Homepagina » Buitenaards » Er zijn vier gewelddadige soorten in het universum en de mens is daar één van. Lees dit interview over ‘sterrenmensen’
Er zijn vier gewelddadige soorten in het universum en de mens is daar één van. Lees dit interview over 'sterrenmensen'

Er zijn vier gewelddadige soorten in het universum en de mens is daar één van. Lees dit interview over ‘sterrenmensen’

Emeritus hoogleraar Ardy Sixkiller Clarke van de Montana State University doet al jarenlang onderzoek naar het contact dat indianen zeggen te hebben met ‘sterrenmensen’.

Een stamoudste vertelde dr. Clarke dat er mensachtige buitenaardsen leefden onder Mount Hayes in Alaska.

Recentelijk gaf de CIA documenten vrij over het zogeheten Stargate Project, waarbij mensen leerden hoe ze op afstand dingen konden waarnemen zonder hun basiszintuigen te gebruiken.

Eén van de locaties

Tijdens experimenten ontdekten zogeheten remote viewers naar eigen zeggen buitenaardse bases op aarde, schreef Timothy Good, een voormalig adviseur van het Pentagon.

Hij noemde Mount Hayes als één van de locaties waar de bases zouden zijn ontdekt.

De stamoudste, Talie geheten, zei tegen dr. Clarke:

Ik zie mijn hele leven al sterrenwezens. De eerste keer was ik ongeveer acht jaar oud. Ik was bessen aan het plukken bij de rivier. Ik zag hoe het schip landde bij de rivier. Ik was nieuwsgierig; ik had nog nooit zoiets gezien. Toen ik het tot op enkele meters was genaderd ging er een deur open. De sterrenwezens gaven me het gevoel dat ik welkom was. Er waren twee vrouwen. Eén ging door mijn haar en zei dat het mooi was. Soms bracht ik bloemen voor ze mee en soms stenen. Ze leerden me hoe ik met mijn handen kon genezen. De sterrendokters leerden me om ziektes met mijn handen te genezen.

Vier gewelddadige soorten

Toen de hoogleraar Talie vroeg om de wezens te beschrijven, antwoordde ze:

Ze zijn lang en slank. Ze zijn veel slimmer dan wij. Ze reizen van het ene zonnestelsel naar het andere om van anderen te leren. Ze verzamelen informatie over aardse mensen. Ze proberen te achterhalen waarom wij zo jong sterven. De sterrenmensen leven veel langer, minstens 1000 aardse jaren. Ze hebben geen ziektes die wij hebben. Ze gebruiken geen alcohol of tabak.

Ze waren niet vijandig. Ik kreeg te horen dat er vier gewelddadige soorten in ons universum zijn en dat de mens daar één van is.

Talie overleed op 95-jarige leeftijd.

Dr. Clarke zei: “Op de dag van haar begrafenis zagen meerdere mensen een UFO in de lucht verschijnen. Ik was één van hen.”

[CE]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Het feit dat deze zogenaamde buitenaardsen leefden onder de mount Hayes spreekt voor zich dat het geen sterrenmensen waren en dat zij uit de binnenaarde komen .Sterrengaten gaan via het onderaarse . Remote viewing werkt eveneens via de onderaardse natuur . Het zijn gevallen elementenwezens die de mensen wijsmaken dat zij van verre sterrenstelsels komen . Reptilians zijn de nakomelingen van de arhonten , ook deze komen uit de onderaarde !

  3 likes
  • Beste Mikaël,

   Een feit is een gebeurtenis of omstandigheid waarvan de werkelijkheid vaststaat, doordat het ofwel zintuiglijk waargenomen ofwel instrumenteel gemeten kan worden. (bron; Wikipedia)

   “Sterrengaten gaan via het onderaarse”: kun je dat bewijzen of tenminste onderbouwen?

   “Remote viewing werkt eveneens via de onderaardse natuur” goh, is dat zo, of is dat jouw persoonlijke veronderstelling?

