Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Nigeriaanse profeet ontmaskert geheimen van Illuminati”
VIDEO: "Nigeriaanse profeet ontmaskert geheimen van Illuminati"

VIDEO: “Nigeriaanse profeet ontmaskert geheimen van Illuminati”

De Nigeriaanse profeet T.B. Joshua heeft op zijn officiële YouTube-kanaal een controversiële video geplaatst waarin hij de duistere geheimen van de beruchte Illuminati zegt te ontbloten. Dat melden Afrikaanse media.

In de video, die al meer dan 160.000 keer is bekeken, is te zien hoe een jongeman wordt verlost van drie demonen. Deze demonen doen onthullingen over de satanische trucjes van de cultus waar veel beroemde artiesten aan verbonden zouden zijn.

Voordat muziek van Illuminati-leden wordt uitgebracht, houden satanisten in geheime kamers over de hele wereld vreemde rituelen, zodat ‘demonen’ de luisteraars kunnen manipuleren. “Als we zingen, verstoren we de geest en de ziel van het menselijk lichaam zodat het alleen nog maar verlangt naar ijdelheid, muziek en seks,” zeggen de demonen in het filmpje. “Deze zielen zullen altijd blijven zoeken naar kroegen, discotheken en bordelen.”

De demonen, die beweren dat Baphomet de ‘baas’ is van de Illuminati, vergeleken het lidmaatschap van deze cultus met het vereren van een satanische kerk. In de video wordt ook duidelijk gemaakt dat bepaalde handgebaren die rappers maken een manier zijn om te laten zien dat je ziel klaar is om te worden overgenomen door demonen.

De video van Emmanuel TV verklaart hoe de Illuminati invloed kan krijgen in iemands leven, waarbij vooral wordt verwezen naar alcohol en drugs. Het alziend oog op het dollarbiljet is bovendien het satanische teken van de Illuminati waar letterlijk miljarden mensen door worden beïnvloed.

Hoewel in de video geen specifieke individuen worden genoemd, wordt duidelijk hoezeer het geheime genootschap de moderne muziekindustrie heeft geïnfiltreerd.

[Bulawayo 24, Nigeriafilms]


Vond je dit interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Persoonlijk heb ik het niet zo op die zelfbenoemde “profeten”….
  Ben zelf veel in westafrikaanse landen geweest, over het algemeen zijn het zelf fanatiekelingen die met list en bedrog mensen proberen te “imponeren”met hun goddelike gaves…”wonderbaarlijke genezingen”…duiveluitdrijvingen.
  Ze noemen het ook wel “charismatische kerken”…
  In plaats van zomaar dit bericht te plaatsen als “bewijs” van de slechte daden van de Illuminati, zou men eens een keer een dieper onderzoek mogen doen naar het fanatieke en dubieuze karakter van veel van dit soort christelijke splintergroeperingen.
  De armoe in de landen waar dit soort christelijke groeperingen floreert, is de stuwende kracht achter dit soort bewegingen…natuurlijk zijn er integere mensen ook hier te vinden, maar over het algemeen zijn het helaas toch vaak religiueze fanatiekelingen die geen andere mening dulden.
  Zeker 15 jaar met dit soort bewegingen te maken gehad, dus ik weet waarover ik praat.

  Veel gelovigen gebruiken tegenwoordig woorden als “Illuminati” of NWO om hun eigen duistere agenda er door te pushen, een beetje hypocriet dus.

  34 likes
 2. Ik vind deze site hard achteruit gaan. Eerst die cola onzin (iedereen weet dat er suiker in zit) en nu deze onzin.
  Jammer.

