Homepagina » Mens en Dier » Jaimy kreeg de diagnose corona, maar werd NIET getest: ‘Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen’
corona

Jaimy kreeg de diagnose corona, maar werd NIET getest: ‘Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen’

Afgelopen maand lieten de Engelse gezondheidsautoriteiten weten voorlopig geen dagelijkse cijfers meer van sterfgevallen door corona te geven omdat er twijfel was ontstaan over de juistheid van de gegevens. Het bleek dat er ook mensen waren meegeteld die geen corona hadden. Minister van Volksgezondheid Matt Hancock liet een onderzoek uitvoeren, waarna het officiële dodental met 5000 naar beneden werd bijgesteld.

Worden de cijfers gemanipuleerd? Gebeurt dit ook in Nederland? Er gaat momenteel een bericht rond op Facebook van Jaimy de Groot, die op dinsdag 11 augustus last kreeg van druk op haar borst, waarna haar arm begon uit te vallen. Een dag later stuurde haar dokter haar met spoed door naar het ziekenhuis.

De artsen maakten in het ziekenhuis scans, foto’s en echo’s van haar hart en longen. Jaimy: “Hier was ik blij om, want ik heb mij nooit een seconde druk gemaakt dat ik was getroffen door het coronavirus. Nadat ik met nog steeds veel klachten naar huis ben gestuurd en de artsen hun mondkapjes uit het niets afdeden, wilde ik graag zien wat er nu precies getest was en wat de uitslagen hiervan waren. Tot mijn grote verbazing was ik gediagnosticeerd met het coronavirus, volgens het ziekenhuis.”

Er zitten een hoop addertjes onder het gras

Ze schrok hiervan en belde het ziekenhuis. Het duurde 24 uur voordat een arts haar terugbelde om te vertellen dat het om ‘een administratieve fout’ ging.

Jaimy was niet getest, maar werd toch gediagnosticeerd met corona. “Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen. Een oproep aan eenieder die wordt opgenomen op de spoedeisende hulp of elders, check jullie dossier. Er zitten een hoop addertjes onder het gras met betrekking tot Covid-19.”

Tijdens zijn meest recente persconferentie zei premier Rutte dat het niet goed gaat omdat het aantal coronabesmettingen oploopt. Hij kondigde een aantal nieuwe maatregelen aan. Je kunt je afvragen hoeveel besmettingsgevallen in werkelijkheid ‘administratieve fouten’ zijn.

Is het dan vreemd dat de steun voor het coronabeleid afbrokkelt? Er gaan heel veel van dit soort verhalen rond. Uit deze peiling blijkt bijvoorbeeld dat ruim 85 procent van de mensen ontevreden is met de corona-aanpak van het kabinet. Misschien moeten we in Nederland ook een onderzoek instellen naar de cijfers?

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tony schreef:

  Hallo Jamie,

  ik denk dat je een tia of een hersenbloeding hebt gehad. Als ik jou was zou ik een scan van je hoofd laten maken. Zo snel mogelijk!

  Oorzaak is waarschijnlijk een te hoge bloeddruk. Stress, ongezonde voeding en te weinig lichamelijke beweging zijn heel vaak de oorzaak hiervan. Stress komt vaak voort uit onderliggende problemen en wanneer deze een (te) hoog niveau hebben bereikt knapt er ergens in je hersenen een bloedvaatje. Van daar je uitval in je arm, de aansturing daarvan is verstoord of geblokkeerd geweest. Wanneer je geluk hebt trekt het weer weg.

  Corona angst kan daartoe leiden, of juist de factor zijn waardoor het tot een climax gekomen is.

  Succes er mee.

  0 likes
  • Silbereye schreef:

   Ongezonde voeding? precies Tony
   Jazeker…

   Zelfs als je zogenaamde gezonde groeten fruit en vlees eet kom je zwaar nutriënten te kort.
   En wordt jou afweer vooral op jongere leeftijden ernstig ondermijnd.

   Groente en fruit worden bestraald om de schimmels etc te doden, bijkomend gevolg is dat het rijpingsproces is gestopt en het product ongeschikt is om de mens van zijn broodnodige nutriënten te voorzien.

   Consumptie vlees word tijdens de productie al vergiftigt met allerlei toegelaten chemische middelen bewust en onbewust (bestrijdingsmiddelen) in de slachterij wordt het ook nog eens geïnjecteerd met een zoutoplossing om het gewicht kunstmatig te verhogen alles met toestemming van ons RIVM
   Vleeswaren voor op het brood zijn zeer af te raden deze bevatten de meeste chemicaliën.

   Tezamen met de manier hoe wij met onze voedselbronnen/dieren omgaan zullen wij in de nabije toekomst vele uitdagingen zoals Covid-19 tegemoet kunnen zien.

