Homepagina » Archeologie » “Jezus was getrouwd met prostituee en kreeg twee kinderen met haar”
"Jezus was getrouwd met prostituee en kreeg twee kinderen met haar"

“Jezus was getrouwd met prostituee en kreeg twee kinderen met haar”

Jezus was getrouwd met een prostituee, Maria Magdalena, en kreeg twee kinderen met haar. Deze verrassende onthulling komt voort uit een verloren ‘evangelie’ van meer dan 1000 jaar oud. Het manuscript is vertaald uit het Aramees nadat het was opgedoken uit de Britse nationale bibliotheek.

De tekst onthult zelfs de namen van de kinderen en of ze nog nakomelingen hadden. Er gaan al eeuwen geruchten dat Jezus een relatie had met een vrouw van lichte zeden. Het viel theologen op dat Maria Magdalena vaak wordt genoemd in de bestaande evangeliën.

Uit de bestaande evangeliën kan worden opgemaakt dat Maria Magdalena op belangrijke momenten bij Jezus was, zoals bijvoorbeeld zijn wederopstanding. Lucas omschreef haar als een ‘zondige vrouw’.

Experts Barrie Wilson en Simcha Jacobovici vertaalden het Aramese manuscript – waaruit ook zou blijken dat het verhaal van Jozef en Maria niet klopt – en zeggen dat Magdalena getrouwd was met de Messias.

Dertien jaar voor zijn dood zou er een aanslag zijn gepleegd op Jezus. Germanicus, de zoon van keizer Tiberius, wilde namelijk zelf met Maria Magdalena trouwen. Aanstaande woensdag worden tijdens een persconferentie meer details over het manuscript bekendgemaakt.

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ronny schreef:

  alles binnen het geloof hangt van leugens en bedrog aan elkaar. ik begrijp dat die mohamed ook kinderen van 9 jaar oud bezwangerde dus om nu te zeggen dat dit allemaal zo zalig makend is…….

  7 likes
  • duitinzakje schreef:

   @Ronnie: Leugen en bedrog zitten in de mens – in de ene iets meer dan in de andere.

   Maar om nu te zeggen dat religie allemaal leugen en bedrog is…. Wel eens gehoord van het marxisme, communisme? Dat was leugen en bedrog vanaf de allereerste seconde. marx was een mensenhater die de hele mensheid – behalve natuurlijk de eigen incrowd – wilde uitroeien of anders tot slaaf maken. Allemaal verpakt natuurlijk in schijnheilige praatjes van ‘goed doen voor de mens’. Haha, laat me niet lachen zeg! 65 miljoen doden – Christenen vooral, omgebracht op de meest duivelse manieren denkbaar en dat alles binnen nog geen vijftig jaar.

   En wat dacht je van de leugenachtigheid van onze seculiere overheid? Of van de moderne wetenschap? Wat dacht je van hollywood en de entertainment industrie?

   Ronnie, wat jij niet begrijpt, of niet wil begrijpen, is dat leugenachtige mensen als marx jou vertellen dat God niet bestaat, maar zelf de duivel aanbidden.

   Buadelaire heeft al eens gezegd: ‘de slimste truc van de duivel is dat hij ons laat geloven dat hij niet bestaat’.

   Omdat de moderne mens God dood heeft verklaard en dus geen energie meer investeert in God, heeft de duivel kans gezien al die energie naar zich toe te trekken. De gemiddelde mens heeft dat niet in de gaten, maar al die stompzinnige dance events die je vandaag de dag hebt en waar al die mensen als klonen het duivelsteken maken, zijn allemaal erediensten aan de duivel. Oorlog, abortus en euthanasie zijn eveneens offers aan de duivel. Al die energie gaat naar de prins van het kwaad. Daarbij worden al die mensen allemaal vastgehouden in hun lagere regionen. Terwijl de mens ook en vooral een spiritueel wezen is dat naar het hogere streeft.

   We moeten juist weer meer religie in de wereld brengen. God bestaat echt! Maar als jij verkiest hem geen aandacht en energie te geven…, het is aan jou, je bent geboren met een vrije wil. Maar ga nu niet religie en geloof wegzetten als leugen en bedrog. Religie probeert de mens juist hogerop te tillen.

   Nog een citaat van de man die wel wordt gezien als een van de stamvaders van de wetenschap – uit de tijd dat wetenschap nog werd aangestuurd door wijze mannen. ‘De man die oppervlakkig denkt, verwerpt God, maar de man die werkelijk diep nadenkt kan niet anders dan bij God uitkomen.

   26 likes
   • Luc schreef:

    duitintzake……..Mooi dat je in GOD geloofd maar…………… Waar komt die God vandaan en wie heeft hem geschapen?????

    6 likes
    • duitinzakje schreef:

     @Luc:

     Je gelooft of je gelooft niet. Een gelovige hoeft niets te bewijzen. Dat kan hij ook niet. Je ervaart God in je leven of niet. Een belangrijk aspect van geloven is nu juist het Mysterie te erkennen zonder het intellectueel te willen begrijpen laat staan bewijzen.

     Ken je dat verhaal van Augustinus, een van de kerkvaders? Hij was behalve gelovige n.l. ook wetenschapper. Hij wilde voor zichzelf het Mysterie van God ontsluieren en trok daartoe voor langere tijd de woestijn in om te vasten en te bidden in de hoop een hoger bewustzijn te ervaren en achter het grote geheim te komen. Op een zeker moment ziet hij een jochie van een jaar of zes op het strand een diepe kuil graven en die vervolgens met water vullen. Het jochie sjouwt en sjouwt en sjouwt met emmers zeewater, het gaat maar door. Augustinus gaat op zeker moment naar het kind toe en vraagt wat hij doet. ‘Ik schep de zee in mijn kuil’ antwoordt het jongetje. ‘Maar kijk nu eens naar de zee en dan naar je kuil’ reageert Augustinus, ‘denk je dat je dat lukt?’ ‘Natuurlijk niet’ antwoordt het jochie. ‘Net zo min als het jou lukt het Mysterie te achterhalen en te begrijpen.’ Daarop verdween het jongetje, de kuil en de zee.