  23 likes
  • Jammer voor jou !Vroeger deden wij alles wat verroest of vastzat schoon en losmaken met Cola.alleen het jammere is dat vastgeroeste denk patronen er niet mee loskomen.Zelf in de frisdrank industrie gewerkt,en na een jaar hard weggelopen.maar dat doe je vanzelf als je weet hoe en wat Dan dit artikel is wel hetgeen in deze werkelijkheid schering en inslag is. Maar zolang je in ontkenning blijf.zal je het pas ontdekken als het in je eigen omgeving gebeurd.of bij jezelf.Alle entiteiten boven deze droomwereld kunnen als zij dat wensen in ieder lichaam stappen ,En zelfs overnemen.De reptielen hebben dat 13000 jaar gedaan.maar zijn sinds bijna een jaar weg.Maar er is nog het een en ander aan duistere energie rond de planeet.Die gevoed wordt door de illuminatie /cabal en hun domme aanhang.Een ding hier is een feit de massa in dit door de duistere kliek geregeerde land wenst gewoon te blijven slapen.Al dondert de hele wereld voor hun ogen in elkaar.

   3 likes
   • Met olijfolie kun je ook va nalles schoonmaken en losmaken. Dat is dan zeker ook rotzooi. Ff om aan te geven dat die analogie van jou niet op gaat los ervan of cola verder ongezond is.

    Waarom ben je precies hard weggelopen?
    Gaat vast op voor veel industrie takken, als je eenmaal weet wat hoe bepaalde dingen er aan toe gaan dat je daar daarna zo je bedenkingen bij hebt. Sinds die uitzending van de keuringsdienst van waarde over L-sisteine oid proef ik als het ware steeds haar als ik brood eet maar tegelijkertijd is dit stofje helemaal geen haar meer en smaakt het daar ook niet naar en de hoeveelheid in brood is zo klein. Dus eigenlijk niet echt iets aan de hand maar het idee is wel sterk aanwezig.

    Als ik dit artikel per definitie serieus zou moeten nemen, moet ik alle profeten serieus gaan nemen toch!? Nee dank u ik heb niks met religie, wat weer hand in hand gaat met profeten, wat gewoon een oeroude vorm van mind control en wetgeving is (ff voor de duidelijkheid religie en spiritualiteit zijn 2 totaal verschillende dingen).

    Het gaat er toch juist om dat we niet zomaar alles klakkeloos aannemen! Dus wel blijven denken hè. Dit verhaal is gewoonweg niet aannemelijk.

    Al die andere zweverige zaken die je aanhaalt alsjeblieft zeg. Dat is allemaal net zo aannemelijk als de onzin die in de bijbel staat. Een boeg lang geleden geschreven door mannen waar zelfs geen profeet aan te pas is gekomen.

    0 likes
 3. In de USA lopen meerdere van deze oplichters rond. Het zijn gewoon acteurs. Ze hebben maar 1 doel. Geld verdienen over de rug van goedgelovigen. I.p.v. de zogenaamde demon uitdrijven staat ie lekker met hem te praten. Geloof en word zalig. Goden en demonen bestaan niet. Liefde en haat is waar het om gaat. Als demonen echt zouden zijn waarom zien we ze dan niet overal, met de illuminatie aan de macht in de wereld? Dat die illuminatie gekken iets geloven wil niet zeggen dat het waar is.

  20 likes
  • Je kan wel hard roepen dat ze niet bestaan omdat jij ze niet ziet… (ik zie ze ook niet)
   Maar genoeg mensen wel en mijn nicht in IRAN is er een van de velen daar,
   eerst was het er een en nou zijn ze er met zijn 3en continu bij haar,
   ze beschrijft ze als niet menselijk uitziend, hebben hoeven als paarden en vreemd scheve ogen.
   het was in de tijd van mijn opa die nu 90 jaar oud is heel normaal om djins (demonen,reptilians.. noem maar op) te zien en in hun tijd waren ze heel goed geinformeerd over deze demonen,
   maar goed er zullen altijd wel mensen zijn die dingen willen ontkennen, ik probeer hiermee niet vast te stellen dat de video echt is of nep… maar dat de boodschap er in KEI HARD EN WAAR IS!!
   en wie dat niet wil inzien is alleen maar jammer voor degene zelf want dan ben je gewoon niet op je hoede.

