CoronaBuitenland

In Japan breekt de dam en spreken professoren zich uit

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!

In Japan wordt onderzocht hoe de experimentele coronavaccins kunnen leiden tot sterfte en ernstige bijwerkingen. Professor Masataka Nagao van de Universiteit van Hiroshima laat weten dat de lichamen van mensen die zijn overleden na vaccinatie abnormaal warm waren, tot meer dan 40 graden.

Het onderzoeksteam van Nagao ontdekte dat het immuunsysteem van gevaccineerde patiënten aanzienlijk was verstoord, met ontstekingen tot gevolg. Dit zou kunnen verklaren waarom de lichamen zo warm waren op het moment van overlijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Professor Shigetoshi Sano van de Kochi-universiteit ontdekte spike-eiwit op de plek van huidletsel en andere huidproblemen bij patiënten die gevaccineerd waren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Misschien moet ik dit niet zeggen

Sano vertelde aan verslaggevers dat het spike-eiwit het immuunsysteem onderdrukt en dat als gevolg daarvan het herpesvirus gereactiveerd kan worden. Daarnaast kan het spike-eiwit bloedproppen veroorzaken, zei hij.

“Misschien moet ik dit niet zeggen, maar gevaccineerde mensen hebben meer kans om corona te krijgen dan ongevaccineerde mensen,” zei professor Sano.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen speelgoed of proefkonijnen

Eerder hielden nabestaanden van mensen die zijn gestorven na coronavaccinatie en artsen een persconferentie in Japan. Een man wiens vrouw is gestorven na het vaccin vroeg aan het ministerie van Volksgezondheid: “Hoeveel mensen gaan jullie nog vermoorden? Wij zijn geen speelgoed of proefkonijnen.”

“Ik weet dat de meesten van jullie niet gevaccineerd zijn,” zei de weduwnaar tegen functionarissen van het ministerie. “Jullie hebben gezegd dat jullie gevaccineerd zijn, maar ik heb gehoord dat slechts 10 procent gevaccineerd is.”

Tijdens de persconferentie bekritiseerde emeritus hoogleraar Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto het ministerie van Volksgezondheid omdat het weigerde het vaccinatieprogramma op te schorten.

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
1 jaar geleden

Eindelijk.
Nu hier nog.

Wappiechad
Wappiechad
1 jaar geleden

Onverwacht

Ier
Ier
1 jaar geleden

Weest dus allen gewaarschuwd. De overheden weten het echt wel. Net als de nazi’s bij hun vernietigingskampen zeiden dat je een douche moest nemen. Ze lieten van daaruit zelfs kaarten sturen. Wat betreft de corona-vaccins speelt hetzelfde. Dus nogmaals wees gewaarschuwd en weiger de RSV vaccinatie. Die is nog erger dan de corona-vaccins.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Dus als een gevaccineerde een schaafwond of open wond heeft, wordt hij of zij direct een intens Bio Hazard!!!

En aangezien dat spul zich niet van oppervlakten laat verwijderen en direct via bloedcontact, ook een gesloten niet verwondde huid penetreerdt, vrees ik met vreze, dat we een véél groter probleem hebben dan dat we, met de kennis van nu, kunnen overzien!!!

Mij lopen inmiddels de griebels over de grabbels!!!

Ik krijg hier écht kippenvel van!!!

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x