Homepagina » UFO » VIDEO: Conventionele wapens blijken compleet nutteloos tegen UFO boven Peru
VIDEO: Conventionele wapens blijken compleet nutteloos tegen UFO boven Peru

VIDEO: Conventionele wapens blijken compleet nutteloos tegen UFO boven Peru

Uit een recente peiling blijkt dat 80 procent van de Amerikanen gelooft dat de overheid informatie over het bestaan van buitenaards leven verborgen houdt. Waarom wordt er dan zo weinig aandacht besteed aan berichten over buitenaardse bezoekers? Waarom houden de media en de overheid deze informatie achter?

Mensen eisen dat de overheden geheime stukken over buitenaards leven vrijgeven. Langzaam maar zeker wordt hier gehoor aan gegeven. Tot dusver hebben 40 landen documenten geopenbaard, waaronder Canada, Frankrijk, Engeland en Japan. Zelfs Amerika heeft een aantal stukken vrijgegeven.

Geabsorbeerd

Er zijn al veel piloten geweest die geconfronteerd werden met een UFO. In alle gevallen was het onbekende object de piloot te snel af. Het komt ook vaak voor dat hun instrumenten en wapens worden uitgeschakeld, meldt het programma Unsealed Alien Files.

In april 1980 kreeg een piloot de opdracht om een UFO neer te schieten boven La Joya in Peru. Het object was opgepikt door de radar boven verboden gebied. Toen de piloot het vuur opende op de UFO, was het net alsof de kogels van zijn boordkannon werden geabsorbeerd, aldus Nick Pope, die van 1998 tot 2006 voor het Britse ministerie van Defensie werkte.

Gloeilamp

Het object explodeert niet, lijkt de kogels volledig te negeren en vliegt vervolgens met hoge snelheid weg. De wapens die de piloot tot zijn beschikking had, waren compleet nutteloos tegen de UFO. Twintig minuten lang spelen de twee een kat-en-muis spelletje, waarna er iets onverwachts gebeurt.

De piloot weet dichterbij te komen en ziet dat de UFO de vorm van een gloeilamp heeft en voorzien is van een crèmekleurige koepel. Het object heeft geen vleugels en geen ramen.

Het ministerie van Defensie concludeerde dat de piloot het vaartuig onderschepte en onder vuur nam, maar geen schade toebracht. Wat heeft de piloot gezien?

[Unsealed Files]


Vind je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. LS…

  Bedenk dat met het officieel vrijgeven van alles dat bekend is over buitenaards leven etc. ons hele religieuze en rechtssysteem in elkaar dondert dat is gebaseerd op leugens, religieuze terreur en misdaden tegen de mensheid. De hele satanische elite van religieuze, presidentiele en koninklijke bloedlijnen moet dan de koffers pakken, ondergronds gaan, naar mars of naar de maan verhuizen of hopen op een wereldoorlog…

  26 likes
  • tja, wie zegt dat het elders beter geregeld is? omdat ze technologisch vooruit zijn, wil niks zeggen over sociaal gedrag. dat ze hier niks te melden hebben, lijkt me overduidelijk… als we ze al gaan aanvallen zonder te weten wat het is, dan is de mensheid dus vijandig gezind. ik zie alleen geen reden om ons systeem meteen te gaan omwentelen, dat mogen we n.l. mooi zelf regelen. ofwel nooit!

   1 likes
 2. Weg met de hypocrisie van de gevestigde elite.

  8 likes
 3. Het kan dat er Aliens bestaan, maar ook zij zullen zich moeten houden aan de Universele Wetten. Ook voor hen geldt, eert uw vader en moeder, gij zult niet doden, rotzooi niet met je buurvrouw of buurman enz.

  4 likes
  • haha Wet van de Sterkste bedoel je zeker?

   Waarom denken jullie dat al die piramides over de wereld zijn gebouwd?

   De wereld staat in quarantaine en als die wegvalt, dan breekt de hel los op aarde!

   Je buurvrouw en buurman zullen ze niet sparen!

   Gog (kleine grey) en Magog (lange grey)
   Lees de oudste versie van Ezechiel 38 eens in die zin….!

   0 likes
  • ik wil best wel met mijn buurvrouw rotzooien…. 😛

   0 likes
 4. Dit wisten we toch allang.
  Alle kernwapens hebben ze ook in hun broekzak.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

beschaving

Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...