Homepagina » Mens en Dier » Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’
viroloog
Foto: IAEA Imagebank CC BY 2.0

Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’

Een gerespecteerde viroloog zegt wetenschappelijk bewijs te zullen leveren waaruit blijkt dat het coronavirus gemaakt is door mensen. Li-Meng Yan, tot voor kort verbonden aan de Universiteit van Hongkong, is naar de Verenigde Staten gevlucht omdat ze vreest voor haar leven. In de Britse talkshow Loose Women onthulde ze dat de Chinese overheid al haar informatie heeft verwijderd uit de overheidsdatabases, schrijft de Daily Mail.

Berichten dat Covid-19 afkomstig is van een voedselmarkt zijn volgens dr. Yan een rookgordijn. “Het virus komt niet uit de natuur,” zei ze. Op de vraag waar het virus dan wel vandaan komt, antwoordde de wetenschapper: “Het komt uit het lab in Wuhan.”

“De genoomsequentie is als een menselijke vingerafdruk. Op basis hiervan kun je [virussen] identificeren. Ik zal dit bewijs gebruiken om mensen uit te leggen waarom het uit het lab in China afkomstig is,” zei ze in de talkshow.

Enorme doofpot

Vlak voordat ze Hongkong ontvluchtte, kregen haar collega’s de opdracht om ‘geruchten over haar te verspreiden’. “Ze hebben al mijn informatie verwijderd en gezegd dat ik een leugenaar ben, dat ik niks weet.”

Yan was één van de eerste wetenschappers die onderzoek deden naar het coronavirus. In december moest ze een aantal Sars-achtige gevallen onderzoeken die in China waren vastgesteld. Ze legde een enorme doofpot bloot. De viroloog besloot de noodklok te luiden en zit nu ondergedoken.

De Chinese autoriteiten ontkennen dat de uitbraak is begonnen in het lab. “Er is geen sprake van een doofpot. Gelijk nadat er gevallen waren geregistreerd in Wuhan, ondernam China actie om de verspreiding van het virus te voorkomen,” zei een woordvoerder van de nationale gezondheidscommissie.

[Daily Mail]
3.7 7 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

Cyclus

Elk bewijs kan simpelweg altijd weerlegt worden. Het is allang duidelijk dat corvid-19 ‘faulplay’ is.
Wat er mogelijk gebeurt is dat er een aantal experts word ingekocht die gaan vertellen dat onderzoek niet deugt. Daar na komen factcheckers buzzfeet snopes whatever. Dan wordt haar social media gecensureerd. Paypal en ander providers blocken haar. Ze verliest haar reputatie en baan en jaren later is iedereen haar vergeten… Daarna komt er een nieuwe vrouw/man of GMO-plant en de cyclus herhaalt zich.

Bewijzen gelden namelijk niet in een wereld die niet vrij is. Lijkt me dat er nog veel wetenschappers die de (moreel juiste) veronderstelling hebben dat de samenleving vrij genoeg is dat wetenschappelijke feiten er toe doen. Volgens mij doen wetenschappers er beter aan om macht achter de schermen op te bouwen die niet ontkent kan worden card blanche spelen is namelijk iets uit het verleden denk ik.

Tony
Tony
7 maanden geleden

Wanneer Li-Meng Yan vanaf december bij dat onderzoek betrokken is, dan moeten er dus ook mensen zijn die voor die tijd aan het Coronavirus gewerkt hebben. Dat betekent dat er meer mensen zijn die deze kennis hebben. Waar zijn die mensen dan?

Maar ook Anthony Fauci heeft daar in het verleden gewerkt. Hij is goed bevriend met Bill Gates en zij bepalen het beleid van het WHO. Dat betekent dus dat het gevoerde beleid is gebaseerd op een wereldwijde vergiftiging van mensen en niet op basis van een virus zoals dat tot nu toe is aangenomen.

Dat verklaart de symptomen die hier mee gepaard gaan. Die symptomen hebben geen natuurlijke oorsprong, maar hebben een toxische oorsprong en dus ook een toxische werking.

Zij zegt dat het wetenschappelijk bewijs snel boven tafel komt, maar ook dat het WHO met de Chinese regering samenwerkt en onder controle staat van de Chinese regering. Zij had de opdracht van haar meerdere (supervisor van het WHO) gekregen om de uitkomst van haar onderzoek geheim te houden.

