Homepagina » Het Complot » President Soedan: “CIA en Mossad zitten achter Boko Haram en ISIS”
President Soedan: "CIA en Mossad zitten achter Boko Haram en ISIS"

President Soedan: “CIA en Mossad zitten achter Boko Haram en ISIS”

De president van Soedan heeft gezegd dat de strijd tegen moslimextremisten niet alleen gericht moet zijn op militaire actie. Omar al-Bashir sprak dinsdag met euronews over een filmpje van de onthoofding van 21 Egyptenaren in Libië. De video was voor de Egyptische overheid aanleiding om luchtaanvallen uit te voeren op ISIS-doelen in het land.

Hij waarschuwde dat het gebruiken van geweld tegen jonge radicalen die vechten voor organisaties zoals ISIS en Al Qaida, kan leiden tot nog meer extremisme.

“Ons beleid is grotendeels succesvol gebleken,” zei Omar al-Bashir. “Nadat we deze jonge mensen arresteren, gaan we samen met jonge wetenschappers de dialoog met ze aan over hun gedachten en slagen we erin om velen van hen op andere gedachten te brengen.”

De Soedanese president zei dat de Amerikaanse CIA en Israëlische Mossad achter de militante bewegingen ISIS en Boko Haram schuilen. “Ik zeg dat de CIA en de Mossad achter deze organisaties staan. Er is geen moslim die dergelijke daden zou plegen.”

[Euronews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De CIA en Mossad bestaan uit mensen die krankzinnig handelen; zijn zij net zo krankzinnig als de Goden.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

De Goden geven nml. geen garantie op voortbestaan van de mensheid, de CIA en Mossad nog minder.
De CIA en Mossad willen via terrorisme als basis uiteindelijk ook ‘Aliens’ gaan aanvallen. Val je ‘Aliens’ aan, dan teken je voor je zelfvernietiging.

Frans
Frans
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Ik heb ergens gelezen, dat de IS net zo snel van he toneel zal verdwijnen als dat ze opgekomen zijn.
21 mensen onthoofden op het strand , met hun gezicht naar de middellandse zee Richting Europa.
Zouden ze gewoon uitgeschakeld worden met een drukknop ergens in Amerika.
Je moet wel geprogrammeerd zijn om zo te moorden. Dus als je geprogrammeerd bent zou er software gebruikt kunnen zijn waarmee ze die lui aan en uit kunnen zetten. Ver gezocht ik weet het.
Maar wij mensen zijn door medicijnen en fluor en bestrijdingsmiddelen, en chemtrails, uitlaatgassen
ook erg gehoorzaam geworden aan de systemen. We staan nog steeds niet op.
We zeggen nog steeds niet ; ik kies niet voor oorlog, ik kies niet voor fluor, ik kies niet voor mazelenprik, ik kies niet voor bespoten voedsel, ik kies niet voor jodium in het zout, ik kies niet voor chemicaliën in mijn medicijnen. Wanneer staan we op? Wanneer zeg je dit allemaal tegen je vrienden en buren.?
Moet IS dan eerst over de Middellandse zee komen? De machten die IS aansturen zijn uit op totale vernietiging. Die machten wonen op westers grondgebied.

j.t
j.t
6 jaren geleden

“Ik zeg dat de CIA en de Mossad achter deze organisaties staan. Er is geen moslim die dergelijke daden zou plegen.” ik zie en hoor toch moslims???

cervantis
cervantis
Reactie op  j.t
6 jaren geleden

Bovendien vechten de moslims dan voor Israel en Amerika?? Dat geloof je toch zelf niet

Evert
Evert
6 jaren geleden

hahaha, wat een trieste jankerd deze vent.
Wederom een voorbeeld van een moslim die weigert de hand in eigen boezem te steken.
De grootste bedreiging voor de wereldvrede is en blijft de gehele fascistische islam, niets meer en niets minder.
Als jullie een hekel aan Amerika hebben moete je consequent blijven een verder geen gebruik meer gaan maken van internet of andere in de VS uitgevonden dingen.

Van Eijk
Van Eijk
Reactie op  Evert
6 jaren geleden

Wat een bijzonder kinderachtige reactie, toch ga ik er op in…

Allereerst geloof ik dat een groot deel van de jongeren die deelnemen aan de strijd van ISIS weldegelijk achter de idealen en daden van ISIS staan. Maar het is bewezen dat de leiding van ISIS getraind is door de CIA/ Mossad.

Abu Bakr al-Baghdadi is Elliot Simon…. Zoon van twee joodse ouders.

