Homepagina » Mens en Dier » Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’
viroloog
Foto: IAEA Imagebank CC BY 2.0

Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’

Een gerespecteerde viroloog zegt wetenschappelijk bewijs te zullen leveren waaruit blijkt dat het coronavirus gemaakt is door mensen. Li-Meng Yan, tot voor kort verbonden aan de Universiteit van Hongkong, is naar de Verenigde Staten gevlucht omdat ze vreest voor haar leven. In de Britse talkshow Loose Women onthulde ze dat de Chinese overheid al haar informatie heeft verwijderd uit de overheidsdatabases, schrijft de Daily Mail.

Berichten dat Covid-19 afkomstig is van een voedselmarkt zijn volgens dr. Yan een rookgordijn. “Het virus komt niet uit de natuur,” zei ze. Op de vraag waar het virus dan wel vandaan komt, antwoordde de wetenschapper: “Het komt uit het lab in Wuhan.”

“De genoomsequentie is als een menselijke vingerafdruk. Op basis hiervan kun je [virussen] identificeren. Ik zal dit bewijs gebruiken om mensen uit te leggen waarom het uit het lab in China afkomstig is,” zei ze in de talkshow.

Enorme doofpot

Vlak voordat ze Hongkong ontvluchtte, kregen haar collega’s de opdracht om ‘geruchten over haar te verspreiden’. “Ze hebben al mijn informatie verwijderd en gezegd dat ik een leugenaar ben, dat ik niks weet.”

Yan was één van de eerste wetenschappers die onderzoek deden naar het coronavirus. In december moest ze een aantal Sars-achtige gevallen onderzoeken die in China waren vastgesteld. Ze legde een enorme doofpot bloot. De viroloog besloot de noodklok te luiden en zit nu ondergedoken.

De Chinese autoriteiten ontkennen dat de uitbraak is begonnen in het lab. “Er is geen sprake van een doofpot. Gelijk nadat er gevallen waren geregistreerd in Wuhan, ondernam China actie om de verspreiding van het virus te voorkomen,” zei een woordvoerder van de nationale gezondheidscommissie.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • RayOfLight schreef:

  Cyclus

  Elk bewijs kan simpelweg altijd weerlegt worden. Het is allang duidelijk dat corvid-19 ‘faulplay’ is.
  Wat er mogelijk gebeurt is dat er een aantal experts word ingekocht die gaan vertellen dat onderzoek niet deugt. Daar na komen factcheckers buzzfeet snopes whatever. Dan wordt haar social media gecensureerd. Paypal en ander providers blocken haar. Ze verliest haar reputatie en baan en jaren later is iedereen haar vergeten… Daarna komt er een nieuwe vrouw/man of GMO-plant en de cyclus herhaalt zich.

  Bewijzen gelden namelijk niet in een wereld die niet vrij is. Lijkt me dat er nog veel wetenschappers die de (moreel juiste) veronderstelling hebben dat de samenleving vrij genoeg is dat wetenschappelijke feiten er toe doen. Volgens mij doen wetenschappers er beter aan om macht achter de schermen op te bouwen die niet ontkent kan worden card blanche spelen is namelijk iets uit het verleden denk ik.

  0 likes
 • Tony schreef:

  Wanneer Li-Meng Yan vanaf december bij dat onderzoek betrokken is, dan moeten er dus ook mensen zijn die voor die tijd aan het Coronavirus gewerkt hebben. Dat betekent dat er meer mensen zijn die deze kennis hebben. Waar zijn die mensen dan?

  Maar ook Anthony Fauci heeft daar in het verleden gewerkt. Hij is goed bevriend met Bill Gates en zij bepalen het beleid van het WHO. Dat betekent dus dat het gevoerde beleid is gebaseerd op een wereldwijde vergiftiging van mensen en niet op basis van een virus zoals dat tot nu toe is aangenomen.

  Dat verklaart de symptomen die hier mee gepaard gaan. Die symptomen hebben geen natuurlijke oorsprong, maar hebben een toxische oorsprong en dus ook een toxische werking.

