Gezondheid

VIDEO: MIT-professor legt uit waarom vaccins autisme kunnen veroorzaken

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de week voor Kerst deed de Amerikaanse toxicoloog dr. Stephanie Seneff, senior research scientist aan het bekende Massachusetts Institute of Technology (MIT) tijdens een conferentie een gedurfde uitspraak. Ze zei dat in 2025 de helft van alle baby’s autistisch zal zijn als gevolg van genetisch gemodificeerde gewassen die zijn aangepast aan een onkruidverdelger.

Volgens Seneff lijkt autisme op de toxicologische bijwerkingen van glyfosaat, de onkruidverdelger waarvoor een aantal grote graangewassen ongevoelig is gemaakt. Het aantal gevallen van autisme steeg volgens haar consistent met het gebruik van zogeheten Roundup Ready-gewassen in de voedselketen.

Maar het stijgende aantal gevallen van autisme heeft nog een oorzaak, aldus dr. Seneff, die in de afgelopen drie jaar meer dan een dozijn papers schreef over moderne aandoeningen zoals Alzheimer en autisme.

In een paper dat gepubliceerd is in het tijdschrift Entropy schrijft ze: “Verschillende tekenen en symptomen komen na 2000 significant vaker voor in rapporten over vaccins, waaronder cellulitis, beroerte, depressie, vermoeidheid, pijn en sterfte. Ze worden geassocieerd met vaccins die aluminium bevatten. We stellen dat met name kinderen met de diagnose autisme kwetsbaar zijn voor giftige metalen zoals aluminium en kwik, vanwege een tekort aan sulfaat en glutathion. Er is een sterke correlatie waargenomen tussen autisme en de BMR-prik, die gedeeltelijk kan worden verklaard door een toegenomen gevoeligheid voor het koortsverlagende middel paracetamol.”

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Draconian
Draconian
7 jaren geleden

Graag eerst bronnen checken op waarheid want deze vrouw is een hoax en heeft totaal geen verstand waar ze het over heeft.
http://scienceblogs.com/insolence/2014/12/31/oh-no-gmos-are-going-to-make-everyone-autistic/

trackback
BOINNK!!! | Diverse tips aangereikt door: Arie Goedhart
7 jaren geleden
Joyce
Joyce
7 jaren geleden

Verschrikkelijk dat men niet onmiddelijk stopt met round-up en met vaccinaties waarvan onzeker is dat ze schade berokkenen. Meerdere grootschalige onderzoeken wezen uit wat deze vrouw nu ook zegt. Wanneer gaat er iets veranderen???

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x