Buitenaards

Er zijn vier gewelddadige soorten in het universum en de mens is daar één van. Lees dit interview over ‘sterrenmensen’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emeritus hoogleraar Ardy Sixkiller Clarke van de Montana State University doet al jarenlang onderzoek naar het contact dat indianen zeggen te hebben met ‘sterrenmensen’.

Een stamoudste vertelde dr. Clarke dat er mensachtige buitenaardsen leefden onder Mount Hayes in Alaska.

Recentelijk gaf de CIA documenten vrij over het zogeheten Stargate Project, waarbij mensen leerden hoe ze op afstand dingen konden waarnemen zonder hun basiszintuigen te gebruiken.

Eén van de locaties

Tijdens experimenten ontdekten zogeheten remote viewers naar eigen zeggen buitenaardse bases op aarde, schreef Timothy Good, een voormalig adviseur van het Pentagon.

Hij noemde Mount Hayes als één van de locaties waar de bases zouden zijn ontdekt.

De stamoudste, Talie geheten, zei tegen dr. Clarke:

Ik zie mijn hele leven al sterrenwezens. De eerste keer was ik ongeveer acht jaar oud. Ik was bessen aan het plukken bij de rivier. Ik zag hoe het schip landde bij de rivier. Ik was nieuwsgierig; ik had nog nooit zoiets gezien. Toen ik het tot op enkele meters was genaderd ging er een deur open. De sterrenwezens gaven me het gevoel dat ik welkom was. Er waren twee vrouwen. Eén ging door mijn haar en zei dat het mooi was. Soms bracht ik bloemen voor ze mee en soms stenen. Ze leerden me hoe ik met mijn handen kon genezen. De sterrendokters leerden me om ziektes met mijn handen te genezen.

Vier gewelddadige soorten

Toen de hoogleraar Talie vroeg om de wezens te beschrijven, antwoordde ze:

Ze zijn lang en slank. Ze zijn veel slimmer dan wij. Ze reizen van het ene zonnestelsel naar het andere om van anderen te leren. Ze verzamelen informatie over aardse mensen. Ze proberen te achterhalen waarom wij zo jong sterven. De sterrenmensen leven veel langer, minstens 1000 aardse jaren. Ze hebben geen ziektes die wij hebben. Ze gebruiken geen alcohol of tabak.

Ze waren niet vijandig. Ik kreeg te horen dat er vier gewelddadige soorten in ons universum zijn en dat de mens daar één van is.

Talie overleed op 95-jarige leeftijd.

Dr. Clarke zei: “Op de dag van haar begrafenis zagen meerdere mensen een UFO in de lucht verschijnen. Ik was één van hen.”

[CE]

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikaël
Mikaël
3 jaren geleden

Het feit dat deze zogenaamde buitenaardsen leefden onder de mount Hayes spreekt voor zich dat het geen sterrenmensen waren en dat zij uit de binnenaarde komen .Sterrengaten gaan via het onderaarse . Remote viewing werkt eveneens via de onderaardse natuur . Het zijn gevallen elementenwezens die de mensen wijsmaken dat zij van verre sterrenstelsels komen . Reptilians zijn de nakomelingen van de arhonten , ook deze komen uit de onderaarde !

joep
joep
3 jaren geleden

Is een mooi verhaal .En zij komen al duizend en veel langer op onze aarde maar het had beter gekund hier wonen goeie en minder goeie mensen misschien wordt het ooit beter het gaat ook komen hopen doet leven dag..

Elise
Elise
3 jaren geleden

Met sterrenwezens bedoelt men spirituele aardse gidsen, die energie krijgen van zon maan en sterren. Deze hebben invloed heeft op je gestel.
Het is dus niet andersom. Dat er wezens buiten aarde zijn die invloed hebben op ons.

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Het is dan ook uitermate de vraag of de 1 van deze 4 soorten geweldadigen, de mens, het dan ook wel gaat redden op deze o zo kostbare en prachtige planeet Moeder Aarde en niet zichzelf vernietigen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x