Homepagina » Binnenland » Burgers controleren coronateststraten: ‘Valt reuze mee met de drukte’
coronateststraten
Foto: CC0

Burgers controleren coronateststraten: ‘Valt reuze mee met de drukte’

Nederlanders zouden zich massaal laten testen op het coronavirus. De koepelorganisatie van GGD’s over de ruim 100 coronateststraten zei afgelopen week ‘dat er op geen enkele locatie nog structureel plek is’. Minister De Jonge van Volksgezondheid zei dat de krapte in het coronatestbeleid de komende weken nog zal aanhouden.

Op social media duiken veel beelden op die mensen hebben gemaakt van testlocaties. Technologie-analist Henny van der Pluijm verzamelt op LinkedIn al een aantal dagen foto’s van teststraten. “Mainstream media praten over drukke teststraten. Hugo de Jonge beweert dat de teststraten nog weken overbelast zijn. De media schreven het kritiekloos op. Het lijkt niet te kloppen. Burgers controleren nu alle teststraten,” zegt hij.

Het valt allemaal reuze mee met de drukte

Johan Meijboom besloot een kijkje te nemen bij de teststraat tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Hij sprak ook met een medewerker. “Je ziet het, het is hier echt superdruk. De mensen staan in de rij hier,” zegt Meijboom terwijl hij een zo goed als lege parkeerplaats filmt. “Ik denk dat er ongeveer 2 mensen aan het testen zijn.”

De medewerker van de teststraat vroeg hem wat hij kwam doen en of hij van de krant was. Meijboom zei dat hij met zijn eigen ogen wilde zien hoe onwijs druk het is op de testlocaties. “Dat is het ook. Mensen komen allemaal op afspraak. Er kwam ook iemand uit een ander deel van het land. Het is gewoon echt druk,” zei de medewerker. “Ik zie het,” reageerde Meijboom. Hij stelt dat het allemaal reuze meevalt met de drukte.

Diverse mensen laten hem weten dat het ook elders in het land erg meevalt met de drukte. “Testlocatie Urmond Limburg meerdere keren geweest om te kijken, ook rustig,” schrijft Yordi. En Yolanda voegt toe: “Ik zie op meer plekken dezelfde situatie.”

De media zouden er goed aan doen hun toon te matigen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mikkel schreef:

  Wat de msm nieuws noemen, moet je 180 graden draaien en dan heb je zeer waarschijnlijk de waarheid.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  “De media zouden er goed aan doen hun toon te matigen.”
  Tja, laten het daar maar niet over hebben of toch wel?
  Ik heb er maar een mening over: de reguliere media moeten zich verantwoorden voor het tribunaal.
  De reguliere media zorgen ervoor dat Josef Mengele zijn werk weer kan hervatten na 75 jaar.

  Dan het testen.
  Ik kan totaal niet begrijpen dat het volk zich massaal laat testen.
  Waarom?
  Behandelingen zijn er niet volgens het RIVM in de eerstelijns zorg.
  Dus mocht er gedonder uitbreken dan moet je met de vuist op tafel slaan bij je eigen huisarts om wel de juiste behandeling, zie zelfzorgcovid19.nl, te verkrijgen.
  Dan de juridische gevolgen. Het is natuurlijk te zot voor woorden dat het volk zo naïef is dat zij totaal niet beseffen dat zij niet alleen zichzelf opsluiten, 10 of 14 dagen (verzin maar een delict die zelfde of langere opsluiting tot gevolg heeft) maar ook een ieder ander met wie zij contact hebben gehad.
  Maar waar wordt je op getest?
  Het Virus is niet eens geïsoleerd. Hoe kun je dan stellen dat je op een uniek stukje test? Is dat unieke stukje dan uit de lucht komen vallen?

  Maar waar lees of hoor je dit in de reguliere media?

