Homepagina » Mens en Dier » VIDEO: Vreemd ‘wezen’ met vleugels houdt gemoederen bezig
VIDEO: Vreemd wezen met vleugels houdt gemoederen bezig

VIDEO: Vreemd ‘wezen’ met vleugels houdt gemoederen bezig

De resten van een vreemd gevleugeld wezen in een pot houden de gemoederen op internet sterk bezig. Schrijver Brian Foerster claimt eerder dit jaar in een kantoorruimte in Mexico op de resten te zijn gestuit.

Er zijn röntgenfoto’s van het wezen gemaakt, maar men wil nu ook DNA-onderzoek gaan doen. “Ik ben opgeleid tot bioloog en kan me haast niet voorstellen dat dit nep is,” schreef Foerster onder beelden van het vreemde wezen. “Wat denken jullie?”

De Mexicaanse journalist Jaime Maussan reageert: “Het is een hybride. Dat is erg belangrijk omdat ik denk dat er geheime experimenten worden gedaan. We hebben hier een fysiek lichaam. We kunnen dat fysieke lichaam analyseren en bewijzen dat er een intelligentie achter deze experimenten zit.”

Daarop verschijnt schrijver L.A. Marzulli in beeld, die een man in een laboratoriumjas interviewt over het vreemde wezen. “Het heeft vleugels. We hebben een röntgenfoto van dit wezen en we kunnen de botstructuur zien,” zei de man. “Het is dus geen hoax.”

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
barteljorissie
barteljorissie
4 jaren geleden

Heb je em weer die Maussan, de beruchte hoaxer. Hij probeert nu deze keer met een ander poppetje.
Vorige poging was een poppetje dat slecht inelkaar geplakt was met vissekop en apelichaampje, hopelijk heeftie nu beter werk afgeleverd. Man mot toch wat om zn pensioengat te dichten he.

barteljorissie
barteljorissie
4 jaren geleden

Okay is dus niet het werk van Maussan geloof ik, maar waarschijnlijk van iemand die hetzelfde kunstje flikt.

Loki
Loki
Reactie op  barteljorissie
4 jaren geleden

barteljorissie

Als ik jou was zou ik wat meer informatie zoeken, want dit soort kleine wezentjes worden overal ter wereld gevonden. Of het nou met of zonder vleugeltjes is.
Ook even niet vergeten dat er een mini mensenras Homo floresiensis heeft bestaan (Indonesië).
Die werden niet groter dan een meter.
Dus waarom zou dit ook niet kunnen?

Wim
Wim
4 jaren geleden

Ze bestaan, feeën.

corbison
corbison
Reactie op  Wim
4 jaren geleden

Klopt, roze olifanten en kabouters ook na 1 flesje jenever maar voor de rest gaat alles goed met me dus maak je geen zorgen ( knip oog & sorry dat ik loens )

Wim
Wim
Reactie op  Wim
4 jaren geleden

Ik had Boswandel op.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Gekreeerd in een Buitenaards laboratorium, dit gevleugelde wezen?

In DNA-laboratoria kan je nu 1-maal van alles scheppen; zo kan je ook bijvoorbeeld het ontregeld DNA van criminelen manipuleren, zodanig dat ze crimineel af zijn/worden.

pleiadian
pleiadian
4 jaren geleden

Er zijn diverse gewervelde dieren die vleugels hebben, zoals vogels en vleermuizen. Deze hebben echter allemaal vleugels IN PLAATS VAN armen/voorpoten. Het is evolutionair gezien zeer onwaarschijnlijk dat er wezens zijn die 6 ledematen hebben (2 benen+2 armen+2 vleugels). Dit zou immers een totaal andere bouw van spieren en botten vereisen. Alleen al op die grond vind ik dit verhaal hoogst ongeloofwaardig.

veldhuusen
veldhuusen
4 jaren geleden

gewoon een vleemuis familie met een gezicht dat iets op de mens lijkt verder niets bijzonders. Ik weet dat al veel langer.

rocinante
rocinante
4 jaren geleden

Gelukkig is die hybride maar enkele centimeters groot. En dat zou dan onze Aarde moeten gaan veroveren. Mijn oom had maat 56 van schoen.

Sjaak
Sjaak
4 jaren geleden

Dit soort wezen krijg je wanneer je gevallen engelen met insecten/ dieren kruist. Book of jasher spreekt erover. Verder is het algemeen bekend dat gevallen engelen zich ook onder de mensen voortplante waardoor er reuzen ter wereld kwamen. Tenslotte zou men er goed aan doen de folk lore en sprookjes te bestuderen….hoe komen mensen op de ideeen van elfjes of reuzen….weet dat het ergens vandaan komt…

sebas0570
sebas0570
4 jaren geleden

Er zijn ook andere mini gemummificeerde ‘entiteiten gevonden (zonder vleugels) Die zijn bij een Amerikaanse Universiteit onderzocht en ook door forensische onderzoekers waar alles op film en papier is gedocumenteerd. Waar is hier het bewijs, er word wel over gel*lt maar ik zie het niet..
Een hoek waar vaak HOAXER berichten vandaan komen.
Als je iets van mensen en dieren snapt kan je zien dat de verhoudingen niet kloppen, dit wezen had nooit kunnen vliegen met zo’n bodymass. Zoiets heeft vleugels van minimaal 450mm nodig om in de lucht te blijven, aan die 2 stokkies achterop?
Lijkt me eerder een opgeknipte vleermuis met een koppie erop geplakt van bijvoorbeeld een dwergzijde aapje/Pygmee-oeistiti of zoiets…

Eduard
Eduard
4 jaren geleden

Of het waar is of fake, weet ik niet. Wel is het zo dat er op gebied van transhumanisme en DNA behoorlijk geëxperimenteerd wordt. Vooral in landen met een wetgeving die op dit gebied ver achter loopt op die van ons. In Europa mag veel niet, maar daar wel. Vragen over of dit evolutionair gezien wel kan of klopt, is hier dus niet van toepassing. Maar dat er in het geheim geëxperimenteerd wordt is een feit. Wie dat niet gelooft is dom, eigenwijs en naïef.

Twee interessante clips op dit gebied:
https://www.youtube.com/watch?v=U7r3EL-bzs8
https://www.youtube.com/watch?v=8il-Cbg60Zo
https://www.youtube.com/watch?v=tC_S0iUwFXE

x

Check Also

arts

Jonge arts raakt verlamd na coronavaccin van Pfizer, familie luidt noodklok

In Mexico is een jonge arts verlamd ...

arts

Mexicaanse arts belandt op IC na coronavaccin Pfizer

Een Mexicaanse arts uit de noordelijke deelstaat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x