar boven verboden gebied. Toen de piloot het vuur opende op de UFO, was het net alsof de kogels van zijn boordkannon werden geabsorbeerd, aldus Nick Pope, die van 1998 tot 2006 voor het Britse ministerie van Defensie werkte.

Gloeilamp

Het object explodeert niet, lijkt de kogels volledig te negeren en vliegt vervolgens met hoge snelheid weg. De wapens die de piloot tot zijn beschikking had, waren compleet nutteloos tegen de UFO. Twintig minuten lang spelen de twee een kat-en-muis spelletje, waarna er iets onverwachts gebeurt.

De piloot weet dichterbij te komen en ziet dat de UFO de vorm van een gloeilamp heeft en voorzien is van een crèmekleurige koepel. Het object heeft geen vleugels en geen ramen.

Het ministerie van Defensie concludeerde dat de piloot het vaartuig onderschepte en onder vuur nam, maar geen schade toebracht. Wat heeft de piloot gezien?

[Unsealed Files]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Bedenk dat met het officieel vrijgeven van alles dat bekend is over buitenaards leven etc. ons hele religieuze en rechtssysteem in elkaar dondert dat is gebaseerd op leugens, religieuze terreur en misdaden tegen de mensheid. De hele satanische elite van religieuze, presidentiele en koninklijke bloedlijnen moet dan de koffers pakken, ondergronds gaan, naar mars of naar de maan verhuizen of hopen op een wereldoorlog…

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Weg met de hypocrisie van de gevestigde elite.

Quasimodo
Quasimodo
7 jaren geleden

Het kan dat er Aliens bestaan, maar ook zij zullen zich moeten houden aan de Universele Wetten. Ook voor hen geldt, eert uw vader en moeder, gij zult niet doden, rotzooi niet met je buurvrouw of buurman enz.

dimmer
dimmer
7 jaren geleden

Dit wisten we toch allang.
Alle kernwapens hebben ze ook in hun broekzak.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x