Paranormaal

VIDEO: Toeriste maakt foto van geest in Alcatraz

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse toeriste zegt een foto te hebben gemaakt van een geest in de beruchte Alcatraz-gevangenis in San Francisco. De foto gaat intussen het internet rond.

De foto werd in april dit jaar gemaakt door Sheila Sillery-Walsh. Toen ze naar het scherm van haar iPhone keek om de foto te maken in een bezoekersruimte van het cellencomplex, zag ze plotseling de figuur van een vrouw.

Toen ze opkeek was er niets bijzonders te zien, maar ze had er intussen wel een foto van. Sheila wist naar eigen zeggen gelijk dat het om een geest ging. De echtgenoot van de toeriste, Paul Rice, geloofde zijn vrouw eerst niet, tot hij de foto zag. “Ik geloofde nooit in geesten, maar door deze foto ben ik toch gaan twijfelen,” zei hij tegenover de Britse Mail Online. “De kleding en haarstijl van de vrouw op de foto zijn niet van deze tijd. Het lijkt alsof ze van de jaren dertig of veertig is. Ik heb er geen logische verklaring voor.”

De gevangenis van Alcatraz op een eiland in de buurt van San Francisco was tussen 1934 en 1963 één van de zwaarst bewaakte gevangenissen in de Verenigde Staten. In totaal hebben 1545 gevangenen het eiland als standplaats gehad. De beroemdste van hen was Al Capone. Sinds 1973 is de gevangenis opengesteld voor publiek.

Door de jaren heen zijn er regelmatig paranormale activiteiten en geestesverschijningen waargenomen in het complex. De medewerkers van Alcatraz zeggen echter dat er geen geesten op het eiland of in de gevangenis zijn.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
8 jaren geleden

Hoeft geen geest te zijn, kan ook emotionele energie zijn die in die ruimte is opgeslagen.

westbound
westbound
8 jaren geleden

Wanneer hoor je eens iets over geesten in Auschwitz, Buchenwald, Treblinka of andere vernietigingskampen?

pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

dat is vast en zeker,,clint eastwood,,

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Hallo Roy,

Oogkleppen op oren dicht en gaan…

Ja zo is het altijd gegaan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x