Homepagina » Buitenland » Oudere coronapatiënten mogen niet aan de zuurstof, onthult Zweedse arts. ‘Schending van de mensenrechten’
coronapatiënten
Foto: Twitter/Dr.Whistleblower

Oudere coronapatiënten mogen niet aan de zuurstof, onthult Zweedse arts. ‘Schending van de mensenrechten’

Een Zweedse arts stelt dat de autoriteiten oudere coronapatiënten geen zuurstofbehandeling willen geven die levensreddend zou kunnen zijn.

Dr. Jon Tallinger, die op social media bekendstaat als ‘Dr. Whistleblower’, heeft zo’n 2000 patiënten onder zijn hoede.

Hij verscheen op dinsdag in een YouTube-video van Angry Foreigner om te praten over zijn bevindingen, aangezien de Zweedse media er niets over willen schrijven.

Stikken

Tallinger legde uit dat coronapatiënten in verzorgingstehuizen alleen morfine toegediend mogen krijgen tegen angst.

In een instructievideo die de autoriteiten naar zorgmedewerkers hebben gestuurd, wordt een zuurstofbehandeling nergens genoemd, hoewel de meeste patiënten sterven door verstikking.

Dit betekent dat vele ouderen dus letterlijk zullen stikken, aldus dr. Tallinger.

Onnodig

Ook in andere landen zijn inmiddels documenten gelekt waarin te lezen valt dat ouderen die last hebben van ademhalingsproblemen als gevolg van het virus, niet aan de zuurstof mogen.

Volgens Tallinger is dit een schending van de mensenrechten. Hij schat dat ongeveer twee derde van de coronadoden in verzorgingstehuizen voorkomen had kunnen worden door de patiënten zuurstof toe te dienen.

“Mogelijk sterven er 15.000 patiënten onnodig.”

Heel gevaarlijk

De meeste zorgmedewerkers zien Tallinger als een verrader. Volgens de arts komt dat omdat mensen bang zijn hun baan te verliezen.

“Eén medestander moest zijn verklaring intrekken nadat zijn werkgever met een rechtszaak had gedreigd.”

“Het is in Zweden heel gevaarlijk geworden om te zeggen wat je denkt.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Voice of Europe]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Elke coronadode is er een, het maakt ze niet uit hoe ze het aantal doden door corona zo hoog mogelijk kunnen opkrikken. De hype moet zo goed mogelijk gevoed worden ook al moeten ze er voor moorden. De hele corona hype is de meest afgrijselijke en afschuwelijke hoax ooit !
  Ondanks al hun smerige truukjes, al hun leugens en al hun bedrog halen ze de cijfers van de hevige griepaanvallen uit het verleden in de verste verte niet. We hebben nu wereldwijd zo’n 250 000 coronadoden 650 000 griepdoden zijn in het verleden geen uitzondering gebleken terwijl onder die omstandigheden iedereen zijn leven op de normale manier mocht voortzetten. Het staat letterlijk in geen enkele verhouding.

  23 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Longmachine is iets heel anders dan aan de zuurstof.
  Long machine is mensen vermoorden. 88% aan de longmachine overlijd en de overige 12 % hebben daarna long, hart en zelfs darmproblemen om maar niet te spreken van vasculaire dementie omdat de hersenen zijn afgestorven door zuurstof tekort.

  16 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  ach als we de Co2 reduceren doen we het zelfde met de zuurstof.. en zeker dat bij het veel snoeien en omhalen van halve bossen om in de oven te gooien..
  zuurstof zal schaarser worden dan water maar bij het maken van water gas komt weer wat zuurstof vrij..
  zo hebben we een cirkel..
  medische zuurstof zal wel een te kort aan zijn en dit is dan enkel voor de 1% die in de eigen ziekenhuizen komen..
  het ergste is de verdrinking in het eigen long vocht een soort van water boarden van onze oudere generatie..
  lijkt wel of de oudere generatie overbodig is geworden..
  wat een vrije tijd gaan we overhouden als we straks als alle oudjes verdronken zijn..
  of wie zijn er dan aan de beurt..
  of we degenereren weer tot adam en eva en zal eva dan als rib in adam verdwijnen..

  11 likes
 • Straalmans schreef:

  Daar betaal je dan premie voor. Toch krijg je niet de zorg waarvoor je betaalt. Schande!

  10 likes
 • Een willekeurige burger schreef:

  Alle enkele weken geleden heb ik besloten bij corona-achtige klachten het ziekenhuis maximaal te mijden en als ik daar onverhoopt toch zou komen, om met alle mogelijke kracht beademing te weigeren, maar wel zuurstof te eisen.
  Gelukkig is mijn weerstand optimaal, onder meer door stevige maar niet overdreven doses vitamine D en C en voedingsmiddelen als o.a. gember, knoflook en noten, naast natuurlijk veel groente en weinig vlees.
  Sterkte allemaal, in de eerste plaats tegenover de “psychologische pandemie”, of beter gezegd: intimidatie en dwang.

  9 likes
  • ster schreef:

   Zilverwater en magnesium en bitterlemon/tonic en zink kan je ook nemen en veel ellende voorkomen.

   1 likes
   • Een willekeurige burger schreef:

    Dank voor uw aanvulling; inderdaad was mijn opsomming beperkt. Van de regering mochten wij verwachten dat ze redelijk volledig en objectief voorlichting zouden geven over preventie, waaronder weerstand verhogende supplementen, zonder de financiële belangen van medische bedrijven een rol te laten spelen. Maar ja.
    Erger nog is dat alles er op wijst dat iedereen aan de vaccinatie moet vanwege een duistere agenda.

    1 likes
 • Elise schreef:

  Klopt, er heerst angst in de ziekenhuizen onder het personeel. Fouten die gemaakt worden, worden onder het tapijt geveegd. Zo leer je dus niks. Vaak genoeg al meegemaakt daar, je krijgt niet eens een excuus.. En de patiënt voelt zich zo een product(er wordt niet eens meer naar je geluisterd). Plus, dat er veranderingen zijn in de computersystemen(5g)/complete chaos, dat heeft ervoor gezorgd, dat ik gewoon gestopt ben met de behandeling/ziekenhuis. Zelf je planning bijhouden terwijl jij de patiënt bent is niet normaal. En idd daar betaal je dan flink voor.
  Heb dit proberen aan te kaarten bij de zorgverzekering met de vraag: kunnen jullie daar niks aan doen? Antwoordt: daar gaan wij niet over. Mooie boel he?
  Wat sowieso niet normaal is? Waar heb je die WHO dan voor nodig? Dit had allang bekend moeten zijn onder die hele elite kliek groep.
  We weten nu wel dat dit virus bedoelt is om andere dingen door te voeren.
  Satan systeem is nog volop bezig. Oh ja nog een weetje: 5g zorgt niet voor sneller internet, dat bestaat niet eens. Het gaat “sneller”, omdat gegevens/programma’s aan elkaar worden gekoppeld.
  Ik vind het huidig tijdperk van technologie levensgevaarlijk, omdat een pc programma zelf niet na kan denken en dat ook nooit gaat doen. Het werkt een autist(niet beledigend bedoelt voor de mensen die het hebben). Klein voorbeeldje: Vroeger konden verpleegkundigen de chemo zelf bijstellen, nu gaat dat volgens de pc. Heb wel te doen met het personeel, want zo moeten werken heeft weinig nog met zorg te maken.

  8 likes
 • Willem schreef:

  Niet aan de beademing want dat is slecht, een zuurstofmasker is een heel ander verhaal. Maar er wordt wel veel melding gemaakt van “klokkenluiders” aangaande dit onderwerp en de een heeft nog een spannender verhaal dan de ander. Jammer dat de klokkenluider van de Notre Dame geen werk meer heeft.

  7 likes
 • x

  Check Also

  hoogleraar

  Hoogleraar plaatst corona in perspectief: ‘Hoeveel mensen gaan er elke dag dood aan kanker?’

  We moeten accepteren dat de ziekenhuizen weer ...

  hydroxychloroquine

  ‘Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven! Eindelijk’

  “Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag ...

  >