Homepagina » Het Complot » VIDEO: Man claimt bewijzen te hebben dat Amerikaanse overheid betrokken was bij 9/11
VIDEO: Man claimt bewijzen te hebben dat Amerikaanse overheid betrokken was bij 9/11

VIDEO: Man claimt bewijzen te hebben dat Amerikaanse overheid betrokken was bij 9/11

Een voormalige ambtenaar van een Amerikaanse overheidsinstantie zorgt voor heel wat deining. Hij zegt de betrokkenheid van de Amerikaanse overheid bij de terreuraanslagen op 9/11 te kunnen bewijzen.

Kurt Sonnenfeld (39) was ooit werkzaam voor de overheid, maar leeft nu in ballingschap in Argentinië. Hij is op de vlucht voor de Amerikaanse autoriteiten.

Kluis geleegd

Toen de Twin Towers in New York waren ingestort werd Sonnenfeld door het Amerikaanse federale bureau voor rampenbestrijding (FEMA) als officiële fotograaf naar Ground Zero gestuurd om de verwoesting in beeld te brengen.

Eenmaal aangekomen op de rampplek, stuitte Sonnenfeld op bewijs dat de overheid betrokken zou zijn geweest bij de zwaarste aanslag ooit op Amerikaanse bodem. Hij trof onder andere een kluis aan die vlak voor de aanslagen was geleegd.

Gebouw zeven

Hij wijst ook op het instorten van gebouw zeven, dat niet werd geraakt door een vliegtuig. Na 9/11 veranderde zijn leven drastisch. Sonnenfeld raakte alles kwijt en vluchtte naar Argentinië.

In onderstaande video vertelt hij zijn verhaal:

[Panorama]


Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Bewijzen? wat voor bewijzen? een YT filmpje?

  7 likes
  • Het feit dat na al die jaren massa’s mensen wereldwijd niet bereid zijn het los te laten en te zien als historische gebeurtenis die jammer genoeg nou eenmaal ons pad moest kruisen is het bewijs dat het niet klopt. Er zijn veel te veel dingen die nou eenmaal niet kloppen en dat blijft schuren en wringen, net zo lang tot de waarheid boven komt. Jammer maar helaas voor degenen die verantwoordelijk zijn voor deze afschuwelijke ramp. Het kan lang duren maar uiteindelijk zal het recht zegevieren. Het kwaad trekt uiteindelijk altijd aan het kortste eind, leugens en bedrog komt altijd boven en zo uiteindelijk ook in deze kwestie ! In 2012 is niet de wereld vergaan zoals velen verwachtten maar heeft het tijdperk van waarheid zijn intrede gedaan. Alles wat niet klopt of oneerlijk is zal uiteindelijk omvallen en verdwijnen. Heel langzaam maar hreeel heel zeker!!! Ze weten dat ook, daarom krijgen ze plotseling overal zo’n haast mee, zo ook om op te rukken richting Rusland en Poetin, om nog snel een wereldoorlog uit te lokken en op de valreep trachten alles te vernietigen en alles om te buigen. HET ZAL ZE ECHTER NIET LUKKEN ! The game is over, Lucifer is verslagen !

   18 likes
   • slaat niet echt op je reactie, maar lucifer kan net zover gaan als god wil, dus die kon nooit winnen.
    hij is ook niet verslagen want het christendom krimpt op de meeste plekken nog steeds, en dat is het enige doel van lucifer

    2 likes
    • De Katholieke kerk en het Vaticaan is sinds 1963 volledig in handen van Lucifer. Het massale misbruik en verkrachting dan wel offering van kinderen binnen de katholieke kerk is hier één van de tastbare bewijzen van. zie onder onderstaande link hoe Lucifer aanbeden wordt als God in de Sint Pieter te Rome. Dus je stelling klopt niet @Peter.

     https://www.youtube.com/watch?v=dcpVrtv2t-M

     Veel kijkplezier !

     0 likes
  • Er zijn meer dan genoeg bewijzen en getuigenissen, dus geen bewijzen en of getuigen van jan piet l*l, maar wel mensen vanop de eerste rij zoals hulpverleners.

   Het is ook goed dat de mainstream media zulke berichten begint te plaatsen, voorheen was het alleen maar de alternative media en werden deze mensen en lezers, verweten complot theoristen te zijn.

   Het probleem is alleen, dat mensen zoals u zelf, liever met hun kop in het zand rondlopen, zodat je niet moet in zien, waar politici en hun gespuis toe in staat zijn.
   Kom uit uw comfort zone en zie de waarheid/realiteit onder ogen, alleen dan en enkel alleen dan, kunnen de mensen (99%) dat gespuis daadwerkelijk aanpakken.

   “mensen denken dat politici er zijn om de mensen hun problemen op te lossen, het probleem van de mensen zijn die politici”

   Dat gespuis gaat nu eenmaal over lijken om hun doelen te bereiken, van het moment dat je dat inziet, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.
   Die wereld is niet rozengeur en maneschijn zoals politici u wijs maken, het gaat er veel harder en minder rooskleurig aan toe.

   Daarom nogmaals, Wake Up!!!

   6 likes
   • Er zijn inderdaad mensen die WTC7 al zagen “inzakken” ruim voordat het instortte, en mensen waarschuwden om weg te gaan bij WTC7.

