Homepagina » Buitenland » MH17-rapport niet vrijgegeven omdat het bewijst dat Rusland niets te maken heeft met de crash
MH17-rapport niet vrijgegeven omdat het bewijst dat Rusland niets te maken heeft met de crash

MH17-rapport niet vrijgegeven omdat het bewijst dat Rusland niets te maken heeft met de crash

De westerse propaganda tegen Rusland staat haaks op de feiten over de crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Dat zegt de vooraanstaande Amerikaanse econoom en oud-onderminister van Financiën dr. Paul Craig Roberts.

Hij vindt het erg verdacht dat Washington en Kiev weigeren cruciale gegevens vrij te geven over de rampvlucht, terwijl Rusland al het bewijs dat in haar bezit was heeft overhandigd aan het officiële onderzoeksteam.

Oorlogsgebied

“Washington weigert informatie vrij te geven die met de spionagesatelliet recht boven de rampplek is verzameld,” legde dr. Roberts uit. “Kiev weigert bovendien de tapes vrij te geven van de gesprekken tussen de bemanning en de luchtverkeersleiding, die de piloot opdracht gaf van koers te veranderen en over oorlogsgebied te vliegen.”

“De Nederlanders of de Europeanen, wie er ook maar verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de crash van het vliegtuig van Malaysia Airlines, zijn niet in staat het rapport naar buiten te brengen. Wat zegt dit? In mijn ogen staat de propaganda tegen Rusland haaks op de feiten. Als er al enig bewijs was voor Russische betrokkenheid, zou het rapport allang naar buiten zijn gebracht,” benadrukte hij.

Hoewel Washington het Nederlandse rapport over de tragedie kan tegenhouden, kunnen de Amerikanen het niet geheel vervalsen. Ondertussen probeerde de VS in allerijl een VN-tribunaal op te richten naar de vraag wie er verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17. Dat tribunaal is geblokkeerd door Rusland.

Bevooroordeeld

De Russische ambassadeur zei dat er bij eerdere incidenten ook nooit een VN-tribunaal is opgericht. Hij verwees naar vlucht 655 van Iran Air, die door de VS uit de lucht is geschoten, en vlucht 1812 van Siberian Airlines, die is neergehaald door een Oekraïense straaljager.

“Er zijn al heel veel lijnvliegtuigen uit de lucht geschoten door militairen, maar er is in dit soort gevallen nog nooit een VN-tribunaal opgericht. Waarom zou het dan nu wel moeten gebeuren? Bovendien zou een dergelijk tribunaal bij voorbaat al bevooroordeeld zijn tegen Rusland,” zei luchtvaartdeskundige Peter Haisenko. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Sputnik]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wixed
Wixed
5 jaren geleden

De elite wil een oorlog met Rusland ontketenen.
Dat gaat met leugens en bedrog.
zoals gewoonlijk…

Daan
Daan
5 jaren geleden

Was een gewoon een dronken Oekraiener. Geef een mens een raketlanceerbasis en een paar flessen wodka en er komt ellende van. Of ie nou voor de Russen is of tegen.

De rest is geopolitiek. En daarbij telt enkel de vraag hoe je zo’n ongeluk – want dat is het, want Poetin schiet een burgervliegtuig natuurlijk nooit opzettelijk uit de lucht, en zn mensen in Oost-Oekraiene ook niet – in je voordeel kunt spinnen.

En daarbij geldt ook hoe je alle toekomstige ongelukken in je voordeel kunt gaan spinnen. Want een ding staat vast: die zijn er altijd geweest, en die zullen altijd komen. Er is altijd wel een psychopathische arabier die een paar bommetjes wil plaatsen, of een doorgedraaide Chinees die een vliegtuig naar Cuba wil laten vliegen of een dronken Wit-Rus die per ongeluk een raket afschiet richting Warschau. Ik noem maar wat. 7 miljard idioten op deze planeet, en heel veel alcohol, drugs en messiascomplexen.

Dus: hoe draai je die dingen in je voordeel? En dan is de vraag: welk voordeel? Wel, in dit geval, het ‘groot Europeesch Rijk van Verhofstadt, Van Baalen, TTIP & Co. Want die grens tussen Oost en West moet immers niet richting het westen, maar richting het oosten worden verschoven. Plus aardgas en die andere gas die daar in Oekraiene in de grond zit.

En u en ik staan daar volledig achter, want wij zijn wij en zij zijn zij.

Sé Paratist
Sé Paratist
Reactie op  Daan
5 jaren geleden

Begrijp je het niet of wil je het niet begrijpen??
Dit was alles behalve een ongeluk.
Meerdere artikelen en getuigenverklaringen zijn daarover op internet te vinden…

MH-370 was zeker ook een ongeluk, net als Charlie Hebdo en het Duitse vliegtuig dat tegen de bergen is gevlogen…

Btw, hoe is het met je hond, Daan?