   4 likes
 4. Waarom gelijk allemaal zo negatief?
  Het gaat erom dat deze man in een zekere zin wel een punt heeft.
  Overigens is het natuurlijk niet zo dat hij letterlijk demonen uit iemands ziel kan halen.

  Wel is het zo dat de populaire artiesten van tegenwoordig satanische teksten/symbolen gebruiken in hun video’s/muziek en dat de illuminati de hele muziekcultuur in de palm van zijn hand heeft. Doe je wat ze van je vragen gebeurt er niks, keer je je tegen ze eindig je als amy winehouse, michael jackson, 2pac en velen anderen die het waagden om de waarheid te onthullen.

  Als je kijkt naar de videoclips van bijvoorbeeld: beyonce, nicki minaj, shakira zou je bijna denken dat je als onderontwikkeld tienermeisje ook zo sletterig, nonchalant en seksistisch moet gaan gedragen om ”erbij” te horen. Want het is toch heel normaal?

  Hoe vaker je iets ziet en of hoort hoe meer je het gaat geloven..

  12 likes
  • Ik vraag me af of het gebruik van satanistische teksten/symbolen voor zover dit ook echt het geval is niet meer is dan stoerdoenerij.

   Of daar dan ook echt satanisme achter zit?

   Is satanisme ook echt zo slecht als met name christenen geloven? Ik refereer dan naar een aflevering van ancient aliens. Waarin wellicht lucifer zich verzette tegen de onderdrukkende machten en de mensheid juist dingen bijbracht wat eigenlijk niet bestemd was voor dit slavenras (Annanaki connectie). Vind niemand anders dat hele verhaal van eden bizar dat kennis als verboden fruit gold!

   En die hele illuminati connectie, mijn buikgevoel zegt dat dit nogal uit de lucht gegrepen is. En zelfs als er een duidelijke illuminati connectie zou zijn dan is het nog alles behalve duidelijk wat zich nu eigenlijk binnen zo’n geheime organisatie afspeelt.

   Die invloeden van clips ed op de jeugd worden net zo zwaar overdreven als dat gewelddadige games zogenaamd agressiviteit in de echte wereld tot gevolg heeft. Waar ondertussen vrij duidelijk van is gebleken dat dit onzin is.

   0 likes
 5. Laatste deel vind ik beter dan het eerste deel. Komt een beetje overgeacteerd over m.i.
  Neemt niet weg dat de rode draad in het verhaal wel klopt denk ik.

  8 likes
 6. Nou nou, dat is wel een HELE slechte acteur, en een HEEL slecht toneelstukje. Keer op keer worden deze charlatans ontmaskerd. Echt tenenkrommend slecht, maar er zijn schijnbaar nog genoeg mensen die gefopt willen worden. Echt treurig.

  8 likes
 7. Ergens kan je kletsen wat je wil, en zeggen dat dit allemaal ongeloofwaardige uitspraken zijn door rare christelijke splintergroeperingen,maar als je op allerlei fotos [en nee, niet allemaal bewerkt volgens mij] en video,s op ze Interwebz hooggeplaatste wereldleiders de zelfde handgebaren ziet maken die je eerder zou verwachten van een doorsnee metalfanaat bij een concert van slayer of metallica, dan is toch de eerste vraag die bij mij opwelt: dafuq is hier gaande?

  7 likes
 8. Dit is wel echt heel erg nep. Als jullie serieus denken dat alles wat in de eerste 24 minuten gebeurd echt is, dan zit ik op de verkeerde website.
  Aan zijn reactie kan je zo ongelofelijk duidelijk zien dat het een waardeloze acteur is..
  Geld klopperij

  5 likes
 9. De Illuminati’s koesteren ook nog eens genocide-plannen.

