Het Complot

VIDEO: “Nigeriaanse profeet ontmaskert geheimen van Illuminati”

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nigeriaanse profeet T.B. Joshua heeft op zijn officiële YouTube-kanaal een controversiële video geplaatst waarin hij de duistere geheimen van de beruchte Illuminati zegt te ontbloten. Dat melden Afrikaanse media.

In de video, die al meer dan 160.000 keer is bekeken, is te zien hoe een jongeman wordt verlost van drie demonen. Deze demonen doen onthullingen over de satanische trucjes van de cultus waar veel beroemde artiesten aan verbonden zouden zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Voordat muziek van Illuminati-leden wordt uitgebracht, houden satanisten in geheime kamers over de hele wereld vreemde rituelen, zodat ‘demonen’ de luisteraars kunnen manipuleren. “Als we zingen, verstoren we de geest en de ziel van het menselijk lichaam zodat het alleen nog maar verlangt naar ijdelheid, muziek en seks,” zeggen de demonen in het filmpje. “Deze zielen zullen altijd blijven zoeken naar kroegen, discotheken en bordelen.”

De demonen, die beweren dat Baphomet de ‘baas’ is van de Illuminati, vergeleken het lidmaatschap van deze cultus met het vereren van een satanische kerk. In de video wordt ook duidelijk gemaakt dat bepaalde handgebaren die rappers maken een manier zijn om te laten zien dat je ziel klaar is om te worden overgenomen door demonen.

De video van Emmanuel TV verklaart hoe de Illuminati invloed kan krijgen in iemands leven, waarbij vooral wordt verwezen naar alcohol en drugs. Het alziend oog op het dollarbiljet is bovendien het satanische teken van de Illuminati waar letterlijk miljarden mensen door worden beïnvloed.

Hoewel in de video geen specifieke individuen worden genoemd, wordt duidelijk hoezeer het geheime genootschap de moderne muziekindustrie heeft geïnfiltreerd.

[Bulawayo 24, Nigeriafilms]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack
Jack
9 jaren geleden

In de USA lopen meerdere van deze oplichters rond. Het zijn gewoon acteurs. Ze hebben maar 1 doel. Geld verdienen over de rug van goedgelovigen. I.p.v. de zogenaamde demon uitdrijven staat ie lekker met hem te praten. Geloof en word zalig. Goden en demonen bestaan niet. Liefde en haat is waar het om gaat. Als demonen echt zouden zijn waarom zien we ze dan niet overal, met de illuminatie aan de macht in de wereld? Dat die illuminatie gekken iets geloven wil niet zeggen dat het waar is.

Harry
Harry
9 jaren geleden

Laatste deel vind ik beter dan het eerste deel. Komt een beetje overgeacteerd over m.i.
Neemt niet weg dat de rode draad in het verhaal wel klopt denk ik.

Edwin
Edwin
9 jaren geleden

Persoonlijk heb ik het niet zo op die zelfbenoemde “profeten”….
Ben zelf veel in westafrikaanse landen geweest, over het algemeen zijn het zelf fanatiekelingen die met list en bedrog mensen proberen te “imponeren”met hun goddelike gaves…”wonderbaarlijke genezingen”…duiveluitdrijvingen.
Ze noemen het ook wel “charismatische kerken”…
In plaats van zomaar dit bericht te plaatsen als “bewijs” van de slechte daden van de Illuminati, zou men eens een keer een dieper onderzoek mogen doen naar het fanatieke en dubieuze karakter van veel van dit soort christelijke splintergroeperingen.
De armoe in de landen waar dit soort christelijke groeperingen floreert, is de stuwende kracht achter dit soort bewegingen…natuurlijk zijn er integere mensen ook hier te vinden, maar over het algemeen zijn het helaas toch vaak religiueze fanatiekelingen die geen andere mening dulden.
Zeker 15 jaar met dit soort bewegingen te maken gehad, dus ik weet waarover ik praat.

Veel gelovigen gebruiken tegenwoordig woorden als “Illuminati” of NWO om hun eigen duistere agenda er door te pushen, een beetje hypocriet dus.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De Illuminati’s koesteren ook nog eens genocide-plannen.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x