Mens en Dier

Strijdbare Gideon van Meijeren: ‘Wij zullen nooit zwichten voor tirannen. Wij zullen nooit zwijgen’

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het schaapachtige deel van de bevolking – dat gelukkig steeds kleiner wordt – wordt stelselmatig geïndoctrineerd en gemanipuleerd met angstpropaganda zodat ze maar onderdanig blijven en vooral blijven gehoorzamen. Dat zei Gideon van Meijeren (FVD) vandaag in de Kamer.

En wie fundamentele kritiek durft te uiten op het beleid wordt zoveel mogelijk tegengewerkt of zelfs monddood gemaakt. Gerenommeerde artsen, wetenschappers, tal van andere experts die vanuit hun deskundigheid waarschuwen voor de gevaren van het gevoerde beleid worden met het grootste gemak als kwakzalver weggezet of gecensureerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

En burgers die in collectief verband op vreedzame wijze hun onvrede willen uiten door deel te nemen aan een demonstratie tegen het overheidsbeleid lopen de aanmerkelijke kans om in het ziekenhuis te belanden omdat oppositiedemonstraties aan de lopende band worden neergeslagen door een agressieve oproerpolitie die handelt in opdracht van het bevoegde gezag, aldus Van Meijeren.

Toen heb ik ook heel weinig verontwaardiging gehoord

Hanneke van der Werf (D66) onderbrak zijn betoog. Zij vroeg hem: “Veroordeelt u het geweld tegen de politie en hulpverleners in Rotterdam?” Van Meijeren zei alle vormen van geweld af te keuren, maar voegde daaraan toe dat het niet als een verrassing komt. Van der Werf zei dit niet normaal te vinden. “Het is volstrekt onnodig om politiemensen op deze manier in de steek te laten, wat u en uw partij doet.”

“Na de grootschalige rellen en plunderingen rondom allemaal Black Lives Matter-demonstraties – waarbij complete steden in brand gestoken werden, massale plunderingen plaatsvonden – heb ik ook heel weinig verontwaardiging gehoord vanuit deze Kamer. En op NOS verscheen zelfs een artikel met de titel ‘Protesten in de VS zijn een natuurlijke reactie van mensen die geen uitweg zien’,” antwoordde de FVD’er. Van der Werf droop af.

Lijstje van verboden meningen

Toen Van Meijeren vervolgens stelde dat het regeringsbeleid misdadig is en we het hierbij hebben over ambtsmisdrijven, landverraad, dood door schuld en in het ergste geval zelfs massamoord, greep voorzitter Vera Bergkamp (D66) in. “Ik sta het niet toe dat u mijn collega’s misdadig noemt.”

PVV-Kamerlid Gigi Markuszower beschuldigde de voorzitter ervan het debat te snoeren, waarna andere Kamerleden voor Bergkamp in de bres sprongen. Die kregen daarna de wind van voren. “Het zou u sieren dat u als u zoiets hoort oprecht geïnteresseerd naar de interruptiemicrofoon loopt en zegt: meneer Van Meijeren leg eens uit, welke misdrijven en hoe komt u daarbij? Dat gebeurt allemaal niet. Deze opvatting dat er misdrijven worden gepleegd, moet kennelijk worden toegevoegd aan het lijstje van verboden meningen,” zei de FVD’er.

“Dit soort paniekerige reacties en pogingen om ons te raken, maken ons alleen maar sterker. Wij zullen nooit zwichten voor tirannen. Wij zullen nooit zwijgen. En wij zullen altijd de waarheid blijven benoemen, hoe ongemakkelijk die soms ook is. De waarheid zal zegevieren,” besloot Van Meijeren.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

158 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
2 jaren geleden

Dit zijn leiders. Chapeau??

Nadia
Nadia
2 jaren geleden

Ik word kotsziek als die voorzitster haar bek opentrek bah…akelig mens.

Mua
Mua
2 jaren geleden
"- Waar is de kracht in, broer?
- Macht is in de waarheid."
Woede-boos
Woede-boos
2 jaren geleden

Bergkamp mag ook voor het tribunaal worden berecht, ze heeft het bekend. Zij is een van de duivelse elite!

Back to top button
158
0
We lezen graag je reactie!x