  4 likes
 10. Hier nog een verbazing wekkende boodschap van Joshua betreffende de Malaysian Airlines MH370 op 28 juli 2013:

  http://www.youtube.com/watch?v=SaEAC-lx2I0

  3 likes
 11. Nigeriaanse profeet ontmaskert geheimen van Illuminati…

  Echt jongens (en meisjes)??? echt????

  Wat hebben jullie daar zitten roken dan want das goed spul dat kan niet anders…

  Goed bezig

  3 likes
 12. Goed om te weten dat veel van wat er voor ons gevoel zo lekker schijnt , evenzo de moraliteit (van een land) zal afbreken . En het is niet alleen de drugs zoals we ze benoemen bij chemische samenstelling , maar ook de kicks krijgen van belangrijke posities, een rang of autoritaire invloed kan de juiste moraal uiteindelijk ernstig aantasten. Onze macht, met en zonder missie , dat smaakt altijd naar meer : slechts zeldzame individuen zoeken in liefde naar meer individuele of maatschappelijke openheid , welke het hoger plan is dan de (nog niet) bekende macht vormen van invloed beogen) Aan de machtswellusteling roep ik op dat de wegen naar een betere samenleving is om niet te doen aan morele afstomping aldus afscheiding , en niemand kent die eindeloze zucht naar meer of beter dan God aldus oordeel groots , door de gave/uw gaven te ontvangen en ook voor mede dienaren uw gave te vergeven .

  2 likes
 13. Die Baphomet culte is volgens mij een wijze van spot van de Illuminuti (voorheen Tempeliers) naar het Christendom toe.

  De Tempeliers, waaruit vrijmetselaars voortkwamen werden vanwege politieke redenen valselijk beschuldigd van het aanbidden van Baphomet en zij werden vervolgens vervolgd, gemarteld en gedood en hun Orde ontbonden. Velen ontkwamen echter naar Schotland.
  Omdat de Katholieke Kerk in die dagen de enige weg naar God was wendden zij zich af van het Chistendom en erkenden slechts het opperwezen in hun loges.

  De destructie van de feodale structuren, christendom en koningshuizen ten gunste van een internationaal opererende orde van machthebbers staat centraal, als geestelijke leidraad voor hun suprematie grijpen zij terug op de Temple Legend.

  Ik heb het idee dat de Baphomet culte een onderdeel is van de ontmanteling van het Chistendom, meer door spot dan concreet geloof in Baphomet.

  1 likes
 14. Van wat ik heb begrepen, is de illuminatie een groepering van wetenschappers die als doel hebben het onstaan van het leven te achterhalen op wetenschappelijke wijze. Dit heeft het vaticaan vanaf het begin van het ontstaan van de illuminatie niet goed gevonden, omdat dit tegen het geloof ingaat. Het vaticaan heeft wetenschappers laten vermoorden van de groepering The Illiminatie doormiddel van het inhuren van huurmoordenaars. Dit heeft een oorlog veroorzaakt tussen de 2 groeperingen. het vaticaan ( het geloof) heeft de grotste invloed van de hele wereld over de bevolking hun regels hun monopolie op de waarheid.

  Het kan best zo zijn dat er allemaal tekens en handgebaren worden gebruikt in video clips en noem het maar op. Dit is naar zijn naar mijn mening alleen maar commercieele stunts. bijvoorbeeld een artiest draagt een pak wat te maken heeft met de (Illuminatie) komt meteen groot in het nieuws komt groot in bladeren. en wat hebben we dan promotie!. Ja, mensen zijn makkelijk manipuleren en goed gelovig.

  Dit is mijn mening en visie.

