Bewustzijn

Hoe kan de trillingsfrequentie van de aarde worden verhoogd?

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie, die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties wordt vaak over het hoofd gezien, hoewel alles in het leven is doordrongen van vibrerende energie.

Ook de aarde heeft een trillingsfrequentie. Inelia Benz legt uit hoe deze trilling van de aarde kan worden verhoogd.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Door het vinden van je kernfrequentie – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien.

Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.

Bron: YouTube/liloumace

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
henjoe
henjoe
10 jaren geleden

gewoon nog meer van die atoombommen ondergronds laten ontploffen dan worden we ons op den duur heel helder bewust van de trillingsfrequentie op aarde te hoog ligt en Inelia Benz legt uit hoe deze trilling van de aarde kan worden verhoogd??? mag het ietsje minder!!!!

Raymond
Raymond
10 jaren geleden

Hoe kan de trillingsfrequentie van de aarde worden verhoogd? Simpel, alle vrouwen (en ook mannen hoor)op dezelfde tijd hun vibrators aanzetten op het maximum vermogen.

Blup
Blup
10 jaren geleden

De trillingsfrequentie van de aarde verhogen? De aarde redt zichzelf wel hoor! Geen zweefteven voor nodig die ons vertellen wat we zogenaamd moeten.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Ach weer zo’n “feel good praatje”. Zoiets als de Schumannresoantie zal wel bestaan maar om dat nu al te veel als het “ei van Columbus” te presenteren is ook zo’n dwaallicht. Net als dat hele gedoe over die zogenaamde ascentie trouwens. Een uiterst sluw bedacht “new age dwaallicht” om mensen op het verkeerde been te zetten. Het is nog niet eens een hele leugen maar de halve waarheid en daar zit de trick.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x