Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Komen de Aboriginals uit de ruimte?
VIDEO: Komen de Aboriginals uit de ruimte?

VIDEO: Komen de Aboriginals uit de ruimte?

De Aboriginals vormen het oudste volk op aarde. Al meer dan 60.000 jaar geven zij door middel van mondelinge overlevering verhalen door. Die verhalen bevatten fascinerende beschrijvingen van het ‘begin der tijden’, die zij ook wel de ‘Droomtijd’ noemen.

In die periode werd het leven op aarde volgens de Aboriginals gecreëerd door buitenaardsen. Experts ontdekten kort geleden dat veel van deze legendes empirisch kunnen worden geverifieerd. Als de mondelinge tradities van de Aboriginals inderdaad blijken te kloppen, zijn de verhalen die ze vertellen over luchtgoden die de aarde bezoeken in grote, vuurspuwende vaartuigen dan ook waar?

Navel van de aarde

Uluru of Ayers Rock is één van de grootste geïsoleerde rotsen op aarde. Geologen kunnen niet echt verklaren hoe deze rots is ontstaan. Voor de Aboriginals is het één van de heiligste plaatsen. De inheemse volkeren zien de rots als de navel van de aarde.

VIDEO: Komen de Aboriginals uit de ruimte?

Optreden tijdens jaarlijkse NAIDOC Week (AFP)

Scheuren in de rots zijn volgens de Aboriginals overblijfselen van een strijd tussen mythologische wezens. En in sommige overhangen en grotten schuilen volgens hen nog steeds de geesten van vroeger. Zij geloven sterk dat de geesten van hun voorvaderen nog aanwezig zijn op aarde.

‘Ze wezen naar de lucht’

Centraal in de mythologie van de Aboriginals staat de regenboogslang, die uit de lucht zou zijn gekomen en het leven zou hebben meegebracht naar de aarde. De slang wordt ook wel gezien als het symbool van creatie.

“Toen de eerste Europeanen aankwamen in Australië en admiraal Arthur Phillip de Britse vlag plantte in Sydney, vroeg hij de Aboriginals waar ze vandaan kwamen,” zegt Aboriginal-oudste Kevin Gavi Duncan. “Steevast wezen ze naar de lucht.”

“Hij kon maar niet geloven dat zulke mensen, die een sterke verbinding hadden met moeder natuur, uit de ruimte konden komen,” aldus Duncan.

[History]


Vind je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Verhalen die doorverteld worden, je weet hoe dat gaat.

  Verjoeg pappa 10 jaar geleden een eekhoorn toen je terugkwam van vakantie.
  10 jaar later was het een 2 meter grote grizzlybeer!

  Verhalen worden altijd een beetje aangevuld, verdraaid etc. Iedereen heeft wel sterke verhalen over iemand of iets…

  11 likes
  • Tenzij die verhalen letterlijk woord voor woord worden doorgegeven aan de volgende generaties.

   De Nederlander Frits Staal onderzocht de Vedische teksten uit India bij verschillende groepen priesters uit het hele land en kwam erachter dat de teksten exact gelijk waren. Niet alleen woord voor woord, maar de uitspraken en intonaties waren precies gelijk aan elkaar. Dan te bedenken dat deze teksten al sinds zeker 7000 jaar mondeling worden doorgegeven, zelfs vandaag de dag nog.

   5 likes
  • Grottekeningen geven toch echt wel al vele jaren de kern van het verhaal weer. Een verhaal wat door vele oude volkeren wordt gedeeld. Of het nu de aboriginals zijn of de indianen ze komen steeds met het zelfde verhaal. En daar zit toch echt wel een paar duizend kilometer tussen. Als meerdere volken met het zelfde verhaal komen kan je niet anders dan concluderen dat ze naar alle waarschijnlijkheid de waarheid vertellen.
   Lees ook het onderstaande artikel eens.
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/n-verbijsterend-grand-canyon-verhaal/

   4 likes
  • Feiten spreken je tegen Rick,
   Vele grot tekeningen en Egyptische aanwezigheid daar http://www.geubel.com/2015/05/egyptenaren-waren-reeds-minimaal-2500.html zeggen wat anders.
   Je kunt alles bagatelliseren maar ook zelf onderzoeken dat laatste is wat de meeste lezers hier doen.

