Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Toeriste maakt foto van geest in Alcatraz
VIDEO: Toeriste maakt foto van geest in Alcatraz

VIDEO: Toeriste maakt foto van geest in Alcatraz

Een Britse toeriste zegt een foto te hebben gemaakt van een geest in de beruchte Alcatraz-gevangenis in San Francisco. De foto gaat intussen het internet rond.

De foto werd in april dit jaar gemaakt door Sheila Sillery-Walsh. Toen ze naar het scherm van haar iPhone keek om de foto te maken in een bezoekersruimte van het cellencomplex, zag ze plotseling de figuur van een vrouw.

Toen ze opkeek was er niets bijzonders te zien, maar ze had er intussen wel een foto van. Sheila wist naar eigen zeggen gelijk dat het om een geest ging. De echtgenoot van de toeriste, Paul Rice, geloofde zijn vrouw eerst niet, tot hij de foto zag. “Ik geloofde nooit in geesten, maar door deze foto ben ik toch gaan twijfelen,” zei hij tegenover de Britse Mail Online. “De kleding en haarstijl van de vrouw op de foto zijn niet van deze tijd. Het lijkt alsof ze van de jaren dertig of veertig is. Ik heb er geen logische verklaring voor.”

De gevangenis van Alcatraz op een eiland in de buurt van San Francisco was tussen 1934 en 1963 één van de zwaarst bewaakte gevangenissen in de Verenigde Staten. In totaal hebben 1545 gevangenen het eiland als standplaats gehad. De beroemdste van hen was Al Capone. Sinds 1973 is de gevangenis opengesteld voor publiek.

Door de jaren heen zijn er regelmatig paranormale activiteiten en geestesverschijningen waargenomen in het complex. De medewerkers van Alcatraz zeggen echter dat er geen geesten op het eiland of in de gevangenis zijn.

[Nieuwsblad]


Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Wanneer hoor je eens iets over geesten in Auschwitz, Buchenwald, Treblinka of andere vernietigingskampen?

  2 likes
  • Omdat er nooit iemand in die kampen is vergast. Mensen moeten eens wat meer van Fred Leuchter gaan zien en lezen want hij heeft er rapporten van gemaakt. Ik vind het wel een onderwerp voor een spooksite.

   7 likes
   • Vergast nee wel bedwelmd en levend verbrand!!Als je dat een spook side wenst te noemen.zelf hele goede vrienden in catowische waarvan er een paar toen hebben kunnen vluchten.Hun kinderen zitten nog steeds met het trauma van hun reeds overleden ouders.

    1 likes
    • Beste Pietje Bell ik ga totaal niet in op Emotie en ik heb zoals je weet met de Vrijmetselarij heel veel gezien en gelezen en ik ben ervan overtuigd dat het de grootste fabel ooit is.

     Oja ik ga ook niet in op vrienden of kennissen die dit of dat “gehoord” hebben.

     0 likes
     • Je zou de claims van Fred Leuchter eens moeten verifiëren en niet zomaar klakkeloos aannemen. Het klinkt nu net alsof je pinkeltje leest en zegt dat kabouters bestaan.

      Het staat geschreven dus het is waar. Wat andere ook zeggen.. Oogkleppen op oren dicht en gaan…

      6 likes
     • Beste Pascal…als vrijmetselaar zoals je dat zef beweerd te zijn, zou jij je moeten onthouden van dergelijke uitspraken.

      0 likes
   • “Mensen moeten eens wat meer van Fred Leuchter gaan zien en lezen want hij heeft er rapporten van gemaakt”.
    En die rapporten bleken op foute aannames en meetmethodes te zijn gebaseerd, je zou eens wat meer moeten gaan lezen van James Roth, Robert Jan van Pelt, Jan Markievich e.a. voordat je klakkeloos de talloze getuigenissen en bewijsmaterialen over deze gruwelen terzijde schuift. Lees “is dit een mens?” van Primo Levi eens.

    6 likes
    • Heel goed van jou Henk maar de namen kan ik al en zeker de heer van der Pelt.

     Ik wens je veel succes met het veiligstellen van die gemaakte leefillusie. Misschien moet je ook eens voor jezelf gaan denken!!

     1 likes
 2. dat is vast en zeker,,clint eastwood,,

  4 likes
 3. Hallo Roy,

  Oogkleppen op oren dicht en gaan…

  Ja zo is het altijd gegaan.

  0 likes
 4. Hoeft geen geest te zijn, kan ook emotionele energie zijn die in die ruimte is opgeslagen.

  1 likes
 5. Beste Robbert,

  Ik ben geen vrijmetselaar en heb dat nooit beweerd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

iPhone

Zo kun je zien of je iPhone stiekem een coronatracker is

Veel Amerikaanse iPhone-gebruikers deden in de afgelopen ...

Archeologen stuiten op 2100 jaar oude 'iPhone' in Russisch Atlantis. Deze vindplaats is een wetenschappelijke sensatie

Archeologen stuiten op 2100 jaar oude ‘iPhone’ in Russisch Atlantis. Deze vindplaats is een wetenschappelijke sensatie

Archeoloog Pavel Leus dacht tijdens opgravingen op ...