Great ResetMens en Dier

WHO-klokkenluider doet boekje open over Bill Gates: ‘Zijn ouders waren eugenetici’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Al in 2004 begon miljardair Bill Gates deals te sluiten met de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en vaccin-alliantie Gavi, zei WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger in de nieuwsshow Good Morning CHD.

Met ons geld, belastinggeld en Cepi (de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) en de lidstaten financierden zij de International Finance Facility for Immunisation. Gates speelde hierbij een belangrijke rol. Waarom hij?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Fabian Society

Zijn ouders waren eugenetici en lid van de Fabian Society, zei Stuckelberger. Hij kreeg het met de paplepel ingegoten. De eugenetica is het streven en onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van de menselijke bevolking. De nazi’s voerden talloze experimenten op mensen uit om hun genetische theorieën te testen. Ze wezen de Verenigde Staten aan als hun inspiratiebron.

Gates is als kind door zijn ouders op een missie gestuurd, benadrukte Stuckelberger, voormalig WHO-adviseur. Je moet de geschiedenis in ogenschouw nemen, de familie waar hij uit is voortgekomen.

Robots

“Hij is zeker niet onschuldig,” zei Stuckelberger over de Microsoft-oprichter. “Hij ziet mensen als robots, alsof we allemaal stukjes code zijn; potentiële computers waar hij een virus in kan stoppen om ons onder controle te houden. Het is zo klaar als een klontje.”

Ironisch genoeg beweerde Gates op het World Economic Forum dat de coronavaccins ‘miljoenen levens hebben gered’.

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Waanzinnig!

Joop
Joop
1 jaar geleden

Duivels die vent is een oplichter die een idee stal van IBM en toen microsoft Windows oprichte een dief en totaal bezeten van macht wat een loser

Ron
Ron
1 jaar geleden

Bil Gates is nog gestoorder dan Adolf.
Zulke personen ik noem het maar personen want mensen zijn het niet,deze personen moeten zo snel mogelijk verdwijnen.

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Ze zijn bijna allemaal van hetzelfde laken en pak, de een nog erger dan de ander! 😡 Wou dat dit hele zootje eens voorgoed zou optyfen! Het is nog in groter aantal dan in de tweede wereld oorlog! Boudet heeft vanaf het begin gewoon gelijk gehad! Cultuur en theaters klagen nu weinig mensen die komen,, tja hoe zou dat nu komen! 😵‍💫🧐

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x