Homepagina » UFO » VIDEO: Het moment waarop een vliegtuig van Virgin Atlantic wordt ingehaald door een ‘vliegende schotel’
VIDEO: Het moment waarop een vliegtuig van Virgin Atlantic wordt ingehaald door een 'vliegende schotel'

VIDEO: Het moment waarop een vliegtuig van Virgin Atlantic wordt ingehaald door een ‘vliegende schotel’

In een filmpje dat gemaakt is door een vliegtuigspotter is een onbekend vliegend object te zien dat een vliegtuig van Virgin Atlantic inhaalt. Het toestel stijgt op het moment van de inhaalmanoeuvre op vanaf John F. Kennedy International Airport in New York. Dat melden diverse media.

De video, die naar verluidt op 7 juli is gemaakt, toont een ongeïdentificeerd vliegend object boven het vliegtuig. Er wordt gespeculeerd dat het gaat om een buitenaards vaartuig.

Rick van LookNowTV, die het filmpje heeft gevonden, zei: “De persoon die deze UFO zag, filmt vaak vliegtuigen in de hoop UFO’s vast te leggen op video. Ik probeer ook vaak UFO’s te filmen. We plannen een UFO-jacht in New York City die hopelijk snel op LookNowTV te zien zal zijn. Dit is volgens mij geen insect of ander vliegtuig.”

“Ik heb geen reden om aan te nemen dat dit een hoax is,” ging hij verder. “Het is echt een ongeïdentificeerd object. Ik heb het filmpje met mijn vrienden gedeeld en niemand wist precies wat het was.”

De Britse UFO-expert Russ Kellett is niet echt onder de indruk van de beelden. “Het kan van alles zijn,” zei hij. “Ik stuur beelden altijd naar een expert om ze te laten analyseren. Het lijkt geen vogel te zijn, hoewel het wel een beetje als een vogel beweegt. Het lijkt achter de staart van het vliegtuig vandaan te komen.” Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Youri schreef:

  We hebben tegenwoordig zulke goede cameras en toch zijn dit soort opnames altijd zo slecht beetje vaag

  7 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Jij hebt blijkbaar nog nooit iets op grote afstand ingezoomd en al geprobeerd te filmen laat staan iets op grote snelheid. Ga maar eens op een fiets/loopbrug over een snelweg staan en probeer een auto in de verte met een degelijke camera op maximale zoom vast te leggen, zal niet meevallen en dan hebben we het nog niet eens over een object dat van rechts naar links voor de lens langs beweegt.

   12 likes
   • Youri schreef:

    Zo wat een aanval he was alleen een opmerking .. maar bedankt voor je geweldige commentaar. En hoe weet jij wat ik blijkbaar wel en niet gedaan heb, volgens mij kennen wij elkaar niet.

    1 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Wat nou aanval, was niet meer dan een ‘zakelijke’ constatering. Ja nu wordt ik persoonlijker gezien jou uithaal. Ik wijs jou hier enkel op de onnozelheid van die opmerking, welke overigens veel te vaak gemaakt wordt. Het is verder gewoon aannemelijk dat je er zelf (zo goed als) geen ervaring mee hebt om zaken op grote afstand met een camera vast te leggen anders had je die opmerking gewoon niet gemaakt. Het heeft dus ook verder niks met jou wel of niet kennen te maken.

     10 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  Overduidelijk fake.
  De filmer heeft Parkinson, totdat de UFO in beeld is.
  Dan trilt het beeld ineens een stuk minder.
  Na de UFO, gaat het weer alle kanten op.

  Ik geloof in UFO’s, maar ook dat er een heleboel hoaxers zijn.

  5 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Sorry hoor maar op basis van dit filmpje kun je niet vaststellen of het echt of nep is. Dus om het een (of het ander) zo te gaan lopen verkondigen slaat nergens op.

   12 likes
   • Wixed schreef:

    Op welke basis moet je het dan vaststellen?

    1 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Is gewoon niet vast te stellen, duh. Om er verder labels (nep/echt) aan te plakken heeft dus ook totaal geen zin.

     8 likes
     • Gerard schreef:

      De waarheid is dat het gewoon iets was wat men wil zien of niet wil zien – en goddeloze speudo’s van het christen(dom) zijn naar mijn mening op dit gebied nog grotere speudo’s dan ongelovigen in de allerhoogste alien God van Abraham etc.

      Voor de speudo’s – Alien betekend buitenaards van/in andere demensies oid – zoiets als engelen [zonder vleugels] wereld die hiero op dit planeetje hebben gefokt met mensen.

      Meer deze site 3 augustus 12:00

      0 likes
 • Vliegenier schreef:

  Gewoon een ander vliegtuig in de verte en puur gezichtsbedrog. Heb het al meer meegemaakt…

  3 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Mooie verklaring als het voorste vliegtuig achteruit zou vliegen tenminste. Een vliegtuig in de verte in de verhoudingen zoals op deze video zou relatief gezien vooruit kruipen niet als een speer de voorste voorbij streven.
   Er is ook tevens niks van een vliegtuig vorm in te zien, juist meer een strakke elliptische vorm. Heb je de video eigenlijk wel (van begin tot eind) bekeken?

   Ik snap het niet, hoe kun je nu zulke aannames zonder krimp te geven als feit naar voren brengen. Hier is gewoon een UFO vastgelegd weet je nog Unidentified Flying Object. Meer is er gewoon niet van te maken.