  1 likes
 15. beetje , heel erg krom , kan alleen positieve aanbevelingen geven , zou beter en transparanter zijn als ook…………denk er over na , hoe dat beter vorm te geven

  0 likes
 16. NineForNews
  kom eens met wat leuke weetjes over christenen
  en meer illuminati
  ik weet dat illuminati slecht is

  0 likes
 17. Interessant filmpje en ook leuk dat er mensen zijn zoals Lucy in de commentaren die wat toevoegen. Er is heel wat te vinden over Illuminati dingen in de muziek industrie en ik vond het voorheen wat vergezocht, maar dat lag eerder aan de slechte youtube filmpjes die in elke pyramide als iets slechts zagen. In die zin werd elk dingetje aangegrepen en kreeg het vaak de invulling van wat men er in wil zien.
  Maar je kunt je ook afvragen waarom sommige artiesten zo lang in die thematiek blijven hangen (Gaga, Katy Perry) en waarom het niet enkele elementen zijn die ze gebruiken om iets nieuw creatiefs neer te zetten. http://vigilantcitizen.com/category/musicbusiness/ is een goede site die daar dieper op in gaat. Je kunt je afvragen waarom Beyoncé het ook doet, iemand die toch niet zo uit is op shock value.
  Het is nu zo overduidelijk ook aanwezig in clips dat de stelling dat sommige artiesten vette Illuminati aanhangers zijn toch wel moet kloppen.

  Ben het ook met Edwin wel eens, maar anderzijds heb ik er ook niet zo’n probleem mee als mensen de behoefte hebben aan zo’n profeet. Zolang er maar geen haat gezaaid wordt. Wel belangrijk is dat mensen door zo iemand in hun eigen kracht komen te staan en dat er geen ‘dependent relationship’ ontstaat waarbij de één de ander nodig blijft hebben.

  Vrienden van mij kennen iemand die zegt God gevonden te hebben omdat deze tegen hem begon te praten tijdens een gebed en voorheen daar niets van moest hebben. Mooi dat zij hem zo accepteren en het fijn voor hem vinden dat hij daar kracht uit put en zichzelf zo als beter mens kan neerzetten.
  Ik heb geen God die tegen mij praat, ik heb een ander pad wat voor mij prima werkt en hetzelfde uitgangspunt heeft: Lief zijn voor de ander en werken naar een betere wereld. En dan kun je beter als één geheel de vragen stellen dan onderling proberen het (naar vermoeden en ervaring) invulling te geven.

  0 likes
 18. Er is geen andere profeet. Er zal geen “nieuwe” profeet komen. De profeet Mohamed ‘vrede zij met hem’ was de laatste en de profeet Hissaa (Jezus de zoon van Maria) ‘vrede zij met hem’ zal terugkeren.

  Zonder reactie te geven op het filmpje. Iedereen heeft zo zijn opvattingen. Er zijn mensen die geloven in stenen/klei gemaakte standbeelden en beschouwen het als God. Vragen zelfs gunsten aan het gemaakte standbeeld. Daar hoef je mij dus niet mee wijs te maken. Ik geloof in een Heer die de aarde en het heelal en alles wat er tussen zit gecreeërd. Die de dag en nacht heeft gecreeërd, het goede en het slechte. De mens zodanig heeft gecreeërd in het meest beste vorm dat zij zelf de keuze kunnen maken voor het goede of het slechte.

  Dat er mensen zijn die de verkeerde keuzes maken, Tsjah!! Vergeet alleen niet dat welke keuze je ook kiest en door wie je ook maar bent beïnvloedt “jij ook zelf verantwoordelijk bent voor je eigen daden/keuzes”

  Mensen denken tegenwoordig veelal met hun ogen en niet met hun verstand. Meestal zijn dat de ‘niet boeken lezers’ of zeer weinig. Kennis komt niet van de tv maar van de boeken. En oordeel zelf zonder beïnvloedt te worden.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...

Trump stelt auteur van boeken over Illuminati aan als lid onderwijscommissie. Ontdek waar hij nog meer over schrijft

Trump stelt auteur van boeken over Illuminati aan als lid onderwijscommissie. Ontdek waar hij nog meer over schrijft

President Trump heeft een auteur van boeken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.