   2 likes
 2. WE ZIJN ALLEMAAL gecreëerd door buitenaardsen, NIET ALLEEN DE Aboriginals.

  12 likes
 3. Ik heb niet zo heel lang geleden ook een docu gezien op 1 van de nationale geografic zenders (met Norman freeman), waarbij aan het licht kwam dat er een rotsblok op Aarde terecht kwam 40/45k jaren geleden in het huidige Australië.
  Deze rotsblok is idd voor de originele bewoners van Australië heilig, de herkomst van deze rotsblok/inslag,kwam overeen met object wat we in de astronomische/kosmologische wetenschap weten (herkomst)

  De Aboriginals verwijzen/verhalen, dat zij ontstaan zijn uit/door deze kosmologische rotsblok….maar dat alles moet men met een korrel zout nemen.
  Gezien hun voorouders deze steen hebben zien neerkomen, betekend logisch gezien (niet voor iedereen weggelegd) dat hun voorouders er toen al rondliepen….dus zijn ze niet ontstaan uit die steen, ze waren er al.

  Dus dat de Aboriginals buitenaardsen zijn of daar zijn gebracht door buitenaardsen, is kort door de bocht en een verzinsel van de groep ancient aliens.!!

  Trouwens, de homo sapiens sapiens, lopen hier al minstens een 600k jaren rond, waarbij de huidige mens hier al een 60-70k van rondlopen.

  3 likes
  • MORGAN Freeman.

   4 likes
   • Juist, en het was de docu reeks van God/religies/geloofsovertuigingen als ik het nog goed voor heb:))

    Daar komt heel veel aanbod en veel was zelfs wetenschappelijke bewezen, maar andere verhalen waren dan weer aangedikt en hielden geen steek.

    Ancient Aliens heb ik ook heel lang gevolgd, maar heel veel is onzin, aangedikt en past alleen maar in het plaatje van de Acient Aliens groep, want al de rest wat niet in het plaatje past, komt niet aanbod.

    2 likes
 4. Alles wijst naar boven, ook de bijbel en de koran.

  7 likes
 5. Het hof van Eden bevindt zich in de holle aarde op een plateau van de aller hoogste berg.
  Vanuit die berg stromen 4 rivieren naar de vier punten van het kompas [noord,oost,zuid,west].
  Men noemt dit “de navel van de aarde”.

  Ik kwam via meerdere onderwerpen steeds in de holle aarde uit als het om het hof van Eden en de stad Eden ging.
  Op youtube is er een video genaamd “lazeria map collection”. In die video worden er oude zeer gedetailleerde landkaarten getoond en 1 daarvan gaat over de holle aarde.
  Een vriend van mij had die kaart [uit de 18e eeuw] vergroot en kwam daarbij een berg tegen met de naam “de aller hoogste berg” [dat is de locatie van het hof van Eden].

  Hier een paar teksten over het hof van Eden:
  [uit de bijbel]

  Deuteronomy 30:4 calls the land of Our Hollow Earth, the “outmost parts of heaven” where the Lost Tribes of Israel were driven to. The prophet Isaiah wrote that in the last days God would “…set up an ensign for the nations, and shall assemble the outcasts of Israel, and gather together the dispersed of Judah from the four corners of the earth.” (Isaiah 11:12) The four corners of the Earth is the Garden of Eden, where out of flows four rivers to the four cardinal points of the compass.

  [Uit het verhaal van Olaf Jansen, die in 1830 met zijn vader in de holle aarde geweest zijn en ook het hof van Eden bezocht hebben]

  The city of “Eden” is located in what seems to be a beautiful valley, yet, in fact, it is on the loftiest mountain plateau of the Inner Continent, several thousand feet higher than any portion of the surrounding country. It is the most beautiful place I have ever beheld in all my travels. In this elevated garden all manner of fruits, vines, shrubs, trees, and flowers grow in riotous profusion.