  Zij zegt dat het wetenschappelijk bewijs snel boven tafel komt, maar ook dat het WHO met de Chinese regering samenwerkt en onder controle staat van de Chinese regering. Zij had de opdracht van haar meerdere (supervisor van het WHO) gekregen om de uitkomst van haar onderzoek geheim te houden.

  Dan heeft zij het over 2 giftige stoffen (hopelijk heb ik het goed gehoord; CC45 en CXC21) die na modificatie het Coronavirus vormen. Zij zegt dat het Coronavirus hoogst besmettelijk is en dat het alleen maar in Wuhan gemaakt kan zijn, want daar ligt de blauwdruk.

  Wanneer zij de waarheid vertelt, dan is dat een klap in het gezicht voor alle mensen die vertrouwen hebben in de verhalen van Bill Gates en het WHO.

  Ik ben benieuwd wanneer het bewijs geleverd wordt.

  0 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Het wordt eentonig maar ik blijf het herhalen. Zolang de Zio Nazie Bilderberg Cabal Illuminatie de wereld beheerst kan je de waarheid vergeten. Van Pearl Harbor, de dood van Hitler via World Trade Center tot Wuhan…

   0 likes
 • Corona-hoax schreef:

  Goh, gaat zij dan, conform de gouden standaard, aantonen dat het virus überhaupt bestaat…..?

  0 likes
 • Reliable Liar schreef:

  Met een beetje gezond boeren verstand kun je al nagaan dat dit virus gemaakt is. De Chinezen eten al eeuwen lang (o.a.) vleermuizen. En nu opeens ontstaat daardoor een raar virus?
  Huh-huh.
  Maar ja, als dit aan het licht komt, kan China wel een paar claims aan hun satijnen broek verwachten …..

  0 likes
 • exegese schreef:

  Dat zou natuurlijk ook de rede kunnen zijn dat er van het virus wereldwijd geen registratie te vinden is fysiek gesepareerd te zijn en in beeld gebracht om de gouden standaard die nodig is om het überhaupt te kunnen identificeren en dus efficiënt te kunnen bestrijden, te creëren. Ze zijn gewoon bang dat de menselijke hand in het ontstaan ervan niet te meer ontkennen valt.

  0 likes
 • Jack Burton schreef:

  En ik! Ja ik als sprookjes expert ga bewijzen dat roodkapje bestaat en Sneeuw witje…ook.

  Conclusie onderzoek: Mensen, goed nieuws, ze bestaan allemaal!
  En we weten nu eindelijk ook hoe de keizer zonder kleren heet, hij heet keizerlijke hoogheid Covid en is 19 jaar oud.

  Welterusten iedereen.

  0 likes
 • krikkem schreef:

  als het inderdaad een ontworpen virus is .het eerste wat ze doen is een antivirus erbij ontwerpen(niet de vaccins die ze nu hebben)daar zou ze dus ook enige kennis over moeten hebben.ze gaan niet iets maken waar ze(de elite)ook aan kunnen sterven/ziek worden.of het is gewoon een nieuw ontworpen griepvirus.niet gevaarlijker dan de gewone griep maar dan met een dosis angst erbij want de schrikreactie lokt een vlucht vecht reactie op wereldwijd en dat zie je nu in de draconische maatregelen

  0 likes
  • Tony schreef:

   In plaats van een antivirus te ontwerpen is het veel gemakkelijker om mensen die achter deze plannen zitten, helemaal niet in te enten. Alleen de mensen die ingeent zijn worden voorzien van een chip. De uitvoerders krijgen deze niet, want die hebben geen inenting nodig en krijgen dus ook geen onderhuidse chip. De elite van de wereld is daarvoor vrijgesteld. Zij weten wat hen te wachten staat. Dat lijkt mij een duidelijke zaak.