Daan
Daan
Reactie op  Sé Paratist
5 jaren geleden

Hond? Wat bedoel je?

Sé Paratist
Sé Paratist
Reactie op  Daan
5 jaren geleden

Welke hond…???

Je blindegeleidelijnhond, Daan…….

lhc
lhc
Reactie op  Daan
5 jaren geleden

@Daan

Nee, met een kostbaar stukje ‘gereedschap’ als een BUK-lanceerinstallatie ga je niet lazerus opereren. Het was sowieso geen BUK die de MH-17 neerhaalde, maar ik wilde je er alleen op attenderen dat dergelijke operaties niet nonchalant en in een beschonken toestand plaatsvinden.

ntn
ntn
5 jaren geleden

Ja en heel de westerse bevolking slikt het nog ook. Best bizar hoe makkelijk je zonder enige concrete info mensen hun beeldvorming 100% kan manipuleren. Als je het er niet mee eens bent wordt je uitgescheten door het gross. Werkt goed man die vrijheid van meningsuiting hiero.

Joris
Joris
5 jaren geleden

Een dronken Oekrainer, Daan?

Ik heb me laten vertellen dat je een heel team van deskundigen nodig hebt om zo’n raket af te vuren, laat staan dat je dan ook nog een miniscuul stipje raakt dat met het blote oog bijna niet te zien is op 10 km hoogte.

En na die dronkeman besluit Amerika de beelden niet vrij te geven, doet Nederland continue geheimzinnig, mogen we niet weten hoe de lichamen van de piloten en niet eens hun stoelen eraan toe waren na het gebeuren en krijgen we niet meer te horen waar luchtverkeersleider Anna Petrenko is, wat ze te zeggen heeft en wat er die van die dag verder nog bewaard is gebleven op de Cickpit Voice Recorder?

Hoe breng je dat allemaal tot een begrijpbaar geheel bij elkaar?

Lees Erik Toonen’s stuk een keer..

http://delangemars.nl/2015/07/23/mh17-een-jaar-later-door-erik-toonen/

Daan
Daan
Reactie op  Joris
5 jaren geleden

Waarom zou je het tot een begrijpbaar geheel willen brengen? Het is allemaal pure chaos en trivialiteit, met een sausje toeval en alcohol. Net als de rest van de wereld. Mensen die deze wereld proberen te begrijpen en tot begrijpbare proporties willen terugbrengen aanvaarden de werkelijkheid niet. De werkelijkheid is niet logisch, niet begrijpelijk, niet rechtvaardig en niet zinvol.

En de mensen die over die chaos een sausje weten te leggen, oftewel de chaos van een verhaal weten te voorzien, noemen we ‘machthebbers’.

Want de werkelijkheid is enkel de sociale constructie ervan.

Als 20 mensen op straat in het luchtledige staren, sluiten zich er honderden mensen bij aan. Te staren en te wijzen naar het niks.

Ceci ne pas une pipe….

.. raket … wodka … ruzie in de regio … passagiersvliegtuig … boem … verzin een verhaal…

marco
marco
Reactie op  Daan
5 jaren geleden

op het duimpje klikken is + 1 – eigenlijk zou ik daarnaast ook een duimpje naar beneden willen zien en daar zou ik in dit geval op klikken daan, dus – 1 wat mij betreft voor deze reactie

p.snijder
p.snijder
Reactie op  Joris
5 jaren geleden

inderdaad Joris.
naast de rakettentrailor heb je een vuurleidingstrailor nodig, die m.b.v. radar en computer het doel kan opsporen en vernietigen.
het geluid en het rookspoor is dan tot kilometers in de omtrek te horen en te zien.
Geen enkele serieuze gegadigde heeft van het bovenvermelde iets gezien.
Wel hebben wat bewoners die bij de crash-site woonden, vliegtuigen waargenomen.
een journaliste,heeft deze mensen ondervraagd.
De reportage werd door de MSM geweigerd uitgezonden te worden.
Wel elke keer de grijs gedraaide grammofoonplaat van de rondrijdende rakettentrailor maar nooit van de vliegtuigen.
Een zaak van 2 kanten bekijken behoort tot de democratie, anders glijden wij af naar een Noordkoreaans bananen koninkrijk.

Meint
Meint
5 jaren geleden

Sputnik, verdachte bron

p.snijder
p.snijder
5 jaren geleden

ik vraag mij hierbij eveneens af welk voordeel Rusland zou hebben bij het neerschieten van de Mh17.
De Oekraine daarentegen heeft wel veel voordeel.
Zij krijgen het voor elkaar de schuld in de schoenen van de Russen te schuiven,en als beloning krijgen zij wapens van de Amerikanen en miljarden van de EU.
Ons belastinggeld dus.
Onze regering en de MSM zijn hieromtrent moedwillig ziende blind en horende doof.

exegese
exegese
5 jaren geleden

Bovendien zijn er foto’s van de pilotenstoelen die onmiskenbaar doorboord zijn door een boordkanon en niet door “scrapmateriaal” van een zogenaamde Buk-raket. Als je dat verbergt voor het grote publiek hoeft je er kennelijk ook geen verklaring voor te verzinnen.

http://joostniemoller.nl/2014/11/brekend-nieuwe-foto-mh17-wijst-op-boordkanon/

Roy
Roy
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

Het leuke is dat je juist bij de fotoreeks die meneer Niemoller deelt kan zien dat het geen schade is van een boordkanon, of ze moeten met vierkante munitie geschoten hebben..

