Buitenaards

VIDEO: Komen de Aboriginals uit de ruimte?

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Aboriginals vormen het oudste volk op aarde. Al meer dan 60.000 jaar geven zij door middel van mondelinge overlevering verhalen door. Die verhalen bevatten fascinerende beschrijvingen van het ‘begin der tijden’, die zij ook wel de ‘Droomtijd’ noemen.

In die periode werd het leven op aarde volgens de Aboriginals gecreëerd door buitenaardsen. Experts ontdekten kort geleden dat veel van deze legendes empirisch kunnen worden geverifieerd. Als de mondelinge tradities van de Aboriginals inderdaad blijken te kloppen, zijn de verhalen die ze vertellen over luchtgoden die de aarde bezoeken in grote, vuurspuwende vaartuigen dan ook waar?

Navel van de aarde

Uluru of Ayers Rock is één van de grootste geïsoleerde rotsen op aarde. Geologen kunnen niet echt verklaren hoe deze rots is ontstaan. Voor de Aboriginals is het één van de heiligste plaatsen. De inheemse volkeren zien de rots als de navel van de aarde.

VIDEO: Komen de Aboriginals uit de ruimte?
Optreden tijdens jaarlijkse NAIDOC Week (AFP)

Scheuren in de rots zijn volgens de Aboriginals overblijfselen van een strijd tussen mythologische wezens. En in sommige overhangen en grotten schuilen volgens hen nog steeds de geesten van vroeger. Zij geloven sterk dat de geesten van hun voorvaderen nog aanwezig zijn op aarde.

‘Ze wezen naar de lucht’

Centraal in de mythologie van de Aboriginals staat de regenboogslang, die uit de lucht zou zijn gekomen en het leven zou hebben meegebracht naar de aarde. De slang wordt ook wel gezien als het symbool van creatie.

“Toen de eerste Europeanen aankwamen in Australië en admiraal Arthur Phillip de Britse vlag plantte in Sydney, vroeg hij de Aboriginals waar ze vandaan kwamen,” zegt Aboriginal-oudste Kevin Gavi Duncan. “Steevast wezen ze naar de lucht.”

“Hij kon maar niet geloven dat zulke mensen, die een sterke verbinding hadden met moeder natuur, uit de ruimte konden komen,” aldus Duncan.

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rick
Rick
6 jaren geleden

Verhalen die doorverteld worden, je weet hoe dat gaat.

Verjoeg pappa 10 jaar geleden een eekhoorn toen je terugkwam van vakantie.
10 jaar later was het een 2 meter grote grizzlybeer!

Verhalen worden altijd een beetje aangevuld, verdraaid etc. Iedereen heeft wel sterke verhalen over iemand of iets…

Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

Alles wijst naar boven, ook de bijbel en de koran.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

WE ZIJN ALLEMAAL gecreëerd door buitenaardsen, NIET ALLEEN DE Aboriginals.

Ph
Ph
6 jaren geleden

Ik heb niet zo heel lang geleden ook een docu gezien op 1 van de nationale geografic zenders (met Norman freeman), waarbij aan het licht kwam dat er een rotsblok op Aarde terecht kwam 40/45k jaren geleden in het huidige Australië.
Deze rotsblok is idd voor de originele bewoners van Australië heilig, de herkomst van deze rotsblok/inslag,kwam overeen met object wat we in de astronomische/kosmologische wetenschap weten (herkomst)

De Aboriginals verwijzen/verhalen, dat zij ontstaan zijn uit/door deze kosmologische rotsblok….maar dat alles moet men met een korrel zout nemen.
Gezien hun voorouders deze steen hebben zien neerkomen, betekend logisch gezien (niet voor iedereen weggelegd) dat hun voorouders er toen al rondliepen….dus zijn ze niet ontstaan uit die steen, ze waren er al.

Dus dat de Aboriginals buitenaardsen zijn of daar zijn gebracht door buitenaardsen, is kort door de bocht en een verzinsel van de groep ancient aliens.!!

Trouwens, de homo sapiens sapiens, lopen hier al minstens een 600k jaren rond, waarbij de huidige mens hier al een 60-70k van rondlopen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x