   “Het zijn gevallen elementenwezens die de mensen wijsmaken dat zij van verre sterrenstelsels komen . Reptilians zijn de nakomelingen van de arhonten , ook deze komen uit de onderaarde ! ”

   Je geeft hiermee beweringen alsof ze waarheid zijn. Op basis van mogelijk je persoonlijke aannames.

   Het is niet mijn intentie jouw uitspraken te bestrijden of te weerleggen.
   het gaat er mij om dat beweringen goed worden onderbouwd danwel bewezen.
   Anders blijven het onderwerpen die gaan verzanden in ‘n welles nietes.

   17 likes
   • TIIgron,
    De wetenschap kan dingen bewijzen met de zintuigen ,en die blijken vaak niet tot de werkelijkheid te leiden , zoals bv evolutietheorie, astronomie , geologie allemaal onwaarheden blijken te zijn ..etc omdat men vastloopt enwel door het negeren / ontkennen van de geest .Bijgevolg is uitsluitend de mechanica /anorganische wetenschap de enige juiste met de zintuigen of het meten ,alles waar plant ,dier en mens bij komt kijken leidt tot illusies en nepwaarheden ….
    Bovendien , logica heeft als grondsteen het gevoel.

    De geesteswetenschap darentegen heeft als basis de intuitie , en leidt tot werkelijke vaststaande bewijzen duizendenmalen sterker dan de gewone wetenschap .
    In de geesteswetenschap werkt men met anderen zintuigorganen ,die velen male sterken bewijzen dan de gewone zintuigen !Dat zijn de astrale zintuigen of Chakra ,s .
    Maar die moet je eerst ZELF ontwikkelen

    1 likes
  • VREEMD, HET VERWONDERD MIJ DAT IEDEREEN ERAAN VOORBIJ GAAT DAT WIJ TOT DE GEWELDDADIGE SOORT BEHOREN.
   MAAK JE DAAR EENS DRUK OVER IPV WIE HET ALLEMAAL HET BESTE WEET
   OF IS HET ZO GEWOON DAT JE DAARAAN VOORBIJ GAAT
   VR GR WIL

   6 likes
   • Wow, uw hoofdlettergebruik komt in ieder geval wel erg agressief over. Inhoudelijk ben ik het echter wel met u eens. De agressie van onze soortgenoten lijkt maar niet af te nemen en ik begrijp maar niet waarom niet. Er is zoveel in de natuur om ons heen wat we kunnen waarderen, voldoende voedsel voor iedereen als we maar eerlijk verdelen.

    0 likes
  • Zij heten de `Archonten`!
   Archonten zijn de bestuurders van het aardse noodlot.
   Hun doel is de menselijke ziel gevangen te houden tijdens haar aardse verblijf.
   Zij worden in de gnostische literatuur vaak voorgesteld als de dienaren van de scheppergod, de demiurg.
   Zij worden ook wel aangeduid als de wereldheersers, zoals in onder meer het Wezen van de Wereldheersers.

   1 likes
 2. Met sterrenwezens bedoelt men spirituele aardse gidsen, die energie krijgen van zon maan en sterren. Deze hebben invloed heeft op je gestel.
  Het is dus niet andersom. Dat er wezens buiten aarde zijn die invloed hebben op ons.

  2 likes
  • De indiaan is dus een soort radio. Alle levende wezens zijn radio’s. Zelfs stenen kunnen energie ontvangen en geven. daarnaast heeft ieder levend wezen of object een eigen ik/geest.
   Technologie wil dit nabootsen om zo controle over alles te krijgen.
   Vergeet niet dat er steeds meer satellieten(kunststerren) zijn.

   4 likes
   • Satellieten zijn geen kunststerren. Ze zorgen er onder andere voor dat jij en ik met google maps weten waar we zijn op deze aardbol. Vroeger hadden we geen gps en wisten we echt niet waar we waren zonder kaartje. Mijn antenne werkt prima maar als radio ontvang ik niks.

