Gezondheid

VIDEO: “Wat iedereen zou moeten weten over amalgaamvullingen”

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het leven van de 14-jarige Brian Peddicord veranderde na een bezoekje aan de tandarts. Hij werd snel moe en kon zich moeilijk concentreren. Hij kreeg zelfs suïcidale gedachten. Tien jaar later zocht Brian op internet naar manieren om van acne af te komen, toen hij op een website kwam waar werd beweerd dat de behandeling waarschijnlijk niet zou werken in combinatie met amalgaamvullingen.

Na enig onderzoek besefte Brian dat de vermoeidheid, concentratieproblemen en vreemde smaak in zijn mond samenvielen met het tandartsbezoek waarbij hij tien amalgaamvullingen had gekregen. Nadat hij drie vullingen had laten verwijderen, werden de problemen al een stuk minder.

Amalgaamvullingen zorgen ervoor dat kwik en kwikdamp vrijkomen in het lichaam. Kwik kan het zenuwstelsel, het immuunsysteem en het voortplantingssysteem aantasten. Het kan ook schade toebrengen aan het brein, hart, de nieren en de longen.

Kwik bindt zich aan seleen, waardoor het niet langer de strijd kan aangaan met kankercellen. Veel processen in het lichaam zijn afhankelijk van zwavel. Kwik bindt zich aan zwavel waardoor het zijn werk niet meer kan doen.

Doordat kwik zich bindt aan eiwitten is het afweersysteem niet goed in staat om kankercellen te onderscheiden van normale cellen. Soms worden gezonde cellen aangevallen, terwijl kankercellen blijven groeien. Kwik wordt gevonden in tumoren en speelt een belangrijke rol bij verschillende kankersoorten.

Kwik zorgt voor een zuurstofarme omgeving, waardoor de schimmelinfectie candida gemakkelijk kan optreden. Amalgaamvullingen kunnen worden verwijderd of vervangen, maar het is belangrijk dat je dit laat doen door een gekwalificeerde tandarts.

Een gezond dieet, bestaande uit vers en rauw voedsel, zorgt ervoor dat kwik en andere zware metalen uit je lichaam gefilterd wordt. Zowel knoflook als koriander helpen kwik uit het lichaam te verwijderen.

[NaturalNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
8 jaren geleden

Ik heb altijd mijn bedenkingen gehad over het verwijderen van tandsteen want dat is het eerste wat de tandarts doet als je op de stoel gaat liggen. Want is het niet zo dat tandsteen de tanden juist beschermd?
Ja toch.. vroegaah waren er toch geen tandartsen en had iedereen gewoon z’n tanden toch nog.
En de natuur geeft je toch niet voor jan met de korte achternaam tandsteen, dat heb je toch voor een reden.

Volgens mij halen ze expres het tandsteen weg zodat je tanden er juist niet beter op worden en je JUIST gaatjes krijgt. Dit is natuurlijk heel goed voor de portemonnee van de tandartswereld.
Ook merkte ik op dat hoe vaker je de tandenpoets met tandpasta poetst hoe meer gaatjes je krijgt, dat is toch vreemd. En die mensen zich maar suf poetsen de hele dag, en die gaatjes bleven maar komen.. ik denk dat die tandartswereld één grote leugen is, en wij maar blijven dokken.

Jan
Jan
8 jaren geleden

Bij iedere bezoek aan de tandarts is tandsteen verwijderd, zeer gevoelig tandvlees en soms een tand losje.
Daarna ben ik EM-X tandpasta gaan gebruiken en heeft daarna nooit meer deze problemen gehad.
Mijn tandarts was zeer verbaast en vroeg mij naar de oorzaak. Ik vertelde hem over de EM-X tandpasta en bestelde bij mij 6 tubes. Na een jaar vroeg ik hem hoe de tandpasta is bevallen. tot mijn verbazing wilde hij er niet over praten.
Ik denk dat hij zich realiseerde dat dit product hem veel minder werk gaat opleveren.
Van andere gebruikers weet is dat het o.a. Tandwortel ontsteking geneest.

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

@lyra
Nee, tandsteen beschermt de tanden niet. Het is een afzetting van mineralen uit het speeksel die een steeds grotere koek op de tanden vormt. Dat de natuur het geeft en dus wel goed zal zijn is natuurlijk kortzichtig… de natuur geeft ook dodelijke ziekten en gierende infecties.

Uiteraard zitten meer dan 2 miljoen tandartsen wereldwijd in hetzelfde complot, dat spreekt toch voor zich!

pietje
pietje
8 jaren geleden

Jan waar haal ik deze tandpasta ???? Klinkt heel goed !

Groetjes
Pietje

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x