     Zie je, beste Luc, behalve het brein heeft de mens ook een HART en dat hart heeft zo zijn eigen intelligentie.

     De wetenschap heeft zichzelf de opdracht gegeven met keiharde bewijzen te komen, en tot dusver heeft de wetenschap nog niet hard kunnen maken dat God niet bestaat.

     Ik heb dus het recht U te vragen naar bewijzen voor het niet bestaan van God.

     18 likes
     • Zoidberg schreef:

      @duitinzakje:
      Je kunt niet wetenschappelijk bewijzen dat iets NIET bestaat, je kunt alleen maar wetenschappelijk bewijzen dat iets WEL bestaat.
      Je ‘intelligente’betoog slaat derhalve nergens op….

      5 likes
     • Tim H schreef:

      Dat is mooi verstandig en intelligent gezegd!

      2 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Dan heb ik het recht om te vragen of u kunt bewijzen NIET de duivel te zijn…

      0 likes
   • Dr. Why schreef:

    Marx had anders wel gelijk hoor: geloof is opium voor het volk. Dat de gelovigen dat niet zo fijn vinden spreekt vanzelf, dat kost hen macht. Gelukkig maar dat de kerk hier niet zo veel invloed meer heeft.

    Ik ga niet ontkennen dat er onder het communisme in Rusland verschrikkelijke dingen gebeurd zijn. Maar ga nou niet lullen over de adel in Rusland, waar het volk het veel beter had, als slaaf. Om nog maar te zwijgen over de gruwelen die de kerk en geloof in het algemeen tot op de dag van vandaag bewerkstelligen.

    De dag dat geloof verdwijnt, zal de dag zijn dat de mensheid een trede hoger staat op de ladder der beschaving. Maar die dag is nog ver af…

    Religie houdt mensen dom. Zie maar naar al die radicale moslims en de bijbelbelt idioten in de VS. Onderwijs is zeker geen prioriteit, omdat mensen die nadenken al dat geloof verwerpen.

    5 likes
    • duitinzakje schreef:

     @ Dr. Why:

     Oh ironie! Marx was natuurlijk afgunstig op die gelovigen die op eigen kracht en met de hulp van God in hogere sferen konden geraken.

     De arme man was zelf een opiumverslaafde zoals zoveel van die negentiende eeuwse atheïstische intellectuelen. De Sassoon bankiers in China hebben daar grof geld aan verdiend. Het grote gat in de ziel van die satanisten dat ontstond omdat ze zich van God hadden afgekeerd, moest worden gevuld met opium en pornografie en andere verslavende zaken.

     Marx heeft naar alle waarschijnlijkheid Het Kapitaal niet eens zelf geschreven. Daarvoor was hij veel te ver van de wereld af. Het Kapitaal is door de Rothschilds in Londen geschreven en hebben die opiumsnuiver als front gebruikt. Anders liep het meteen al te zeer in de gaten dat die hele Russische Revolutie door hen gewild werd. De tsaar weigerde een centrale bank en moest daarom uitgeschakeld worden.

     Informeer je nu eens naar de ware achtergrond van het communisme en hoe dat via Wall Street – Schiff – door de Rothschilds is betaald, d.w.z. de Amerikaanse belastingbetaler heeft het uiteindelijk bekostigd. De Fed, de centrale bank van Amerika, was in 1913 opgericht en in dat jaar moesten de Amerikanen voor het eerst in de geschiedenis van het land inkomstenbelasting betalen. Die dollars vloeiden in de kas van de Fed en dan via de Wall Street trucs van Schiff naar de revolutioneren in Rusland. Revolutioneren overigens die bijna allemaal uit de VS kwamen.

     4 likes
   • peter schreef:

    Duitinzakje, als je al zo vrij bent om stalins doden toe te schrijven aan marx, wil je dat ‘gegeven’ dan tenminste ook in de context zetten die opdoemt als je de gigantische aantallen doden uit naam van het christendom erbij haalt? En schrijf je die aantallen dan ook toe aan god ipv de kerk?

    4 likes
    • duitinzakje schreef:

     @Peter: Die vlieger gaat niet op.

     De communistische/bolsjewistische doden alleen toeschrijven aan Stalin. Het grote moorden was al begonnen nog voor Stalin aan de macht was. De revolutie zélf was een ‘feest’ voor de Christen haters. Als eerste werden de tsaar en zijn familie, aristocraten, priesters, monniken, kunstenaars, intellectuelen, schrijvers, hogere militairen, kortom het intellectuele kader, compleet uitgemoord en afgeslacht. De arme Russen bleven letterlijk ‘onthoofd’ achter waardoor er geen georganiseerd verzet meer mogelijk was tegen de satanistische bolsjewieken. Trotsky heeft verlekkerd uitgeroepen dat ze van Rusland één grote ‘witte slaven plantage’ zouden maken.

     Marx was een satanist die in zijn jonge jaren een dichtwerk – nou ja, dichtwerk? – heeft geschreven waarin hij zijn walging uit van alles wat met God, God’s Schepping en Christendom te maken heeft. Daarin roept hij ook al uit dat hij de Schepping naar de gallemiezen wil brengen: ‘oulanem’ heet dat walgelijke brouwsel. Google maar eens met Marx was a satanist.

     Ook Lenin wist van moorden en dood en verderf zaaien. Die gaf opdrachten aan zijn moordbrigades het telefoonboek open te slaan en willekeurig mensen aan te wijzen die vervolgens van kant werden gemaakt. Soms ook werden sportclubs of vereningingen in zijn geheel afgeslacht. De ene dag kon het de plaatselijke tennisclub zijn, de volgende de verkenners of het dameskoor.

     De communisten hadden God en geloof tot ‘opium voor het volk’ gedegradeerd en de ‘wetenschap’ tot hun godje gemaakt. Wetenschap hield zich in die tijd – na Darwin – bezig met eugenetica en betere mensen en mindere mensen. De ‘betere’ mens had het recht, zelfs de plicht, de ‘mindere’ mens – de ‘beast people’ – aan de leiband te leggen. Evolutie hé?