   0 likes
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  Niet door de natuur gecreëerd dus kan ook niet overleven in deze natuur en zal dus daarom opgeruimd gaan worden in deze natuur omdat dit er niet in thuishoort. Natuur is zo’n ingenieus systeem wat alles zelf regelt en zicht niet zal laten leiden door een handjevol politici die denken het wiel uit te hebben gevonden. Probleem opgelost.

  0 likes
 • Gladiator schreef:

  Stel……ik lever morgen onomstotelijk en wettelijk keihard BEWIJS dat dit hele sprookje dus niets anders dan een sprookje is, iets wat compleet fictief en frauduleus in deze wereld is neergezet door een stelletje totaal corrupte psychopatische narcisten en ook keihard aantoon dat ze hiervoor miljarden hebben ontvangen…..

  Ja, wat dan!!??

  Want ik weet niet wat er zo hier en daar aan de hand is maar beste mensen, deze bewijzen welke ik hierboven benoem die zijn inmiddels ruimschoots voorhanden, en wel wettelijk en onomstotelijk bewijsbaar!!!

  Ik heb nogal redelijk wat te maken gehad met bewijsvoering en zou me gegund hebben dat het altijd zo ongelooflijk duidelijk zou zijn geweest!!!

  Echter, feit is dat het theater den Haag simpelweg hun ingeslagen weg vervolgt en naar niets en niemand anders wil en zal luisteren dan een op de zwarte lijst staande prof. dr. van Dissel (want corrupt en wel aantoonbaar!!!) en dierenarts annex “viroloog” Ab Flappiehuis……

  Duitsland heeft een batterij artsen welke een ACU hebben uitgevoerd….en daarbij waren er enkele “duizenden” mensen de straat op gegaan (ik weet, het waren er een paar miljoen…..so what!!!)….

  Das Verkel gaat door, met haat voltallige kabinet!!!, net als Trutje en Hugocaust…

  Wat is dus met zeer grote zekerheid de enige oplossing om dit tuig naar de grond te dwingen…..

  Wat we echter op dit moment volledig uit het oog verliezen, en ja, ook dat is opzet want afleiding afleiding afleiding enz enz……

  Mensen, doe mij eens een lol en begin eens te kijken in de schappen en vakken bij jullie eigen supermarkt!!!!

  Deze worden met de week steeds leger en leger!!

  DAT KOMT OMDAT ONZE JONGENS IN DEN HAAG WILLENS EN WETENS ONZE VOEDSELKETEN HEBBEN ONDERBROKEN!!

  Hierdoor kan ik melden dat dit goed alsook slecht nieuws zal zijn…

  Eerst het slechte nieuws…..

  Mensen, zeker als ze met velen honger én dorst hebben gaan dingen doen die ze normaal NOOIT zouden doen!! Dit zijn geen leuke dingen…..en er is nog maar 1 recht…..dat van de sterkste!!

  Het goede nieuws…….
  Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid worden de mensen dan MASSAAL wakker en…..nou ja…

  Gladiator

  0 likes
  • Tony schreef:

   Hallo Gladiator, het zou mooi zijn wanneer de mensen massaal wakker zouden worden. Maar zo lang het hen nog goed gaat en niet aan de botten komt, vinden zij het wel best. De meeste mensen die ik spreek en feiten vertel, waar ik heel veel tijd aan besteedt heb, denken dat ik gek ben of het zal allemaal wel zo zijn. En hoe kun jij dat nou weten? Wij hebben toch een regering en een RIVM/OMT die het beste met de mensen voor hebben. Ja, ja, dat had je gedacht!

   De realiteit stelt hen in het ongelijk. Zelfs goede vrienden van mij willen zich laten inenten, dat had ik nooit gedacht. Dat is het effect van mensen voorlichten of oplichten, door bewust telkens weer met valse beweringen te komen. Dat merk je aan de nieuwsberichten op de radio. Die zijn propaganda voor de regering en het RIVM/OMT. Daar klopt geen ene malle moer van en is een onderdeel van het door te voeren programma/beleid.

