Gezondheid

VIDEO: MIT-professor legt uit waarom vaccins autisme kunnen veroorzaken

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de week voor Kerst deed de Amerikaanse toxicoloog dr. Stephanie Seneff, senior research scientist aan het bekende Massachusetts Institute of Technology (MIT) tijdens een conferentie een gedurfde uitspraak. Ze zei dat in 2025 de helft van alle baby’s autistisch zal zijn als gevolg van genetisch gemodificeerde gewassen die zijn aangepast aan een onkruidverdelger.

Volgens Seneff lijkt autisme op de toxicologische bijwerkingen van glyfosaat, de onkruidverdelger waarvoor een aantal grote graangewassen ongevoelig is gemaakt. Het aantal gevallen van autisme steeg volgens haar consistent met het gebruik van zogeheten Roundup Ready-gewassen in de voedselketen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Maar het stijgende aantal gevallen van autisme heeft nog een oorzaak, aldus dr. Seneff, die in de afgelopen drie jaar meer dan een dozijn papers schreef over moderne aandoeningen zoals Alzheimer en autisme.

In een paper dat gepubliceerd is in het tijdschrift Entropy schrijft ze: “Verschillende tekenen en symptomen komen na 2000 significant vaker voor in rapporten over vaccins, waaronder cellulitis, beroerte, depressie, vermoeidheid, pijn en sterfte. Ze worden geassocieerd met vaccins die aluminium bevatten. We stellen dat met name kinderen met de diagnose autisme kwetsbaar zijn voor giftige metalen zoals aluminium en kwik, vanwege een tekort aan sulfaat en glutathion. Er is een sterke correlatie waargenomen tussen autisme en de BMR-prik, die gedeeltelijk kan worden verklaard door een toegenomen gevoeligheid voor het koortsverlagende middel paracetamol.”

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Draconian
Draconian
9 jaren geleden

Graag eerst bronnen checken op waarheid want deze vrouw is een hoax en heeft totaal geen verstand waar ze het over heeft.
http://scienceblogs.com/insolence/2014/12/31/oh-no-gmos-are-going-to-make-everyone-autistic/

trackback
BOINNK!!! | Diverse tips aangereikt door: Arie Goedhart
9 jaren geleden
Joyce
Joyce
9 jaren geleden

Verschrikkelijk dat men niet onmiddelijk stopt met round-up en met vaccinaties waarvan onzeker is dat ze schade berokkenen. Meerdere grootschalige onderzoeken wezen uit wat deze vrouw nu ook zegt. Wanneer gaat er iets veranderen???

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x