     ‘The Bolsheviks began a type of mass killing not seen before in Russia. The loss of life between 1917 and the NAZI invasion of 1941 cannot be measured precisely. Estimates vary, with figures ranging from a conservative 20 million to upwards of 60 million.’ John Gray: The Immortalization Commission, p. 184.

     ‘[…] the Bolsheviks executed more people in their first FOUR years of power than the Romanovs did in all their 300-year history. The methods of execution were eclectic. Crucifixion, sexual mutilalion and impalement, dismembering, stoning, skinning, freezing, scalding, and burning to death were common.’ Idem, p. 185.

     En waar heeft u de cijfers over de moorden door de Christenen? Leugens n.l., allemaal leugens in de wereld geholpen door dezelfde Christen haters als hierboven.

     3 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Er zijn genoeg bewijzen dat christenen vele volkeren over de kling hebben gejaagd. Het is zelfs zo dat, nadat het christendom staatsgeloof werd in het Romeinse rijk, andersdenkenden vanaf dat moment werden vervolg. Kortom, de vervolgden werden de vervolgers. En oja, er is ook historisch bewijs dat christenen in Engeland en Spanje Joden over de kling hebben gejaagd, Joodse omroep…

      2 likes
     • Vincent schreef:

      Het is waar wat je schrijft, mijn opa is gevlucht uit het oostblok en heeft bewijs van lijstjes van mensen die afgemaakt moesten worden door de aanhangers van Stalin. Stalin open de schuren was toen de leus. Alsof welvaart niet voorkomt uit arbeid maar een algemeen goed dat vooral verdeeld dient worden. Grt,

      0 likes
   • Route schreef:

    ben blij dat je veel wijsheid inzicht aan de dag brengt ,God heeft zijn zoon Jezus naar de wereld gebracht ,om vergeven van onze zonden ,ene dat je moet vragen ,simpel iedereen weet wat goed of kwaad is .lees de bijbel ,of het boek praktisch geloven ,de uitdaging van je leven .leef nu te volle geloven is nog nooit slecht geweest ,hoop ,vreugde ,liefde broeders en zuster draag het uit ,de dag komt voor iedereen dat leven stop .en geef dan maar rekenschap …

    3 likes
  • peter schreef:

   Kinderen van 9 bezwangeren, dat geloof je toch alleen als je het heel erg graag wil geloven? 😉

   15 likes
  • Lyra schreef:

   Eerst was er Jezus en daarna was er pas religie! Religie (geloof) en Jezus hebben niks met elkaar te maken.

   7 likes
 • Edwin schreef:

  Of Jezus nu wel of niet heeft bestaan, doet er voor mij niet toe.
  Wat ik wel frappant, en inconsequent vind, is dat de ENE keer deze site met een artikel komt
  om te bewijzen dat Jezus NIET heeft bestaan, en nu wordt er beweert dat ie WEL heeft bestaan…
  Raar

  29 likes
  • IIS schreef:

   Kijk waar de artikelen vandaan komen, namelijk uit verschillende bronnen. En is het dan niet goed dat deze site de verschillende artikelen met verschillende onderwerpen de lezer, de betrachter en de reageerder zelf laat oordelen over wat (eventueel) wel of niet waar kan zijn of hoe het verleden, heden of de toekomst kan zijn.

   Het eenzijdige en het vooraf gewogen prediken volgens de rechtlijnige boekjes, wetten en regels zoals in gebedsruimtes, in de politieke arena’s of zelfs op tv, is dat wat het moet zijn? Eén standpunt innemen of niets innemen en alles open laten en objectief voorschotelen en de mensen zelf een oordeel laten vellen die daarop vervolgens weer kunnen reageren en over kunnen discussiëren, is dat niet beter en oprechter en brengt dat juist mensen op andere ideeën en krijg je gedachten en meningen gevormd vanuit eigen visies samen met anderen. Ik ben persoonlijk het eenrichtingnieuws en denken meer dan zat, laat alles maar voorbij komen, hoe bizar en absurd sommige zaken ook mogen lijken, laat het maar zien.

   Of Jezus heeft bestaan en met een hoer leefde, wie weet. Ik ben niet religieus, maar zie het als een verhaal met vooroordelen rond Jezus die kon vergeven of het zelf ook wat losser zag en over hoeren die slecht zouden zijn. Wat is uiteindelijk een hoer? Is een vrouw die voor een one night stand een man oppikt in de kroeg geen hoer, omdat ze zich niet laat betalen? Zou eerder zeggen dat ze dom is, want plezier maken en je er voor laten betalen kunnen volgens mij heel goed samengaan. En moet een man, vrouw, een mens niet zelf uitmaken wat te doen met lijf en leven, ook als het nodig is, om erachter te komen wat goed of slecht is? Jezus is hier een symbool geworden van vergeving of Maria Magdalena was onwijs aantrekkelijk of een lust voor het oog die zelfs Jezus niet kon weerstaan. Ook het afschilderen van vrouwen als hoer of minderwaardig object, en zeker door mannen die vrouwen zien als mindere, is zeer vernederend en middeleeuws, alsof de man een haar beter is dan de vrouw die altijd de mindere in veel verhalen lijkt te zijn.

   Ik persoonlijk vind hoeren oprechter in hun optreden, natuurlijk afhankelijk van de situatie en op degene na die huis, kind en haard hebben verwaarloosd of verlaten, dan doorsnee vrouwen die onschuldig ogen, maar op geraffineerde wijze proberen mannen ‘uit te kleden’. Alleen heeft fysiek contact natuurlijk ook met liefde te maken, althans dat is mijn mening en is fysiek contact zonder liefde een lege aangelegenheid. In mijn jongere, vrijgezelle leven hebben veel vriendinnen bij mij de revue gepasseerd maar het gaf mij geen voldoening, omdat de liefde, houden van en warmte ontbrak, en geven dergelijke losse verhoudingen geen goed gevoel. Seks is leuk, is lekker, maar geeft geen bevredigend gevoel als het een one night stand betreft en er geen oprechte liefde in het spel is. Maar goed, dat moet ook iedereen voor zichzelf uitmaken en leert de ervaring vaak pas later wat het werkelijk is.