   Mijn ervaring tot nu toe is veelal desinteresse bij de mensen en vooral niet je nek uit steken, je zou toch eens in een complot theorie gaan geloven. Dan moeten zij toegeven dat zij al die tijd bewust voor de gek zijn gehouden en alles wat de overheid zegt, voor zoete koek hebben genomen. Dat doet pijn. Maar zoals je schreef over de te komen tekorten in de voedselvoorziening, dat is een middel om iedereen onder de knie te krijgen. Dan staat ons nog een lange winter te wachten.

   Dan kun je nog zo veel geld hebben, maar wanneer je geen voedsel meer kunt kopen is iedereen gelijk. Dan zijn de duimschroeven aangedraaid en is het te laat. Dan gaan de mensen onderling ruzie maken en met elkaar vechten. Dat is een goedkope manier van oorlog voeren en een manier om mensen op de knie te krijgen. De organisatoren van deze pandemie zijn dan de lachende derde.

   Ik hoop dat het niet zo ver komt, want dan duurt het vele jaren, misschien wel decennia, voor dat er weer een normale leefsituatie is. Door nu alle maatregelen direct op te heffen kan de schade nog enigszins beperkt worden. Dat zou dan voor alle mensen en partijen die de Corona maatregelen hebben doorgevoerd, gezichtsverlies betekenen, en dat ligt bij egotrippers heel moeilijk, dan moeten zij met de billen bloot. Want dan gaat het mooie en goed betaalde baantje dat hen in het vooruitzicht gesteld is niet door.

   0 likes
   • Gladiator schreef:

    @Tony,

    Beste,

    Zou u werkelijk denken dat we met z’n allen nog ooit naar een “normale” situatie teruggaan, althans ik neem aan dat u de situatie van voor dit theaterspel bedoeld dan denk ik toch echt dat u zwaar teleurgesteld zult gaan worden!!

    Dit theaterspel had niemand ooit verwacht en toen het er kwam had ieder weldenkend mens al redelijk snel door dat de genomen “maatregelen” buitenproportioneel waren en dat waren ze ook, nog veel erger zelfs.

    Dat heeft iedereen voor zoete koek geslikt en nu zal fase 2 komen en dat IS DE VOEDSELKETEN….

    Ik heb hier bewijzen voor (deze moet ik nog checken maar ik zelf ben overtuigd en dit checken is zeer moeilijk maar probeer het toch!) en met een beetje goede wil kan eenieder mijn stelling hier zelf controleren en zelfs n de gaten blijven houden!!

    Ik heb directe contacten met inkopers van grote bedrijven welke wekelijkse bestellingen plaatsen in de voedselindustrie en deze zijn erg duidelijk en zeggen allemaal hetzelfde…..schappen zullen leger worden en dit zou wel eens heel snel kunnen gaan…

    Jullie zijn gewaarschuwd en ik zou dit uiterst serieus nemen…..
    Klein voorbeeldje wat me werd gegeven door 1 van hen was een bestelling van ongeveer 40 containers waarvan er 24 werden geleverd…….en ik constateer zelf nu al wekelijks dat het ene na het andere artikel er niet meer is….ik noem maar bijv. jonge kaas, krentenbollen, enz….deze artikelen gebruik ik echt wekelijks en kan DEZE dus goed meten….en deze zijn bijna elke week op dinsdagmiddag OP!!!

    Kijk eens in een prepperswinkel naar bijv. brood in blik….u kunt het krijgen maar wel op bestelling….och, hoe kan dat dan nu…???

    Zorg dat u te eten en te drinken hebt en vorm verdorie eens eindelijk groepen bij jullie in de buurt….want er komt nog veel meer moois onze kant op en dat weet ook nog niemand en dat ziet ook nog niemand maar……………..wordt vervolgt!!