   4 likes
   • Vleigenier schreef:

    Tuurlijk… alles wat vreemd is gelijk bestempelen als UFO. Niets verder natrekken van wat het anders zou kunnen zijn, nee gelijk de UFO-HAMMER erop. Boem. Ik weet niet wat het is dus gelijk boem UFO.

    Men kijke niet verder dan ons neusje lang is..

    0 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Prima om over wat het precies is te speculeren maar om stellig te gaan beweren dat het het een of het ander is NEE dan ben je fout bezig en dat was dan ook mijn punt.

     Laat ik het nog maar een keer in het Nederlands zeggen aangezien de Engelse versie blijkbaar te sterk gelinkt is aan ET’s ook al wordt het voluit geschreven. Er is hier een filmpje gemaakt waar een ongeïdentificeerd vliegend object op te zien is. Dat kan dus van alles zijn. Waarbij jou speculatie (hoewel je het zo zeker niet brengt) gewoon erg onaannemelijk is.

     2 likes
    • Rich schreef:

     “Tuurlijk… alles wat vreemd is gelijk bestempelen als UFO. Niets verder natrekken van wat het anders zou kunnen zijn, nee gelijk de UFO-HAMMER erop. Boem. Ik weet niet wat het is dus gelijk boem UFO.”

     Je weet wat de afkorting UFO betekend? Dan is het niet zo gek om dit gelijk als UFO te bestempelen. Dat jij gelijk aan Aliens denkt zegt misschien meer wat over jou.

     0 likes
 • King Pacal schreef:

  Als dit filmpje gemaakt is door een vliegtuigspotter, waarom is de kwaliteit van de film dan zo ongelofelijk waardeloos? Echte spotters hebben hun hardware wel iets beter voor elkaar!

  4 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Misschien verstandig om “echte” te vervangen met “doorgewinterde”. Dan zie je ook meteen dat je ongegronde aannames maakt. En zelfs als er (semi) professionele apparatuur werd gebruikt is dat geen garantie voor altijd maar prachtige plaatjes.

   5 likes
 • Robert schreef:

  Als dat een Vogel is ,dan is dat een heel bijzondere Vogel.
  Om zomaar een vliegtuig in te halen !

  7 likes
 • Ufo schreef:

  Ik vind helemaal mooi.

  4 likes
 • Marc schreef:

  Mooi filmpje, maximaal ingezoomd waarschijnlijk, wat mij betreft valt de kwaliteit nog mee.

  Er zijn meer van dit soort filmpjes gemaakt, alles kan genept worden, maar deze filmpjes zijn behoorlijk overtuigend, natuurlijk kan een nepfilmpje ook overtuigend werken.

  https://youtu.be/7OXm9-HP-dE (Jaime Maussan)

  “We hebben tegenwoordig zulke goede cameras en toch zijn dit soort opnames altijd zo slecht beetje vaag”, zegt Youri. Maar als er UFO’s helder en scherp gefilmd worden dan schreeuwen mensen op het internet ook meteen Fake! en Debunked!

  https://youtu.be/ai92D1RqabQ (Antonio Urzi)

  https://youtu.be/9H6sEbDLb1o (Mexico City, 1997)

  We zullen altijd discussies blijven houden over filmpjes, zoals dat van Virgin Air, totdat op een gegeven moment duidelijk wordt waarmee we te maken hebben.

  4 likes
 • ntn schreef:

  Is het een vogel?
  Is het een vliegtuig?

  Neeeeej
  Het is supergrover.

  4 likes
 • daan schreef:

  is er nu nooit eens iemand die toevallig een ufo filmt met een fantastisch camera ,met 4K en close-up

  3 likes
 • Mad Scientist schreef:

  Mischien zou de redactie beter de bron van de image kunnen achterhalen voordat jullie dit soort nonsense plaatsen.

  Dit komt van LookNowTV, dat zijn fervente hoaxers.

  Ik heb een veel beter idee voor mensen die interesse hebben in deze materie.

  De docu is min of meer verstopt in een docu. Ga naar de 8:00mins mark.
  Let wel op, deze vid gaat je leven veranderen, kijk hem wel compleet uit:

  https://www.youtube.com/watch?v=OM3yMb-b-2Q

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/209002/shadows_in_the_dark__the_ufo_documentary_2015/

  De tweede link heeft op het moment wat technische problemen.

  Anyway, enjoy Landgenoten.

  🙂

  3 likes
 • Bob schreef:

  Interessant maar ik ben niet wezen vliegen heb geen UFO gezien maar ik ben weer lekker bruin van vakantie terug. Ik wens iedereen nog een top vakantie voor degene die nog gaan en houd je camera bij de hand als je bij het raam zit.

  Adios, Gr. Bob

  2 likes
 • leo schreef:

  Ja als je zelf nooit wat heb gezien dan geloof je ook niet dat er meer is tussen hemel en aarde.sorry mieren maar wij zijn niet de enigste in dit universum

  2 likes
 • joepiedepoepie schreef:

  Sh*t, debunked. Ik geef het toe mensen. Het was mijn frisbee.

  2 likes
 • Johan schreef:

  Er is een kans dat de piloot dit object gezien heeft en hij is verplicht om dit door te geven aan de dichtstbijzijnde verkeerstoren. Is er een bandje hiervan?

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘We redden de wereld van een radicale linkse filosofie die ons zal vernietigen’

  De Amerikaanse president Donald Trump liet zich ...

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  >