Verder is het te belachelijk voor woorden om te stellen dat je maar geen Amerikaanse producten moet gebruiken als je een hekel heb aan Amerika. Dat is het zelfde dat je geen BMW koopt omdat we vroeger oorlog hadden met Duitsland. Of zelfs geen brood meer te eten omdat de Duitsers ook brood aten.

pieter
pieter
Reactie op  Van Eijk
6 jaren geleden

En wie zit dan achter het islamfundamentalisme in Soedan? Hebben CIA en Mossad de sharia-wet in Soedan ingevoerd die o.m. christenen met geweld de koran-onzin oplegt, openbare geselingen uitvoert en handjes kapt?
Evert heeft gelijk aan zijn zijde. Moha

pieter
pieter
Reactie op  Van Eijk
6 jaren geleden

Hebben CIA en Mossad dan in 1983 de sharia in Sudan ingevoerd? Zijn het CIA en Mossad die christenen in Sudan de koran-onzin opdringen, openbare geselingen uitvoeren en handjes kappen.
Mohammedanen zijn niet in staat hun doctrine kritisch te benaderen. Ook al omdat kritiek op het mohammedanisme in Sudan met de dood bestraft kan worden.
Joden en westerlingen de schuld geven van alles wat fout loopt in die contreien is veeeeeeeel veiliger en veeeeeeeeeel gemakzuchtiger.

steem
steem
Reactie op  Evert
6 jaren geleden

de grootste bedreiging voor de wereldvrede zijn voor mij toch de amerikanen , de britten en de zionisten !

Roos terwan
Roos terwan
Reactie op  steem
5 jaren geleden

Dit lijkt me toch wat ver gezocht.De Amerikanen en Engelsen een gevaar voor de wereld vrede?
Dat wij hier in vrede leven kunnen hebben we aan de bevrijding te danken van de Amerikanen en Engelsen die hun leven vaak gegeven hebben om ons te bevrijden.Leg eens uit waar je dat gevaar dan ziet?

Faith
Faith
Reactie op  Evert
6 jaren geleden

Nou ik heb geen hekel aan Amerika of aan Amerikanen hoor,

https://www.youtube.com/watch?v=9SklhXPP3bg

alleen aan die darkies die de hele wereld naar hun hand willen zetten met leugens en achterbaksheid.
Kleuters zijn het, op een dominante manier denken ze hun zin te krijgen maar ze zijn de rede volledig kwijt. door geestesziekten. want normaal gdrag is dit natuurlijk niet. Maar dat cluppie idiots denkt dat ze iedereen bij de ballen hebben en zo is het natuurlijk niet. Axl trekt trouwens nog gewoon volle zalen hoor.

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

Deze man is de hoofddader in de Darfur genocide die zich al zeker tien jaar voltrekt. Honderdduizenden christenen vermoord en vriendjes met Obama’s halfbroer Malik Obama. Als je toch besluit dit als nieuws te presenteren zet dan de context er iig bij.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Omar_al-Bashir

Incognitus
Incognitus
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Dag Ferri,
Ze snappen niet dat voor een moslim die zijn straatje wil schoonvegen, niets beter uitkomt dan te zeggen dat de CIA/Mossad achter de wrede daden zit die ISIS c.s. pleegt. Dan vangt de moslim namelijk twee vliegen in een klap, namelijk de islam wordt dan vrijgepleit, en het Westen wordt gedemoniseerd.
Ik hoop van ganser harte, dat degenen die beweren dat ISIS niet verantwoordelijk is voor zijn eigen daden, maar anderen daarvan de schuld proberen te geven, hetzelfde lot zullen ondergaan als de slachtoffers van ISIS zijn ondergaan.
Namasté!

cindy
cindy
6 jaren geleden

Mee eens dat zeg ik allang dat mossad erachter zit
Die zitten achter heel veel dingen helaas slapen er nog teveel mensen die dat niet door hebben

rida
rida
6 jaren geleden

Religie is nooit de bron van het kwaad geweest en dus ook niet de islam. De bron van het kwaad komt uit de hoeken die anti religie zijn. Geheime genootschappen en dat soort duistere kamers die een groot invloed hebben op deze wereldbol zijn de werkelijke boosdoeners en verantwoordelijk voor deze opgezette poppenkast toneelstukken en het leed wat we in deze wereld hebben. Helaas weten ze goed te manipuleren waardoor het te verklaren is dat er figuren hier zijn die onwetende reacties plaatsen tenzij de elite zelf reacties plaats hier. Maar goed mensen vertikken het om uit te zoeken wat er aan de hand is. De koppigheid en tunnelvisionairen blijven stand houden waardoor de essentie wordt overschaduwd Door zaken die niet relevant zijn. Wil je goed zien open dan eerst je hart om ontvankelijk te zijn zodat je de waarheid steeds meer ziet. Wees open en haal je oordelen weg en kijk goed in wat voor een systeem je leeft. Basis regel is om geen onderscheid te maken tussen ras en nationaliteit. We zijn allemaal rood van binnen en stel als we keken naar dat kleurbloed wat we allemaal gemeen hebben dan gingen we beter met elkaar om en waren we meer verenigd. Omdat we kijken naar het uiterlijk zegt dat veel dat we van nature dingen van buitenaf bekijken. We gaan af op uiterlijk en wanneer we bewondering zien worden we in eens wakker en zien we de innerlijk. Kijk niet niet alleen naar de politiek die zich naar de buitenwereld presenteert maar kijk ook naar de binnenwereld die het organiseert om de buitenwereld te vertonen. Kijk niet naar wat je ziet alleen. Al heb je de beste oplossingen om deze wereld te helpen, er zijn menSen die het in stand moeten houden om continue verdeeldheid te zaaien en dat verpakken en uit pakken en je op tv vertekende beelden en eenzijdige informatie geven over wat je moet geloven en hoe je moet denken. Stel je zElf vragen af vanuit een oprechte en pure gevoel van liefde. Blijf dat doen en herprogrammeer jezelf steeds wanneer je weer zwakker wordt mentaal.