Dan heeft zij het over 2 giftige stoffen (hopelijk heb ik het goed gehoord; CC45 en CXC21) die na modificatie het Coronavirus vormen. Zij zegt dat het Coronavirus hoogst besmettelijk is en dat het alleen maar in Wuhan gemaakt kan zijn, want daar ligt de blauwdruk.

Wanneer zij de waarheid vertelt, dan is dat een klap in het gezicht voor alle mensen die vertrouwen hebben in de verhalen van Bill Gates en het WHO.

Ik ben benieuwd wanneer het bewijs geleverd wordt.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

LS…

Het wordt eentonig maar ik blijf het herhalen. Zolang de Zio Nazie Bilderberg Cabal Illuminatie de wereld beheerst kan je de waarheid vergeten. Van Pearl Harbor, de dood van Hitler via World Trade Center tot Wuhan…

Corona-hoax
Corona-hoax
7 maanden geleden

Goh, gaat zij dan, conform de gouden standaard, aantonen dat het virus überhaupt bestaat…..?

Reliable Liar
Reliable Liar
7 maanden geleden

Met een beetje gezond boeren verstand kun je al nagaan dat dit virus gemaakt is. De Chinezen eten al eeuwen lang (o.a.) vleermuizen. En nu opeens ontstaat daardoor een raar virus?
Huh-huh.
Maar ja, als dit aan het licht komt, kan China wel een paar claims aan hun satijnen broek verwachten …..

exegese
exegese
7 maanden geleden

Dat zou natuurlijk ook de rede kunnen zijn dat er van het virus wereldwijd geen registratie te vinden is fysiek gesepareerd te zijn en in beeld gebracht om de gouden standaard die nodig is om het überhaupt te kunnen identificeren en dus efficiënt te kunnen bestrijden, te creëren. Ze zijn gewoon bang dat de menselijke hand in het ontstaan ervan niet te meer ontkennen valt.

Jack Burton
Jack Burton
7 maanden geleden

En ik! Ja ik als sprookjes expert ga bewijzen dat roodkapje bestaat en Sneeuw witje…ook.

Conclusie onderzoek: Mensen, goed nieuws, ze bestaan allemaal!
En we weten nu eindelijk ook hoe de keizer zonder kleren heet, hij heet keizerlijke hoogheid Covid en is 19 jaar oud.

Welterusten iedereen.

trackback
Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’ | E.J. Bron
7 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

krikkem
krikkem
7 maanden geleden

als het inderdaad een ontworpen virus is .het eerste wat ze doen is een antivirus erbij ontwerpen(niet de vaccins die ze nu hebben)daar zou ze dus ook enige kennis over moeten hebben.ze gaan niet iets maken waar ze(de elite)ook aan kunnen sterven/ziek worden.of het is gewoon een nieuw ontworpen griepvirus.niet gevaarlijker dan de gewone griep maar dan met een dosis angst erbij want de schrikreactie lokt een vlucht vecht reactie op wereldwijd en dat zie je nu in de draconische maatregelen

Tony
Tony
Reactie op  krikkem
7 maanden geleden

In plaats van een antivirus te ontwerpen is het veel gemakkelijker om mensen die achter deze plannen zitten, helemaal niet in te enten. Alleen de mensen die ingeent zijn worden voorzien van een chip. De uitvoerders krijgen deze niet, want die hebben geen inenting nodig en krijgen dus ook geen onderhuidse chip. De elite van de wereld is daarvoor vrijgesteld. Zij weten wat hen te wachten staat. Dat lijkt mij een duidelijke zaak.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
7 maanden geleden

Niet door de natuur gecreëerd dus kan ook niet overleven in deze natuur en zal dus daarom opgeruimd gaan worden in deze natuur omdat dit er niet in thuishoort. Natuur is zo’n ingenieus systeem wat alles zelf regelt en zicht niet zal laten leiden door een handjevol politici die denken het wiel uit te hebben gevonden. Probleem opgelost.

Gladiator
Gladiator
7 maanden geleden

Stel……ik lever morgen onomstotelijk en wettelijk keihard BEWIJS dat dit hele sprookje dus niets anders dan een sprookje is, iets wat compleet fictief en frauduleus in deze wereld is neergezet door een stelletje totaal corrupte psychopatische narcisten en ook keihard aantoon dat ze hiervoor miljarden hebben ontvangen…..

Ja, wat dan!!??

