Buitenland

VIDEO: Cheney, Murdoch en Rothschild boren illegaal naar olie in Syrië

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het bedrijf Genie Energy boort in Syrië naar olie. En dat is in strijd met internationale wetten. Ten eerste verkreeg Genie Oil and Gas de exclusieve olierechten niet van Syrië, maar van Israël. Dat komt omdat er wordt geboord in een gebied dat bekend staat als de Golanhoogten en dat door de Israëli’s wordt bezet.

Die bezetting alleen al is in strijd met internationale wetten. De olieboringen die er nu worden gedaan zijn in strijd met de Vierde Geneefse Conventie van 1949. Desondanks is Genie Oil niet van plan de boringen te staken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Nog machtiger

Maar waarom komen ze hiermee weg? Aan het hoofd van de operatie staat Effie Eitam, een Israëlische oud-legercommandant. Tussen 2003 en 2009 was hij lid van de Knesset, het parlement van Israël. Het liefst ziet hij alle Arabieren uit Israël verdwijnen. Hij noemt ze een ‘kanker’ die de democratische staat Israël ondermijnt.

Deze machtige politicus is de drijvende kracht achter de olieboringen in Syrië. Maar zijn compagnons zijn nog machtiger. Tot de investeerders van Genie Oil behoren bijvoorbeeld niemand minder dan Dick Cheney, Rupert Murdoch, Lord Jacob Rothschild, ex-CIA-directeur James Woolsey, ex-minister van Financiën Larry Summers, ex-gouverneur van New Mexico Bill Richardson en andere Amerikaanse oud-politici.

Fortuin

Stuk voor stuk investeren ze in Genie Oil. En stuk voor stuk verdienen ze een fortuin aan de olieboringen in een door oorlog verscheurd Syrië. Het is dan ook niet verrassend dat het project geheel volgens plan verloopt.

In plaats van Syrië te helpen door middel van geld of voedsel, stelen deze westerse miljardairs en hun trawanten olie die eigendom is van Syrië.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

En als Syrië weer tot rust komt dankzij Putin, mag Israël Syrië terug betalen voor alles wat ze van hun hebben geplunderd en gestolen!

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

En opnieuw regeert hier de hebzucht!

Pietje Bell
Pietje Bell
7 jaren geleden

Onzin omdat de wereld niet om geld draait maar om ons bewustzijn. Alles draait nu om ons bewustzijn!!!

Drie
Drie
7 jaren geleden

Ik dacht dat die roth dood zijn
Hoe veel zijn er nou van
Ik hoop wel dat die mensen in Syrië rust zullen krijgen genoeg geweest

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x