Bewustzijn

De bovennatuurlijke Amazone (video)

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ga mee naar het hart van het Amazoneregenwoud waar de sjamanen gidsen van het bovennatuurlijke zijn.

Ayahuasca is één van de krachtigste hallucinogene middelen op onze planeet. De naam is afkomstig uit de taal van de Quichua en kan worden vertaald als ‘slingerplant van de ziel’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Met de hulp van sjamanen neemt filmmaker Dean Jeffries ayahuasca en reist hij af naar de bovennatuurlijke hyperdimensionale realiteit die onder de sjamanen van de Amazone bestaat.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kenn
kenn
11 jaren geleden

aan wie van de natuur houden en willen hiervan genieten kijk dit prachtige en bijzonder film HOME, dit is een echte paradijs en zeker GEEN chemtrail:

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&wide=1

bomba
bomba
11 jaren geleden

Mooie docu!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Het sjamanisme mag in Nederland niet want die tripmiddelen zijn verboden.En toch trip ik eens in de 14 dagen, spreek met de Goden terwijl de ander loopt te zoeken om die Goden.En dan de inzichten die je krijgt??Zelfs magnetisme is zichtbaar evenals de wind.En dan het verbonden zijn.Alles is één groot web. waarvan wij slechts een piepstukje zijn.Probeer het web niet te vernietigen of te veranderen, want de gevolgen zullen groot zijn.Ik heb het web niet geweven, maar het zien is mij gegeven.De paddo,s zijn verboden, de kweekset niet. zie link en de foto,s van de gekweekte paddo,s heb ik hen geschonken.http://www.wapwereld.nl/growshop-wapwinkel/paddo-kweek/paddo-kweekset-cubensis.html Ik moet zo nu en dan even in de toekomst en het verleden kunnen kijken voor wijsheid.En mijn Nickname verraad dat ik iets met indianen heb. De O’chippewa indianen.

Linda
Linda
11 jaren geleden

Hartverscheurend. Ik heb veel gelezen over natuurvolken en hun tradities. Dit legt hun ziel bloot en het grote gevaar van hen die de aarde willen overheersen.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x