Mens en Dier

Dokters zien hoe Indiase man 15 dagen niet eet of drinkt en toch gezond blijft. Hoe kan zoiets?

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Indiase heilige die al 78 jaar zonder eten en drinken zegt te leven, blijft een mysterie voor artsen.

De man werd 15 dagen in een ziekenhuis in Ahmedabad geobserveerd door een team van 30 specialisten en bleek inderdaad niets te eten of te drinken. Toch is Prahlad Jani gezond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De 88-jarige man beschikt volgens de artsen over onnatuurlijke eigenschappen. Hij kreeg in het ziekenhuis alleen water om zich mee te wassen en om zijn mond mee te spoelen.

Transformatie

Jani produceert wel urine, maar die wordt weer opgenomen door de blaaswand. Zijn brein ziet eruit als dat van een 25-jarige.

De specialisten waren verbaasd. “Wij denken dat het lichaam van Prahlad Jani als gevolg van meditatie en yoga in een geheel natuurlijke omgeving aan een transformatie onderhevig is geweest,” zei neuroloog dr. Sudhir Shah.

De Indiase artsen vermoeden dat het fenomeen verband houdt met het derde oog of voorhoofdchakra.

Overlevingsstrategieën

Het onderzoek was een initiatief van de Defense Research and Development Organisation (DRDO) die onder het Indiase ministerie van Defensie valt.

De organisatie doet onderzoek naar overlevingsstrategieën voor soldaten en astronauten.

Nectar

Jani, die als monnik in de bossen leeft, beweert dat hij op 7-jarige leeftijd een ontmoeting heeft gehad met drie godinnen. Sindsdien hoeft hij niet meer te eten of te drinken.

Hij kan naar eigen zeggen leven op ‘de nectar die door een gat in zijn gehemelte vloeit’.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Breathtarianism kan, maar het is niet zo simpel als eventjes eten afleren. Het vereist de zuiverste spirituele balans, en een voor deze tijd buitengewoon sterke vastberadenheid. De enige manier om er in de buurt te komen is voorzichtig aan stapje bij beetje. Haast, drang en nostalgie zijn de grootste gevaren.

Deze man is duidelijk buitengewoon getalenteerd erin, en ik geloof hem in dat hij door de positieve wezens van het rijk voorbij onze gezegend is. Veel mensen krijgen overigens wel zulk soort zegeningen in hun jeugd tijdens dromen, maar de meesten nemen het niet serieus of vergeten het door de aardse afleidingen van de wereld en wimpelen het weg met “het was maar een droom”.

only you
only you
5 jaren geleden

Van de lucht kun je niet leven. ?

Louise
Louise
5 jaren geleden

Er waren in het verleden enkele yogi’s die dat konden, er zijn ook mensen die heel weinig eten , wat zaadjes en wat vocht…. Nou stoppen wij van alles in het lichaam, dat is de andere kant………Ik had het interessanter gevonden als ze zijn DNA en Genen eens onderzochten , de medische wereld is tot op heden nog niet in staat geweest om die allemaal te ontcijferen , wie weet wat er uit komt, zowel Genen als DNA is niet statisch , die kunnen in principe veranderen….

Maarten V
Maarten V
5 jaren geleden

Het lichaam zou uitdrogen en wegens gebrek aan voedingstoffen zullen de organen een voor een uitvallen tot de dood daar op volgt. Het is onzin dus. Er is totaal geen wetenschappelijk bewijs dat hij het ook doet. De zogenaamde onderzoekers bestaan vast niet en het is niet door andere onderzoekers te verifiëren. Dus dit alles hierboven is een komkommerverhaaltje (“broodje aap”), dat overigens al jaren ter ronde doet. Alleen dat de inhoud hier en daar een beetje veranderd om het als nieuw te laten overkomen.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x