Zie bijvoorbeeld de schade onderaan deze stoel..

https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/15569160071/in/album-72157648843749181/

deze schade ziet er ook niet uit als kogelgaten

https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/15569160071/in/album-72157648843749181/

https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/15548112616/in/album-72157648843749181/

Bij shrapnell kan de schade varieren, aangezien het verschillende soorten fragmenten zijn die het vliegtuig raken, als er ronde gaten bijzitten is dat dus helemaal niet zo gek.

De rond lijkende gaten zijn dus te verklaren. Nu vraag ik me dus af hoe jij of meneer Niemoller de vierkante en de rechthoekige schade verklaart?

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Heel simpel : omdat er eerst met een boordkanon is geschoten en toen het vliegtuig toch gewoon verder vloog en over de grens dreigde neer te storten heeft men het in paniek met een air to airmisseil alsnog zo snel mogelijk neer gehaald om zo veel mogelijk controle te kunnen hebben over de rampplek.

Er zijn talloze getuigen die gevechtsvliegtuigen hebben gezien in de nabijheid van de MH 17 die allemaal angstvallig buiten de mainstream-pers worden gehuoden. De aanwezigheid van gevechtsvliegtuigen worden ook ten stelligste ontkend door de leugenaars van de onderzoekscommissie. Daarom mogen ook de satellietbeelden van Amerika niet geopenbaard worden. Ze zouden onmiddelijk door de mand vallen.

als je een verslag van een echt onderzoek zoekt kijk dan onder de volgende link :

http://delangemars.nl/2015/07/23/mh17-een-jaar-later-door-erik-toonen/

Roy
Roy
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

“Heel simpel : omdat er eerst met een boordkanon is geschoten en toen het vliegtuig toch gewoon verder vloog en over de grens dreigde neer te storten heeft men het in paniek met een air to airmisseil alsnog zo snel mogelijk neer gehaald om zo veel mogelijk controle te kunnen hebben over de rampplek.”

en dat vind je niet een beetje ver gezocht, een dog fight met een Boeing, zou niemand dat in de gaten gehad hebben? Had de piloot dan niet genoeg tijd gehad om de verkeerstoren in te lichten? En zou men met het boordkanon niet op de motoren schieten ipv op de cockpit.

Waarom uberhaubt schieten met het boordkanon en risico lopen dat het vliegtuig doorvliegt terwijl je met een air to air missile direct het goede resultaat hebt?.

Waarom komt Rusland zelf niet met satelietbeelden? Denk je dat ze dat gebied niet in de gaten houden? De enige satellietbeelden die je vanuit Rusland ziet zijn gemanipuleerde satellietbeelden met fighter jets die op de foto’s zijn geplakt..

Erik Toonen trekt zijn conclusies voornamelijk op basis van russische onderzoeken. is dat objectief? Het is geen verassing wat daar uitkomt..

bijvoorbeeld dit.. (dit zou geschreven zijn door russische “wapenspecialisten”)

“Eerder werd een rapport vrijgegeven, geschreven door wapenspecialisten van het Russische Almaz-Antey concern (een groot Russisch militair wapenconcern), wat claimde dat de elementen een “vlindervormige” vorm zouden hebben”

Oftewel de fragmenten van een buk zouden enkel vlindervormig zijn.. Dat is dus al niet waar en zijn dat dan specialisten?

Zie hier de fragmenten in een buk warhead..

http://uploadenfoto.nl/pictures/a37af95f4dd5ed51c9ca2b01dcb01b3a.jpg

Je ziet inderdaad de vlindervormige fragmenten, maar ook vierkante fragmenten en ik heb met blauw een fragment omcirkelt welke ronde gaten zouden kunnen geven..

Hier worden beide zaken bekeken en besproken.. De theorie dat het door een vliegtuig gebeurt is en de theorie dat het door een buk gebeurt is.. Dan zie je ook waarom de vliegtuig theorie een stuk onwaarschijnlijker is..