   16 likes
   • lalalalaria schreef:

    ISS, dat vind ik mooi gezegd. Dat is waarvoor deze hele site dient: zelf oordelen en een mening vormen over levensbelangrijke onderwerpen. Niet meer laten leiden door het opgelegde hokjes denken. Ik heb veel respect voor hoeren en bekijk ze niet als een stuk vuil. Ze hebben plezier en ze verdienen geld. Een wegenwerker die de ganse dag fijn stof staat de happen doet een grotere aanslag op zijn lichaam (longen) en verdient veel minder. Bovendien is een orgasme van een stuk asfalst krijgen knap lastig.

    6 likes
    • IIS schreef:

     @alalalaria

     Lekker jezelf blijven en dat doen waar je je goed bij voelt, waarom niet? Zolang je er een ander geen pijn of verdriet mee doet is er niet aan de hand.

     We leven in tijd gezien maar een fractie van een seconde en moeten dan maar in die éne fractie van een seconde ook nog leven als onderdanige slaven en onophoudelijk doen wat een ander van ons wil? Als we er morgen niet meer zijn dan zijn ze ons gisteren al vergeten, dus krijg allemaal fijn het heen en weer, tenminste de idioten die denken de baas te zijn of macht te hebben over het leven van een ander. De slaventijd is voorbij, het is nu tijd voor vrijheid en een gelukkig leven, dacht ik zo.

     Nog bedankt voor je aller aardigste reactie.

     3 likes
   • highbass schreef:

    sure!Magdalena was een hoer en Jesus van Nazareth een misdadiger. Hallo hallo over domheid gesproken. Anno 2014 en hier komt ie nog een keer voor degene die het nog steeds niet begrijpt. En nu goed opletten, jesus van nazareth is jouw verlosser uit deze domheid en maria van magdalens was zijn tweelingziel, een zeer spirituele vrouw. Geen hoer geen crimineel.

    h H

    1 likes
  • leendert schreef:

   Even goed nadenken Edwin: “deze site” publiceert slechts en geeft een selectie van het nieuws op www.
   Nergens pretendeert de redactie dit als enige waarheid alhier te poneren..

   6 likes
  • Light schreef:

   Het is jammer dat er hier niet veel meer inhoudelijker over topics ingegaan wordt, telkens betrekken mensen hier hun ervaring, mening en levensovertuigingen onder toppics . Men probeert hier constant zijn gelijke te halen of geeft constant on-onderbouwde meningen.

   Ik respecteer dat maar de vraag is of het interessant is wat jij als persoon van iets denkt of vindt en of dit een ander de wereld beter helpt begrijpen.

   Zou het voor de zoekende onder ons en voor de volgende generaties niet veel interessanter en leerzamer zijn als wij een gedeelte van de waarheid voor hen proberen uit te zoeken en als huidige generatie ook een bijdrage leveren in plaats van als een stel oude viswijven hier elkaar constant afbekken?

   Als we naar de inhoud van de comments hier kijken, wat leren we dan is de vraag, niets anders dan het gebek-vechten en on-onderbouwde meningen die helemaal niets bijdragen?

   Ik zou bijvoorbeeld heel graag de discussie over de echtheid van z’n evangelie willen houden.
   Is de betreffende evangelie echt ja of nee?
   Zo ja of niet, waarom dat? (geen mening maar onderbouwing)

   Wat of wie zijn de bronnen?
   Is of zijn ze betrouwbaar?

   Is een evangelie die duizend jaar na een gebeurtenis geschreven is en weer duizend jaar later weer geopenbaard wordt nog wel betrouwbaar te noemen?
   Zo ja of niet, waarom dat? (geen mening maar onderbouwing)

   Als wij op een consequent wijze te werk zouden gaan en met elkaar de topics zouden bestuderen, discussiëren en andere informatie die verkrijgbaar is met elkaar delen (over het zelfde onderwerp) dan doen wij niet alleen elkaar een plezier maar leren zoekende en de volgende generaties ook nog iets (wetenschappelijk onderbouwd) van ons.

   Men moet begrijpen dat on-onderbouwde meningen als vervuiling van deze website beschouwd worden en aan reacties te lezen een hoop ergernis en irritaties wekken, onnodig dus.

   Als je moeite hebt om je mening te onderbouwen, niet bereid bent een mening van een ander te respecteren, niet actief mee wilt te denken, dan stel ik voor dat je dan beter aanschuift bij een theekransje of een topic van een roddelblad. Daar kan je lekker roddelen, je hart luchten en al je meningen er op los laten.

   Ik heb altijd het idee van deze website gehad dat de bedoeling van de mensen er achter is: ons informatie te schenken die door de gevestigde media verstopt wordt. Wat men hier vervolgens als dank terug geeft is de oude Hollandse mentaliteit, afbreken afbreken, afbreken en ondankbaarheid tonen.

   Blijkt dat veel mensen hier een probleem hebben om met niet voorgekauwde, gecensureerde onderwerpen om te gaan en het eerste waar ze aan kunnen denken is weer de zoveelste mening geven, stop daar alstublieft mee en lever in plaats daarvan liever een echte bijdrage. Daar heeft de volgende generatie zeker recht op.

   Als men het met mij eens is dan wil ik jullie graag uitnodigen meer verdieping te zoeken, informatie naar een hoger niveau helpen te brengen en hier te plaatsen.

   3 likes
   • Padja schreef:

    Lieve Light.
    Ik heb je oproep aandachtig gelezen en zal heel erg mijn best doen.

    Wat weten we nu zeker?
    Helemaal niets!

    Het heet ook niet voor niks “geloof”
    Het enige dat ik met zekerheid kan stellen is “IK WEET HET NIET”

    Et voila….er vult een pagina met een ratjetoe aan meningen. Onderbouwd naar eigen eer en geweten.
    Niemand heeft een direct lijntje tot de beste man.
    Een hoop oude geschriften waarvan we ook niet weten wat waar is.
    Een oud boek waar flink aan gerommeld is.
    Jij wilt graag een discussie over de betrouwbaarheid. Onderbouwd nog wel! M.i. Is dat onmogelijk. Hooguit een welles -nietes gesprek.
    We hebben nl niks in handen om te onderbouwen.