    0 likes
 3. De mens is in wezen niet gewelddadig. We worden geboren op een planeet waar macht heerst en waar de mens ‘gevormd’ wordt. We worden niet zo geboren, we worden zo door de wereld van macht en controle. Maar de mens is wel in staat om daar uit te groeien en bewust te worden. Dat dat niet of nauweljjks gebeurt ligt aan de tijd. De Aarde maakt een cyclus van 26000 jaar en de helft van die cyclus is er geen bewustzijn. Dan is het leven als 3D ervaring het beste wat er mogelijk is en dat kan al heel erg vredig en mooi zijn. Dat soort mensen zijn er altijd geweest en de hadden contact met de natuur. De ‘gevormde’ mensen zaken hen vroeger alleen als heksen. Ook in de afgelopen tijd na de oorlog zijn er altijd mensen geweest die echt zichzelf waren en niet door de wereld van macht en controle in hun ego beïnvloed kon worden. Dat laat zien dat het mogelijk is voor anderen om te veranderen. We leven daarbij in het begin van een nieuwe cyclus sinds 21-12-2012. Dan is er een bewustzijnsverandering gaande, wat een heel proces zal zijn om uiteindelijk tot (volledig) bewust ZIJN te komen. Wat gewelddadig wordt genoemd gaat over de macht en de oorsprong van die macht komt volgens veel artikelen niet van de mens af maar is de mens een ‘product’ van een heel andere duistere macht die de mens gecreëerd heeft. Het idee dat de mens een gewelddadige soort is is dan wel een behoorlijk beperkt beeld. Een ruimer beeld over de mens is een universeel beeld, niet een aards beeld.

  5 likes
 4. Is een mooi verhaal .En zij komen al duizend en veel langer op onze aarde maar het had beter gekund hier wonen goeie en minder goeie mensen misschien wordt het ooit beter het gaat ook komen hopen doet leven dag..

  1 likes
 5. Het is dan ook uitermate de vraag of de 1 van deze 4 soorten geweldadigen, de mens, het dan ook wel gaat redden op deze o zo kostbare en prachtige planeet Moeder Aarde en niet zichzelf vernietigen?

  1 likes
  • De mens (meerderheid) is heel agressief….kijk maar naar de gehele menselijke geschiedenis.
   Maar als het een troost mag zijn, de huidige mens (Homo Sapiens Sapiens) is op genetisch vlak als op sterven na dood, dus heb nog wat geduld…….de Aarde hersteld zich uiteindelijk wel maar niet de huidige mens!!

   0 likes
 6. De jongeren en wat ouderen hebben een pc om feh gamen allerlei aggressie spellen. Ook op films is geweld vaak overdadig en gedetailleerd aanwezig. Dan het UFC etc waar geweld als ‘sport’ wordt verkocht.
  Mijn zoon en ik hadden ps4 de deur uitgedaan omdat mijn kleinzoon van 7 verslaaft begon te raken aan ik geloof cartheft of zoiets.
  Ik ben bang zolang de jeugd hiermee groot gebracht blijft worden de mens alleen maar gewelddadiger gaat worden, dit dus niets met ons karakter te maken maar met opvoeding.

  1 likes
 7. Zij heten de `Archonten` die `sterrenmensen`!
  Archonten zijn de bestuurders van het aardse noodlot vandaar dat alle belangrijke feiten die ons voorgeschoteld worden in feite gelogen of verdraaid zijn.
  Het grote publiek hoort liever een comfortabele leugen dan een pijnlijke waarheid.
  We willen de waarheid gewoon niet weten.
  Hun doel is de menselijke ziel gevangen te houden tijdens haar aardse verblijf.
  De waarheid betekend wel dat we door een groep van zeer intelligente gangsters geleid worden.
  Zij worden in de gnostische literatuur vaak voorgesteld als de dienaren van de scheppergod, de demiurg.
  Zij worden ook wel aangeduid als de wereldheersers, zoals in onder meer het Wezen van de Wereldheersers.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...