Vliegtuig theorie..
http://www.whathappenedtoflightmh17.com/evidence-that-mh17-was-shot-down-by-an-aircraft/

Buk theorie..
http://www.whathappenedtoflightmh17.com/evidence-that-mh17-was-shot-down-by-a-surface-to-air-missle/

Hier worden shrapnell fragmenten besproken welke gefotografeerd zijn op de crashsite. In 1 van de stoelen van de MH17 is duidelijk een stuk shrapnell van een BUK te herkennen.

http://www.whathappenedtoflightmh17.com/recent-photos-taken-at-mh17-crash-site-show-various-pieces-of-shrapnel/

@leon***

Laat maar eens zien waar je dat ziet dan.. Ik denk dat we beide naar andere foto’s kijken..

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

De kogelgaten op de foto verraden door middel van de ingestoken zonnebloemstengel de perfecte ronde holen van de juiste maat en de vuurlinie die duidelijk teveel in de lengterichting van het toestel zijn om er een andere verklaring aan te geven dan die van een boordkanon.

Waarom de Oekraïense piloten gehandeld hebben zoals ze gehandeld hebben kan zijn door zelfoverschatting, verkeerde inschatting, amateurisme….. weet ik veel . Er gebeuren daar wel meer dingen die achteraf gezien anders hadden gekund

Bovendien waar zijn de autopsierapporten van de piloten ?

Waarom is er geen splintertje terug gevonden van de zogenaamde Bukraket wat toch een behoorlijk groot gevaarte is ? Die ontploffen weliswaar maar lossen niet op in de lucht. Ik heb nooit iets vernomen van gevonden resten daarvan. Een vergeten detail in de setup ?

Waarom bleef de zwarte box aanvankelijk gewoon in handen van Oekraïne die op zijn minst een medeverdachte is ?

Waarom is Oekraïne van meet af aan direct betrokken bij het onderzoek terwijl zij medeverdachte zijn.

Waarom zijn de gesprekken op de voicerecorder niet vrijgegeven ?

Waarom geeft Amerika de satellietbeelden die zij zeggen te hebben niet vrij ?

leon***
leon***
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

die vierkante gaten van jouw en de ronde gaten met die zonnebloemen er door

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“de perfecte ronde holen van de juiste maat en de vuurlinie die duidelijk teveel in de lengterichting van het toestel zijn”

Zijn geen perfecte ronde gaten. Dit is ook te zien in mijn antwoord op Leon. Dit zijn perfecte ronde gaten van een 30mm kanon

http://www.whathappenedtoflightmh17.com/wp-content/uploads/2015/01/A10-30mm-damage.jpg

“Waarom de Oekraïense piloten gehandeld hebben zoals ze gehandeld hebben kan zijn door zelfoverschatting, verkeerde inschatting, amateurisme”

klinkt logisch, men bereid een hele belangrijke operatie voor (met de nadruk op bereid voor), waar het kleinste foutje cruciaal kan zijn voor het land en dan stuurt men amateurs de lucht in. Daar heb je een heeeeeel goed punt..

“Bovendien waar zijn de autopsierapporten van de piloten ?”

Onderzoek loopt nog, zal me niets verbazen als deze vrij worden gegeven als het onderzoek afgerond is.

“Waarom bleef de zwarte box aanvankelijk gewoon in handen van Oekraïne die op zijn minst een medeverdachte is ?”

De zwarte dozen waren in de handen van de separatisten en zij hebben deze 22 juli overgedragen aan Maleisische delegatie die ze vervolgens hebben overgedragen aan de Onderzoeksraad voor Veiligheid..

http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/07/22/zwarte-dozen-mh17-overgedragen-aan-onderzoeksraad.html

“Waarom is er geen splintertje terug gevonden van de zogenaamde Bukraket”

Zijn wel stukjes van terug gevonden, is allemaal gewoon te vinden.. zowel stukjes van de raket als shrapnell..
Zie o.a. mijn eerdere post en hier..

http://www.liveleak.com/view?i=e18_1426789152&comments=1

“Waarom is Oekraïne van meet af aan direct betrokken bij het onderzoek terwijl zij medeverdachte zijn.”

Sterker nog, het land waar het vliegtuig is neergestort moet officieel het onderzoek leiden. De Oekraiene heeft het overgedragen aan Nederland (Onderzoeksraad voor Veiligheid)

“Waarom zijn de gesprekken op de voicerecorder niet vrijgegeven ?”

Deze zijn wel vrijgegeven..

http://www.hpdetijd.nl/2014-09-09/laatste-gesprek-van-piloten-mh17-vrijgegeven/

“Waarom geeft Amerika de satellietbeelden die zij zeggen te hebben niet vrij ? ”

Zo ver als ik weet is er nooit gezegd dat er amerikaanse satellietbeelden zouden zijn, of heb jij een link die dit bevestigd. Enige informatie wat ik kan vinden waar dit beweerd wordt is informatie die van een anonieme “whistleblower” zou komen… En geen officiële statement.

Als deze er wel zouden zijn, kan het zijn dat deze vrij worden gegeven als het complete onderzoek is afgerond…

Persoonlijk vraag ik me af waar de satellietbeelden van Rusland blijven.. Als iemand reden heeft om dat gebied goed in de gaten te houden met satellieten zijn zij het wel.
Vervolgens komen ze dan met bewerkte beelden. Waarom zou dit gebeuren denk je? Daar ben ik wel benieuwd naar..

