Homepagina » Bewustzijn » De bovennatuurlijke Amazone (video)
De bovennatuurlijke Amazone

De bovennatuurlijke Amazone (video)

Ga mee naar het hart van het Amazoneregenwoud waar de sjamanen gidsen van het bovennatuurlijke zijn.

Ayahuasca is één van de krachtigste hallucinogene middelen op onze planeet. De naam is afkomstig uit de taal van de Quichua en kan worden vertaald als ‘slingerplant van de ziel’.

Met de hulp van sjamanen neemt filmmaker Dean Jeffries ayahuasca en reist hij af naar de bovennatuurlijke hyperdimensionale realiteit die onder de sjamanen van de Amazone bestaat.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

 Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Het zou in iedergeval mooier zijn voor ons eigen geschapen wereldje,als menigen onder ons het een keertje zou proeven.
  Over de smaak valt te twisten,maar het is een WONDERmiddel van de NATUUR!

  En drug is echt een een verkeerde benaming:

  2 likes
 2. Hartverscheurend. Ik heb veel gelezen over natuurvolken en hun tradities. Dit legt hun ziel bloot en het grote gevaar van hen die de aarde willen overheersen.

  1 likes
 3. Voor de mensen die dit trippen maar allemaal onzin vinden:
  Er is een duidelijke link te ontdekken tussen deze trips/dromen, out of body experiences en lucide dromen. Langzaamaan begint de wetenschap dingen te ontdekken die wijzen op het bestaan van iets buiten onze normale zintuigelijke waarnemingswereld. De aanwijzing dat wij leven in een holografisch geheel en het feit dat subatomaire deeltjes op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig kunnen zijn, zijn hier o.a. voorbeelden van.
  Dus oordeel niet te snel over het onzinnig zijn van deze ervaringen, het is heel goed mogelijk dat het uitstapjes naar die andere dimensie(s) kunnen zijn.

  1 likes
 4. aan wie van de natuur houden en willen hiervan genieten kijk dit prachtige en bijzonder film HOME, dit is een echte paradijs en zeker GEEN chemtrail:

  http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&wide=1

  0 likes
 5. Het sjamanisme mag in Nederland niet want die tripmiddelen zijn verboden.En toch trip ik eens in de 14 dagen, spreek met de Goden terwijl de ander loopt te zoeken om die Goden.En dan de inzichten die je krijgt??Zelfs magnetisme is zichtbaar evenals de wind.En dan het verbonden zijn.Alles is één groot web. waarvan wij slechts een piepstukje zijn.Probeer het web niet te vernietigen of te veranderen, want de gevolgen zullen groot zijn.Ik heb het web niet geweven, maar het zien is mij gegeven.De paddo,s zijn verboden, de kweekset niet. zie link en de foto,s van de gekweekte paddo,s heb ik hen geschonken.http://www.wapwereld.nl/growshop-wapwinkel/paddo-kweek/paddo-kweekset-cubensis.html Ik moet zo nu en dan even in de toekomst en het verleden kunnen kijken voor wijsheid.En mijn Nickname verraad dat ik iets met indianen heb. De O’chippewa indianen.

  0 likes
 6. satan niets anders. ze openen zich tot het demonenrijk

  0 likes
 7. @hunting wolf:
  http://www.santodaime.nl/
  in nederland kan je deze drug onder begeleiding ervaren

  0 likes
 8. [quote name=”Redice”]@hunting wolf:
  http://www.santodaime.nl/
  in nederland kan je deze drug onder begeleiding ervaren[/quote]
  Klopt! Je kunt in Nederland verschillende adressen vinden waarbij je onder begeleiding Ayahuasca kunt ervaren. Een echte aanrader! Big Hug.

