Het Complot

De verzonnen moord op Osama bin Laden

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand trad de elitesoldaat van de Amerikaanse Navy Seals die in 2011 Osama bin Laden zou hebben doodgeschoten, uit de anonimiteit. De 38-jarige Robert O’Neill verklaarde aan de Washington Post dat hij Osama op 2 mei 2011 in het hoofd schoot na een raid in het Pakistaanse Abbottabad. Diezelfde O’Neill wordt nu onderzocht wegens het lekken van staatsgeheimen.

Osama bin Laden is inmiddels vaker opgewekt uit de dood dan Lazarus in het Johannesevangelie. In 2001 zei een anonieme functionaris van het Talibanregime in Afghanistan in een Pakistaanse krant dat hij medio december aanwezig was geweest bij de begrafenis van Osama bin Laden, in de buurt van Tora Bora.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de functionaris had Bin Laden last gehad van ernstige longproblemen en was hij gestorven door gebrek aan adequate behandeling. Volgens de man was Bin Laden eerzaam begraven, volgens de regels van zijn geloof.

Op de vraag waar de stoffelijke resten van Bin Laden precies begraven waren, zei de bron dat ‘die plek, evenals andere plaatsen in Tora Bora verdwenen moet zijn’. “De troepen van de coalitie zijn bezig aan een dwaze zoektocht, maar ze zullen hun doel, Osama dood of levend in handen krijgen, nooit bereiken,” zei hij indertijd.

Een ex-CIA-agent beweerde dat Bin Laden in 2006 is gestorven aan de gevolgen van een ziekte. “Ik kende zijn Tsjetsjeense lijfwachten erg goed,” zei Berkan Yashar tegenover de Russische televisie. “Ik kan me het nog goed herinneren, hij stierf op 26 juni 2006. Zijn lijfwachten, twee moslims uit Londen en twee uit de VS bleven bij Bin Laden tot hij stierf. De drie Tsjetsjeense lijfwachten wasten zijn lichaam voor hij werd begraven.” De oud-agent voegde toe dat de Amerikanen de hele operatie in Pakistan in scène hadden gezet.

Nog voor hij in 2011 goed en wel een zeemansgraf had gekregen, werd de dood van Bin Laden al in twijfel getrokken. Toevallig dat hij precies 66 jaar stierf nadat Hitler werd doodverklaard, een dood die nog steeds is omgeven met vraagtekens.

Volgens het Witte Huis werd Osama met islamitisch gebruik in het achterhoofd binnen 24 uur na zijn dood begraven, op zee. Moslims moeten inderdaad binnen een etmaal worden begraven, maar zeemansgraven zijn helemaal niet gebruikelijk en enkel toegestaan als de dode op zee is overleden en niet op tijd aan land kan worden gebracht.

De lichamen van de zonen van Saddam Hoessein werden pas na 11 dagen vrijgegeven door de Amerikanen, dus waarom moest Osama’s lijk zo snel worden gedumpt? Het excuus dat Osama’s graf een bedevaartoord zou worden voor extremistische moslims houdt ook geen stand. Het strookt namelijk niet met de strenge wahhabistische leer die Bin Laden aanhing. Wahhabisten (waaronder Saoedische koningen) worden in een ongemarkeerd graf begraven.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
9 jaren geleden

Benazir Bhutto verklaarde, toen zij nog in leven was, al bij een BBC interview dat Osama Bin Laden was vermoord Deze link is uit 2007.

https://www.youtube.com/watch?v=jpsvaTIa7Kc

Gezinusk
Gezinusk
9 jaren geleden

Kun je voorstellen dat werelds meest gezochte terrorist, en met een prijskaart om zijn nek waar de tipgever stinkend rijk van had kunnen worden, in het geheim een zeemansgraf krijgt waarbij naar mijn weten nooit filmmateriaal is vrijgegeven waarop het dode lichaam van Osama aan de wereld werd getoond. Zowel bij Saddam Hoessein als Khadaffi gebeurde dit zoals het hoort te zijn.

De black hawk stealth helicopter (notar low freq) die werd achterlieten zou door de navy seals zijn opgeblazen echter omdat de 160th soar betrokken was bij de landingsoperatie (leader) is dit zeer ongebruikelijk. Nightstalkers ruimen normaliter eigen rotzooi op. Nightstalkers don’t quit.

Eeelke
Eeelke
9 jaren geleden

Osama bin Laden werd in 2007 al vermoord door Ahmed Omar Saeed Sheikh. Dit werd toen verteld door Benzadir Bhuto

http://www.waarheid911.nl/bhutto_osama_death.html

Peter
Peter
9 jaren geleden

De totaal verzonnen Obama , Obama is Osama of is Obama Osama ?

Wow ?! een letter verschil wat een toeval en beide linkshandig .

Wie is wie .

https://www.youtube.com/watch?v=HuMShxAq7XQ

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x