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Applaus voor de gigantische moeite die je neemt om het belachelijke leugencircus van de VN te verdedigen.

Zoals de pers al heeft moeten publiceren is er tot nog toe belachelijk weinig aan harde feiten naar boven gekomen. Wel is de zogenaamde dader al bekend en gestraft middels sancties. Alles maar dan ook alles wat je aanhaalt is ergens op internet wel te vinden met een andere uitleg die ook een andere dader suggereert.

Voorbeeld : http://www.vrijechroniqueurs.nl/mh17-toch-een-su-25-betrokken/

Na alles wat ik er van meet af aan over gehoord heb klopt in ieder geval voor geen meter. Het onderzoek ter plekke is dan ook meteen door Oekraïne onmogelijk gemaakt door alle beschietingen, precies op de momenten als er onderzoek gedaan moest worden, Terwijl Rusland meteen de deur openzette en aandrong voor een zo grondig mogelijk onderzoek.

Verder is het heel duidelijk wie hier garen bij spint en wat de motieven zijn achter deze wansmakelijke misdaad, waar Nederland gewoon aan mee gewerkt heeft.

Dat is mijn overtuiging en die ga jij echt niet veranderen met je vage verdraaiingen van feiten die er al lang lagen.

Ik wens je veel succes met je verdere getroll

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“Applaus voor de gigantische moeite die je neemt om het belachelijke leugencircus van de VN te verdedigen.”
#sarcasme

Geen moeite, heb het allemaal al een keer uitgezocht en het zijn dingen die je zelf ook uit kan zoeken. Verbazend waar je achter kan komen als je niet alleen je informatie van de alternatieve media haalt.

“Wel is de zogenaamde dader al bekend en gestraft middels sancties.”

De sancties zijn er niet omdat Rusland de schuldige zou zijn van de MH17 ramp, dacht dat je dat wel zou weten. Maar ja dat past natuurlijk wel goed in je straatje, dus ik begrijp waarom daar nu mee gestrooid wordt

“Alles maar dan ook alles wat je aanhaalt is ergens op internet wel te vinden met een andere uitleg die ook een andere dader suggereert.”

Maar wat voor een uitleg, daar is het verschil.. Om je voorbeeld even te nemen, deze staat vol met aannames. Sterker nog, hij noemt het zelf een hypothese.

Bovendien is zijn hele onderzoek gebaseerd op radarbeelden waar zogenaamd een fighter jet op te zien zou zijn, wat dus niet het geval blijkt te zijn. Of een fighter jet moet opeens stil kunnen hangen in de lucht? Kan zijn dat men nu opeens gaat roepen dat het een Harrier jet was, die kan dat dan weer wel.

“Verder is het heel duidelijk wie hier garen bij spint en wat de motieven zijn achter deze wansmakelijke misdaad”

Dit is niet relevant.. Motieven die er zouden kunnen zijn, zijn geen bewijzen.

“Dat is mijn overtuiging en die ga jij echt niet veranderen met je vage verdraaiingen van feiten die er al lang lagen.”

En dat is het probleem bij veel mensen… Mening (noem het overtuiging) staat bij voorbaat al vast.. Als feiten er daadwerkelijk op zouden wijzen dat de Oekraiene schuldig was had ik daar vrede mee, deze feiten zijn er alleen niet. Niet op dit moment in ieder geval.

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

De sancties zijn er niet omdat Rusland de schuldige zou zijn van de MH17 ramp, dacht dat je dat wel zou weten

28 juli 2014

Na het neerhalen van vlucht MH17 door – waarschijnlijk – Oekraïense separatisten werden door de Europese Unie en de Verenigde Staten al snel economische sancties tegen Rusland aangekondigd. Maar hoe effectief zijn economische sancties eigenlijk? Wat zijn de succesfactoren? En wat de nadelige bijwerkingen? Een explainer.
Hebben economische sancties tegen Rusland zin?

Zo luidde de kop van een artikel van decorrespondent.nl op 28 Juli 2014

https://decorrespondent.nl/1517/Hebben-economische-sancties-tegen-Rusland-zin-/91264690583-e720b9ce

Dit is niet relevant.. Motieven die er zouden kunnen zijn, zijn geen bewijzen.

Motieven zijn altijd de sterkste aanwijzingen van wat er zich heeft afgespeeld. Aan de hand van motieven zijn alle mega-misdaden zoals oorlogen en alle agressie die daar toe moet leiden te herleiden naar de dader.