  0 likes
  • jan doornbos schreef:

   De corona hype is dan ook niks meer of minder dan georganiseerde zware misdaad. Hele volksstammen hebben niet door dat wanneer zij mee blijven gaan in de zwendel hen een hele nare dood wacht. ‘Vaccineren!’. Het volkomen normaal vinden dat gezonde en normale weldenkende mensen worden opgesloten. Een nieuw soort Joden creëeren eigenlijk. De Jodenster wordt dan vervangen door een ‘stempel: complotdenker.

   0 likes
 • Petrus schreef:

  De MSN media zijn een stelletje kleuters zonder een eigen mening.
  Ongeloofwaardig en zonder kwaliteit.

  0 likes
 • Tony schreef:

  Het omkoopschandaal neemt steeds grotere vormen aan! Blijkbaar is er geen weg terug en blijft men de bevolking voor de gek houden. Waar houdt deze onzin op.

  0 likes
 • Rob schreef:

  Ik heb altijd al het gevoel dat de propaganda die MSM verkondigen alleen maar bedoeld is om mensen te laten geloven dat het druk is zodat mensen dan ook echt massaal naar die teststraten zouden gaan omdat anderen het ook doen. Dat is de retoriek in dit land: waarom moet je het doen? Omdat anderen het ook doen. Dus als ze liegen dat het druk is in de teststraten dan is het alleen maar om zoveel mogelijk mensen te lokken om zich te laten testen. Dat is de propaganda en dat is wat de leugen poogt te manipuleren. Blijkbaar werkt het dan niet zo goed als ze hopen. En dat zo’n test straat medewerker hem vraagt wat hij komt doen klinkt ook (weer) als autoriteit die de waarheid verborgen wil houden. Wat zijn ze in die hele leugenachtige organisatie toch bang voor de waarheid

  0 likes
 • Elise schreef:

  Stel het virus is echt en de testen deugen, dan nog heb je niks aan de uitslag. Je kunt na een negatieve test, dezelfde dag weer besmet worden. Dus is het schijnveiligheid, net zoals bij de mondkapjes. Symptomen van verdacht/positief zijn, zijn te wazig. Zijn doorgaande klachten, wat van alles kan zijn.
  Mijn bezwaar over de manier van aanpak. Niks werkt echt. Wel stoppen met alle maatregelingen en ga desnoods werken aan meer capaciteit bij nood.(zorg). Het geld wat nu verspilt wordt/is had men beter meteen daar aan kunnen besteden. Had een hoop leed bespaart.
  Voorbeelden van geldverspilling:
  1. glazen bescherming/borden/plakkertjes etc.
  2. testen.
  3. mondkapjes.
  4. vaccins
  6. nood hospita’s die niet gebruikt zijn
  7. Zorg voor alle mensen/kinderen en jongeren, die er nu door heen zitten en andere gevolgen.
  En ga zo maar door.
  Men had dus na de piek al kunnen gaan werken aan meer opvang/omscholing van mensen voor de zorg etc. Desnoods via het leger.
  Eigenlijk had men dit vooraf al goed op orde moeten hebben.
  Maar het punt is al vele jaren: Valt er niks te verdienen, dan doen we niks. Tja, dan moet je niet gek opkijken, dat alles dan vanzelf gaat instorten.
  Mijn vertrouwen in de overheid is al jarenlang 0,0. Op elk vlak. Teveel ouwehoeren, belangenverstrengeling etc. Echte oplossingen zijn er nooit geweest, want het financieel systeem/zakkenvuller etc. was belangrijker. Nu ja, er werd wel wat geld geïnvesteerd in bv. zorg, maar de uitwerking daarvan voltrok niet. Gewoon, omdat er geen 100% controle over was. Veel geld ging ook naar technologie, terwijl de nood bij de zorgmedewerkers zelf had moeten liggen. Mensen zijn geen robots en het ergste is dat de patiënt(iedereen) hiervan de dupe is.
  Wil je dit oplossen, dan moet de basis al goed zitten.
  En zoiets moet je eerlijk en zelf als overheid opzetten. Niet anderen laten aan kloten.
  Schrijf dit nu wel, maar het heeft geen enkele zin.
  Het is allemaal gewoon krankzinnig en onnodig. Waar zit bij velen/beleidsmakers het verstand?

