Homepagina » Universum » “NASA manipuleert foto’s om te verdoezelen dat er UFO’s op de maan zijn”
"NASA manipuleert foto's om te verdoezelen dat er UFO's op de maan zijn"

“NASA manipuleert foto’s om te verdoezelen dat er UFO’s op de maan zijn”

Een ex-adviseur van de NASA beweert dat medewerkers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie UFO’s uit maanfoto’s verwijderen voordat ze worden vrijgegeven. Dat schrijft de Britse Daily Express.

In 1971 werkte dr. Ken Johnston sr. in het Johnson Center van de NASA, waar hij foto’s van het Apolloprogramma en maanstenen moest opslaan en catalogiseren. Daar beweert hij te hebben gezien hoe foto-experts UFO’s en andere anomalieën wegpoetsten.

Volgens dr. Johnston zit er nogal een verschil tussen het oorspronkelijke beeldmateriaal en wat de NASA uiteindelijk publiekelijk beschikbaar heeft gemaakt. Hij claimt ook dat hooggeplaatste NASA-medewerkers hem opdracht gaven om vijf fotorolletjes van de maanmissies te vernietigen.

Gebouwen op de maan

Hij zei dat de rolletjes beter aan universiteiten of onderzoekscentra gedoneerd konden worden, maar die suggestie was aan dovemansoren gericht. Johnston zegt een aantal beelden bewaard te hebben. Volgens hem tonen ze bewijs voor onverklaarbare objecten en zelfs gebouwen en structuren op de maan.

Hij werd naar eigen zeggen ontslagen door het ruimteagentschap omdat hij de foto’s had gelekt. Toch werkte hij nooit rechtstreeks voor de NASA, maar voor Brown & Root, een bedrijf dat werd ingehuurd door de ruimtevaartorganisatie.

Verdoezeld

Sceptici zijn niet overtuigd omdat hij nog nooit oorspronkelijke NASA-beelden heeft laten zien en omdat de foto’s die in zijn boeken staan in het archief van het ruimteagentschap zijn terug te vinden.

Johnston is echter niet de enige ex-adviseur van de NASA die dergelijke beweringen heeft gedaan. Donna Hare, die begin jaren zeventig in de fotolaboratoria van de NASA heeft gewerkt, zei dat bewijs voor UFO’s wordt verdoezeld door het ruimteagentschap. Een beveiliger zou haar verteld hebben dat hij werd gedwongen om foto’s van UFO’s te verbranden.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lehcim
Lehcim
5 jaren geleden

Dat ze destijds niet op de maan waren is al lang bewezen. Astronouten hebben zelfs losse handjes als je ze erop aanspreekt… https://www.youtube.com/watch?v=OROlF8zB9z0
Dus hebben we het hier over een hoax over een hoax!?

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Wereldwijd zou men in opstand tegen de NASA moeten komen en tegen hun schofterige streken.

digi
digi
5 jaren geleden

Ja tuurlijk gaan ze fotoshoppen, en ook als er beeldmateriaal van jupiter word vrijgegeven zijn ze al lang opgepoets , iets wat wij niet mogen zien .

Laat gewoon de waarheid zien, de mensheid heeft recht op de waarheid ! anders doe ik het zelf wel 😉

Berenbotje
Berenbotje
5 jaren geleden

Chinezen en Russen hebben ook foto’s van de maan. Zij moeten toch ook het een en ander opgemerkt hebben?

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum schetst dystopisch toekomstbeeld: ‘Zo kan ons leven er binnenkort uitzien’

Het World Economic Forum heeft een nieuw ...

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x