Zo ging het in Irak, in lybie en zo ook in Syrië. Allen hebben één ding gemeen met Poetin ze weigerden langer de Petrodollar als handelsmunt te handhaven, dan zaag je aan de stoelpoot van het handelsmonopolie van Amerika. Poetin doet daar nog een schepje boven op en gaat aan de slag met een eigen centrale bank met de BRICS-landen en tornt aan het monopolie van de Federal reserve. Dat is de reden waarom Poetin wereldwijd gedemoniseerd MOET worden. En als ze er geen grip op krijgen via deze misselijkmakende daden zullen ze met zekerheid een wereldoorlog ontketenen. En volgens mij weet jij dat net zo goed als ieder ander maar heb jij om welke redenen dan ook behoefte om de misleidende propaganda te ondersteunen en te verdedigen.

En dat geldt niet alleen bij dit item, jij verdedigt op de één of andere manier altijd de berichtgeving zoals die ons voorgeschoteld wordt door de mainstream-media die zoals ieder weldenkend mens inmiddels weet, volledig in handen is van de misdadigers achter het grote geld. Zij vertegenwoordigen net als onze regering de belangen van het grote geld en niet van het volk. Dat houdt in dat ze liegen alsof het “gedrukt staat”, keer op keer. En jij wilt ons wijsmaken dat ze keer op keer wel de waarheid spreken, dat 9.11 echt wel gegaan is hoe ons dat verteld is en dat Amerika de good guy is en Rusland the bad guy, zoals ons dat geleerd is op school, dus dan moet het wel kloppen.

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“Zo luidde de kop van een artikel van decorrespondent.nl op 28 Juli 2014″

Er wordt nergens geroepen dat de reden van de sancties het neerhalen van de MH17 door Rusland zou zijn. Hier wordt misschien over gespeculeerd door sommige mensen, maar dat is dan weer een ander verhaal..

” jij verdedigt op de één of andere manier altijd de berichtgeving zoals die ons voorgeschoteld wordt door de mainstream-media”

Ik verdedig niet zo zeer de mainstream media, ik spreek tegen wat niet klopt en daar komt hier nu eenmaal veel van langs..

“Amerika de good guy is en Rusland the bad guy”

Dit heb ik nooit geroepen en zo bekijk ik het in tegenstelling tot jullie ook niet. Mij gaat het er om waar de bewijzen naar wijzen en als deze naar de US of de Oekraiene zouden wijzen, so be it. Ik zou een schuldige partij niet verdedigen, als er bewijzen tegen hun zouden zijn.

Ik heb ook nog gezegd dat ik niet weet wie de knop heeft ingedrukt.. Wat ik wel apart vindt is dat er vanuit rusland heel veel onbetrouwbare informatie komt.. Verkeerd geïnterpreteerd radarbeelden, verkeerde informatie verstrekken over de shrapnell wat in een buk zou zitten (door wapenexperts), gephotoshopte satellietbeelden. Of het bewust is of onwetendheid laat ik even in het midden, dat mag ieder voor zich bepalen..

Jij en andere laten jullie leiden door jullie haat naar Amerika en het Westen, dit mag je ontkennen, maar het druipt er vanaf en elk stukje “bewijs” (hoe belachelijk ook) versterkt deze haat. De “bewijzen” die er op zouden wijzen dat het westen of de us er achter zouden zitten worden niet eens even onder de loep genomen, waarom zou je dat ook doen. Het is tegen jullie gezamelijke vijand, dus het zal wel kloppen en daarom zijn er mensen zoals ik die het wel uitzoeken :)..

Maar ik ben er voor dit onderwerp wel klaar mee op het moment.. Spreek je vast nog wel eens bij een ander onderwerp..

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

jouw kunstje is en blijft gewoon ontkennen en hopen dat veel mensen het meeste vergeten zijn wat er in de media onophoudelijk werd geroepen, nl. dat er zo snel mogelijk sancties tegen Rusland in het leven geroepen moesten worden om wille van de MH 17-ramp. Ik heb me er maandenlang over verbaasd hoe het in Gods naam mogelijk was dat er strafsancties werden uitgevaardigd zonder elke vorm van onderzoek of proces. Ik snap dat je er klaar mee bent ‘het is natuurlijk een hele klus om tegen beter weten in steeds dat leugenachtige gedoe te verdedigen. Je zult je redenen er wel voor hebben.

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“sancties tegen Rusland in het leven geroepen moesten worden om wille van de MH 17-ramp.”

Het was niet omwille van de ramp, maar ja, dat kan ik blijven zeggen.. Ik zeg niet dat ik het eens ben met de sancties, ik zeg alleen dat het niet was omdat Rusland de schuldige zou zijn.. Maar dat past goed in je straatje zoals ik al zei..

“Ik snap dat je er klaar mee bent ‘het is natuurlijk een hele klus om tegen beter weten in steeds dat leugenachtige gedoe te verdedigen.”