  0 likes
 • Joop schreef:

  Dit is de Derde wereld oorlog… vijand is de media !!!

  0 likes
  • Rob schreef:

   Het hele macht systeem is de vijand en wel de vijand van het leven zelf. Iedereen die deel uit maakt van het systeem is daarmee dus ook de vijand. En die vijand is overal, in de politiek, politie, MSM, rechtspraak, banken, maar ook burgers die alleen maar een functie in dat systeem zijn. Je moet dus los komen van het systeem om niet meer bij de vijand te horen. Dat gebeurt o.a. doordat mensen gaan zien dat het niet klopt wat ons voorgespiegeld wordt. Dan wordt je een gevaar voor het systeem en zijn macht en controle. Maar dan kom je wel bij jeZelf uit want alleen vanuit jeZelf kan het zichtbaar worden. En zo moet er een verschuiving plaats vinden. Als het macht systeem instort is er ruimte voor de mens en het leven. Macht vernietigt het leven. Dus iedereen die dan deel uit maakt van het systeem is met vernietiging bezig, inclusief zichzelf.

   0 likes
 • Bjorn schreef:

  Snel een einde maken aan deze stompzinnige waanzin waarbij iedereen zich verplicht als zwakkeling moet gedragen.
  Tijd voor een volkstribunaal: Hier in NL horen Ferdinand Bernhard Joseph Grapperhaus, Mark Rutte en Hugo de Jonge voor het hekje wegens diefstal, corruptie, oplichting, afpersing en vooral het met voeten treden van burgerrechten.
  Hetzelfde geldt voor de enge kopstukken van het zogenaamde RIVM. Met kindermishandelaar/misbruiker Jaap Tamino van Dissel voorop.
  Wij burgers zullen die belachelijke coronamaatregelen omver schoppen en onze vrijheden pákken en bovenal niet nalaten om de pedofiele top van justitie te exposen incl. hun personalia, gezinssamenstellingen, sociale contacten (incl. ál hun (ex-)partners…zal ze leren!!) en hun verleden incl. hun smerige barbaarse sneue meeloperspraktijken tijdens hun studententijd. (Om maar duidelijk te maken met wie je ECHT te maken hebt) Ik ben aan de slag hiermee. Iedere verdere hulp is méér dan welkom: Zet het op Youtube, Facebook (al dan niet met nepprofiel, want nazi’s…) en meer van die fora, dus zoveel mogelijk met dezelfde middelen die overheden gebruiken als propagandatool.
  Kwaadschiks lijkt in deze fase de enige manier.
  Tip: Gebruik zoveel mogelijk hun volledige namen, daar heb je hen en hun naaste omgeving het hardst mee. Ook ‘goed’ voor hun ranking op AI’s zoals Google. (Dus niet ‘Grapperwaus’, ‘Pinokkio’, ‘schoenenpooier’ oid). Want dit gaat om vrijheid of gevangenis en leven of dood.
  Pak ze!
  NB: Blijf online veilig. Hier wat cruciale info mbt je eigen digitale veiligheid: https://www.privacytools.io
  Bedankt voor uw aandacht.

  0 likes
  • Roza schreef:

   Zou je de juiste aanklachten en wetsartikelen willen vermelden, Björn ? Want dat gaan zij zéker doen, als verdediging. Je moet goed beslagen ten ijs komen bij die heren. Ze zijn verre van dom. Een beetje nazi roepen enzo. Daar win je de oorlog niet mee.

   Niet om je af te vallen maar het lijkt mij gewoon slimmer om zoiets goed te doen.

   0 likes
 • Ab normaal schreef:

  Datheet propaganda!
  Dat het druk zou zijn?