  0 likes
 9. [quote name=”Hunting Wolf”]Het sjamanisme mag in Nederland niet want die tripmiddelen zijn verboden.En toch trip ik eens in de 14 dagen, spreek met de Goden terwijl de ander loopt te zoeken om die Goden.En dan de inzichten die je krijgt??Zelfs magnetisme is zichtbaar evenals de wind.En dan het verbonden zijn.Alles is één groot web. waarvan wij slechts een piepstukje zijn.Probeer het web niet te vernietigen of te veranderen, want de gevolgen zullen groot zijn.Ik heb het web niet geweven, maar het zien is mij gegeven.De paddo,s zijn verboden, de kweekset niet. zie link en de foto,s van de gekweekte paddo,s heb ik hen geschonken.http://www.wapwereld.nl/growshop-wapwinkel/paddo-kweek/paddo-kweekset-cubensis.html Ik moet zo nu en dan even in de toekomst en het verleden kunnen kijken voor wijsheid.En mijn Nickname verraad dat ik iets met indianen heb. De O’chippewa indianen.[/quote]

  Ugg ge uge ugg, blow jij soms ook?
  mij niet erg vinden, mij om de 14 dagen trippen best veel vinden uhgge ugh indianen vast wel iets minder gebruiken dan jij. maar ja die wonen dan ook niet in de plattelanden.
  ugh.Ik hoop dat je geen, nog onbewust onverwerkt verleden hebt.
  Dat voeld zo rottig als je daar inschiet met paddo,s

  0 likes
 10. Ik zie al jaren veel energie en heel veel beelden, zoveel dromen dat ik overdag moet rusten van de inspanningen.Heb veel levens echte visioenen gehad.Het is zoveel dat ik niet meer weet wat ik er mee moet.Ik weet daarom ook zeker dat als ik dit soort middelen ga gebruiken iemand mijn lichaam moet opruimen,omdat ik dan geen tijd meer heb om hier nog langer rond te lopen.

  0 likes
 11. [quote name=”Hunting Wolf”]Het sjamanisme mag in Nederland niet want die tripmiddelen zijn verboden.En toch trip ik eens in de 14 dagen, spreek met de Goden terwijl de ander loopt te zoeken om die Goden.En dan de inzichten die je krijgt??Zelfs magnetisme is zichtbaar evenals de wind.En dan het verbonden zijn.Alles is één groot web. waarvan wij slechts een piepstukje zijn.Probeer het web niet te vernietigen of te veranderen, want de gevolgen zullen groot zijn.Ik heb het web niet geweven, maar het zien is mij gegeven.De paddo,s zijn verboden, de kweekset niet. zie link en de foto,s van de gekweekte paddo,s heb ik hen geschonken.http://www.wapwereld.nl/growshop-wapwinkel/paddo-kweek/paddo-kweekset-cubensis.html Ik moet zo nu en dan even in de toekomst en het verleden kunnen kijken voor wijsheid.En mijn Nickname verraad dat ik iets met indianen heb. De O’chippewa indianen.[/quote]

  Ga lekker je gang.

  0 likes
 12. Hunting wolf.. Als jij de dingen geloofd die je ziet als je tript weet ik niet wat er met je aan de hand is.. Heb je laatst in zown trip je hoofd gestoten ofzo? Die zooi laat je hersenen denken dat je iets ziet.. Als je ergens naar kijkt onder de paddo’s gaat je hoofd er zelf iets van maken.. Als jij dat graag ziet als “GODEN” veel plezier.. Het laat alleen maar weer blijken dat je niet spoort.. Lekker bezig meneer de agent.. 😉

  0 likes
 13. [quote name=”totempaaltje”][quote name=”Hunting Wolf”]Het sjamanisme mag in Nederland niet want die tripmiddelen zijn verboden.En toch trip ik eens in de 14 dagen, spreek met de Goden terwijl de ander loopt te zoeken om die Goden.En dan de inzichten die je krijgt??Zelfs magnetisme is zichtbaar evenals de wind.En dan het verbonden zijn.Alles is één groot web. waarvan wij slechts een piepstukje zijn.Probeer het web niet te vernietigen of te veranderen, want de gevolgen zullen groot zijn.Ik heb het web niet geweven, maar het zien is mij gegeven.De paddo,s zijn verboden, de kweekset niet. zie link en de foto,s van de gekweekte paddo,s heb ik hen geschonken.http://www.wapwereld.nl/growshop-wapwinkel/paddo-kweek/paddo-kweekset-cubensis.html Ik moet zo nu en dan even in de toekomst en het verleden kunnen kijken voor wijsheid.En mijn Nickname verraad dat ik iets met indianen heb. De O’chippewa indianen.[/quote]

