De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Rechter die toestemming gaf voor FBI-inval bij Trump gelinkt aan Jeffrey Epstein en Obama
‘Verbied patenten op chemtrails’
‘Leger’ van meer dan 1000 mensen sleept overheid voor rechter om vaccinatieschade
Waarheid over Roswell eindelijk onthuld? Eerste hoorzitting over UFO’s ooit in Canada
Internationale media, inclusief Telegraaf en AD, brengen 20 jaar oud bericht als nieuws
Pepijn van Houwelingen haalt uit naar Rutte: ‘Zegt de man die ons land aan het WEF heeft uitgeleverd’
Deze hoogleraar heeft een belangrijke boodschap voor iedereen met een smartphone
Kwantumraadsel: waar bestaat licht uit?
Bizarre reactie ambtenaren op zorgwekkende signalen tijdens vaccinatiecampagne: ‘Verbijsterend dat dit kon gebeuren’