    Mijn persoonlijke mening ….ik vind het onbegrijpelijk dat een VROUW anno 2014 zich nog door dat masculiene zootje laat knechten. VAN WELKE RELIGIE DAN OOK
    Onderbouwing: de vrouw moet gehoorzaam zijn, mag voetjes wassen, bidden, liggen, kruipen. De Zonen nemen zich steeds maar een vrouw als eoa meubelstuk.
    MAG GEEN Kardinaal, Paus of Imam etc. worden. Zelfs Boeddha vertikt het om een keertje in een vrouw te reïncarneren.

    ALS VROUW ZIJNDE …kan ik het met de beste wil nog niet serieus nemen.

    2 likes
    • Wim schreef:

     Jezus Christus is de opgestane Zoon van God en geen crimineel,wie anders beweert, maakt zich schuldig aan Godslastering.
     Hij was ook niet getrouwd en had geen vriendin, dit staat ook nergens in de Bijbel overigens.
     Voor de duidelijkheid, dit is geen menig, maar een feit.
     Geloof is het bewijs van wat men niet ziet, hoewel er wel het bewijs voor iedereen ligt in de natuur, een achterlijk mens is het die denkt dat dit alles vanzelf of door een zogenaamde big bang is ontstaan en onderhouden wordt.
     We moeten niet de zon of de aarde eren zoals een schrijver hieronder poneert,maar alleen God.
     Het is de almachtige God, Die dit alles bestuurt en onderhoudt.
     Reïncarnatie is een verzinsel, na je dood kom je in de eeuwigheid, het eeuwig wel (hemel) of het eeuwig wee(hel).
     Er is behoud mogelijk door Jezus Christus, Gods Zoon, wend u naar Hem toe!.
     Ik kan u als tip geven, Bidt tot God om genade door de verdienste van de Heere Jezus Christus.

     1 likes
  • flardinga schreef:

   @Edwin,
   Met jouw woorden eens, maar de persoon Jezus is iets waar denk ik nooit duidelijkheid over zal komen, religie is geloven en vooral geen vragen stellen en alleen al daarom ben ik een afvallige, teveel vragen en nooit antwoorden, het zij zo!

   2 likes
   • highbass schreef:

    de ziel is als een prostituee omdat zij zich aan de wereld verkoopt. Christus is vanwege deze verloren overspelige hier gekomen want HIJ KOMT JUIST OM DEZE ARME IN DE WERELD GEWORPEN ZIEL TE VERLOSSEN. hIJ IS DE ENIGE GENEESHEER DIE DAT KAN. hIJ VRAAGT OOK OF JE NIET EENS WAKKER WIL WORDEN EN DEZE, WEET JE WAT HET ALLERMOOISTE IS IN DEZE COSMOS. DAT IS HIJ.

    0 likes
 • PreppersBelgium schreef:

  Ik heb heel wat aangaande dit onderwerp onderzocht.

  * Jezus is een BUDDHA
  * Jezus is de ZON
  * Jezus is SATAN
  * Jezus is GETROUWD geweest
  * Jezus is ZEUS
  * Jezus is een ALIEN

  (en ga zo maar door).

  Wat ik zo bijzonder aan dit alles vind is dat Jezus zelf waarschuwde dat in (de laatste dagen) vele wolven in schaapskleren zouden verschijnen om zoveel mogelijk valse getuigenissen over Hem te verspreiden opdat de (waarheid) verloren zou worden. Wat zo interessant is (vind ik dan), is dat het thema Jezus de laatste decennia enorm veel topics heeft gekregen en dat om het thema Jezus enorm veel theorieën te vinden zijn. Leven we nu in (de laatste dagen)? Wie weet.

  Uiteindelijk vind ik het persoonlijk ook een heel interessant gebeuren, vooral omdat de naam JEZUS niet eens te traceren is naar een bestaande naam (YESHUA) is namelijk slechts een titel. De echte Jezus zou misschien zelfs IMMANUEL geheten hebben. Maar ja, zo zie je weer. Enorm veel theorieën die uiteindelijk weinig opleveren.

  Het enigste wat mij werkelijk interesseert … HEEFT HIJ NU WEL OF NIET ZIJN LEVEN VOOR ONS GEGEVEN?
  Misschien moeten we ons hier meer mee bezig houden. Want tenslotte is dat de hoofdzaak van (het Jezus-thema), en ook daar zitten veel haken en ogen aan aangezien de Romeinen hier aardig de vinger in de pap hadden wat betreft story-telling.

  2 likes
  • Pascal schreef:

   Je hoeft niet door te gaan!

   Jezus is de ZON en dat is de enige en het andere kan je vergeten!!

   3 likes
   • Anoniem schreef:

    Jezus is de Zon inderdaad. De Vader, hij geeft ons brood.
    Onze moeder is de Aarde
    Onze Absolute Schepper noch vrouwelijk noch mannelijk, de Bron van Alles dat Is, is de ware God. de Zon, Jezus dus is de zoon van de ware God.
    Geen afgoden maken of afbeeldingen betekent dat alleen de Wet van onze Schepper telt. Wetten door de mens zijn dus de afgoden.
    Eer u Vader en u Moeder, betekent Eer de Zon en Aarde, zij geven ons leven ( brood) aan ons gegeven door onze ware Schepper.
    Pascal: jij snapt het!

    8 likes
    • Pascal schreef:

     Anoniem
     11 november 2014 18:50 at 18:50

     Dank je Anoniem!
     Ik ben het een tijdje geleden al gaan begrijpen en dus ook wat ons te wachten staat en wanneer het gaat gebeuren. Ik wil het eigenlijk wel kwijt maar een Jezuïet en een Vrijmetselaar vinden het niet zo een goed idee. Het is als je het begrijpt zo een makkelijk verhaal maar niemand die daar aan denkt.

     2 likes
     • Anoniem schreef:

      @Pascal,

      Het is simpel, zo simpel zelfs dat het voor meesten moeilijk is te begrijpen.