   Mijn overleden vader is 99 geworden dankzij goed en onbewerkt voedsel in zijn jeugd.

   Toentertijd waren diabetische problemen onbekend, men at onbewerkt seizoens gebonden voedsel. het is zeer en zeer belangrijk dat je in je opgroeiende fase van je leven goed voedsel tot je neemt, en weinig alcohol etc.

   0 likes
   • Gh van peet schreef:

    Bestraald voedsel: flauwekul! Het enige bedrijf in NL is gammaster in Ede. Zelfs melk kan niet bestraald worden, smaak verandert teveel. Personeel zou nooit veilig kunnen werken…ben in microbiologie voor levensmiddelen werkzaam geweest.

    0 likes
    • sterntaler schreef:

     Neem bijvoorbeeld de mango, die wordt vaak met kobalt bestraald om het rijpingsproces te vertragen.

     0 likes
    • Mikkie schreef:

     Gh van Peet, U bent zo te lezen deskundig…
     Leg mij eens uit hoe het kan dat, wanneer ik groente uit mijn tuin haal, deze savonds slap is.
     En leg mij uit hoe het kan, dat wanneer ik groente uit een willekeurige supermarkt koop, deze na een week nog ´Vers ` is.

     0 likes
     • Tigron schreef:

      Beste Mikkie,

      Ik zou adviseren om eens een aantal bodemonderzoeken van jouw tuin te laten doen in ‘n laboratorium.
      Het is onder (hobby) tuinders algemeen bekend dat groenten en fruit uit eigen tuin verser én gezonder zijn.
      Ook blijven deze producten langer vers dan het spul in de super, dit mede doordat het van de boer naar de veiling gaat, vervolgens naar de groothandel en tenslotte naar de super.
      Dit proces neemt ruim een week in beslag, soms nog langer.

      Dat jouw groenten ‘s avonds slap zijn doet vermoeden dat er iets mis is met jouw manier van tuinieren.
      Dat kan diverse oorzaken hebben;
      Gebrek aan voedingstoffen/nutriënten, sporenelementen, ongewenste stoffen in de bodem, samenstelling van de bodem, waterverzorging, standplaats groenten, enz.enz.
      En als laatste; opslag na de oogst.
      b.v. een komkommer bewaar je niet in de koeling, je krijgt dan het zogeheten “koude bederf”.

      Vriendelijke groet van ‘n medetuinder,

      0 likes
  • De Wilde Luizen schreef:

   Tony,
   Dat is een mooi ondersteunend advies.

   Terwijl jij je zorgen maakt om de gezondheid van een ander. Zien we ook gelijk wat het nieuw normaal inhoud.
   Dus behalve Covid-19 patienten fraimen om de cijfers te boosten. zijn onze politiemensen ook heldhaftig bezig. Misschien ook even voor politie mensen applaudisseren?

   Dit had van ons ieder, een oma of moeder kunnen zijn,

   Wen alvast maar aan het idee dat ongewapende 75 jarige vrouwen door de politie zonder aarzeling in elkaar geslagen worden.

   Misschien een mooi promotiefilmpje om bij de politie te komen werken?

   Is het nieuwe normaal eigenlijk het nieuwe fascisme?

   https://www.youtube.com/watch?v=5d6XXfJdC0w

   Ik zou het op prijs stellen als je dit in je vriendenkring ter sprake zou willen brengen of beter nog via je netwerkjes delen.
   En we ons echt af moeten gaan vragen of wij werkelijk ons aan zo’n totalitair systeem willen onderwerpen.
   Met de nieuwe spoedwet zal dit waarschijnlijk schering en inslag gaan worden.

   0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Keiharde bewijzen willen we zien!! Maar die kunnen ze niet tonen. Ze breken bijna. Als we één keer massaal het binnenhof bestormen is het gedaan. Alleen NLDers komen nog niet over die drempel heen. We hebben het helemaal zelf in de hand.

  0 likes
  • Leonie schreef:

   Hoe meer het volk demonstreert, hoe meer de regels worden aangescherpt. Vooral met geweld. Dat werkt gewoon niet. Dit plan is jaren geleden gemaakt en wordt heel gecontroleerd uitgevoerd. Dit gaat niet breken. Het gaat gewoon zoals gepland. Vrijheden inperken. Ik bedoel het niet rot hoor, maar lees de laatste tijd veel van dit soort dingen en dan denk ik.. Wees realistisch.. Kijk om je heen. Als je inziet dat het niet klopt.. dan ben je nog steeds in de minderheid. Meerendeel van de mensen zal het vaccin gewoon nemen en gelooft wat Rutte tijdens persconferenties uitkraamt.. Zo weet ik bijna zeker dat dit helaas nog lang zo zal blijven. Steeds beetje meer vrijheid inleveren. Volk afhankelijk maken van de staat. Steeds meer die middenklasse wegvagen. Heel gecontroleerd..