  Ugg ge uge ugg, blow jij soms ook?
  mij niet erg vinden, mij om de 14 dagen trippen best veel vinden uhgge ugh indianen vast wel iets minder gebruiken dan jij. maar ja die wonen dan ook niet in de plattelanden.
  ugh.Ik hoop dat je geen, nog onbewust onverwerkt verleden hebt.
  Dat voeld zo rottig als je daar inschiet met paddo,s[/quote]
  U bedoeld een “bad”trip??Voor dat je een tripmiddel tot je neemt ga jezelf dan altijd eerst afvragen of je je goed voelt, zo Nee niet innemen.De eerste “Bad” trip moet bij mij nog komen,maar is ook te voorkomen zoals ik net vermelde.Bovendien heb ik zo onderhand wel zo veel ervaring van het wanneer innemen, dat ik zelfs als ik in het verleden schiet, blijkt dat de onverwerkte negatieve zaken kennelijk al goed verwerkt zijn.Tijdens een trip ben ik me bewust dat ik een tripmiddel heb ingenomen, zodat je zelfs je trip kunt sturen naar positief.TIP als je nog nooit hebt getript doe dit dan onder begeleiding van iemand met ervaring,en laat het anders staan.En verslaaft raken??kan niet.

  0 likes
 14. [quote name=”duffe”]Hunting wolf.. Als jij de dingen geloofd die je ziet als je tript weet ik niet wat er met je aan de hand is.. Heb je laatst in zown trip je hoofd gestoten ofzo? Die zooi laat je hersenen denken dat je iets ziet.. Als je ergens naar kijkt onder de paddo’s gaat je hoofd er zelf iets van maken.. Als jij dat graag ziet als “GODEN” veel plezier.. Het laat alleen maar weer blijken dat je niet spoort.. Lekker bezig meneer de agent.. ;)[/quote]
  Ja vast, en het is oud agent.En de indianen halen hier wijsheiden uit, waar jij slechts van dromen kunt.Dus waarom zou ik op u ingaan??Dus niet. U denkt maar!!Daar bent u vrij in toch?Jammer van je vastgeroeste mening.

  0 likes
 15. [quote name=”breakitdown”]satan niets anders. ze openen zich tot het demonenrijk[/quote]
  Welke SATAN??Die niet bestaa,t maar hier op aarde het kwaad zaait, wat u dagelijks ziet?Dat is slecht de materialistische mens, en de graaiende mens, die denken een laatste hemt te bezitten,met zakken.God heeft alles geschapen toch??Maar wie heeft God en Satan geschapen??DE MENS!!

  0 likes
 16. Indianen gebruikten tripmiddellen maar hechten ook heel wat meer waarde aan een gewone slaapdroom, dan de westerse mens. Die zegt het was maar een droom lieverd, ga maar weer lekker slapen.Wel de Indianen hadden voor de blanke kwamen al dromen, dat zij onder de voet zouden worden gelopen door blanke paarden witte paarden ofwel de blanke mens,en wisten ook haarfijn te vertellen dat als er in een bepaalde berg werd gegraven, de aarde op het punt zou komen te staan van de dreiging van vernietiging.Heden ten dage wint men uit die bergen URANIUM.Klopten de tripmiddellen dan wel of niet, en de droom dan??

  0 likes
 17. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”breakitdown”]satan niets anders. ze openen zich tot het demonenrijk[/quote]
  Welke SATAN??Die niet bestaa,t maar hier op aarde het kwaad zaait, wat u dagelijks ziet?Dat is slecht de materialistische mens, en de graaiende mens, die denken een laatste hemt te bezitten,met zakken.God heeft alles geschapen toch??Maar wie heeft God en Satan geschapen??DE MENS!![/quote]
  weet je waarom kunnen wij de lucht niet zien?
  weet je waarom het heelal geen eind heeft?
  Niet alle vragen beantwoord kunnen worden
  wij zijn gewoon mensen met beperkt vermogen in onze brein in vergelijking met onze schepper .
  Stel dat wij de mensen al eerder niet bestaan,dan zou de autos ,treinen,huizen,fietsen enzovoort ook kunnen bestaan? tuurlijk nee.
  m.a.w de auto zou zichzelf kunnen afvragen wie mij heeft gemaakt?
  toch kan niet want de auto heeft andere beperkingen van wie heeft gemaakt.