    VORM GROEPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Gladiator

    0 likes
    • Tony schreef:

     Bedank voor je reactie. Ik geloof dat wij elkaar in grote lijn wel begrijpen. Om meteen met de ergste doemscenario’s te beginnen is voor veel mensen te heftig. Dan wordt je meteen al niet meer serieus genomen. Veel mensen hebben het nog steeds veel te goed en zien daarom niet wat er echt aan de hand is. Ik heb persoonlijk ervaren dat het heel moeilijk is om mensen uit hun vertrouwde omgeving te halen.

     Dat kan ook niet anders, want wie van ons in Europa heeft er nou van dichtbij een oorlogssituatie meegemaakt. Dat zijn er niet veel. Balkanoorlog was dacht ik de laatste en dat was voor ons in Nederland ver weg.

     De meeste mensen hebben niet het vermogen onafhankelijk te denken en nemen alles wat zij over de jaren heen geleerd hebben voor zoete koek aan.

     Wat er aan zit te komen kan een wereldwijde lockdown zijn. Een lockdown, zoals die in enkele landen/staten al wordt toegepast. Dan zal niet alleen het verkeer van mensen stoppen, maar ook alle transporten. Dat zal invloed hebben op alles wat wij consumeren, dus niet alleen eten en drinken.

     Dan wordt de economie wereldwijd aan banden gelegd en is de chaos waarschijnlijk niet te overzien. Dit is natuurlijk een doemscenario, maar ik denk dat alles mogelijk is. Daarvoor is het in stand houden van deze nep situatie (Corona virus bestaat niet) heel belangrijk. Zo lang dat bij de mensen niet bekend is, geloven zij de verhalen van artsen/ziekenhuizen/RIVM/OMT/regering, Bill Gates en het WHO.

     Alle tegenstanders worden genegeerd of monddood gemaakt. Zo komt de waarheid nooit boven tafel.

     0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  Als deze “virus” door mensen is gemaakt dan is het een Bio-Weapon!!

  0 likes
  • Tony schreef:

   Dat is het ook. Kijk maar naar de effecten en de daardoor veroorzaakte schade die het in het menselijk lichaam heeft teweeg gebracht.

   Artsen hebben dit niet zo snel kunnen herkennen, omdat het namelijk om een griepvirus ging. Dat zij al meer dan 70 jaar iets beweren op basis van een een aanname die onjuist is, hebben zij niet door. Zij zijn geindoctrineerd en dan is het heel moeilijk om deze verkeerde aanname recht te zetten. Zij zijn dus bewust op het verkeerde spoor gezet, want in vredestijd houdt je er geen rekening mee dat mensen worden vergiftigd.

   Mensen vergiftigen, dat kan toch niet zo zijn! En dan nog wel op wereldniveau, maak dat de kat wijs! Die onzin geloven wij niet. Maar ik vrees dat het wel zo is.

   Waarschijnlijk heeft de Spaanse griep hier aan ten grondslag gelegen. Het effect was heel groot.

   Met het benoemen van deze vergiftiging als zijnde een griepepidemie, heeft men de gehele gezondheidsindustrie voor de gek gehouden, en dus ook de landelijke gezondheidsorganisaties zijn er in getrapt of omgekocht.

   De symptomen horen bij een vergiftiging, die toxisch van oorsprong is. Ik vrees dat vele ziektes van de laatste 40 jaar, een zelfde oorsprong hebben, namelijk ontwikkeld in een laboratorium. Dan denk ik aan AIDS, Sars, HIV, Ebola, etc. Dat is dus allemaal heel systematisch opgezet en uitgevoerd.

   Het Corona virus zou dan ook de finale moeten inluiden van al deze ziektes. Ik denk dat de werking voor de boosdoeners tot nu toe is tegengevallen, vandaar de vreemde stuiptrekkingen van Bill Gates en het WHO. Dat is tevens de reden waarom de landelijke gezondheidsorganisaties niet met bewijs kunnen komen dat het virus bestaat, want dat kunnen zij niet. Dat zegt al genoeg! Zij zijn onderdeel van het door te voeren plan.

