Gezondheid

‘Wonder’: Australische vrouw verslaat kanker met cannabisolie

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij de Australische Jessica Olson werd onlangs voor de derde keer kanker geconstateerd. Ze negeerde het advies van haar dokters en besloot cannabisolie te proberen.

Een tumor in haar nek bleef steeds terugkomen en artsen zeiden dat ze een ingrijpende operatie zou moeten ondergaan die haar leven drastisch zou veranderen.

Zonder de operatie zou ze nog maar een paar maanden te leven hebben. Er was bovendien maar een kleine kans dat Jessica de operatie zou overleven.

Terugkomen

“Mijn dokter zei dat ik naar huis moest gaan en een bucketlist moest maken omdat ik hooguit nog een paar maanden te leven had,” zei de getalenteerde danseres.

De tumor zou via haar nek haar mond bereiken, waarna ze uiteindelijk zou stikken. Jessica onderging chemotherapie, maar de tumor bleef terugkomen.

'Wonder': Australische vrouw verslaat kanker met cannabisolie
Jessica en haar vriend (GoFundMe)

Ze zamelde via een crowdfundingcampagne meer dan 50.000 dollar in om een illegaal en duur alternatief te kunnen proberen: cannabisolie.

Helemaal weg

De olie, die haar 1200 dollar per week kostte, werd 13 weken lang drie keer per dag in haar lichaam gespoten.

Langzaam maar zeker voelde Jessica zich sterker worden en na drie maanden besloot ze bij de dokter langs te gaan om te kijken of er verbeteringen waren.

“De tumor bleek helemaal weg te zijn,” zei ze. “Mijn dokter was geschokt en dacht dat er bij het maken van de CAT-scan een fout was gemaakt.”

Wonder

Haar artsen spreken van een ‘wonder’.

Jessica volgt nu een strikt veganistisch dieet om haar lichaam te ontdoen van chemicaliën en zo weer aan te sterken.

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
suske
suske
5 jaren geleden

mooi dat ze voor zichzelf ging ,applaus

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Zoals het hoort. Geweldig om te zien!

emka
emka
5 jaren geleden

Ik ken beide kanten.
Mijn vrouw heeft/had borstkanker. Ze heeft het traject chemo/operatie doorlopen, en nu is ze kanker vrij. We hebben tijdens haar chemo iedere avond een aantal joints gerookt om haar eetlust op te wekken. Doodziek is ze gelukkig nooit geweest. Of het door de joints komt; wie het weet mag het zeggen.
Tijdens haar chemo een vrouw leren kennen, die ook cannabisolie nam. Zij is inmiddels overleden. Ze kreeg uitzaaïngen in oa haar hoofd en dat deed haar de das om.
Ik wil dat jullie er voor waken om Cannabis olie als DE oplossing te zien.
Er zijn zoveel verschillende vormen van (borst)kanker om dit te roepen! De ene persoon is de ander niet!

Bespaar me jullie eventuele neerbuigende opmerkingen, daar heb ik geen boodschap aan.

Johan
Johan
5 jaren geleden

woehooo halleluja cannabisolie praise the wonderfully earthly plant

wat is het toch mooi om te zien dat mensen ervan genezen en wat doet het toch pijn om te zien als mensen voor de chemokuur gaan zo onwetend. Voor de mensen die er wel op de hoogte zijn van dit genees werkende kracht het is aan jullie om mensen die er niet op de hoogte ervan zijn op de hoogte te stellen. Laat ze vooral mensen zien die voor cannabisolie zijn gegaan en zijn genezen van hun kankers, tumoren ALS (spierziekte) en hun woord erover uiten op YouTube tientallen video over dit moet meer naar buiten komen ik merk namelijk dat er nog veel te veel mensen zijn die wiet cannabisolie een taboe vinden wat heel raar want er is nog nooit een dode gevallen van wiet of cannabisolie aan overdosis zelfs niet. Wat dacht je van sigaretten en alcohol kwa doden? en dat wordt niet als taboe gezien huh whats happenning here? off course weed from earth wich is naturally CURES A LOT! thats why!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x