  DAAROM WIJ KUNNEN DE VRAAG OF WIE DE SCHEPPER HEEFT GESCHAPPEN NOOIT STELLEN
  en die vraag is eigenlijk geen vraag om een antwoord te willen hebben
  en VAN DE GOD ALLEEN WIJ WETEN DAT HIJ DE SATAN HEEFT GESCHAPPEN.punt uit

  0 likes
 18. Wat me dan opvalt dat we hier gewoon achter onze PC zitten te kijken terwijl deze mensen/broeders voor onze aarde vechten. Mijn hart bloedt als ik bedenk dat we niet zij aan zij met ze staan maar erger nog hier een beetje reageren over een goede en een slechte trip. Waarom doen we niks? Ik vraag het mezelf af …. and it makes me sad.

  0 likes
 19. [quote name=”kenn”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”breakitdown”]satan niets anders. ze openen zich tot het demonenrijk[/quote]
  Welke SATAN??Die niet bestaa,t maar hier op aarde het kwaad zaait, wat u dagelijks ziet?Dat is slecht de materialistische mens, en de graaiende mens, die denken een laatste hemt te bezitten,met zakken.God heeft alles geschapen toch??Maar wie heeft God en Satan geschapen??DE MENS!![/quote]
  weet je waarom kunnen wij de lucht niet zien?
  weet je waarom het heelal geen eind heeft?
  Niet alle vragen beantwoord kunnen worden
  wij zijn gewoon mensen met beperkt vermogen in onze brein in vergelijking met onze schepper .
  Stel dat wij de mensen al eerder niet bestaan,dan zou de autos ,treinen,huizen,fietsen enzovoort ook kunnen bestaan? tuurlijk nee.
  m.a.w de auto zou zichzelf kunnen afvragen wie mij heeft gemaakt?
  toch kan niet want de auto heeft andere beperkingen van wie heeft gemaakt.

  DAAROM WIJ KUNNEN DE VRAAG OF WIE DE SCHEPPER HEEFT GESCHAPPEN NOOIT STELLEN
  en die vraag is eigenlijk geen vraag om een antwoord te willen hebben
  en VAN DE GOD ALLEEN WIJ WETEN DAT HIJ DE SATAN HEEFT GESCHAPPEN.punt uit[/quote]
  Volgens de door de mens geschreven bijbel.U mag van mij hierin geloven.Jammer dat u zichzelf eerst geen vragen heeft gesteld, over het kloppen van het geloven wat u doet.Als God alles geschapen heeft wie heeft God dan geschapen? De MENS.Stel je de vraag wie God heeft geschapen, dan is de bijbel volgens de gelovigen plots door God Geìnspireerd geschreven.Vraagje waarom heeft die zgn God iedereen niet met gelijke kansen gemaakt.Omdat die God niet bestaat luid het antwoord.Maar ik wil u niet van uw geloof iets onthouden.Met Groet.

  0 likes
 20. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Hunting Wolf”]Het sjamanisme mag in Nederland niet want die tripmiddelen zijn verboden.En toch trip ik eens in de 14 dagen, spreek met de Goden terwijl de ander loopt te zoeken om die Goden.En dan de inzichten die je krijgt??Zelfs magnetisme is zichtbaar evenals de wind.En dan het verbonden zijn.Alles is één groot web. waarvan wij slechts een piepstukje zijn.Probeer het web niet te vernietigen of te veranderen, want de gevolgen zullen groot zijn.Ik heb het web niet geweven, maar het zien is mij gegeven.De paddo,s zijn verboden, de kweekset niet. zie link en de foto,s van de gekweekte paddo,s heb ik hen geschonken.http://www.wapwereld.nl/growshop-wapwinkel/paddo-kweek/paddo-kweekset-cubensis.html Ik moet zo nu en dan even in de toekomst en het verleden kunnen kijken voor wijsheid.En mijn Nickname verraad dat ik iets met indianen heb. De O’chippewa indianen.[/quote]

  Ga lekker je gang.[/quote]
  Doe ik. Met liefde. “O klein onooglijk wezentje
  zo vol van toverkracht,
  moeder Natuur schenkt u ons
  zodat wij haar weerzien in volle pracht.
  Een glimlach van de Aarde
  een dans van geest en beest,
  de vogels draaien juichend
  hun kringen in de lucht,
  de hele schepping jubelt,
  nergens meer een traan of zucht.”