      Onze Schepper heeft ons al wetten geven. Zoals gij zult niet liegen, niet stelen, niet begeren wat niet van jou is, gedraag je zedelijk en gij zult niet doden. Bovendien zegt hij in het tweede gebod dat je het niet mag kopiëren. In dit gebod claimt God het alleenrecht dat alleen Gods Wet telt. Wetten gemaakt door mensen is God nadoen en valt hiermee onder wat niet van God afkomt. Niemand kan twee meesters dienen. Of je gelooft in God of in een afgod.

      Zodra je dit weet kan je je opnieuw verbinden met Onze ware Schepper, de Bron van Alles dat is, was en zal zijn.

      De Mithras cultus was een voorloper van het christendom. De god Mithras werd ook vereerd. Zijn feestdag begint ook op 25 december, geboren in een grot. Kreeg bezoek van drie wijze mannen.
      Google en lees de mythe over Mithras. Het was een zonnecultus. Mithras is net als Jezus de zon

      2 likes
     • Lowie van Mil schreef:

      Hey Pascal, Ben het 100% met je eens over je uitspraken. Maat deze ontwaakte zou graag meer info hebben. Denk dat ik je verhaal wel zou kunnen begrijpen 🙂 Gr Lowie

      0 likes
   • Squenzy schreef:

    @Pascal
    Goed onderbouwd weer, jij bent net zo gehersenspoeld als de rest hier. Dat Jezus in katholieke kerken etc. met een zonnetje wordt afgebeeld komt door de invloeden van de saturnus cult in deze zieke satanische wereld. Maar dat heeft niks te maken met wie Jezus werkelijk is. Jezus/God willen absoluut niet eens dat er van hen afbeeldingen gemaakt worden. Niemand weet hoe ze eruit zien, dus kan je ook geen afbeelding maken. Het gebod luidt niet voor niks we zullen geen afgoden dienen. Ik bid tot God en niet tot een beeld van wie dan ook.

    Om op @PreppersBelgium terug te komen. Ik geloof dat we ons nu in de laatste dagen bevinden en dat de WOIII snel los zal barsten. De tekenen uit Gods woord (de bijbel) zijn duidelijk zichtbaar.

    3 likes
    • Pascal schreef:

     Squenzy
     11 november 2014 16:25 at 16:25

     Jammer maar je begrijpt het geheel niet!
     Ik hoef eigenlijk niets te onderbouwen want als je het op internet zoekt vind je het gelijk!!

     Ik ben niet gehersenspoeld maar aan jou verhaal te lezen jij wel!

     1 likes
  • days of our lives schreef:

   Je kunt jezelf afvragen wie de wolf in schaapskleren is.

   Een niet bestaande Jezus? Nee.
   De mensen die verhalen over een niet bestaande Jezus ontkrachten? Nee.

   Wie dan wel?

   De mensen die het verhaal hebben bedacht en zichzelf en vele generaties “uitverkorenen” na hun, angst hebben aangejaagd om zichzelf in tijden van bittere armoede goed te kunnen voeden, over de rug van dom gehouden burgers. Het instituut kerk dus, inclusief de duizenden varianten daarvan. De wolf in schaapskleren, waar men zo ironisch voor waarschuwt, is zelf onderdeel van dit vooropgezet plan. Een van de grootste complotten wordt door mensen als jij stelselmatig met rust gelaten, liever richt je je op het verspreiden van wantrouwen naar instanties en landen die lang niet zo erg zijn (en ook nooit zullen worden) als het kerkelijke instituut is geweest.

   Dus nee, de bijbel/koran/thora e.d. mag van mij in de prullenbak en dient snel vergeten te worden. Een wereld zonder magie van de kerk en goden kan een onbekende wereld zijn voor gelovigen als jij, maar is toch een stuk eerlijker.

   Eerlijkheid streef je toch wel na? Begin daar dan mee.

   9 likes
  • Zoidberg schreef:

   @PreppersBelgium: Gij bent er nog een vergeten,

   * Jezus is een Palestijn.

   1 likes
 • cynicastor schreef:

  We zouden eens wat meer en beter naar Zijn boodschap moeten luisteren in plaats van te discussiëren over of Hij al dan niet bestaan heeft en of Hij getrouwd is geweest of niet. Dan zou de wereld er een heel stuk mooier uitzien!

  15 likes
 • Pascal schreef:

  Dit is grote onzin!!

  Jezus is de ZON en de zon heeft niets met een prostituee.

  Hier moet je geheel symboliek denken!!

  2 likes
  • nade schreef:

   De zon of de zoon?

   5 likes
   • Pascal schreef:

    Lijkt me toch erg duidelijk dat ik ZON schrijf en geen zoon.

    Symboliek denken!!!

    Ga naar Jezus the sun en google afbeeldingen en je zal het gaan zien.

    Zonder zon hebben we geen brood dus gaf Jezus ons brood!!
    Het is een andere manier van denken en de bijbel is poëtisch geschreven dus op “1”manier te interpreteren!!!!!

    Niet meerdere manieren zoals vele zeggen want dat zijn degene die het ook niet begrijpen!!

    3 likes
 • hendrie schreef:

  De naam zegt het al Theo-loog. Maria magdalena is het beeld van, het afkerige juda dat hoerreerde met met andere goden. Als jullie überhaupt de bijbel kenden zouden jullie dit nooit plaatsen. Wat betreft andere schriften die gevonden worden, daar wordt in de bijbel voor gewaarschuwd. En het blijft voor die mensen gesloten die geen geloof hebben. Nee dan zou ik veel liever geloven in een onbekend ras die ons in zijn vliegtuigjes komt ophalen van deze verrotte planeet.

  7 likes
 • Johan schreef:

  “kreeg twee kinderen met haar”

  Hoe weten ze dat deze kinderen haargroei hadden tijdens de geboorte?

  7 likes
 • Kalki schreef:

  Volgens http://www.share-international.org/index.htm is Jezus nu terug in de wereld, het gaat erom welk een boodschap Jezus NU heeft en in plaats van wat hij 2000 jaar geleden deed.

  6 likes
 • sonja schreef:

  Geloof zit diep in jezelf. Ga daar maar eens aanstaan, dan komt er zoveel en is zo betrouwbaar.

  4 likes
  • Pascal schreef:

   Dat is het zelfvertrouwen wat het geloof in jezelf opwekt.

