Mens en Dier

Als er een grote ramp aanstaande is krijgen veel mensen voorspellende dromen en visioenen. Hoe is dit te verklaren?

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen krijgen visioenen als er een ramp in aantocht is, meestal in de vorm van voorspellende dromen. Het komt ook voor dat deze fenomenen zich manifesteren op het moment dat de persoon wakker is.

De Franse astronoom Camille Flammario verzamelde getuigenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog over voorspellende of telepathische fenomenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij schreef dat hij grote hoeveelheden brieven had gekregen die verhaalden over telepathische boodschappen die waren verstuurd vanaf het slagveld.

Slagveld

‘Mevrouw D.’ was bezorgd om haar man omdat ze al geruime tijd niets meer van hem had vernomen. Op 25 augustus 1914 kreeg ze een brief van hem en was ze weer gerustgesteld.

Later die dag, precies om 15.00 uur, stond ze plotseling op en viel ze flauw na een luide schreeuw. Toen ze weer was bijgekomen vertelde ze dat ze had gezien hoe haar man op het slagveld was gesneuveld.

Het bleek dat haar man op 25 augustus om 15.00 uur was gestorven.

Gestikt

Yale-psychiater Bernard Beitman besloot hier ook onderzoek naar te doen nadat hij op een dag het gevoel kreeg alsof hij stikte.

Hij kwam er later achter dat zijn vader precies op dat moment was gestikt.

Nachtmerrie

Op 9 september 2001 werd de 29-jarige Andrew Bailey schreeuwend wakker na een nachtmerrie waarin de Dood hem kwam halen.

“Andrew zei steeds dat hij voor zijn dertigste zou overlijden,” zei zijn vrouw Miosotys Fernandez tegen de Birmingham Mail.

Bailey stierf twee dagen na de nachtmerrie tijdens de aanslagen in het World Trade Center.

Toen zijn vrouw later in zijn kast keek was ze geschokt. Zijn portemonnee, creditcards en horloge lagen er nog, alsof hij wist dat hij die dag zou sterven.

Tweede aanslag

Bonnie McEneaney verloor haar man tijdens de aanslagen in New York en had een soortgelijke ervaring. Ze nam contact op met andere nabestaanden en kwam tot de ontdekking dat veel meer mensen zoiets hadden meegemaakt.

Haar man, Eamon McEneaney, zei vaak dat hij jong zou sterven, kort na het jaar 2000. In de weken vóór 9/11 was hij meer gespannen, zei ze tegen de Daily Mail.

Hij bleef maar praten over een tweede aanslag op het World Trade Center (in 1993 was de noordelijke toren getroffen door een bomaanslag).

Fysieke impact

De American Society for Psychical Research verzamelt dromen en visioenen die mensen hebben gehad over 9/11, maar heeft nog geen resultaten gepubliceerd.

Dr. Roger Nelson van het Global Consciousness Project kwam tot de ontdekking dat emoties tijdens belangrijke wereldgebeurtenissen een fysieke impact kunnen hebben.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Zo heb ik veel dromen over water en bestaat er een staatsgeheim dat de NL-zeedijken vanondere niet deugen.

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Ik denk dat we dat al heel lang in ons dna hebben, maar dat we dat met vele andere instincten weggemoffeld hebben. We krijgen de boodschap altijd, maar herkennen het niet meer als zodanig. Maar af en toe steekt ie dan toch weer de kop op.
Vele gevoelens zijn overlopen door techniek en materialisme. Bovendien zijn we allemaal zo bezig met onszelf doordat we moeten werken en bezig zijn met status, dat dat altijd ergens van ten koste gaat. Het gevoelsleven dus.
Als we straks weer naar niks vervallen en status weer plaats maakt voor overleven, komen ook die gevoelens weer terug. De vraag is, wat verkies je? alle gemakken van vandaag de dag of ga je voor de reden van het bestaan? Lastig he, want ik wil ze alle 2, maar besef me dat dat geen optie is (in deze maatschappij).

Louise
Louise
6 jaren geleden

@ Jaya, misschien krijg je nog wel eens gelijk, ik hoor al jaren dat we met een overstroming te maken krijgen, maar geen datum…… Net las ik bij de voorspellingen voor 2018, jawel we krijgen ernstig wateroverlast , kust en slechte dijken…..dus tja….”kan natuurlijk ook later zijn, er is geen kalendertijd in de ruimte……….. Over het artikel hier boven mensen luisteren niet goed en dan hoor je niks, een mens krijgt waarschuwingen genoeg…..Ontspan en wees stil …..Wat niet betekent dat je de misère kan voorkomen…….

Ultimate
Ultimate
6 jaren geleden

Een tijdje geleden werd op de televisie een serie uitgezonden in Belgenland genaamd: als de dijken breken.
Dit impliceert dat overheden op de hoogte zijn van mogelijk toekomstige rampen.
Zelf heb ik een keer nare dromen gehad over een vloedgolf die alles wegspoelt ( 3 a 4 keer heb ik het gedroomd ).
De vloedgolf die ik telkens zie is hoger dan 20 verdiepingen op een appartement, een groot deel van Nederland ligt onder de zeespiegel, ik wil geen bangmakerij onder de mensen brengen, wel zou ik ze willen vragen om over water rampen te denken net voor ze gaan slapen..

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x