Want ik weet niet wat er zo hier en daar aan de hand is maar beste mensen, deze bewijzen welke ik hierboven benoem die zijn inmiddels ruimschoots voorhanden, en wel wettelijk en onomstotelijk bewijsbaar!!!

Ik heb nogal redelijk wat te maken gehad met bewijsvoering en zou me gegund hebben dat het altijd zo ongelooflijk duidelijk zou zijn geweest!!!

Echter, feit is dat het theater den Haag simpelweg hun ingeslagen weg vervolgt en naar niets en niemand anders wil en zal luisteren dan een op de zwarte lijst staande prof. dr. van Dissel (want corrupt en wel aantoonbaar!!!) en dierenarts annex “viroloog” Ab Flappiehuis……

Duitsland heeft een batterij artsen welke een ACU hebben uitgevoerd….en daarbij waren er enkele “duizenden” mensen de straat op gegaan (ik weet, het waren er een paar miljoen…..so what!!!)….

Das Verkel gaat door, met haat voltallige kabinet!!!, net als Trutje en Hugocaust…

Wat is dus met zeer grote zekerheid de enige oplossing om dit tuig naar de grond te dwingen…..

Wat we echter op dit moment volledig uit het oog verliezen, en ja, ook dat is opzet want afleiding afleiding afleiding enz enz……

Mensen, doe mij eens een lol en begin eens te kijken in de schappen en vakken bij jullie eigen supermarkt!!!!

Deze worden met de week steeds leger en leger!!

DAT KOMT OMDAT ONZE JONGENS IN DEN HAAG WILLENS EN WETENS ONZE VOEDSELKETEN HEBBEN ONDERBROKEN!!

Hierdoor kan ik melden dat dit goed alsook slecht nieuws zal zijn…

Eerst het slechte nieuws…..

Mensen, zeker als ze met velen honger én dorst hebben gaan dingen doen die ze normaal NOOIT zouden doen!! Dit zijn geen leuke dingen…..en er is nog maar 1 recht…..dat van de sterkste!!

Het goede nieuws…….
Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid worden de mensen dan MASSAAL wakker en…..nou ja…

Gladiator

Tony
Tony
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

Hallo Gladiator, het zou mooi zijn wanneer de mensen massaal wakker zouden worden. Maar zo lang het hen nog goed gaat en niet aan de botten komt, vinden zij het wel best. De meeste mensen die ik spreek en feiten vertel, waar ik heel veel tijd aan besteedt heb, denken dat ik gek ben of het zal allemaal wel zo zijn. En hoe kun jij dat nou weten? Wij hebben toch een regering en een RIVM/OMT die het beste met de mensen voor hebben. Ja, ja, dat had je gedacht!

De realiteit stelt hen in het ongelijk. Zelfs goede vrienden van mij willen zich laten inenten, dat had ik nooit gedacht. Dat is het effect van mensen voorlichten of oplichten, door bewust telkens weer met valse beweringen te komen. Dat merk je aan de nieuwsberichten op de radio. Die zijn propaganda voor de regering en het RIVM/OMT. Daar klopt geen ene malle moer van en is een onderdeel van het door te voeren programma/beleid.

Mijn ervaring tot nu toe is veelal desinteresse bij de mensen en vooral niet je nek uit steken, je zou toch eens in een complot theorie gaan geloven. Dan moeten zij toegeven dat zij al die tijd bewust voor de gek zijn gehouden en alles wat de overheid zegt, voor zoete koek hebben genomen. Dat doet pijn. Maar zoals je schreef over de te komen tekorten in de voedselvoorziening, dat is een middel om iedereen onder de knie te krijgen. Dan staat ons nog een lange winter te wachten.

Dan kun je nog zo veel geld hebben, maar wanneer je geen voedsel meer kunt kopen is iedereen gelijk. Dan zijn de duimschroeven aangedraaid en is het te laat. Dan gaan de mensen onderling ruzie maken en met elkaar vechten. Dat is een goedkope manier van oorlog voeren en een manier om mensen op de knie te krijgen. De organisatoren van deze pandemie zijn dan de lachende derde.

Ik hoop dat het niet zo ver komt, want dan duurt het vele jaren, misschien wel decennia, voor dat er weer een normale leefsituatie is. Door nu alle maatregelen direct op te heffen kan de schade nog enigszins beperkt worden. Dat zou dan voor alle mensen en partijen die de Corona maatregelen hebben doorgevoerd, gezichtsverlies betekenen, en dat ligt bij egotrippers heel moeilijk, dan moeten zij met de billen bloot. Want dan gaat het mooie en goed betaalde baantje dat hen in het vooruitzicht gesteld is niet door.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

@Tony,

Beste,

Zou u werkelijk denken dat we met z’n allen nog ooit naar een “normale” situatie teruggaan, althans ik neem aan dat u de situatie van voor dit theaterspel bedoeld dan denk ik toch echt dat u zwaar teleurgesteld zult gaan worden!!

Dit theaterspel had niemand ooit verwacht en toen het er kwam had ieder weldenkend mens al redelijk snel door dat de genomen “maatregelen” buitenproportioneel waren en dat waren ze ook, nog veel erger zelfs.

Dat heeft iedereen voor zoete koek geslikt en nu zal fase 2 komen en dat IS DE VOEDSELKETEN….

Ik heb hier bewijzen voor (deze moet ik nog checken maar ik zelf ben overtuigd en dit checken is zeer moeilijk maar probeer het toch!) en met een beetje goede wil kan eenieder mijn stelling hier zelf controleren en zelfs n de gaten blijven houden!!

Ik heb directe contacten met inkopers van grote bedrijven welke wekelijkse bestellingen plaatsen in de voedselindustrie en deze zijn erg duidelijk en zeggen allemaal hetzelfde…..schappen zullen leger worden en dit zou wel eens heel snel kunnen gaan…

Jullie zijn gewaarschuwd en ik zou dit uiterst serieus nemen…..
Klein voorbeeldje wat me werd gegeven door 1 van hen was een bestelling van ongeveer 40 containers waarvan er 24 werden geleverd…….en ik constateer zelf nu al wekelijks dat het ene na het andere artikel er niet meer is….ik noem maar bijv. jonge kaas, krentenbollen, enz….deze artikelen gebruik ik echt wekelijks en kan DEZE dus goed meten….en deze zijn bijna elke week op dinsdagmiddag OP!!!

Kijk eens in een prepperswinkel naar bijv. brood in blik….u kunt het krijgen maar wel op bestelling….och, hoe kan dat dan nu…???

Zorg dat u te eten en te drinken hebt en vorm verdorie eens eindelijk groepen bij jullie in de buurt….want er komt nog veel meer moois onze kant op en dat weet ook nog niemand en dat ziet ook nog niemand maar……………..wordt vervolgt!!

VORM GROEPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gladiator

Tony
Tony
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

Bedank voor je reactie. Ik geloof dat wij elkaar in grote lijn wel begrijpen. Om meteen met de ergste doemscenario’s te beginnen is voor veel mensen te heftig. Dan wordt je meteen al niet meer serieus genomen. Veel mensen hebben het nog steeds veel te goed en zien daarom niet wat er echt aan de hand is. Ik heb persoonlijk ervaren dat het heel moeilijk is om mensen uit hun vertrouwde omgeving te halen.

Dat kan ook niet anders, want wie van ons in Europa heeft er nou van dichtbij een oorlogssituatie meegemaakt. Dat zijn er niet veel. Balkanoorlog was dacht ik de laatste en dat was voor ons in Nederland ver weg.

De meeste mensen hebben niet het vermogen onafhankelijk te denken en nemen alles wat zij over de jaren heen geleerd hebben voor zoete koek aan.

Wat er aan zit te komen kan een wereldwijde lockdown zijn. Een lockdown, zoals die in enkele landen/staten al wordt toegepast. Dan zal niet alleen het verkeer van mensen stoppen, maar ook alle transporten. Dat zal invloed hebben op alles wat wij consumeren, dus niet alleen eten en drinken.

Dan wordt de economie wereldwijd aan banden gelegd en is de chaos waarschijnlijk niet te overzien. Dit is natuurlijk een doemscenario, maar ik denk dat alles mogelijk is. Daarvoor is het in stand houden van deze nep situatie (Corona virus bestaat niet) heel belangrijk. Zo lang dat bij de mensen niet bekend is, geloven zij de verhalen van artsen/ziekenhuizen/RIVM/OMT/regering, Bill Gates en het WHO.

Alle tegenstanders worden genegeerd of monddood gemaakt. Zo komt de waarheid nooit boven tafel.

x

Check Also

arts

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele ...

sven

Sven Hulleman legt in 2 minuten de absurditeit van de coronavaccinatie bloot

Sven Hulleman van de populaire podcast Een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x