Great ResetMens en Dier

WHO-klokkenluider doet boekje open over Bill Gates: ‘Zijn ouders waren eugenetici’

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Al in 2004 begon miljardair Bill Gates deals te sluiten met de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en vaccin-alliantie Gavi, zei WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger in de nieuwsshow Good Morning CHD.

Met ons geld, belastinggeld en Cepi (de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) en de lidstaten financierden zij de International Finance Facility for Immunisation. Gates speelde hierbij een belangrijke rol. Waarom hij?

Fabian Society

Zijn ouders waren eugenetici en lid van de Fabian Society, zei Stuckelberger. Hij kreeg het met de paplepel ingegoten. De eugenetica is het streven en onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van de menselijke bevolking. De nazi’s voerden talloze experimenten op mensen uit om hun genetische theorieën te testen. Ze wezen de Verenigde Staten aan als hun inspiratiebron.

Gates is als kind door zijn ouders op een missie gestuurd, benadrukte Stuckelberger, voormalig WHO-adviseur. Je moet de geschiedenis in ogenschouw nemen, de familie waar hij uit is voortgekomen.

Robots

“Hij is zeker niet onschuldig,” zei Stuckelberger over de Microsoft-oprichter. “Hij ziet mensen als robots, alsof we allemaal stukjes code zijn; potentiële computers waar hij een virus in kan stoppen om ons onder controle te houden. Het is zo klaar als een klontje.”

Ironisch genoeg beweerde Gates op het World Economic Forum dat de coronavaccins ‘miljoenen levens hebben gered’.

4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
6 maanden geleden

Waanzinnig!

Joop
Joop
6 maanden geleden

Duivels die vent is een oplichter die een idee stal van IBM en toen microsoft Windows oprichte een dief en totaal bezeten van macht wat een loser

Ron
Ron
6 maanden geleden

Bil Gates is nog gestoorder dan Adolf.
Zulke personen ik noem het maar personen want mensen zijn het niet,deze personen moeten zo snel mogelijk verdwijnen.

Charlotte
Charlotte
6 maanden geleden

Ze zijn bijna allemaal van hetzelfde laken en pak, de een nog erger dan de ander! 😡 Wou dat dit hele zootje eens voorgoed zou optyfen! Het is nog in groter aantal dan in de tweede wereld oorlog! Boudet heeft vanaf het begin gewoon gelijk gehad! Cultuur en theaters klagen nu weinig mensen die komen,, tja hoe zou dat nu komen! 😵‍💫🧐

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x