Mens en DierCorona

Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gerespecteerde viroloog zegt wetenschappelijk bewijs te zullen leveren waaruit blijkt dat het coronavirus gemaakt is door mensen. Li-Meng Yan, tot voor kort verbonden aan de Universiteit van Hongkong, is naar de Verenigde Staten gevlucht omdat ze vreest voor haar leven. In de Britse talkshow Loose Women onthulde ze dat de Chinese overheid al haar informatie heeft verwijderd uit de overheidsdatabases, schrijft de Daily Mail.

Berichten dat Covid-19 afkomstig is van een voedselmarkt zijn volgens dr. Yan een rookgordijn. “Het virus komt niet uit de natuur,” zei ze. Op de vraag waar het virus dan wel vandaan komt, antwoordde de wetenschapper: “Het komt uit het lab in Wuhan.”

“De genoomsequentie is als een menselijke vingerafdruk. Op basis hiervan kun je [virussen] identificeren. Ik zal dit bewijs gebruiken om mensen uit te leggen waarom het uit het lab in China afkomstig is,” zei ze in de talkshow.

Enorme doofpot

Vlak voordat ze Hongkong ontvluchtte, kregen haar collega’s de opdracht om ‘geruchten over haar te verspreiden’. “Ze hebben al mijn informatie verwijderd en gezegd dat ik een leugenaar ben, dat ik niks weet.”

Yan was één van de eerste wetenschappers die onderzoek deden naar het coronavirus. In december moest ze een aantal Sars-achtige gevallen onderzoeken die in China waren vastgesteld. Ze legde een enorme doofpot bloot. De viroloog besloot de noodklok te luiden en zit nu ondergedoken.

De Chinese autoriteiten ontkennen dat de uitbraak is begonnen in het lab. “Er is geen sprake van een doofpot. Gelijk nadat er gevallen waren geregistreerd in Wuhan, ondernam China actie om de verspreiding van het virus te voorkomen,” zei een woordvoerder van de nationale gezondheidscommissie.

[Daily Mail]

3.9 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
1 jaar geleden

Cyclus

Elk bewijs kan simpelweg altijd weerlegt worden. Het is allang duidelijk dat corvid-19 ‘faulplay’ is.
Wat er mogelijk gebeurt is dat er een aantal experts word ingekocht die gaan vertellen dat onderzoek niet deugt. Daar na komen factcheckers buzzfeet snopes whatever. Dan wordt haar social media gecensureerd. Paypal en ander providers blocken haar. Ze verliest haar reputatie en baan en jaren later is iedereen haar vergeten… Daarna komt er een nieuwe vrouw/man of GMO-plant en de cyclus herhaalt zich.

Bewijzen gelden namelijk niet in een wereld die niet vrij is. Lijkt me dat er nog veel wetenschappers die de (moreel juiste) veronderstelling hebben dat de samenleving vrij genoeg is dat wetenschappelijke feiten er toe doen. Volgens mij doen wetenschappers er beter aan om macht achter de schermen op te bouwen die niet ontkent kan worden card blanche spelen is namelijk iets uit het verleden denk ik.

Tony
Tony
1 jaar geleden

Wanneer Li-Meng Yan vanaf december bij dat onderzoek betrokken is, dan moeten er dus ook mensen zijn die voor die tijd aan het Coronavirus gewerkt hebben. Dat betekent dat er meer mensen zijn die deze kennis hebben. Waar zijn die mensen dan?

Maar ook Anthony Fauci heeft daar in het verleden gewerkt. Hij is goed bevriend met Bill Gates en zij bepalen het beleid van het WHO. Dat betekent dus dat het gevoerde beleid is gebaseerd op een wereldwijde vergiftiging van mensen en niet op basis van een virus zoals dat tot nu toe is aangenomen.

Dat verklaart de symptomen die hier mee gepaard gaan. Die symptomen hebben geen natuurlijke oorsprong, maar hebben een toxische oorsprong en dus ook een toxische werking.

Zij zegt dat het wetenschappelijk bewijs snel boven tafel komt, maar ook dat het WHO met de Chinese regering samenwerkt en onder controle staat van de Chinese regering. Zij had de opdracht van haar meerdere (supervisor van het WHO) gekregen om de uitkomst van haar onderzoek geheim te houden.

Dan heeft zij het over 2 giftige stoffen (hopelijk heb ik het goed gehoord; CC45 en CXC21) die na modificatie het Coronavirus vormen. Zij zegt dat het Coronavirus hoogst besmettelijk is en dat het alleen maar in Wuhan gemaakt kan zijn, want daar ligt de blauwdruk.

Wanneer zij de waarheid vertelt, dan is dat een klap in het gezicht voor alle mensen die vertrouwen hebben in de verhalen van Bill Gates en het WHO.

Ik ben benieuwd wanneer het bewijs geleverd wordt.

Corona-hoax
Corona-hoax
1 jaar geleden

Goh, gaat zij dan, conform de gouden standaard, aantonen dat het virus überhaupt bestaat…..?

Reliable Liar
Reliable Liar
1 jaar geleden

Met een beetje gezond boeren verstand kun je al nagaan dat dit virus gemaakt is. De Chinezen eten al eeuwen lang (o.a.) vleermuizen. En nu opeens ontstaat daardoor een raar virus?
Huh-huh.
Maar ja, als dit aan het licht komt, kan China wel een paar claims aan hun satijnen broek verwachten …..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x