   De waarheid ligt geheel anders, God was een kosmonaut en die heeft de mens geschapen in een buitenaards lab. Religie is gemaakt om negatieve en positieve redenen om de planeet met zijn schapen te kunnen aansturen.

   1 likes
 • Ben schreef:

  “Jezus was getrouwd met prostituee en kreeg twee kinderen met haar”

  Ook ik was ooit getrouwd met (wat achteraf bleek) een hoer. Ook wij kregen twee kinderen, maar die hadden toen nog nauwelijks haar.

  Vreemd…

  5 likes
 • Captain Biff schreef:

  Ik heb niks tegen Jezus hoor,

  maar discussie hierover vind ik onderhand zó jaren nul!

  4 likes
 • hannie schreef:

  met verbazing lees ik dit ,,,,het is al jaren dat dit wordt verteld ,,,dus niets nieuws onder de zon …en de prostituee wordt altijd negatief genoemd ,, en de mannen dan die er druk gebruik van maken ,,?????
  maar wat moet je nog geloven in deze wereld ,,de bijbel is wel tientallen keren verandert en zgn ver betert ,,geloof in jezelf is al moeilijk genoeg ,

  4 likes
 • Baard Jan schreef:

  Ik kom naar deze site voor wetenschappelijke artikelen die in de mainstream media geblokt worden.
  Het feit dat ik door 90% ufo verhalen en jezus heeft wel/niet bestaan en nog ergere bullshit heen moet zoeken neem ik voor lief.

  4 likes
 • tinus schreef:

  Dus er is een manuscript gevonden en op dat manuscript staat de waarheid geschreven? Word een beetje moe van dit soort onzin, het is lang geleden we weten het niet laat het lekker los.

  4 likes
 • Klemens schreef:

  It is a very old lie story of the Talmud-Jews. They bring sometimes this old lie again into public.
  So nothing new.

  4 likes
 • Anoniem schreef:

  Er zal heus wel een soort wijze man hebben bestaan. Deze wijze man leert ons niks nieuws. Het is meer om ons te helpen herinneren hoe we moeten leven. De Jezus uit de Bijbel is verzonnen, want Jezus is de zon. In die periode was de Mithras cultus populair onder de Romeinen en middellandsezee gebieden. Om mensen mee te krijgen in het christendom doopten ze de Mithras om in Jezus. Hoe kan hij nou gestorven zijn voor onze zondes. Lekker gemakkelijk zo om je eigen verantwoordelijkheden en handelen af te schuiven op deze door de kerk verzonnen verhaal. Om nog meer moorden of handelingen te plegen dat het daglicht niet kan verdragen? Ja want hij neemt onze zondes toch wel op. Deze wijze man was misschien gestorven aan het kruis als gevolg van zijn eigen daden. En misschien was deze wijze man wel getrouwd en had kinderen. Neem gewoon als mens je eigen daden en verantwoordelijkheden zelf op zou ik zeggen. Denk na en geloof niet alles wat de kerk zegt.

  4 likes
 • Luc schreef:

  Er wordt aangenomen dat JEZUS een zoon zou zijn van GOD maar niemand kan bewijzen dat een GOD is geschapen en nog bestaat.

  Het GELOOF is de grootste werkgever in de wereld, ook nu nog, VaaK IS HET GOED DAT MENSEN ERGENS IN GELOVEN, MENSEN HEBBWEN GEEN ZIEL, DIE BESTAAT NIET EVENMIN ALS EEN PARADIJS EN EEN HEMEL OF HEL, MAAR HET GEWETEN WEERHOUD VELEN VAN HET KWAAD.

  Dat een GOD de aarde en de sterren en de hemel heeft geschapen is grote onzin en iedereen met gezond verstand zal dit afwijzen.Er zijn nog duizenden planeten , al of niet bewoond, met een eigen GOD ??

  3 likes
  • gijs schreef:

   sja luc,en jij hebt gezond verstand he
   jij als enigste
   vroeger was er een knal en daar lag een zaadcel en toen nog eentje en toen groeide daar een mens uit
   en later nog een keer een mens en uit die mensen kwam jij
   dat is zeker bewezen he

   0 likes
  • Pascal schreef:

   gijs
   11 november 2014 18:59 at 18:59

   Beste Luc,
   Het is toch wel duidelijk en bijzonder dat je bijna alles in hoofdletters doet.

   Wat ik begrepen heb is dat God de mens heeft geschapen net als wij hier het schaap Dolly schiepen. Alleen de Goden (ja meervoud) zijn veel meer geavanceerd dan wij hier. Als je Bram Vermeulen – In Den Beginne: http://youtu.be/glm_AjwdIPo via @YouTube

   Gaat zien ga je het beter begrijpen.

   Succes!

   0 likes
  • Cynicastor schreef:

   “Er zijn nog duizenden planeten , al of niet bewoond, met een eigen GOD ?? ”

   Nee, dat is één en dezelfde.

   0 likes
 • riek schreef:

  Ja, dat die vent getrouwd was weet toch iedereen die een beetje zelf nadenkt.
  Maar prostituee is Maria-Magdalena nooit geweest.
  De kerk wou dat wel,
  want een getrouwd opperhoofd vonden ze niet zo plezant.
  Dus leugens , hee.
  Dat heb je bij de islammen minder,
  direkt pedofilie van de stichter erbij,
  en maagden verkrachten als beloning voor gezegend werk.

  3 likes
 • Herman schreef:

  Britannië met zijn eeuwen oude tovenarijen! Zeker weer eens een zogenaamd wetenschappelijke benadering. Daarom beste vrinden, graag het volgende voor de professoren: Er staat geschreven dat Jezus werd verwekt door een Romeinse soldaat terwijl zijn moeder Maria haar menstruatie had…
  Interessant voor de professoren in de weetnikskunde… wat een niveau mensen!!!

  2 likes
 • Josip schreef:

  Misschien was het in Jezus’tijd helemaal geen zonde om te trouwen met een prostituee. Van wat ik begrijp, waren prostituees (de meer populaire) zeer geliefd, genoten ze veel aanzien, hadden ook kinderen en wilde iedere hooggeplaatste man wel met ze trouwen.
  Het is de man (en vrouw) van nu die misschien preutser is geworden? En daarom heeft verzonnen dat Maria een maagd was, met een foetus gezegend door God?

