Binnenland

Ruim 800.000 gemelde bijwerkingen en 550 doden, maar volgens Agnes Kant (Lareb) is er niets aan de hand

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik denk dat we inmiddels kunnen stellen dat de angst voor de coronavaccins onterecht is geweest. Over de gehele linie zien we weinig afwijkends ten opzichte van andere vaccins, zegt directeur van Bijwerkingencentrum Lareb Agnes Kant in gesprek met het AD. “Gelukkig zijn de bijwerkingen zeldzaam.”

Bij het Lareb zijn tot 16 november 804.787 bijwerkingen en 546 sterfgevallen na coronavaccinatie gemeld. In de database zijn ook zo’n 3500 ziekenhuisopnames te vinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens de Groene Rekenkamer is er sprake van een enorme onderrapportage. Zij concludeert in een analyse van de cijfers van het Lareb dat 88.000 gevallen van bijwerkingen niet zijn terug te vinden. De Groene Rekenkamer heeft om opheldering gevraagd.

Opvallend en teleurstellend

Daarnaast heeft de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 contact gezocht met het Lareb omdat het aantal meldingen van overlijdensgevallen dat zij heeft ontvangen ongeveer drie keer zo hoog lag als bij het bijwerkingencentrum.

“Het Lareb wilde de meldingen die bij het Meldpunt Vaccinatie zijn gedaan niet in ontvangst nemen. Dit vindt de commissie opvallend en teleurstellend. Het Lareb wees op de privacy van de betrokkenen, maar de commissie heeft de meldingen geanonimiseerd aangeboden. Wanneer het identiteiten had willen weten, hadden wij die na toestemming van de melders gegeven. Ook dat heeft het Lareb afgewezen,” aldus de BPOC2020.

Bij het Meldpunt Vaccinatie zijn tot 8 november 2404 sterfgevallen en 3102 gevallen van ernstige gezondheidsschade na coronavaccinatie geregistreerd.

Niets aan de hand

“Ruim 800.000 gemelde bijwerkingen, 3500 ziekenhuisopnames en 550 doden volgens haar eigen database. En een enorme onderrapportage volgens de Groene Rekenkamer. Maar volgens mevrouw Kant is er niets aan de hand,” reageert data-analist Daniël van der Tuin.

4.7 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Niets aan de hand.
Gewoon dat wonderprikje nemen.

Het gaat heel druk worden in Scheveningen.

Alex
Alex
2 jaren geleden

European Medicines Agency Data Shows 1,163,356 Adverse Drug Reactions and 30,551 Fatalities by COVID-19 Vaccinations.

https://humansarefree.com/2021/11/european-medicines-agency-data-fatalities-by-covid-19-vaccinations.html

Latest figures from the European Database of Adverse Reactions.

https://principia-scientific.com/latest-figures-from-the-european-database-of-adverse-reactions/

Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden
Erik
Erik
2 jaren geleden

JA , er MAG niets aan de hand zijn volgens officiële bronnen . Mensen dom houden is een belangrijk iets in deze social engeneering opdracht . En niet alleen dom houden vertellen wat ze wel willen horen , en dat heb je ze ook al ingeprent . Zou jij willen horen dat het vaccin dat je genomen hebt foute boel is ? nee toch . En een tegenpartij creëren die jouw waarden wilt ondermijnen dat is ook allang gebeurd in dit mooie script .Pfff gelukkig maar er is niets aan de hand wat een rustig gevoel , straks is alles voor bij en we gaan met z’n alle weer vrolijk verder , snel even mijn mondkapje op dat is echt nodig !

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x