   0 likes
 • Gladiator schreef:

  We WETEN inmiddels precies to the point wat dit “virus” is maar vooral wat het NIET is!!!

  We WETEN inmiddels precies to the point dat we door de totaal corrupte idioten in de regering, alsmede de (niet) oppositie dag in dag uit voor de gek gehouden worden.

  We weten inmiddels precies to the point dat we zeer binnenkort met een nog veel corrupter en vooral TOTALITAIR systeem te maken zullen krijgen!

  Wat weten we toch al veel nietwaar!!!???

  En omdat we DIT bovenstaande met zekerheid weten moeten WIJ ons afvragen, vinden we dit prima zo OF vinden we hier helemaal niets aan.

  Ik doe een tweetal videootjes bijvoegen van een dame waarvoor ik DIEP RESPECT heb en welke dit naar mijn bescheiden mening zeer verdient!!

  Bekijk ze aub even en huiver.
  Ik heb een boel al gecheckt en ik kan niets vinden wat haar verhaal onderuit zou kunnen halen. Sterker nog, dit zou m.i. een hele grote doorbraak kunnen worden.

  Ik zal deze video’s ook verder geven aan mensen waarmee ik reeds bezig was en enkelen die ik nu met spoed ga contacteren (waaronder een comm. van een redelijk grote Politie eenheid!)

  Dit systeem MOET eraan, de verantwoordelijken MOETEN weg én gestraft worden en wel ALLEMAAL!!
  Ik kan u beloven dat ik hemel en aarde zal bewegen om dit te bereiken.
  En NEE, ik ga niet meedoen aan een demo of wat dies meer zei omdat ik me dat niet kan permitteren om diverse redenen en met name om bovengenoemde!!!!

  Bij deze de link:

  https://www.youtube.com/watch?v=C0rXXNiz1mg

  en en inmiddels TOP vervolg hierop……ze beginnen in hun mooie broeken te schijten daar bij onze oosterburen!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=sH6cD-f_GME

  U heeft inmiddels wel gehoord dat de president van Wit Rusland Lukaschenko een bedrag van 960 miljoen Euro heeft geweigerd waarvan een gestelde voorwaarde was dat hij zijn land in een “lockdown” moest duwen en nu hij dit heeft geweigerd wordt er snel door medewerkers van ONZE EU een 2e Maidan georganiseerd waar ook een aantal van ONZE LANDGENOTEN aan meedoen en wel AKTIEF!!!!

  Mijn verhaal is meer dan duidelijk en ik ga over tot actie!!

  Ik wens allen veel succes in hun eigen acties.

  Mensen, als we NU, (niet morgen maar NU) niet keihard optreden tegen deze totaal verrotte en vooral corrupte bende smeergeldcriminelen dan zijn wij, onze kinderen én onze kleinkinderen verloren en komen we uit in een Chinees communistisch controle systeem!!

  Capiche!!!!!!!!!!!!!

  Gladiator

  0 likes
 • Marc schreef:

  In belgistan bestaan er geen ziektes meer behalve dan corona. Elke dag vallen er x aantal coronadoden maar het is geleden van voor de corona dat er nog mensen aan iets anders gestorven zijn…

  0 likes
 • qanon schreef:

  Voor da t je een voet in het ziekenhuis hebt gezet krijg je al het predikaat opgeplakt?

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  We hebben te maken met structurele incompetentie als het om de overheid gaat… Kijk naar Rutte ! Een omhooggevallen vakkenvuller van Unilever als MP !

  0 likes
 • salvar schreef:

  corona-aanpak van het kabinet.
  ze pakken het corona niet aan maar ons.
  corona bestaat niet , althans al een hele tijd niet.

  dat kabinet , rivm etc. moeten nu eens ophouden met dat gezever en ggd ophouden met dat testen wat nergens opslaat.
  ik weet dat jongeren graag een staaf in de hersenen gedrukt willen hebben en graag met een muilkorf willen lopen.

  wanneer wordt de grote leugen ontmanteld?
  als er zoveel artsen , dokters , verpleegkundigen, virologen epilogen , hoogleraren etc zijn die moeten toch het rivm voor het gerecht kunnen brengen.
  of voor de tv uitleg vragen waar het virus dan is en of ze het willen aantonen.

  het moet nu maar eens ophouden en wij weer normaal kunnen leven.
  rutte heeft er totaal geen verstand van en l*lt maar weer eern stuk uit zijn samen met de jonge.

  0 likes
 • ome jaap schreef:

  EEn grote HOAX

  0 likes
 • x

  Check Also

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  van haga

  Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

  Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook ...

  >