   Met het toedienen van inentingen kan het plan worden afgerond. Mensen die het virus hebben overleefd, worden dan alsnog ingeent. De wereldwijde inenting voorspelt dan ook niet veel goeds. Ik vrees het ergste. De vergiftiging van de mensen wordt dan gewoon voort gezet, tot dat het gewenste resultaat is bereikt. Dan pas komen de onderhuidse chips om mensen te monitoren in beeld. Tenzij de onderhuidse chips bijdragen in de ondergang van de mensheid, dan zal daar meteen gebruik van gemaakt worden.

   0 likes
 • Lbery schreef:

  Ik word nu wel een beetje strontziek van al deze verhalen.

  Waarom????

  Nou Corona bestaat niet. Corona bestaat wel. Corona is door Amerika ontworpen. Corona is goor china gemaakt. Corona is ontstaan door eten van dieren. En nog meer blablabla.

  0 likes
 • Elise schreef:

  Wel of geen virus. De maatregelingen(van begin af aan) zijn desastreus voor veel mensen. En zoals vele artsen verkondigen: Gezondheid(door allerlei toestanden) verlagen is niet de goede weg.
  Ook een vaccin(als je er in geloofd) gaat niet helpen, als een systeem zelf niet meer menselijk is/uitvoerbaar is.
  Maar goed, wij weten allang, dat dit niet over een virus gaat, maar om een wereldwijde systeemverandering.

  0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Zie je wel, virussen bestaan en corona is echt, binnenkort zal er het harde bewijs daarvoor boven tafel komen. Maar nu eerst snel, iedereen een verplichte cocktail aan toxische sto…..een vaccin, dat zal de wereld en de mensheid redden.

  “Sambal bij?”.

  Las alleen deze: she says that the Chinese government and the World Health Organization knew about person-to-person transmission of COVID-19 much earlier than reported.

  In eerste instantie komt ze dus uitgebreid met het verhaal over de kennis van een eerdere verspreiding, maar nergens claimt ze in ‘haar’ Wikipedia dat het virus uit een laboratorium in China komt.

  Dat broodjeaapverhaal wordt later nog toegevoegd?

  0 likes
 • salvar schreef:

  amerika zeg tegen haar je krijg een riant appartement en een leuk bedrag op je rekening.
  je moet wel zeggen dat het virus bestaat natuurlijk want, het sprookje moet in stand worden gehouden.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Zou je Het Virus eerst moeten isoleren.

  Maar mensen, onschuldige burgers, isoleren, lees opsluiten, is makkelijker vooral als de reguliere media dat propageert dat een schandaal op zich is.

  0 likes
 • Piet schreef:

  Die nobelprijswinnaar die het aidsvirus heeft geisoleerd/ontdekt heeft ook gezegd dat het man-made is. Zie artikel op ‘wanttoknow’.

  Dat betekent dus wel dat dit virus bestaat. En ook geisoleerd is.

  Maar kennelijk mag er geen wetenschappelijk rapport naar buiten komen over dit virus, dat het geisoleerd is dus, omdat dit direct bewijs levert, dat het man-made is.

  Rare wereld.

  0 likes
  • Tony schreef:

   Ze noemen het een virus, maar er bestaat helemaal geen virus, zoals dat werd aangenomen. Wanneer het een man-made iets is, is het dus een vergif met een chemische oorsprong. Een oorsprong die dus niet natuurlijk is en dat is het verschil met een virus.

