Bewustzijn

Boeddhistische monniken zegenen thee met goede intenties, dit is wat er gebeurde

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is het bewustzijn meer verweven met de fysieke, materiële wereld dan we denken? Wetenschappers van het Institute of Noetic Sciences hebben een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat ons bewustzijn en onze intentie invloed kunnen uitoefenen op de fysieke wereld om ons heen.

Tijdens het onderzoek werd gekeken naar de rol van intentie bij het humeur. De wetenschappers wilden weten of het drinken van thee die was ‘behandeld’ met goede intenties het humeur meer zou kunnen beïnvloeden dan het drinken van gewone thee.

Oolongthee

189 proefpersonen hielden zeven dagen lang bij hoe ze zich voelden. Op dag drie, vier en vijf dronken alle vrijwilligers ’s ochtends en ’s middags 600 ml Oolongthee, een traditionele Chinese theesoort tussen groene en zwarte thee.

Eén groep kreeg thee die was behandeld door boeddhistische monniken, terwijl een tweede groep onbehandelde thee uit dezelfde bron kreeg. Op de laatste dag van het onderzoek schreef iedere persoon op welke thee hij of zij dacht te hebben gedronken.

Beter humeur

Mensen die de ‘behandelde’ thee dronken hadden een beter humeur dan zij die de gewone thee dronken. Ook verbeterde het humeur van mensen die dachten de behandelde thee te drinken aanzienlijk, merkten de onderzoekers op. Volgens het team heeft ‘de theeceremonie mogelijk subtiele invloeden die verder reiken dan het ritueel zelf’.

Hoe kun je dit zelf doen? Dat is eenvoudig: stop liefde in je voedsel en je drinken, wees er dankbaar voor. Je intentie en emoties kunnen je fysieke lichaam direct beïnvloeden. We kunnen de kracht van intentie, gebed, bewustzijn, hoe je het ook wilt noemen gebruiken om de wereld te veranderen, te transformeren. Vond je dit interessant? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x