  In this garden four rivers have their source in a mighty artesian fountain. They divide and flow in four directions. This place is called by inhabitants the “navel of the earth,” or the beginning, “the cradle of the human race.” The names of the rivers are the Euphrates, the Pison, the Gihon, and the Hiddekel.

  2 likes
 6. andere culturen komen allemaal uit de ruimte en dat is heel makkelijk en keihard vast te stellen.

  1 likes
  • Meer nog, alle planten en dieren, inclusief de mensachtigen die hier op Aarde rond gelopen hebben en nog rondlopen, zijn ontstaan door kosmologische bombardementen van asteroïden en kometen.
   Het zijn deze objecten die er voor gezorgd hebben, dat bepaalde chemische elementen op Aarde zijn terecht gekomen, hierdoor er voor gezorgd hebben dat leven op Aarde kon ontstaan en getijen.

   Dus in feite is al het leven jier op Aarde buitenaards….zoek ook maar eens op in de wetenschappelijke lectuur (wetenschap) panspermie!!

   1 likes
   • Evolutie van leven. Kun je in drie groepen verdelen: Eukaryoten(oa. mensen/dieren/schimmels)/archaea(spinachtigen)/bacterien(spreekt voor zich). Deze organismen schijnen ook in de kosmos voor te komen dmv. onderzoek in meteorieten/stenen op aarde.
    Dan nog zou er een soort van cycli kunnen zijn. Binnenste aarde heeft als bescherming de aardkorst. Op aarde heeft als bescherming de dampkring. Vervallen die lagen dan worden de melkweg/kosmos/aarde/in aarde 1. In termen gebruikt men de woorden onderwereld/middenwereld en bovenwereld. Die komen dan samen.
    Bij een poolshift/tweede zon/of door menselijk toedoen zouden deze lagen ook verbroken kunnen worden. Pak je de oudheid/mythologie/geloof erbij dan heb je het over hetzelfde. Zelf vind ik de noordse mythologie het beste uitleggen/te begrijpen/minder bijzaken.

    0 likes
    • @Elise49
     @Ph

     Hoi Ph en Elise49, het staat heel helder in dat dikke boek! Zij die uit de hemel kwamen creëerde de mens naar hun eigen gelijkenis. Al dat slappe gel*l over bacterie spinnen en schimmels. Het staat er geheel helder, hoe helderder wil je het hebben?? Mijn GOD!!! Anders gezegd en nog duidelijker, JIJ en IK zijn een product van BOVEN!!!!

     1 likes
     • Hier neergezet door een liefdevolle god om het lekker gezellig te hebben met elkaar ???

      2 likes
     • Ja, is hetzelfde verhaal. De Bijbel. Ik wilde alleen duidelijk maken, dat je wetenschap kan verbinden/uitleggen met de verhalen uit de bijbel/andere geloven/oudheid/Aboriginals/Dogon/Maya’s/Mythologie enz.(voor mij allemaal hetzelfde verhaal)
      Noordse mythologie heb je zo doorgelezen(begrijpelijke taal die je kunt verplaatsen naar wetenschap/natuur), dan de dikke bijbel.(veel bijzaken/oud Nederlands)
      Ik schrijf hier al jaren over(lees veel), jij bent hier vrij nieuw.

      0 likes
 7. Bij Aboriginals denk ik constant aan diverse gebeurtenissen, waarbij de ‘Australiërs’ scanderen/beweren/denken dat ‘het’ hun land is. Hetzelfde geldt overigens voor de ‘Amerikanen’.

  4 likes
 8. UITEINDELIJK komen we allemaal uit de ruimte…

  1 likes
 9. We komen allemaal uit de ruimte, Juncker ook!

  0 likes
 10. https://www.youtube.com/watch?v=qClBRaretEk speciaal voor deze mensen, een advertentie om NIET op de weg te slapen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus gemaakt door mensen? Australische wetenschappers doen ‘verrassende ontdekking’

Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat 15 ...

wuhan instituut voor virologie

Westerse spionagediensten richten pijlen op Wuhan Instituut voor Virologie. Wat hebben deze 2 wetenschappers gedaan?

Westerse inlichtingendiensten hebben hun pijlen gericht op ...