UFO

VIDEO: “Mythische Black Knight-satelliet heeft de aarde bezocht”

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een mythische ‘satelliet die al 13.000 jaar rond de aarde draait’ is onlangs vlak boven het aardoppervlak gefilmd, zo claimen complottheoretici. Beelden van de zogeheten ‘Black Knight-satelliet’ boven Florida zijn op YouTube gezet.

De satelliet zou onlangs ook gefilmd zijn bij het internationale ruimtestation ISS en de maan. Het kanaal Secureteam10 plaatste het beeldmateriaal op internet. In het filmpje is een zwart, vreemd gevormd object te zien dat wordt vergezeld door drie kleinere zwarte objecten.

Een lokale bewoner zou de beelden hebben opgestuurd naar Secureteam. Ze dacht in eerste instantie dat het een kite was, maar kwam er al snel achter dat het om iets heel anders ging. De objecten verdwijnen in de video op een gegeven moment op mysterieuze wijze.

NASA-foto’s uit 1998

Volgens sommige kijkers is hier sprake van een hoax, terwijl anderen ervan overtuigd zijn dat het legendarische ruimte-object is te zien. Tyler Glockner van Secureteam10 ontkent tegenover de Britse Daily Express dat hij nepfilmpjes maakt.

Over dit specifieke filmpje zei hij: “Dit vaartuig lijkt opvallend veel op de Black Knight-satelliet, die ook zou zijn gezien op een aantal NASA-foto’s uit 1998. Het gaat om een buitenaards object dat rond de aarde draait.”

Na de missie van de spaceshuttle Endeavor naar het ISS in 1998 werden een aantal NASA-beelden vrijgegeven waarop de Black Knight te zien zou zijn. Ruimteagentschap NASA zei dat het ging om een thermische deken die tijdens de werkzaamheden aan het ISS verloren was gegaan.

Satelliet, hallucinaties of welkomstboodschap?

Al in 1899 pikte Nikola Tesla radiogolven op uit de ruimte, waarna mensen suggereerden dat ze afkomstig waren van ‘iets buitenaards’. Tijdens experimenten in 1928 in het Noorse Oslo werden dezelfde signalen opgevangen.

In 1954 publiceerden Amerikaanse kranten citaten van Donald Keyhoe, een gepensioneerde majoor die claimde dat de Amerikaanse luchtmacht twee satellieten had gedetecteerd, terwijl er op dat moment vanaf onze planeet nog geen satellieten waren gelanceerd.

In 1960 publiceerde Time een artikel over de lancering van satellieten vanaf de aarde, waarin viel te lezen dat de Amerikaanse marine een donker object had gedetecteerd, mogelijk een spionagesatelliet van de Sovjets, met een hoogst ongewone omloopbaan. Later bleek volgens Time dat het ging om de resten van een luchtmacht-satelliet.

In 1963 zou NASA-astronaut Gordon Cooper de Black Knight hebben gezien in de ruimte, maar de NASA zou hebben gezegd dat hij hallucineerde. In 1973 zou de Schotse onderzoeker Duncan Lunan hebben geclaimd dat de Black Knight 12.600 jaar geleden was gestuurd door aliens van Epsilon Boötis als welkomstboodschap. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x