Geen enkele moeite om te doen, enkel sta ik toch tegen een betonnen muur te praten. Het gaat jou en andere niet eens om de bewijzen die er zijn, enige waar het jou en andere om draait is hoe je de schuld bij de US en het westen kan leggen.. Al zou Rusland toegeven dat ze het gedaan hebben, dan nog zouden jullie zeggen dat de US en het westen er achter zat..

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“jouw kunstje is en blijft gewoon ontkennen ”

Bewijzen ontkennen en/of negeren is het gene wat jij doet..

Hendrik
Hendrik
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

Deze ook al gezien.. 18 jaar en ouder.

https://www.youtube.com/watch?v=BYA1mR5j27c

leon***
leon***
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Het leuke is dat je juist bij de fotoreeks die meneer Niemoller deelt kan zien
dat de ronde gaten van achter zijn ingeslagen
en de vierkante gaten juist niet

Roy
Roy
Reactie op  leon***
5 jaren geleden

“die vierkante gaten van jouw en de ronde gaten met die zonnebloemen er door ”

Ten eerste zie je hier goed dat het geen ronden gaten zijn, dat lijkt misschien zo doordat de zonnebloem er doorheen gestoken is.
Ook zie je op deze foto dat het niet vanaf achter komt..

https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/15385197689/in/album-72157648843749181/

https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/15571822125/in/album-72157648843749181/

Je zou juist zeggen dat de schade overeen komt met een buk die nabij de cockpit onploft zou zijn.. Maar ja, er zijn experts die zich daar mee bezig houden.. Echte experts, geen russische wapenexperts die zelf niet eens weten (of voor het gemak voor zich houden) wat voor een fragmenten er in een buk raket zitten..

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Maar ja, er zijn experts die zich daar mee bezig houden.. Echte experts, geen russische wapenexperts

Echte leugenaars zul je bedoelen. Al wat ze tot nog toe hebben vrijgeven bevat geen spaan van hard bewijs en zit vol met leugens.

Al wat men ten onrechte weet te melden is dat Rusland de schuldige is terwijl er alles op wijst dat Oekraïne er achter zit.

Ten onrechte sancties tegen Rusland waar wij dan weer de zure vruchten van plukken, maar daar hebben ze in Amerika toch gewoon schijt aan, wij hebben maar gewoon te doen wat zij willen, zo ook met dit onderzoek.

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“Echte leugenaars zul je bedoelen. Al wat ze tot nog toe hebben vrijgeven bevat geen spaan van hard bewijs en zit vol met leugens.”

Over de russen heb je het toch, ben ik helemaal met je eens en niet eens goede leugenaars.

Er is helemaal geen fluit wat “er op wijst” dat de Oekraiene er achter zit. Het meest voor de hand liggende, ook op basis van de bewijzen die er zijn is dat de separatisten er achter zitten (dan zeg ik niet eens Rusland). Of het bewust is of niet (ik denk niet) is dan nog de vraag..

leon***
leon***
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

haha moet dit nu geloofwaardig overkomen op de mensen
heb je dit zelf bedacht of is je dat opgedragen
100den foto`s duiken erop van die piloten stoelen
allemaal dezelfde en roy komt met een gefotoshopte
als ik rechts klik op de foto zoeken op google naar deze afbeelding komt hij maar 1 keer voor met 1 comentaar
en wat niet gefotoshopt is beweerd hij ook nog dat het niet van achter komt haha
en dan die vlag blauw/geel erbij zet je wel even aan het denken maar als het maar niet van rusland afkomstig is
en dan met een foto komen en zeggen met perfect ronde
gaten waar er ook bijzitten waar geen goede inslag heeft plaats gevonden

mensen die hier nieuw zijn TRAP ER NIET IN
chemtrails zit ook in zijn debunk pakket
je hoeft er niet in tegeloven gewoon even de lucht en luchtverkeer iin de gaten houden en je hoeft geen weerberichten tekijken om teweten of het gaat regenen

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“en roy komt met een gefotoshopte”

Jij bent niet de helderste hè. Het beeld waar ik mee kwam is een beeld die jullie held Joost zelf heeft gedeeld heeft via een link of beweer je dat heel die serie foto’s gephotoshopped is?

deze serie foto’s
https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/sets/72157648843749181/

daar is niets gephotoshopped aan..

“waar er ook bijzitten waar geen goede inslag heeft plaats gevonden”

Dus eigenlijk zeg je nu zelf ook dat er geen ronde gaten in de piloten stoel zitten. Heel goed, was niet zo moelijk toch?

“je hoeft er niet in tegeloven gewoon even de lucht en luchtverkeer iin de gaten houden”

Een beetje onderzoek doen en niet alleen op alternatieve sites lijkt me een betere optie.. Maar dat is een ander onderwerp..

