Archeologie

“Jezus was getrouwd met prostituee en kreeg twee kinderen met haar”

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jezus was getrouwd met een prostituee, Maria Magdalena, en kreeg twee kinderen met haar. Deze verrassende onthulling komt voort uit een verloren ‘evangelie’ van meer dan 1000 jaar oud. Het manuscript is vertaald uit het Aramees nadat het was opgedoken uit de Britse nationale bibliotheek.

De tekst onthult zelfs de namen van de kinderen en of ze nog nakomelingen hadden. Er gaan al eeuwen geruchten dat Jezus een relatie had met een vrouw van lichte zeden. Het viel theologen op dat Maria Magdalena vaak wordt genoemd in de bestaande evangeliën.

Uit de bestaande evangeliën kan worden opgemaakt dat Maria Magdalena op belangrijke momenten bij Jezus was, zoals bijvoorbeeld zijn wederopstanding. Lucas omschreef haar als een ‘zondige vrouw’.

Experts Barrie Wilson en Simcha Jacobovici vertaalden het Aramese manuscript – waaruit ook zou blijken dat het verhaal van Jozef en Maria niet klopt – en zeggen dat Magdalena getrouwd was met de Messias.

Dertien jaar voor zijn dood zou er een aanslag zijn gepleegd op Jezus. Germanicus, de zoon van keizer Tiberius, wilde namelijk zelf met Maria Magdalena trouwen. Aanstaande woensdag worden tijdens een persconferentie meer details over het manuscript bekendgemaakt.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
7 jaren geleden

Of Jezus nu wel of niet heeft bestaan, doet er voor mij niet toe.
Wat ik wel frappant, en inconsequent vind, is dat de ENE keer deze site met een artikel komt
om te bewijzen dat Jezus NIET heeft bestaan, en nu wordt er beweert dat ie WEL heeft bestaan…
Raar

hendrie
hendrie
7 jaren geleden

De naam zegt het al Theo-loog. Maria magdalena is het beeld van, het afkerige juda dat hoerreerde met met andere goden. Als jullie überhaupt de bijbel kenden zouden jullie dit nooit plaatsen. Wat betreft andere schriften die gevonden worden, daar wordt in de bijbel voor gewaarschuwd. En het blijft voor die mensen gesloten die geen geloof hebben. Nee dan zou ik veel liever geloven in een onbekend ras die ons in zijn vliegtuigjes komt ophalen van deze verrotte planeet.

Captain Biff
Captain Biff
7 jaren geleden

Ik heb niks tegen Jezus hoor,

maar discussie hierover vind ik onderhand zó jaren nul!

Ronny
Ronny
7 jaren geleden

alles binnen het geloof hangt van leugens en bedrog aan elkaar. ik begrijp dat die mohamed ook kinderen van 9 jaar oud bezwangerde dus om nu te zeggen dat dit allemaal zo zalig makend is…….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x