  2 likes
 • Porkie schreef:

  Goed zo Jezus.
  Jij hebt tenminste de daad bij het woord gevoegd door een door de maatschappij verworpene en haar 2 kinderen te accepteren door met haar te trouwen en zo een normale leven met respect te gunnen.

  2 likes
 • Axmann schreef:

  Jezus kwam op de aarde met één speciaal doel: Zijn leven te offeren en hierdoor de mensen weer toe te laten tot het Paradijs. Een relatie aangaan met welke vrouw dan ook lag niet in Zijn bedoeling.

  1 likes
 • J. Selten schreef:

  Misschien wel, misschien niet. Zover ik weet, was Maria een priesteres in Egypte, Jezus en Maria hebben elkaar daar leren kennen toen hij de priesters de esotherische stof uitlegde… zoiets.

  Dit klinkt aannemelijker dan een verdraaid verhaal van een bewerkt verhaal.

  zoiets dan. amenus

  1 likes
 • Sparkie schreef:

  Ik ben blij dat Jezus ook last had van een stijve, dan zitten we toch een beetje op een lijn met elkaar!

  1 likes
 • Padja schreef:

  Ik vind het niet zo’n ding.
  Wel getrouwd niet getrouwd. 2 kinderen, geen kinderen….so what.
  Vind het wel leuk als bewezen kan worden dat de beste man werkelijk rondliep. Zijn best deed, en gezellig getrouwd was. Zijn moeder was dan vreemdgegaan met God. Hij was eigenlijk een bastaardje -:) -:)
  En dan… Als ie prachtige dingen heeft gedaan…wat maakt het uit?

  1 likes
 • jimmy schreef:

  Er gaan ook geruchten dat Maria Magdalena geen prostituee was maar een leidend figuur in de leer van Jesus, ook gaan er geruchten dat Jesus niet bestaan heeft, hoe dan ook, ik weet dat ik besta. En dat is wat er toe doet. Toch !!

  1 likes
 • jimmy schreef:

  Men denkt te klein over hun eigen bestaan of men denkt helemaal niet over hun eigen bestaan. Men doet zichzelf tekort.

  1 likes
 • Jeroen schreef:

  Of het nu wel of niet waar is, ik denk niet dat de paus ( of een andere gelovige) bekeerd wordt door zo’n bericht

  0 likes
 • Sn33nS schreef:

  Gek is dat .. als je kijkt naar de bijbel van 20 jaar terug en nu kijkt is er veel in veranderd ..Ik krijg steeds meer het idee dat dingen moedwillig veranderd word of weggelaten … niemand kan straks meer zeggen nog of iets wel of niet waar is .. en zo zorgen dat het geloof als een ballon uitelkaar klapt.. Wat is nu wel waar en wat nu juist niet .. jij mag het zeggen .. Ik weet het inmiddels al niet meer …

  0 likes
 • Annemarie schreef:

  Het geschreven stuk heeft nogal wat hiaten wat betreft het evangelie van Lukas. Het is nog niet eens het halve verhaal. En halve waarheden…..
  In Lukas wordt inderdaad gesproken over een zondige vrouw, maar er staat niet bij dat het over Maria Magdalena ging. De zondige vrouw (waarover gesproken wordt in Lukas hoofdstuk 7) huilde, en Jezus vergaf haar zonden.
  Er wordt wel gesproken over Maria Magdalena in het evangelie van Lukas (in hoofdstuk 8); dat zij een vrouw was die was genezen door Jezus. Hij had haar bevrijd van demonen.
  Overigens; in de bijbel wordt meerdere keren over hoeren en overspelige vrouwen gesproken. Jezus liet merken dat Hij wist hoe ze leefden. (Hij weet ook hoe wij leven). Hij vergaf hun zonden en zei dat ze niet weer moesten zondigen.

  Of God bestaat? Kom, denk na over alles wat leeft, groeit en bloeit. Hoe complex alles in elkaar zit. Hoe celdelingen in zijn werk gaan. Dat is geen toeval! Menig niet gelovige wetenschapper is tot de conclusie gekomen dat het niet anders kan dat God bestaat.
  Wat betreft Jezus; Hij kwam om onze zonden en schuld te dragen, daarom moest Hij zonder zonden zijn. Anders kon Hij onze zonden niet op zich nemen en kon Hij ook niet onze zonden vergeven.
  Als voorbeeld; als je een schuld hebt, hoe kan dan iemand anders die zelf ook een schuld heeft jouw schuld betalen?
  Daarom staat er in de bijbel: Zo lief heeft God de wereld gehad dat hij Zijn enig geboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem (Jezus) gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

  Lukas is zo te vinden op internet, is de moeite waard om te lezen 😉

  0 likes
 • Max schreef:

  Maar,die prostituee was jou moeder!

  0 likes
 • Max schreef:

  Ha,ha,wat een onzin!….Wat een idioten!

  0 likes
 • willem schreef:

  Maria Magdalena was geen gevallen vrouw maar juist de apostel der apostelen en de geliefde van Jezus.
  In de gnostische geschriften kun je dat terug lezen.
  De oud Room katholieke kerk heeft diverse verhalen verzonnen en dit bewust aan het volk verkondigd
  zodat zij onderworpen waren aan de misdadige pausen en bisschoppen uit de Romeinse tijd tot eigenlijk heden.
  Dit is nooit recht gezet om gezichtsverlies te voorkomen.
  lees er de apocriefe evangelie brieven maar op na.Dode Zee rollen et cetera.
  De Bijbel klopt voor geen kant. De kerk zou een schat van waarde aanboren als men de waarheid zou accepteren.
  De katharen hebben zij in de middeleeuwen ook al uitgemoord om dit te verdoezelen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  jezus

  Jezus was een islamitische martelaar en een Palestijn, zegt deze leider

  Tijdens de kerst claimden diverse Palestijnse leiders ...

  Als je het hoofd van zo'n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is

  Als je het hoofd van zo’n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is

  Op 10 oktober 1990 zorgde de emotionele ...

  >