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Een foto’s als deze en de talloze getuigen die gevechtsvliegtuigen hebben waargenomen in de nabijheid van de MH 17 laten dan ook aan duidelijkheid niets te wensen over wat daar gebeurd is. Dat er alles, maar dan ook alles aan gedaan wordt om dit onder het tapijt te vegen is me wel duidelijk en dat jij daar graag aan meewerkt ook.

https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/15385671578/in/album-72157648843749181/

https://www.flickr.com/photos/podpolkovnikvvs/15385671408/in/album-72157648843749181/

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“Een foto’s als deze”

er is niets bijzonders te zien aan die foto’s. Niets wat wijst op het schieten met een boordkanon althans, zoals eerder al aangegeven.

” talloze getuigen die gevechtsvliegtuigen hebben waargenomen in de nabijheid van de MH 17″

Volgens mij waren het er 2 die geroepen hebben dat ze dat dachten te zien. Talloos betekend zoiets als ontelbaar dacht ik zo. Verder lijkt het me onwaarschijnlijk dat ze het hebben kunnen zien aangezien het simpelweg te slechte weersomstandigheden waren. Als hier de lucht vol zit met bewolking moet je maar eens kijken of je een vliegtuig ziet op 10 km hoogte..

“dat jij daar graag aan meewerkt ook.”

In tegendeel tot andere mensen kijk ik graag wat verder, je zegt het zelf al, jij bent al overtuigd en weet precies wie het gedaan heeft..

Ik nog niet. Met het bewijs wat er nu is ben ik wel overtuigd dat het een buk is geweest ja. Wie uiteindelijk het knopje heeft ingedrukt is dan nog de vraag en daar zullen we waarschijnlijk ook nooit achter komen. Mocht het bewijs er op wijzen dat de Oekraiene de schuldige is vind ik het ook best, het gaat mij niet om wie, maar om het feit dat de schuldige gepakt wordt..

Dat ik een vermoeden heb wie het gedaan zou hebben is dan weer een ander verhaal..

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

BBC meldde: “Vrijwel direct nadat MH17 was neergeschoten, nam de Oekraïense veiligheidsdienst opgenomen gesprekken in beslag van het radiocontact tussen de Oekraïense luchtverkeersleiding en de piloten van MH17″.

Informatie, verkregen uit de opnames kon de juistheid bevestigen van de Russische bewering dat MH17 door tenminste één Oekraïense straaljager op de voet werd gevolgd in de minuten vóór haar crash.

Veelvuldig is de vraag gesteld: “Waarom werden de piloten van vluchtMH17 omgeleid om over Oost Oekraïne te vliegen, terwijl de meeste andere grote luchtvaartmaatschappijen dit luchtruim maanden hebben gemeden? Uit gegevens blijkt dat tijdens de afgelopen 10 vluchten van MH17 Oost Oekraïne volledig is vermeden.

https://www.youtube.com/watch?v=ND-4RgakhJw

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

De gegevens van de voice recorder zijn gewoon openbaar gemaakt, maar ja, dat is natuurlijk gemanipuleerd volgens jou…

“Veelvuldig is de vraag gesteld: “Waarom werden de piloten van vluchtMH17 omgeleid om over Oost Oekraïne te vliegen, terwijl de meeste andere grote luchtvaartmaatschappijen dit luchtruim maanden hebben gemeden? Uit gegevens blijkt dat tijdens de afgelopen 10 vluchten van MH17 Oost Oekraïne volledig is vermeden.”

Dit kan ik blijven zeggen, maar dit is de grootste onzin en past gewoon goed in het conspiracy verhaal. Ten eerste zijn ze niet uitgeweken van hun route en ten tweede vlogen er meer maatschappijen over hetzelfde gebied, dezelfde dag nog. Er waren inderdaad maatschappijen die het gebied meden, maar helaas niet alle maatschappijen. Deze keuze lag bij de maatschappij zelf. Malaysia airlines heeft helaas de verkeerde keuze gemaakt..

Ik heb geen zin om het geval van de vluchtroute weer uit te leggen, ondertussen al te vaak gedaan, dus bij deze een linkje waar het heel netjes uit gelegd wordt.

https://www.metabunk.org/debunked-mh17-10-previous-flightpaths-different-from-17-7.t4378/

Kal-Purush
Kal-Purush
5 jaren geleden

Gelukkig er zijn mensen die wakker worden, geweldig.

Nu nog de corrupte zooi uit Brussel verwijderen en de EU kan dan toch nog iets worden, VOOR en DOOR de inwoners van de EU en niet voor een klein kliekje wat gehoorzaam achter de USA aanloopt.

Dhr ten Cate
Dhr ten Cate
5 jaren geleden

Daan je bent niet transparant , etin heeft zero tuimelgeestgedrag vertoont. Volgens mij drink je teveel cola ! Of benje radicaal ipv principeel.
Pro jood?.
Laat de waarheid in het midden liggem das al erg genoeg! Bevoordeeld jongetje!

x

Check Also

nos

NOS kampt met bedreigingen: ‘Dat krijg je als je onbetrouwbaar nieuws brengt’

De satellietwagens waarmee de NOS door het ...

biden

Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x