  0 likes
 21. [quote name=”Iza”]Wat me dan opvalt dat we hier gewoon achter onze PC zitten te kijken terwijl deze mensen/broeders voor onze aarde vechten. Mijn hart bloedt als ik bedenk dat we niet zij aan zij met ze staan maar erger nog hier een beetje reageren over een goede en een slechte trip. Waarom doen we niks? Ik vraag het mezelf af …. and it makes me sad.[/quote]
  Maak de mensheid eerst tot een éénheid in bewustzijn,en ook uw droom en de mijne komen uit.

  0 likes
 22. Knap dat jullie dat durven, ben zelf bang om mijn lichaam en geest over te geven aan een stofje, wil graag zelf de baas blijven, daarom gebruik ik ook bijna geen alcohol, hooguit een glaasje port bij het eten eens in de maand, maar een 2de hoef ik nooit, vind het dan ook niet meer lekker.

  0 likes
 23. [quote name=”Predator”][quote name=”Redice”]@hunting wolf:
  http://www.santodaime.nl/
  in nederland kan je deze drug onder begeleiding ervaren[/quote]
  Klopt! Je kunt in Nederland verschillende adressen vinden waarbij je onder begeleiding Ayahuasca kunt ervaren. Een echte aanrader! Big Hug.[/quote]

  Ga een beetje het gebruyik van drugs zitten promoten. Trippen is onzin en nog gevaarlijk ook.

  0 likes
 24. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Predator”][quote name=”Redice”]@hunting wolf:
  http://www.santodaime.nl/
  in nederland kan je deze drug onder begeleiding ervaren[/quote]
  Klopt! Je kunt in Nederland verschillende adressen vinden waarbij je onder begeleiding Ayahuasca kunt ervaren. Een echte aanrader! Big Hug.[/quote]

  Ga een beetje het gebruyik van drugs zitten promoten. Trippen is onzin en nog gevaarlijk ook.[/quote]
  Promoten maakt u er zelf van en druk deze link eens in je werkbalk en lees eens de schadelijkheid van het stofje??http://www.scientias.nl/alcohol-is-schadelijker-dan-heroine/18878 DE schadelijkheid is in cijfers uitgedrukt.Fijne dag verder aardbewoner.

  0 likes
 25. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Predator”][quote name=”Redice”]@hunting wolf:
  http://www.santodaime.nl/
  in nederland kan je deze drug onder begeleiding ervaren[/quote]
  Klopt! Je kunt in Nederland verschillende adressen vinden waarbij je onder begeleiding Ayahuasca kunt ervaren. Een echte aanrader! Big Hug.[/quote]

  Ga een beetje het gebruyik van drugs zitten promoten. Trippen is onzin en nog gevaarlijk ook.[/quote]
  dit kan alleen komen uit een bekrompen geest, deze “tripmiddelen” zijn producten uit de natuur, en wat de natuur voortbrengt heeft altijd zijn nut.
  ayahuasca wordt al eeuwen gebruikt in de regenwouden door indianenstammen en als je hier een docu over zou gezien hebben zou je mss beseffen dat ze via deze middelen toegang hebben tot verrassend veel informatie en kennis die ze anders niet zouden hebben. het brein, de werking en de mogelijkheden zijn bijlange nog niet in kaart gebracht.de hersenen van de mens hebben voor bepaalde “geestesverruimende” middelen zelfs receptoren die enkel en alleen voor die bepaalde stoffen ontvankelijk zijn.ik promoot geen druggebruik maar het is kortzichtig om te stellen dat het geen enkel nut zou kunnen hebben in bepaalde gevallen..

  0 likes
 26. Ben erg benieuwd en nieuwsgierig , en zou het graag willen proberen.
  nadat ik even ben wezen googelen ben ik maar snel afgehaakt 400/500 euro voor een weekend-sessie? dacht het niet!
  we kunnen allen 1 worden ,maar eerst trekken we u financieel het vel over de oren (net als veel “spirituele cursussen”)
  de bedoeling is om kennis te delen met zn allen, niet om snel rijk te worden

  0 likes
 27. Als je in Reiki geinnitieerd ben ,kan je soms ook in vorige levens kijken ,zag me zelf in de spiegel veranderen in een armoedig indianenkind niet eenmaal maar meerdere keren beleefde ik gebeurtenissen als of ik aanwezig was in een ander vorm van bestaan ik zag tipi,s en stond middenin een gevecht tussen blanken en Indianen en ik gebruik niets,en drink bijna nooit alcohol en rook ook niet,en toch….???

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot ...

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.