  0 likes
 • Roza schreef:

  Ehm. Maar alle tests gaan op afspraak. Je krijgt een tijdstip en je mag niet te vroeg komen. Dus daarom is het niet druk. Fysiek. Niemand staat in een file vanwege de tijdsafspraak. Lijkt me niet zo moeilijk. Het neemt natuurlijk niet weg dat alle teststraten de hele dag zijn volgeboekt. Want dat is wel zo. Alleen……dus goed gespreid.

  Ben laatst zelf geweest. Vandaar.

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Wel veel schapen gezien !

  0 likes
 • Rudy schreef:

  Als je een afspraak hebt wordt er gezegd kort vooraf pas aanwezig te zij. Max 5 minuten. Dus dan is het op de locaties niet druk. Maar wel constant testen. Dus wel degelijk druk met testen, alleen op de locaties gelukkig steeds maar een paar wachtende.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Onzichtbaar virus ,onmerkbare drukte en onzinnig nieuws.

  tja wat valt er nog meer te zeggen :

  Sapperdeflap corona !!

  0 likes
 • wolfje168 schreef:

  Laat de burger de verkiezingen van 2021 maar controleren. Niet thuis in de populatie denk ik

  0 likes
 • Wil schreef:

  The Truth About the TEST!

  The COVID-19 Test is called an RT PCR test which stands for reverse transcription polymerase chain reaction.

  It was invented by American bio-chemist in 1984 by the name of Kary Mullis.

  The test does NOT…I repeat…does NOT test for a virus.

  It tests for genetic material only.

  Genetic material is found inside every living human being on the face of the planet.

  What RT PCR does is take genetic material and amplifies it, in other words makes it larger.

  If I test myself with our RT PCR and put the settings to say 30/35 cycles of amplification I will test negative.

  But if I test myself again at say 60/65 cycles of amplification then I will test positive and so will everyone else.

  It is because now I have brought so much genetic material to the forefront it will detect it all.

  This is how ‘the scam’ works.

  The cycle of amplification dictates the number of positive test results you get.

  It is important to note the inventor of this test Kary Mullis stated his test ‘cannot’ be used to diagnose infectious diseases at all.

  0 likes
 • Abel schreef:

  In Rotterdam bij het Maasstad ziekenhuis is zo’n teststraat. Geopend tussen 12.00 en 15.00…. kennelijk is het zó druk, dat langer open zijn niet nodig is.

  0 likes
 • sjef smeets schreef:

  Gisteren op bezoek geweest bij mensen die in de gezondheidszorg werken. In redelijk wat ziekenhuizen is er totaal niets aan de hand. Gevraagd aan een IC verpleegkundige hoeveel corona gevallen er waren, NUL er ligt er niet een en dat in een groot ziekenhuis

  0 likes
 • Alex schreef:

  BOMBSHELL: Up to 90% of COVID-19 “positive” test results are false, test kits matching dead viral fragments that pose no infection risk.

  https://www.naturalnews.com/2020-09-09-90-percent-covid19-positive-test-results-false.html#

  0 likes
 • Luuk schreef:

  Ik woon bijna letterlijk naast de GGD en de teststraat in Nijmegen en ja soms staan er files met auto’s voor de teststraat en op andere momenten is het rustig. In supermarkten is het toch ook niet op elk tijdstip van de dag even druk?
  En in noord en zuid Holland is het drukker dan Leeuwarden maar dat was al bekend dat daar minder besmettingen zijn.

  0 likes
 • Shawn het schaap schreef:

  Ooit van lean production/JIT gehoord? Dan is er inderdaad weinig drukte. Alles komt precies op tijd. En als er testcapaciteit is voor Lets say: 45.000 tests/dag. En er kunnen 30.000 test verwerkt worden per dag. Ga je dan 45.000 testen per dag afnemen? Of ga je dan op/ tegen de 30.000 testen per dag zitten? Iets met efficiënt proces. Slim managen. Geen mega voorraad nog te verwerken testen opbouwen zodat er straks tot 3 weken op de uitslag gewacht kan worden???

  Word wakker zet cijfers naast elkaar en denk na

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >