Homepagina » Gezondheid » VIDEO: MIT-professor legt uit waarom vaccins autisme kunnen veroorzaken
VIDEO: MIT-professor legt uit waarom vaccins autisme kunnen veroorzaken

VIDEO: MIT-professor legt uit waarom vaccins autisme kunnen veroorzaken

In de week voor Kerst deed de Amerikaanse toxicoloog dr. Stephanie Seneff, senior research scientist aan het bekende Massachusetts Institute of Technology (MIT) tijdens een conferentie een gedurfde uitspraak. Ze zei dat in 2025 de helft van alle baby’s autistisch zal zijn als gevolg van genetisch gemodificeerde gewassen die zijn aangepast aan een onkruidverdelger.

Volgens Seneff lijkt autisme op de toxicologische bijwerkingen van glyfosaat, de onkruidverdelger waarvoor een aantal grote graangewassen ongevoelig is gemaakt. Het aantal gevallen van autisme steeg volgens haar consistent met het gebruik van zogeheten Roundup Ready-gewassen in de voedselketen.

Maar het stijgende aantal gevallen van autisme heeft nog een oorzaak, aldus dr. Seneff, die in de afgelopen drie jaar meer dan een dozijn papers schreef over moderne aandoeningen zoals Alzheimer en autisme.

In een paper dat gepubliceerd is in het tijdschrift Entropy schrijft ze: “Verschillende tekenen en symptomen komen na 2000 significant vaker voor in rapporten over vaccins, waaronder cellulitis, beroerte, depressie, vermoeidheid, pijn en sterfte. Ze worden geassocieerd met vaccins die aluminium bevatten. We stellen dat met name kinderen met de diagnose autisme kwetsbaar zijn voor giftige metalen zoals aluminium en kwik, vanwege een tekort aan sulfaat en glutathion. Er is een sterke correlatie waargenomen tussen autisme en de BMR-prik, die gedeeltelijk kan worden verklaard door een toegenomen gevoeligheid voor het koortsverlagende middel paracetamol.”

[Collective Evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Draconian schreef:

  Graag eerst bronnen checken op waarheid want deze vrouw is een hoax en heeft totaal geen verstand waar ze het over heeft.
  http://scienceblogs.com/insolence/2014/12/31/oh-no-gmos-are-going-to-make-everyone-autistic/

  8 likes
 • Joyce schreef:

  Verschrikkelijk dat men niet onmiddelijk stopt met round-up en met vaccinaties waarvan onzeker is dat ze schade berokkenen. Meerdere grootschalige onderzoeken wezen uit wat deze vrouw nu ook zegt. Wanneer gaat er iets veranderen???

  13 likes
 • x

  Check Also

  lena

  De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

  In april dit jaar overleed de vader ...

  baudet

  Baudet waarschuwt voor gezondheidsrisico’s 5G: ‘Dit zijn geen kleine kwaaltjes’

  Donderdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd ...

  >