   0 likes
 • Ron schreef:

  Sorry maar dat is prietpraat als het virus op een geforceerde manier is gekweekt om het besmettelijker te maken voor de mens. Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed. Om de evolutie van een virus te versnellen, kweek je het in verschillende soorten dierlijk weefsel, zoals pangolin-nierweefsel, gevolgd door wilde aap-niercellen en hersenweefsel van muizen en in China mogelijk hersenweefsel van geaborteerden. Elke keer dat u het virus overdraagt naar een ander dierlijk weefsel en uiteindelijk menselijk, treden er mutaties op. Er zijn ook aanwijzingen dat deze cellijnen besmet zijn met coronavirussen en retrovirussen, die uiteindelijk de daarin gekweekte vaccins besmetten. De ontwikkeling van het coronavirusvaccin is de afgelopen 30 jaar erg moeilijk gebleken, aangezien de vaccins een zeer robuuste antilichaamreactie veroorzaken, maar wanneer de patiënt het wilde virus tegenkomt, worden ze ernstig ziek en gaan ze vaak dood – een reactie die bekend staat als paradoxale immuunrespons of paradoxale immuunversterking.Ze ontwikkelen de antilichamen, en dat is de theorie [achter vaccinatie]. Maar er zijn redenen waarom ze die supervirale vormen willen creëren. Een daarvan is dat de meeste laboratoria waar ze het doen, zoals Fort Detrick in [de VS] en het Wuhan-laboratorium in China, niet alleen vaccinlaboratoria zijn, maar ook militaire laboratoria.
  Ze willen dus rommelen en kijken naar deze virussen die ze mogelijk kunnen gebruiken. Niet alleen dat, de mensen die vaccins maken, creëren ook graag super virale vormen. Ze geven ze aan muizen die genetisch zijn ontworpen om in wezen een menselijk immuunsysteem te hebben. Vervolgens proberen ze ze te genezen.
  Die experimenten liepen tot 2014 in de Verenigde Staten. Het waren de projecten van Dr. ANTHONY FAUCI. President Obama had bevolen te stoppen in 2014 wegens veel lab-escape-problemen hadden vanuit drie verschillende labs …
  In plaats van te stoppen zoals hem was bevolen, verplaatste FAUCI DE DUIVEL ACHTER DE SCHERMEN die operaties naar het Wuhan-laboratorium in China en bleef zo die experimenten uitvoeren tot het moment dat het coronavirus pandemie plaatsvond. In feite deed expert in infectieziekten Ian Lipkin die experimenten daar toen COVID-19 explodeerde.

  0 likes
  • Tony schreef:

   Dank je wel voor deze duidelijke informatie. Nu moeten wij onze hoop nog vestigen dat Trump doorheeft, dat Fauci in het complot zit, en in de plannen van Trump, om Anthony Fauci, Bill en Melinda Gates en het WHO aan te pakken. De bestelde serums zijn dus niet nodig.

   Dan gaat de bal pas echt rollen en is er ook voor de regeringen wereldwijd en hun gezondheidsorganisaties, geen houden meer aan.

   Om de plannen te realiseren moet je dus iemand hebben die het vertrouwen heeft van de machtigste man (Trump in dit geval) van deze wereld. Dat heeft Fauci gedaan. Dan moet je niet alleen goed zijn in toneel spelen, maar dan speel je continue met vuur en moet je telkens weer op je woorden letten.

   0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Virologen en hun pseudowetenschap zijn als de dominee in de kerk die beweert dat God/Satan wezens zijn in de hemel. Echter zijn ze niet te isoleren, niet met de sterrenkijker te zien, maar, ze zijn er wel, volgens de theologische wetenschappers. En miljarden mensen zijn (en waren) zo van deze theologische wetenschappers overtuigd en het bestaan van wezens in de hemel, dat ze hun lijf en leven daar kritiekloos aan hebben overgegeven, als slaven.

  0 likes
 • Roza schreef:

  Ik heb nooit enig moment de illusie gehad dat het ook maar iets met een voedselmarkt of vleermuis had te maken. Nooit.

  Dit komt uit een lab. Ofwel een Chinese fout, ofwel een poging van de Amerikanen om de Chinese economie een klap uit te delen. Dat laatste is dan redelijk mislukt. Ze zijn zelf de dupe.

  0 likes
 • Arwijn schreef:

  Bewijs eerst lekker dat het bestaat! En niet dat de zogenaamde RNA deeltjes bestaan, maar dat het een infectie ziekte veroorzaakt!

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >