Homepagina » Buitenland » Oudere coronapatiënten mogen niet aan de zuurstof, onthult Zweedse arts. ‘Schending van de mensenrechten’
coronapatiënten
Foto: Twitter/Dr.Whistleblower

Oudere coronapatiënten mogen niet aan de zuurstof, onthult Zweedse arts. ‘Schending van de mensenrechten’

Een Zweedse arts stelt dat de autoriteiten oudere coronapatiënten geen zuurstofbehandeling willen geven die levensreddend zou kunnen zijn.

Dr. Jon Tallinger, die op social media bekendstaat als ‘Dr. Whistleblower’, heeft zo’n 2000 patiënten onder zijn hoede.

Hij verscheen op dinsdag in een YouTube-video van Angry Foreigner om te praten over zijn bevindingen, aangezien de Zweedse media er niets over willen schrijven.

Stikken

Tallinger legde uit dat coronapatiënten in verzorgingstehuizen alleen morfine toegediend mogen krijgen tegen angst.

In een instructievideo die de autoriteiten naar zorgmedewerkers hebben gestuurd, wordt een zuurstofbehandeling nergens genoemd, hoewel de meeste patiënten sterven door verstikking.

Dit betekent dat vele ouderen dus letterlijk zullen stikken, aldus dr. Tallinger.

Onnodig

Ook in andere landen zijn inmiddels documenten gelekt waarin te lezen valt dat ouderen die last hebben van ademhalingsproblemen als gevolg van het virus, niet aan de zuurstof mogen.

Volgens Tallinger is dit een schending van de mensenrechten. Hij schat dat ongeveer twee derde van de coronadoden in verzorgingstehuizen voorkomen had kunnen worden door de patiënten zuurstof toe te dienen.

“Mogelijk sterven er 15.000 patiënten onnodig.”

Heel gevaarlijk

De meeste zorgmedewerkers zien Tallinger als een verrader. Volgens de arts komt dat omdat mensen bang zijn hun baan te verliezen.

“Eén medestander moest zijn verklaring intrekken nadat zijn werkgever met een rechtszaak had gedreigd.”

“Het is in Zweden heel gevaarlijk geworden om te zeggen wat je denkt.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Voice of Europe]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
9 maanden geleden

Niet aan de beademing want dat is slecht, een zuurstofmasker is een heel ander verhaal. Maar er wordt wel veel melding gemaakt van “klokkenluiders” aangaande dit onderwerp en de een heeft nog een spannender verhaal dan de ander. Jammer dat de klokkenluider van de Notre Dame geen werk meer heeft.

exegese
exegese
9 maanden geleden

Elke coronadode is er een, het maakt ze niet uit hoe ze het aantal doden door corona zo hoog mogelijk kunnen opkrikken. De hype moet zo goed mogelijk gevoed worden ook al moeten ze er voor moorden. De hele corona hype is de meest afgrijselijke en afschuwelijke hoax ooit !
Ondanks al hun smerige truukjes, al hun leugens en al hun bedrog halen ze de cijfers van de hevige griepaanvallen uit het verleden in de verste verte niet. We hebben nu wereldwijd zo’n 250 000 coronadoden 650 000 griepdoden zijn in het verleden geen uitzondering gebleken terwijl onder die omstandigheden iedereen zijn leven op de normale manier mocht voortzetten. Het staat letterlijk in geen enkele verhouding.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
9 maanden geleden

ach als we de Co2 reduceren doen we het zelfde met de zuurstof.. en zeker dat bij het veel snoeien en omhalen van halve bossen om in de oven te gooien..
zuurstof zal schaarser worden dan water maar bij het maken van water gas komt weer wat zuurstof vrij..
zo hebben we een cirkel..
medische zuurstof zal wel een te kort aan zijn en dit is dan enkel voor de 1% die in de eigen ziekenhuizen komen..
het ergste is de verdrinking in het eigen long vocht een soort van water boarden van onze oudere generatie..
lijkt wel of de oudere generatie overbodig is geworden..
wat een vrije tijd gaan we overhouden als we straks als alle oudjes verdronken zijn..
of wie zijn er dan aan de beurt..
of we degenereren weer tot adam en eva en zal eva dan als rib in adam verdwijnen..

Eelke Piers
Eelke Piers
9 maanden geleden

Longmachine is iets heel anders dan aan de zuurstof.
Long machine is mensen vermoorden. 88% aan de longmachine overlijd en de overige 12 % hebben daarna long, hart en zelfs darmproblemen om maar niet te spreken van vasculaire dementie omdat de hersenen zijn afgestorven door zuurstof tekort.

Joris
Joris
Reactie op  Eelke Piers
9 maanden geleden

Discovery: Autopsies Prove that COVID-19 is a Disseminated Intravascular Coagulation (Pulmonary Thrombosis)

It is now clear that the whole world has been attacking the so-called Coronavirus Pandemic wrongly due to a serious pathophysiological diagnosis error.

According to valuable information from Italian pathologists, ventilators and intensive care units were never needed.

Autopsies performed by the Italian pathologists has shown that it is not pneumonia but it is Disseminated Intravascular Coagulation (Thrombosis) which ought to be fought with antibiotics, antivirals, anti-inflammatories and anticoagulants.

https://www.gistflash.com/discovery-autopsies-prove-that-covid-19-is-a-disseminated-intravascular-coagulation-pulmonary-thrombosis/lifestyle/health/

Joris
Joris
Reactie op  Joris
9 maanden geleden

Voice of IC Nurse in New York
How people dy on the ventilators in hospitals
https://twitter.com/RThankq/status/1254776100850290688/video/1

Joris
Joris
Reactie op  Joris
9 maanden geleden

Ventilatoren op de IC-afdeling veroorzaken mogelijk longschade
Een NYC-arts genaamd Cameron Kyle-Sidell heeft twee video’s op YouTube geplaatst, waarin ze gezondheidsprofessionals smeekt te erkennen dat COVID-19 helemaal geen longontstekingachtige ziekte is . Het is een zuurstofgebrekstoestand en het gebruik van ventilatoren kan bij sommige patiënten meer kwaad dan goed doen . De beademingsapparaten zelf kunnen, vanwege de hogedrukmethoden die ze gebruiken, de longen beschadigen en tot wijdverbreide schade bij patiënten leiden.

https://indignatie.nl/2020/04/05/nyc-icu-arts-covid-19-is-een-toestand-van-zuurstofgebrek-geen-longontsteking-ventilatoren-veroorzaken-mogelijk-longschade/

Joris
Joris
Reactie op  Joris
9 maanden geleden

Is this proof ‘life-saving’ ventilators are actually deathtraps? Their success rate is appalling and medics are increasingly worried they may do more harm than good, disturbing report reveals
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8230775/Is-proof-live-saving-ventilators-actually-deathtraps.html

Straalmans
Straalmans
9 maanden geleden

Daar betaal je dan premie voor. Toch krijg je niet de zorg waarvoor je betaalt. Schande!

Elise
Elise
9 maanden geleden

Klopt, er heerst angst in de ziekenhuizen onder het personeel. Fouten die gemaakt worden, worden onder het tapijt geveegd. Zo leer je dus niks. Vaak genoeg al meegemaakt daar, je krijgt niet eens een excuus.. En de patiënt voelt zich zo een product(er wordt niet eens meer naar je geluisterd). Plus, dat er veranderingen zijn in de computersystemen(5g)/complete chaos, dat heeft ervoor gezorgd, dat ik gewoon gestopt ben met de behandeling/ziekenhuis. Zelf je planning bijhouden terwijl jij de patiënt bent is niet normaal. En idd daar betaal je dan flink voor.
Heb dit proberen aan te kaarten bij de zorgverzekering met de vraag: kunnen jullie daar niks aan doen? Antwoordt: daar gaan wij niet over. Mooie boel he?
Wat sowieso niet normaal is? Waar heb je die WHO dan voor nodig? Dit had allang bekend moeten zijn onder die hele elite kliek groep.
We weten nu wel dat dit virus bedoelt is om andere dingen door te voeren.
Satan systeem is nog volop bezig. Oh ja nog een weetje: 5g zorgt niet voor sneller internet, dat bestaat niet eens. Het gaat “sneller”, omdat gegevens/programma’s aan elkaar worden gekoppeld.
Ik vind het huidig tijdperk van technologie levensgevaarlijk, omdat een pc programma zelf niet na kan denken en dat ook nooit gaat doen. Het werkt een autist(niet beledigend bedoelt voor de mensen die het hebben). Klein voorbeeldje: Vroeger konden verpleegkundigen de chemo zelf bijstellen, nu gaat dat volgens de pc. Heb wel te doen met het personeel, want zo moeten werken heeft weinig nog met zorg te maken.

Een willekeurige burger
Een willekeurige burger
9 maanden geleden

Alle enkele weken geleden heb ik besloten bij corona-achtige klachten het ziekenhuis maximaal te mijden en als ik daar onverhoopt toch zou komen, om met alle mogelijke kracht beademing te weigeren, maar wel zuurstof te eisen.
Gelukkig is mijn weerstand optimaal, onder meer door stevige maar niet overdreven doses vitamine D en C en voedingsmiddelen als o.a. gember, knoflook en noten, naast natuurlijk veel groente en weinig vlees.
Sterkte allemaal, in de eerste plaats tegenover de “psychologische pandemie”, of beter gezegd: intimidatie en dwang.

ster
ster
Reactie op  Een willekeurige burger
9 maanden geleden

Zilverwater en magnesium en bitterlemon/tonic en zink kan je ook nemen en veel ellende voorkomen.

Een willekeurige burger
Een willekeurige burger
Reactie op  ster
9 maanden geleden

Dank voor uw aanvulling; inderdaad was mijn opsomming beperkt. Van de regering mochten wij verwachten dat ze redelijk volledig en objectief voorlichting zouden geven over preventie, waaronder weerstand verhogende supplementen, zonder de financiële belangen van medische bedrijven een rol te laten spelen. Maar ja.
Erger nog is dat alles er op wijst dat iedereen aan de vaccinatie moet vanwege een duistere agenda.

x

Check Also

praktijk

Duitse artsenpraktijk gesloten: personeel valt uit na vaccinatie

Een artsenpraktijk in Viersen-Süchteln in de Duitse ...

rutte

Campagnefilmpje Rutte valt niet in goede aarde

Demissionair premier Rutte plaatste gisteren een campagnefilmpje ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x