Mens en DierCorona

Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met coronavaccins: ‘Potentieel verwoestende bijwerkingen’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Matthias Rath roept overheden in Europa en de Verenigde Staten in een brandbrief op om de coronavaccinaties per direct op te schorten. Hij verwijst naar baanbrekend nieuw onderzoek gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Viruses waaruit blijkt dat deze zeer experimentele middelen potentieel verwoestende bijwerkingen kunnen hebben.

Wetenschappers van de Universiteit van Stockholm en Universiteit van Umea hebben ontdekt dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit in staat is om door te dringen tot de celkern en de reparatie van DNA-schade kan bemoeilijken. De reparatie van DNA is nodig om ons te beschermen tegen ziektes, waaronder kanker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Lawine aan bijwerkingen en nieuwe ziektes

De onderzoekers waarschuwen voor langetermijnrisico’s van de coronavaccinaties, aangezien de vaccins ervoor zorgen dat het lichaam het spike-eiwit gaat aanmaken of het spike-eiwit in het lichaam brengen. Het is dus niet langer de vraag of deze vaccins een lawine aan bijwerkingen en nieuwe ziektes zullen veroorzaken, maar wanneer.

Ondertussen roepen politici – onder druk van Europese en Amerikaanse vaccinmakers – op tot verplicht vaccineren. Oostenrijk heeft al aangekondigd dat de vaccinatie tegen corona in februari 2022 verplicht wordt. Oostenrijkers die weigeren, krijgen een boete van 3600 euro.

Ze kunnen niet zeggen dat ze het niet hebben geweten

Dr. Rath roept beleidsmakers op om te stoppen met de vaccins. “Elk ander besluit is onverantwoordelijk en brengt de gezondheid en het leven van miljoenen mensen in gevaar,” zei hij.

De arts wil daarnaast dat er een onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld naar de potentiële bijwerkingen van de vaccins. Nu dr. Rath zijn brief heeft verstuurd, beschikken Europese en Amerikaanse politieke leiders over de wetenschappelijke feiten. Ze kunnen in de toekomst dus niet zeggen dat ze het ‘niet hebben geweten’.

[Dr. Rath Foundation]

4.8 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Tuurlijk gaan ze wel zeggen dat ze het niet hebben geweten . Hoe heet dat ook al weer , o ja: er geen actieve herinnering aan hebben !

Goof Ouwens
Goof Ouwens
2 jaren geleden

De NXB-ers uit Den Haag kijken zeker naar dit bericht…..aaaaaah…..nja….nja…
klikken het weg met een slok koffie en gaan verder met hun draaiboek !

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Roepende in de woestijn

Elise
Elise
2 jaren geleden

En als je al met kanker te dealen hebt, dan moet je je dus eerst ziek/zieker spuiten, om überhaupt nog zorg te krijgen.(g2) Ik heb niet voor niks immunotherapie/chemo/medicatie/operatie/
bestraling etc. gehad. En dat was al een groot risico en dat is het nog steeds. En dan heb ik het nog geeneens over de kosten van deze behandeling.
En mensen die nu te horen krijgen, dat ze kanker hebben, die krijgen nu al geen volledige behandeling meer. Operaties zijn uitgesteld en niemand weet wanneer die uitgestelde zorg weer opgelost is.
Dus in die zin, is het ook verstandig om met die vax te stoppen.
Zorg eerst dat de zorg weer op orde is.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x