Mens en DierCorona

Jaimy kreeg de diagnose corona, maar werd NIET getest: ‘Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand lieten de Engelse gezondheidsautoriteiten weten voorlopig geen dagelijkse cijfers meer van sterfgevallen door corona te geven omdat er twijfel was ontstaan over de juistheid van de gegevens. Het bleek dat er ook mensen waren meegeteld die geen corona hadden. Minister van Volksgezondheid Matt Hancock liet een onderzoek uitvoeren, waarna het officiële dodental met 5000 naar beneden werd bijgesteld.

Worden de cijfers gemanipuleerd? Gebeurt dit ook in Nederland? Er gaat momenteel een bericht rond op Facebook van Jaimy de Groot, die op dinsdag 11 augustus last kreeg van druk op haar borst, waarna haar arm begon uit te vallen. Een dag later stuurde haar dokter haar met spoed door naar het ziekenhuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De artsen maakten in het ziekenhuis scans, foto’s en echo’s van haar hart en longen. Jaimy: “Hier was ik blij om, want ik heb mij nooit een seconde druk gemaakt dat ik was getroffen door het coronavirus. Nadat ik met nog steeds veel klachten naar huis ben gestuurd en de artsen hun mondkapjes uit het niets afdeden, wilde ik graag zien wat er nu precies getest was en wat de uitslagen hiervan waren. Tot mijn grote verbazing was ik gediagnosticeerd met het coronavirus, volgens het ziekenhuis.”

Er zitten een hoop addertjes onder het gras

Ze schrok hiervan en belde het ziekenhuis. Het duurde 24 uur voordat een arts haar terugbelde om te vertellen dat het om ‘een administratieve fout’ ging.

Jaimy was niet getest, maar werd toch gediagnosticeerd met corona. “Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen. Een oproep aan eenieder die wordt opgenomen op de spoedeisende hulp of elders, check jullie dossier. Er zitten een hoop addertjes onder het gras met betrekking tot Covid-19.”

Tijdens zijn meest recente persconferentie zei premier Rutte dat het niet goed gaat omdat het aantal coronabesmettingen oploopt. Hij kondigde een aantal nieuwe maatregelen aan. Je kunt je afvragen hoeveel besmettingsgevallen in werkelijkheid ‘administratieve fouten’ zijn.

Is het dan vreemd dat de steun voor het coronabeleid afbrokkelt? Er gaan heel veel van dit soort verhalen rond. Uit deze peiling blijkt bijvoorbeeld dat ruim 85 procent van de mensen ontevreden is met de corona-aanpak van het kabinet. Misschien moeten we in Nederland ook een onderzoek instellen naar de cijfers?

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

Hallo Jamie,

ik denk dat je een tia of een hersenbloeding hebt gehad. Als ik jou was zou ik een scan van je hoofd laten maken. Zo snel mogelijk!

Oorzaak is waarschijnlijk een te hoge bloeddruk. Stress, ongezonde voeding en te weinig lichamelijke beweging zijn heel vaak de oorzaak hiervan. Stress komt vaak voort uit onderliggende problemen en wanneer deze een (te) hoog niveau hebben bereikt knapt er ergens in je hersenen een bloedvaatje. Van daar je uitval in je arm, de aansturing daarvan is verstoord of geblokkeerd geweest. Wanneer je geluk hebt trekt het weer weg.

Corona angst kan daartoe leiden, of juist de factor zijn waardoor het tot een climax gekomen is.

Succes er mee.

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Keiharde bewijzen willen we zien!! Maar die kunnen ze niet tonen. Ze breken bijna. Als we één keer massaal het binnenhof bestormen is het gedaan. Alleen NLDers komen nog niet over die drempel heen. We hebben het helemaal zelf in de hand.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

We WETEN inmiddels precies to the point wat dit “virus” is maar vooral wat het NIET is!!!

We WETEN inmiddels precies to the point dat we door de totaal corrupte idioten in de regering, alsmede de (niet) oppositie dag in dag uit voor de gek gehouden worden.

We weten inmiddels precies to the point dat we zeer binnenkort met een nog veel corrupter en vooral TOTALITAIR systeem te maken zullen krijgen!

Wat weten we toch al veel nietwaar!!!???

En omdat we DIT bovenstaande met zekerheid weten moeten WIJ ons afvragen, vinden we dit prima zo OF vinden we hier helemaal niets aan.

Ik doe een tweetal videootjes bijvoegen van een dame waarvoor ik DIEP RESPECT heb en welke dit naar mijn bescheiden mening zeer verdient!!

Bekijk ze aub even en huiver.
Ik heb een boel al gecheckt en ik kan niets vinden wat haar verhaal onderuit zou kunnen halen. Sterker nog, dit zou m.i. een hele grote doorbraak kunnen worden.

Ik zal deze video’s ook verder geven aan mensen waarmee ik reeds bezig was en enkelen die ik nu met spoed ga contacteren (waaronder een comm. van een redelijk grote Politie eenheid!)

Dit systeem MOET eraan, de verantwoordelijken MOETEN weg én gestraft worden en wel ALLEMAAL!!
Ik kan u beloven dat ik hemel en aarde zal bewegen om dit te bereiken.
En NEE, ik ga niet meedoen aan een demo of wat dies meer zei omdat ik me dat niet kan permitteren om diverse redenen en met name om bovengenoemde!!!!

Bij deze de link:

https://www.youtube.com/watch?v=C0rXXNiz1mg

en en inmiddels TOP vervolg hierop……ze beginnen in hun mooie broeken te schijten daar bij onze oosterburen!!!

https://www.youtube.com/watch?v=sH6cD-f_GME

U heeft inmiddels wel gehoord dat de president van Wit Rusland Lukaschenko een bedrag van 960 miljoen Euro heeft geweigerd waarvan een gestelde voorwaarde was dat hij zijn land in een “lockdown” moest duwen en nu hij dit heeft geweigerd wordt er snel door medewerkers van ONZE EU een 2e Maidan georganiseerd waar ook een aantal van ONZE LANDGENOTEN aan meedoen en wel AKTIEF!!!!

Mijn verhaal is meer dan duidelijk en ik ga over tot actie!!

Ik wens allen veel succes in hun eigen acties.

Mensen, als we NU, (niet morgen maar NU) niet keihard optreden tegen deze totaal verrotte en vooral corrupte bende smeergeldcriminelen dan zijn wij, onze kinderen én onze kleinkinderen verloren en komen we uit in een Chinees communistisch controle systeem!!

Capiche!!!!!!!!!!!!!

Gladiator

Marc
Marc
3 jaren geleden

In belgistan bestaan er geen ziektes meer behalve dan corona. Elke dag vallen er x aantal coronadoden maar het is geleden van voor de corona dat er nog mensen aan iets anders gestorven zijn…

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x