CoronaBuitenland

Dankzij burgerverzet worden in dit vaccinatiecentrum alleen nog 75-plussers geprikt

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

Dinsdag reisden mensen vanuit allerlei plekken in Groot-Brittannië – Wales, Liverpool, Norfolk, Birmingham, Londen, Leicestershire, Derbyshire, Nottinghamshire, Bristol, Dorset, Wiltshire, Hampshire en Sussex – af naar Windsor om een vaccinatiecentrum te bezetten.

De groep onder leiding van oud-politieagent Mark Sexton, liet zich niet wegsturen en bleef zelfs na enkele arrestaties op het terrein om het Windsor Yards Vaccination Centre gesloten te houden. Onder andere leraren, oud-militairen en politieagenten zijn lid van deze groep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kwestie van tijd

Medewerkers van het centrum en de politie kregen bewijs onder ogen waaruit blijkt dat de prikken levensgevaarlijk zijn. De presentatie van het bewijsmateriaal heeft ervoor gezorgd dat er alleen nog 75-plussers geprikt worden in het centrum. Het is een kwestie van tijd voordat de vaccinaties helemaal worden opgeschort.

Vergrijpen

De groep slaagde er eerder in het vaccinatiecentrum van de University of the West of England in Bristol te sluiten. De groepsleden overhandigden aan de politie een lijst met vergrijpen waar de medewerkers van het vaccinatiecentrum zich schuldig aan zouden hebben gemaakt, waaronder wangedrag in openbaar ambt, het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel en doodslag door grove nalatigheid.

Op de dag dat het vaccinatiecentrum werd gesloten, stonden er 300 prikafspraken ingepland. Er zouden vooral kinderen worden gevaccineerd.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Dus, als je de vijfenzeventig gepasseerd bent kan het geen kwaad meer om te prikken? Of is het de bedoeling van deze groep zo snel mogelijk de wereld uit te helpen.

Nelleke
Nelleke
1 jaar geleden

Goed zo,het verzet begint te komen tegen die criminele

Lanie
Lanie
1 jaar geleden

Oja want dan maakt het niks meer uit…..

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Die 75 plussers hebben het ook niet nodig.

Kan zelf gevaarlijk zijn omdat hun immuunsysteen al gecomprimeerd is hetzij door ouderdom en onderliggende complicaties hetzij door clotshots die ze al uitgereikt hebben gekregen.

Het is beter je te richten op vroegbehandeling en supplementen zoals Vit D, Zink, Quercetine, Vitamine C.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x