    WTC7 was aan de kant van WTC 1 en 2 zwaar beschadigd. Ook die beelden zijn te vinden op internet. Er was dus niet alleen een “brandje” waardoor WTC 7 instortte, maar weldegelijk structurele schade aan het pand. WTC 7 stortte niet van boven in, maar veel lager, waardoor eenzelfde effect ontstond als bij WTC 1 en 2. Deze begonnen ook met instorten op de plek van de inslagen, daarna pas ging de rest. WTC 7 was geraakt door puin van het instorten van WTC 1…

    3 likes
    • Gebouwen, gebouwd met een doorgerekende constructie, gebouwd onder toezicht in een niet achterlijk land, storten niet zomaar in na brand. Niet na een half uur, niet na een uur, niet na een dag, nooit.
     Zelf met exposieven lukt het vaak nog niet…
     https://www.youtube.com/watch?v=f8VjFBPQm2k

     Er is nog nooit een gebouw zomaar ingestort na een brand. Behalve op 9/11 en het mooie is, dat voordat deze drie gebouwen naar benenden kwamen er werd gewaarschuwd dat ze naar beneden zouden komen.
     Hoe ken dat?

     1 likes
     • [ Gebouwen, gebouwd met een doorgerekende constructie, gebouwd onder toezicht in een niet achterlijk land, storten niet zomaar in na brand. Niet na een half uur, niet na een uur, niet na een dag, nooit. ]

      Is expert Michel wel eens in Delft geweest?
      https://youtu.be/XnPEUaVT7mg

      2 likes
  • Eddy ff nadenken twee vliegtuigen vliegen tegen wtc 1 en 2 en storten volledig in aka onmogelijk. Dan hebben we het nog niet eens over dat gebouw ernaast die is gewoon inelkaar gevallen zonder geraakt te zijn. Jij wil en kan niet geloven dat dit is opgezet omdat je je wereldbeeld dan moet bijstellen en daar word je een beetje bang van. #pentagonhadonlyonemissileholeinit

   8 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   Een lege kluis vinden is idd geen bewijs. En hoe weet hij dat deze kluis vlak voor de aanslagen is geleegd ? , was hij er bij toen de kluis werd geleegd ?

   6 likes
 2. Er kan nu best wel een aparte rubriek gemaakt worden met als naam “Man claimt bewijzen te hebben”

  5 likes
  • Betreft Delft. Ik neem aan dat jij niet veel van bouwkunde afweet.

   Een dergelijk gebouw bestaat altijd uit een dragende kern, meestal de liftschachten en de trappenhuizen. Deze kunnen niet instorten. En deze zorgen ervoor dat de TU dan ook niet in 3 seconden van de aardbodem verdwijnt.

   Bij de TwinTowers en Building 7 zie je dat juist deze liftschachten als eerste inzakken, nog voordat de torens zelf in vrije val inzakken.

   0 likes
   • [ Deze kunnen niet instorten. ]
    En zo toon je aan dat je veel minder van bouwkunde af weet dan ik.

    3 likes
    • Beste Franss,

     Dat zou best kunnen, dat je meer weet over Bouwkunde. Ik ben slechts afgestudeerd in Bouwkunde Constructieleer & informatica.

     Ik neem aan dat je het NIST rappport over 9/11 hebt gelezen en eventueel bestudeerd. Is het je daar ook opgevallen dat Building 7 niet wordt genoemd? En dat het instorten van de TwinTowers anders wordt beschreven als de video beelden laten zien? Tja, de raadsels stapelen zich op.

     Mocht het zo zijn dat gebouwen binnen 7 seconden van de aardbodem kunnen verdwijnen na een brand, moeten alle leerboeken over Constructeileer Bouwkunden herzien worden, tis maar dat je het weet.

     0 likes
  • Piloten hebben bewijzen: http://www.pilotsfor911truth.org/
   De brandweer van New York heeft bewijzen: http://ff911truthandunity.org/
   Architecten en ingenieurs hebben bewijzen: http://www.ae911truth.org/
   etc. etc.
   En Kurt Sonnenfeld vecht al jaren voor de waarheid en z’n leven…
   Jowenko was niet bang…
   Velen getuigen zijn al vermoord, de volgende op de kill list is de taxi chauffeur Lloyde. Hij heeft toegegeven dat het een setup was.
   https://www.youtube.com/watch?v=kvyQ0vVwjqc

   0 likes
 3. Een voetbal stadio vol mensen. Twee personen roepen DOELPUNT en die twee mensen komen op TV.

  Op de “LIVE” tv beelden van 9/11 zie je al dat er geen Boeing in de toren vliegt, maar een zeer slechte video compilatie met vekeerde belichting, verkeerde snelheid, vleugel verkeerd gemoneerd etc.

  Diegene (ik geloof 21 mensen) die op TV kwamen en zeiden een Boeing gezien te hebben zijn allen ontmaskerd als acteur, CIA agent of media medewerker. En velen liggen nu onder de groene zoden.
  De andere miljoenen New Yorkers hebben geen Boeing gezien en mochten niet op TV.

  De video dat er een explosie was voordat het “vliegtuig” de toren raakte is ook niet geliefd bij de Nederlandse Staats TV.

  En dan is er nog onze Nederlandse expert, Jowenko. Vermoord net als velen anderen getuigen. Ook dit heeft de Nederlandse media verzwegen.

  2 likes
 4. Beetje flauw: zeggen dat je bewijzen hebt, maar die dan niet publiceren. Er staat zelfs niet wat de bewijzen precies behelzen.

  2 likes
 5. Tragisch verhaal .

  1 likes
 6. Die man moet zich aansluiten bij Maitreya en JHWH, die (beiden) kunnen hem beschermen en de waarheid van 9/11 voor hem openbaar maken.

  1 likes
 7. Steeds meer bewijzen stapelen zich Op? En de idioten gaan toch verder met dezelfde weg, of distruction?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Koudste start van Australische zomer ooit & Hongaarse ‘experts’ komen van koude kermis thuis. En wist u dit over de Groenlandse ijskap?

Moeder natuur heeft een duivels gevoel voor ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.