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

“Religie is nooit de bron van het kwaad geweest en dus ook niet de islam”. Nooit? Dan zou ik geen geschiedenis boeken opendoen. De roomse kerk, inquisitie, jihad, vrouwenhaat, kindermisbruik etc. Allemaal gedaan door mensen die er een alternatieve moraliteit op nahouden en dat legitimeren doormiddel van religie. Op dit punt van de geschiedenis met droge ogen beweren dat het slechts een paar nonreligieuze elementen zijn getuigd van weinig inzicht.

“Basis regel is om geen onderscheid te maken tussen ras en nationaliteit. We zijn allemaal rood van binnen en stel als we keken naar dat kleurbloed wat we allemaal gemeen hebben dan gingen we beter met elkaar om en waren we meer verenigd.” Wel schattig dit soort idealisme. Werkt helaas alleen in een niet bestaande utopie waarin iedereen hetzelfde denkt en is. Deze slappe houding tegenover agressieve en vijandige culturen is wat de westerse wereld de kop gaat kosten. Dit idee van maakbaarheid en zogenaamde universele liefde en broederschap. Soms moet je moraliteit laten varen en doen wat nodig is. Helemaal als het religekkies betreft.

rida
rida
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Ferrimassi : Mensen zijn zwak en maken fouten en de mens is niet het religie. Religie in zijn essentie moet je begrijpen. Dat er mensen zijn die geen regels na kunnen leven of eigen idiologie toevoegen zal altijd bestaan. Dus je moet onderscheid kunnen maken tussen de essentie van het religie en de mensen die het uitvoeren.

En niet aan de hand van wat mensen claimen te zeggen dat ze in naam van religie iets doen. Dat zijn aanhangers van bepaalde ideologieën.
Zolang je niet erkent dat er duistere krachten zijn die het plan van de duivel moeten uitvoeren in samen werking met de mensheid blijf jij onder een steen leven.
Vandaag de dag zijn er zoveel mensen wakker geworden en de werkelijke achterlijke mensen met achterlijke culturen zijn degene die dit niet erkennen en mongolisch en apatisch zich laten programmeren door wat hun ”westerse wereld” voor ze voorschotelt. Ik zie jou als achterblijver en daarom ga jij het nog zwaar hebben.
De islam is ten opzichte van het christendom en jodendom het meest actieve religie waarin het licht sterk in stand wordt gehouden door werkelijke moslims en dat heeft invloed op anderen. En dat precies wil de elite uitschakelen omdat niemand in het licht mag schijnen maar een schaap in het duister moet worden. en als je wilt weten waarom dat zo is dan moet je de werkelijke geschiedenis kennen en goed onderzoeken. Het is een diepe diepe operatie wat er gaande is en het is zodanig gespeeld door de elite dat ze de massa mensen altijd voor zijn omdat ze beschikken over diepe kennis over hoe ze zelfs je hele brein weten te manipuleren. En ze hebben je al zo in de macht omdat ze je werkelijke toegang tot het spirituele op slot hebben. en dat kan ik zien aan de hand van jou reactie en instelling. Je bent helaas niet vrij in je mind. Win je ziel terug en onderzoek goed beste pipo.

Je wordt slechts gekoesterd doordat je ego zn zin krijgt en je wordt bevoorraad met alle middelen die je nodig hebt om in het materialisme te vertoeven. Kijk maar om je heen in hoeverre je denkt dat je de betekenis kent van vrijheid van meningsuiting en leeft in democratie. Je leeft in een ilussie brother maar kijk goed en zie in wat er werkelijk gaande is.

En mensen als jou zorgen ervoor dat we niet verenigd blijven omdat ook jij je oordeel niet opzij kan zetten.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  rida
6 jaren geleden

Nou nee, mensen zijn niet zwak en het is wel religie.. In alle drie de oosterse religies is het schrift het woord van god. En deze god is wraakzuchtig en ronduit intolerant. Ik denk dat we beter religieuzen kunnen beoordelen op hun profeten dan op hun blauwe ogen zeg maar. Ze nemen posities in die niet te verdedigen zijn en het word eens tijd dat ze worden geconfronteerd worden met hun collectieve achterlijkheid. Geen begrip meer voor deze fossielen. Mensen die dit barbarisme verdedigen zijn medeschuldig aan deze ellende. Welk licht in de islam huh? vraag me soms echt af op wat voor een planeet islam apologeten leven.. Weg met religie is de weg vooruit en heeft de toekomst. Wellicht ben jij de achterblijver niet ik.

kaas1
kaas1
6 jaren geleden

wacht nou maar jezus komt ons redden

kaas1
kaas1
6 jaren geleden

wacht nou maar jezus komt ons redden
onze god laat ons nimmer in in de steek

ik heb werlijk wonderen gezien meegemaakt

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x